Säd i daglig kost : en recept och läsebok
Inbundna böcker. Syran Ek. för. 2001. 192 sidor.
Säden har som baslivsmedel följt människan genom årtusenden. Annelies Schöneck lyfter fram dess betydelse även i dagens kök. Hon visar på de mångskiftande möjligheter som finns i de olika sädesslagen. I boken beskrivs de sju sädesslagen: ris, hirs, majs, havre, råg, korn och vete samt de näringsrika grödorna: bovete, quinoa och amaranth.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789197031615
- Titel
- Säd i daglig kost : en recept och läsebok
- Författare
- Schöneck, Annelies
- Förlag
- Syran Ek. för
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 153 x 215 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 480 g
- Språk
- Svenska