VIN. HELT ENKELT.
Damm Förlag AB. 2005. 176 sidor.
Nyskick.
–– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis. – Lägg alla böckerna i kundkorgen så justerar jag fakturan efteråt.) ––
–– ABSOLUT NYSKICK, se fler bilder! ––
Den här boken är en milstolpe. Den handlar om att göra vinet mer tillängligt och roligare. - Många hyser helt i onödan en väldig respekt för vin. Men vin är varken science fiction eller kärnfysik det är en dryck! Och vin är för alla! I VIN. HELT ENKELT. Presenterar den trendsättande vinambassadören Matt Skinner vin på ett unikt
och mycket personligt sätt. Matt Skinner är lärare och sommelier på Jamie Olivers restaurang och restaurangskola
Fifteen i London. Han är seriös men opretentiös, inspirerande och humoristisk. Redan från början slår han fast att det finns inget rätt eller fel det handlar bara om personliga preferenser. I boken bryter Skinner ner kunskapen i de viktigaste beståndsdelarna och berättar på ett enkelt sätt hur man smakar och beskriver smaker, om de olika druvorna och om var och hur vinet tillverkas och lagras. Vi får också träffa alla yrkeskategorier som har arbetat med vinetinnan det hamnade på vårt bord.
Bokens förord är skrivet av Jamie Oliver.
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789177159148
- Titel
- Vin. Helt enkelt.
- Författare
- Matt Skinner
- Förlag
- Damm förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 208 x 260 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 886 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- VIN. HELT ENKELT.
av Matt Skinner
Många hyser helt i onödan en väldig respekt för vin. Men vin är varken science fiction eller kärnfysik det är en dryck! Och vin är för alla! I VIN. HELT ENKELT. Presenterar den trendsättande vinambassadören Matt Skinner vin på ett unikt
och mycket personligt sätt. Matt Skinner är lärare och sommelier på Jamie Olivers restaurang och restaurangskola
Fifteen i London. Han är seriös men opretentiös, inspirerande och humoristisk. Redan från början slår han fast att det finns inget rätt eller fel det handlar bara om personliga preferenser. I boken bryter Skinner ner kunskapen i de viktigaste beståndsdelarna och berättar på ett enkelt sätt hur man smakar och beskriver smaker, om de olika druvorna och om var och hur vinet tillverkas och lagras. Vi får också träffa alla yrkeskategorier som har arbetat med vinet
innan det hamnade på vårt bord.
Bokens förord är skrivet av Jamie Oliver
Den här boken är en milstolpe. Den handlar om att göra vinet mer tillängligt och roligare.
JAMIE OLIVER