Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Kål hos Pelle : kocken Pelle Danielssons mest älskade kålrecept

Kål hos Pelle : kocken Pelle Danielssons mest älskade kålrecept

Inbundna böcker. Jure Förlag. 1 uppl. 2012. 135 sidor.

Kålen växer och frodas Hos Pelle

Min kålpassion började med SkansenBuffén i tidigt 80-tal. En kollega på en av stadens finkrogar där jag var ung kock, värvade mig för att laga husmanskost som kördes ut runt om i stan, varje dag i veckan. Jäklar va rotmos jag gjorde och så mycket vitkål jag stuvade… För billigt och rejält skulle det vara. Snart gjorde vi också tillsammans SkansenBuffén till en populär lunchkrog – med ännu mer kål. Jag rullade kåldolmar i takt med en högst glädjande efterfrågan från byggubbar i Haga och fina herrar från Linné. Min kollega valde att lämna branschen. Jag blev kvar och SkansenBuffén blev Hos Pelle. På den vägen är det.
Jag har blivit en etablerad göteborgskrögare. Hos Pelle ett vattenhål för många – affärsfolk som representerar, stammisar som vill känna sig som hemma och unga prisbelönta kockar som inte orkar med mer finmat.

Förlagsfakta

ISBN
9789172234864
Titel
Kål hos Pelle : kocken Pelle Danielssons mest älskade kålrecept
Författare
Danielsson, Pelle
Förlag
Jure Förlag
Utgivningsår
2012
Omfång
135 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
166 x 239 mm Ryggbredd 18 mm
Språk
Svenska