KRYDDA MED HJÄRTAT – 142 sätt att smaksätta brännvin
Inbunden bok. Jimson. 2001. 133 sidor.
Nyskick.
–– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Stort format ca 21x28 cm. – Se fler bilder! ––
Krydda med hjärtat innehåller 142 sätt att smaksätta brännvin och passar vare sig du är en erfaren hemkryddare sedan många år eller aldrig någonsin gjort det men är nyfiken att prova. I boken beskrivs hur man går till väga och vilka kryddor, örter, bär eller frukter som passar bäst till brännvinskryddning.
• Varje "krydda" har två stående avdelningar. Dels hur man gör och sedan tips. Den tar också upp nya trendkryddor.
• Boken är avsedd att vara en lättläst och lättbegriplig handledning i hur man kryddar brännvin och vilka bär, växter och andra örter som passar i sammanhanget.
• Innehåller även ett 40-tal matrecept.
• Krydda med hjärtat är rikt illustrerad med vackra färgbilder tagna av fotografen Erland Andersson.
Boken har tilldelats Gourmand World Cookbook Award 2002 i kategorin Best Book in the world on Spiritus. Boken nominerades till slutsegern genom att först få utmärkelsen Bäst i Sverige i sin kategori. Gourmand World Cookbook Awards är den världsomspännande tävlingen när det gäller mat-, vin- och spritböcker och priserna brukar kallas bokvärldens motsvarighet till ”Oscars”. Krydda med hjärtat var en av de 3500 böcker från 60 länder som deltog.
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789163114496
- Titel
- Krydda med hjärtat : 142 sätt att smaksätta brännvin
- Författare
- Olsson, Solweig - Olsson, Jimmy
- Förlag
- Staffanstorp : Jimson
- Utgivningsår
- 2001
- Språk
- Svenska