Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 59 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
KONSERVERA – Året runt

KONSERVERA – Året runt

av

Inbunden bok. – FÖRLAGSNY! – Pagina Förlags. 2014. 256 sidor.

Nyskick. – HELT FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! –– Konservera varje årstid för sig! – Att konservera mat är en kulinarisk teknik som var utvecklad redan under antiken. I den här boken lär du dig många klassiska recept, men den inspirerar också med nya, trendiga och moderna konserveringstips. Varje årstid har sina primörer och läckerheter att ta vara på. Av vinterns alla citrusfrukter gör du underbara marmelader. Våren kommer med spröda skott och späda grönsaker som inte bara måste ätas färska, de passar också att spara och konservera. Med sommaren kommer alla bär och frukter, lämpliga även att spara som sylt, saft och gelé. På hösten kommer löken, örterna och kryddorna och skogens skafferi fylls av läcker svamp. Konservera året runt är en praktisk handbok som steg för steg visar hur du lyckas med din konservering. Fyll ditt skafferi och njut av naturens gåvor året runt. Oded Schwartz. / »I mitt hemland korsar kärleken till konserverad mat varje politisk, kulturell och religiös gräns«, säger Oded Schwartz. Han är född och uppvuxen i Israel och han lärde sig inläggning och konservering redan som barn, när han gick till marknaden med sin mamma. / Sen 1970 är Oded Schwartz bosatt i London. Där han driver en delikatessaffär och jobbar som matstylist. Han har skrivit många prisbelönta mat- och kokböcker. Konservera året runt är hans första bok på svenska. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 59 SEK Betala med Swish

KONSERVERA – Året runt KONSERVERA – Året runt KONSERVERA – Året runt KONSERVERA – Året runt KONSERVERA – Året runt

Förlagsfakta

ISBN
9789163610349
Titel
Konservera : Året runt
Författare
Oded Schwartz
Förlag
Pagina Förlags
Utgivningsdatum
20140423
Omfång
256 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
205 x 244 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
1156 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Konservera varje årstid för sig! Att konservera mat är en kulinarisk teknik som var utvecklad redan under antiken. I den här boken lär du dig många klassiska recept, men den inspirerar också med nya, trendiga och moderna konserveringstips. Varje årstid har sina primörer och läckerheter att ta vara på. Av vinterns alla citrusfrukter gör du underbara marmelader. Våren kommer med spröda skott och späda grönsaker som inte bara måste ätas färska, de passar också att spara och konservera. Med sommaren kommer alla bär och frukter, lämpliga även att spara som sylt, saft och gelé. På hösten kommer löken, örterna och kryddorna och skogens skafferi fylls av läcker svamp. Konservera året runt är en praktisk handbok som steg för steg visar hur du lyckas med din konservering. Fyll ditt skafferi och njut av naturens gåvor året runt. Oded Schwartz »I mitt hemland korsar kärleken till konserverad mat varje politisk, kulturell och religiös gräns«, säger Oded Schwartz. Han är född och uppvuxen i Israel och han lärde sig inläggning och konservering redan som barn, när han gick till marknaden med sin mamma. Sen 1970 är Oded Schwartz bosatt i London. Där han driver en delikatessaffär och jobbar som matstylist. Han har skrivit många prisbelönta mat- och kokböcker. Konservera året runt är hans första bok på svenska