-
JULEN - Mat, bak, pyssel, traditioner
Inbunden bok. Allt om Mat. 1998. 63 sidor.
ISBN 9153420136
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAllt om Mat 9153420136 -
Den store JULEBOKEN - De beste ideene samlet...
Inbunden bok. 79+79+79 sidor.
Nära nyskick. Språk: Norska.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Fixa julen : proffsens bästa tips för en lyck...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2013. 192 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439745
- Titel
- Fixa julen : proffsens bästa tips för en lyckad jul
- Författare
- Liselotte Forslin - Birigitta Rasmusson - Jan Gradvall - Tove Nilsson - K-C Wallberg - Catharina Lindeberg-Bernhardsson - Bengt-Göran Kronstam
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 238 x 295 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1248 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Fixa julen! har proffsen samlats för att dela med sig av sina bästa tips för en stämningsfull och avkopplande jul.
Var förberedd med glöggen till första advent. Lär dig planera julbordet för alla smaker. Och när julstöket är över och maten sjunkit undan bli inspirerad till en gnistrande nyårsfest!
Författarna är alla experter på sitt område men anpassar sina recept och tips så att det ska fungera även hemma hos dig.
Maten Liselotte Forslin, Tove Nilsson, Birgitta Rasmusson och KC Wallberg hjälper dig med recept på maten såväl till det klassiska julbordet som till det vegetariska baket och godiset.
Dryckerna Bengt-Göran Kronstam tipsar om dryckerna som passar både till skinkan och till nyårssupén.
Klapparna Mai-Lis Hellénius visar hur du slår in presenterna så att de blir de läckraste och mest personliga klapparna under granen.
Stämningen Catharina Lindeberg-Bernhardsson förgyller rummet och gör festfint med dukning och blommor.
Myset Jan Gradvall väljer julmusik och filmer som gjorda för att krypa upp i soffan och njuta av under mellandagarna.
Ica Bokförlag 1 9789153439745 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151846403
- Titel
- Grönt te : Kinas gröna guld
- Författare
- Charlotte Lesche
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 93 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 200 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Te i Kina är som vin i Frankrike, en evig källa till romantik och inspiration genom sina subtila nyanser av doft, färg och smak. Sedan urminnes tider har man druckit grönt te i Kina. Det har utvecklats till en kultur med en enorm variationsrikedom, ett finsmakeri och ett hantverk som vi bara sett början av i Europa. Tedrickandet är också omgärdat av många ceremonier.
I Kina används grönt te som gåva vid statsbesök, bröllop och högtider men det är samtidigt nationaldrycken som gemene man dricker flera gånger om dagen.
I Sverige är grönt te däremot mest känt för sina befrämjande hälsoeffekter.
Grönt te - Kinas gröna guld förklarar skillnaden mellan olika sorters grönt te, ger en inblick i hur kvaliteter bedöms och naturligtvis vad som skiljer grönt och svart te åt. Vi får läsa om odling, handplockning och tillverkning, samt hur man enligt tradition brygger olika teer. Boken innehåller också recept där man använder grönt te i såväl glass och bakverk som ansiktsmasker.
Grönt te - Kinas gröna guld är rikt illustrerad med konstnärliga närstudier av te och färgstarka bilder från Kina. Bilder och texter inspirerar läsaren till att titta närmare på Kinas rika tekultur och upptäcka fler underbara tesorter.
Prisma 1 9151846403 -
Monikas bästa menyer
Inbunden bok. Prisma. 2008 sidor.
ISBN 9789151849747
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPrisma 9789151849747 -
Baka steg för steg
Inbunden bok. Läsförlaget. 1 uppl. 2011. 224 sidor.
Gott skick. Veck i lamineringen. Tryckmärke
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781445421933
- Titel
- Baka steg för steg
- Författare
- Linda Doeser
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 229 x 227 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 952 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bli en riktig mästerbagare med Baka steg för steg !
Att baka enligt recepten i den här boken är som att ta privatlektioner för en professionell konditor. Följ instruktionerna så kan du inte misslyckas.
Tydliga bilder och enkla instruktioner tar dig från ingredienser till färdiga bakverk - småkakor, bakelser, mjuka kakor och bröd.
Bakglädje och inspiration för såväl nybörjaren som den erfarne hembagaren !
Läsförlaget 1 9781445421933 -
Scania World
Inbunden bok. Page One Publishing. 1995. 285 sidor.
ISBN 9171250301
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPage One Publishing 9171250301 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186187927
- Titel
- Snabb vardagsmat på bara 15,20,25,30 minuter
- Författare
- von Heland, Gunilla
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 177 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vardagsmat ska lagas av fa ingredienser, vara hälsosam, hyfsat billig, gå snabbt att laga och självklart smaka gott. Även om man är vanoch säker på att laga mat, sa är det på vardagar när det är ont om tid somfantasin tryter.Idén i den här boken är att med bara 5 ingredienser och sådant som redan finns hemma snabbt laga goda och hälsosamma vardagsrätter medbara en kvart till 30 minuters arbete. Alla recept i boken är provlagade i Allt om Mat:s provkök sa att de säkert funkar. Recepten är också näringsberäknade för att du skavara säker på att du får i dig näringsämnen, fullkorn, grönsaker, fibrer ochproteiner.Det är kul att laga mat, men vi vill lägga mest tid på att äta och njuta, inte pa att stressa i köket de dagar da det är ont om tid.Så välj om du har 30, 25, 20 eller bara 15 minuter för att laga middag. Här finns 78 läckra recept med vardagsinspiration!
Stevali 9789186187927 -
Bengt Petersens fiskkokbok : mer än 200 recep...
Inbunden bok. Stockholm : Atlantis. 1989. 206 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9174863851
- Titel
- Bengt Petersens fiskkokbok : mer än 200 recept hämtade ur Bohusfisk och skaldjur och Från västerhav
- Författare
- Petersen, Bengt
- Förlag
- Stockholm : Atlantis
- Utgivningsår
- 1985
- Språk
- Svenska
Stockholm : Atlantis 9174863851 -
Sveriges godaste mat : recept för alla tillfä...
Inbunden bok. Nygren & Nygren. 1 uppl. 2012. 280 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Inklistrat visitkort
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623234
- Titel
- Sveriges godaste mat : recept för alla tillfällen av vinnarna från Årets Kock
- Författare
- Tom Sjöstedt - Viktor Westerlind - Torsten Kjörling - Klas Lindberg - Tomas Diederichsen - Michael Björklund - Andreas Hedlund - Magnus Lindström - Tommy Myllymäki - Anders Dahlbom - Christian Hellberg - Karl Ljung - Per Styregård
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 280 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 260 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1414 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Sveriges godaste mat delar Årets kock-vinnarna med sig av sina recept, anpassade så att de ska fungera i ett vanligt kök. Det är avancerade skapelser för den som vill imponera med en lyxig middag för finsmakare, rustika söndagsmiddagar, som hela familjen kommer att gilla, och mat som ger vardagen guldkant. Kockarnas smarta tips kommer att vara till glädje i din vardagsmatlagning.
Föreningen Årets kock firar 30 års-jubileum 2013. Tävlingen för professionella matlagare löper parallellt med utvecklingen av Sverige till ett matland med gastronomi i framkant. Här i boken möter du kockarna som vann och som har fortsatt att vara viktiga pådrivare för goda råvaror och för ny svensk matlagning med impulser från omvärlden.
Ytterligare författare: Markus Aujalay, Fredrik Eriksson, Christer Lingström, Gert Klötzke, Stefan Karlsson, Roland Persson, Gustav Trägårdh, Stefan Eriksson
Nygren & Nygren 1 9789186623234 -
Kärlek, oliver och timjan : mat för välbefinn...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2001. 288 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9100577200
- Titel
- Kärlek, oliver och timjan : mat för välbefinnande
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kärlek, oliver och timjan är en inspirerande kokbok som handlar om att äta smalare och lite bättre, om att komma i balans och få mycket mer ork.Kärlek står för omtanke och matglädje. Att visa mer respekt för oss själva, för djur och natur. Att oftare välja grönsaker som odlats i harmoni med naturen, att äta mer fisk och mycket mer färsk frukt.Oliver står för det fina medelhavsköket med den välgörande olivoljan och dofter av rosmarin och solmogna tomater.Timjan, som är en av de kryddor vi använt i hundratals år, står för det svenska och för våra traditioner i Skandinavien. I boken finns dessutom några recept från Sydamerika och inte minst många idéer från Asien, där man verkligen kan konsten att laga spännande, vacker och hälsosam mat.Här finns också idéer till fest, lite om kött men mer om fisk, härliga vegetariska rätter, förslag till mat att ta med på picknick, nya brödrecept ooch många läckra desserter.Kärlek, oliver och timjan är gjord av Anna Bergenström och Fanny Bergenström. Boken innehåller drygt 300 nya recept och 240 underbara färgbilder.
Albert Bonniers Förlag 9100577200 -
Med smak av Sydafrika
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2006. 117 sidor.
Mycket gott skick. Rest efter prislapp
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153426320
- Titel
- Med smak av Sydafrika
- Författare
- Sebastian Schauermann - Guy Taylor - Jesper Aspegren
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 117 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 292 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att säga om den sydafrikanska maten att den är mångfacetterad känns en aning smått. Det formligen slår gnistor runt tallrikar och kastruller. Det är skaldjur och fisk. Det är grönsaker, fågel och kött. Det är fantastiska viner, Stellenboch, Constantia och Paarl för att nämna några distrikt som nått stort erkännande runt om i världen. Lägg till detta den vänlighet, den omtanke, det leende och den värme som möter besökaren ja då kan upplevelsen kring middagsbordet inte bli bättre. Och då har vi inte ens börjat att nämna allt det andra; kusterna med kilometerlånga sandstränder, bergen, det vilda djurlivet, klimatet och mycket annat.
Sydafrikanen Guy Taylor, som sedan många år driver välkända restaurang FOOD i Stockholm, ger oss tillsammans med kollegan Sebastian Schauermann prov på denna utsökta mat. Fotografen Fabian Björnstjernas bilder öppnar våra sinnen och får oss att redan tidigt känna smaker och dofter. Journalisten Jesper Aspegren beskriver inspirerande detta land som alla får smak på. Med smak av Sydafrika. Gott! 100 färgfoton, 50 recept.
Ica Bokförlag 1 9153426320 -
Taste the East
Inbunden bok. Ultimate Editions. 1995. 256 sidor.
ISBN 1860350429
Mycket gott skick. Språk-Engelska
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKUltimate Editions 1860350429 -
Stora matlexikonet
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2009. 348 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185465644
- Titel
- Stora matlexikonet
- Författare
- Swahn, Jan-Öjvind
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 348 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 180 x 247 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1038 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "En närmast oumbärlig uppslagsbok!" Upsala Nya Tidning
Här är den uppdaterade versionen av Mathistorisk uppslagsbok, nu helt i färg.
Varför äter man ärtsoppa med fläsk på torsdagar?
Vem uppfann konservburken?
Vad betyder sovel?
Vem var Escoffier?
Hur tillagade romerska kockar en flamingo?
Hur många köttbullar säljer Ikea varje år i USA?
Stora Matlexikonet är en fullmatad resa i matens och dryckernas värld. Uppslagsorden spänner över ett brett fält och tar bl a upp maträtter, råvaror, berömda restauranger och kockar, kökstermer, drycker, kryddor. Här finns också översiktsartiklar om olika länders kök.
Boken rymmer ett 20-tal klassiska recept på t ex julglögg, Blå portens abborrar, Ägg à la Claridge's...
Boken är rikt illusterad i färg.
Pressröster om första upplagan (som hade titeln Mathistorisk uppslagsbok):
"Ingen matroad kan undvara detta upplsagsverk som innehåller otroligt mycket av det en matintresserad kan tänkas vilja slå upp." Nya Wermlands-Tidningen
"Brask, braxenaladåb, brunch... Från det medeltida till det absolut nyaste. Författare till det här storverket (faktiskt!) är ingen mindre än Jan-Öjvind Swahn, folklorist och matkunnig, allt i ett. En ny klassiker..." Östgöta Correspondenten
Jan-Öjvind Swahn är en av våra främsta auktoriteter på mat- och kulturhistoria, tillika professor emeritus i folkloristik. För många är han känd som ledare för Fråga Lund och en av skäggen i TV:s barndom. Han är medlem av Gastronomiska akademien. Tidigare har han bl a varit huvudredaktör för Bra Böckers lexikon och ingått i Nationalencyklopediens vetenskapliga råd.
Ordalaget Bokförlag 1 9789185465644 -
Old Mr. Boston De Luxe Official Bartender´s g...
Inbunden bok. Mr. Boston Distiller Inc. 1964. 149 sidor.
Mycket gott skick. Språk-Engelska
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKMr. Boston Distiller Inc. -
Tretusen champagner
Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. 2002. 552 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9146200223
- Titel
- Tretusen champagner
- Författare
- Juhlin, Richard
- Förlag
- Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 552 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 283 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 2127 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Svenskarna är Nordens mest champagnedrickande folk! Och visst finns det många anledningar att öppna en flaska champagne. I detta praktverk får läsaren inspiration och kunskap av Richard Juhlin, ansedd som en av auktoriteterna i världen inom detta speciella område av vinprovning, som bedömer och ger en utförlig värdering av 3 000 champagner. Boken innehåller också en omfattande och välskriven genomgång av det bubblande vinets tillkomsthistoria och recept från ett antal toppkrogar i vindistriktet Champagne och i Stockholm.Richard Juhlin medverkar regelbundet i TV och i andra sammanhang där han informerar och håller föredrag om champagne samt arrangerar provningar av drycken. Han har tidigare skrivit 2 000 Champagnes, Den stora provningen och Champagneboken.Boken är rikligt illustrerad med färgfoton samt kartor över vinområden.
Wahlström & Widstrand 9146200223 -
Stora boken om örter & kryddor
Inbunden bok. Stockholm : Wahlström & Widstrand. 1993. 287 sidor.
Nära nyskick. Översättning av Ulla Berg
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9146168265
- Titel
- Stora boken om örter & kryddor
- Författare
- Garland, Sarah - Berg, Ulla
- Förlag
- Stockholm : Wahlström & Widstrand
- Språk
- Svenska
Stockholm : Wahlström & Widstrand 9146168265 -
Till bords med Toulouse-Lautrec
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier Alba. 1993. 195 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9134514481
- Titel
- Till bords med Toulouse-Lautrec
- Författare
- Diego-Dortignac, Geneviève - Naudin, Jean-Bernard - Daguin, André
- Förlag
- Stockholm : Bonnier Alba
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier Alba 9134514481 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153414322
- Titel
- Stora kokboken
- Författare
- ICA Provkök
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 736 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 2600 g
- Språk
- Svenska
Ica Bokförlag 9153414322 -
Mannerströms skaldjur
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2008. 256 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Signerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850573
- Titel
- Mannerströms skaldjur
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 223 x 280 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1470 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Skaldjur hör till livets goda! Leif Mannerströms nya stora bok handlar både om hummer, ostron och krabba till fest, och räksmörgåsar och skaldjurssoppa man kan laga till vardags.
"Vi har fantastiska skaldjur i Sverige. Så det är klart att det är gott!"
I Skaldjur lagar Leif till de skaldjur som finns i svenska vatten, och lite till. Här finns recept med räkor, scampi, ostron, kräftor, havskräftor, hummer, krabba, musslor, pilgrimsmusslor, snäckor och sjöborrar. Samt en lång rad fantastiska kombinationer, där skaldjuren sätter guldkant på rätter med andra ingredienser.
Leif gratinerar, gör sallader, soppor, kombinerar med nya såser och kryddningar, friterar, serverar som ceviche, toast och omelett, grillar, gör risotto, paella, terriner ... Möjligheterna är oändliga för en mästarkock som Leif Mannerström!
Skaldjur är en bok för glädje och njutning!
Prisma 1 9789151850573 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9137095463
- Titel
- Min fiskkokbok
- Författare
- Borgen, Annemarta - Axelsson, Lena - Cronström, Monica
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1988
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 630 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9137095463 -
Till bords hos Monet
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier. 1990. 190 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9134511229
- Titel
- Till bords hos Monet
- Författare
- Joyes, Claire - Robuchon, Joël - Naudin, Jean-Bernard - Ahlborg, Brita - Billaut, Nanou - Östergren, Birgitta
- Förlag
- Stockholm : Bonnier
- Utgivningsår
- 1990
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier 9134511229 -
Gourmetmat på 60 minuter : Elegant och lättla...
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 1996. 128 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151827794
- Titel
- Gourmetmat på 60 minuter : Elegant och lättlagat
- Författare
- Astrid Abrahamsson - Görn Helleblad
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1995
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 840 g
- Språk
- Svenska
Prisma 2 9151827794 -
Köksvägen till Västsverige. Göteborg Bohuslän...
Inbunden bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2002. 200 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127354296
- Titel
- Köksvägen till Västsverige
- Författare
- Stenberg, Birgitta
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 988 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Visst är Bohuslän, Västergötland och Dalsland värda en omväg. Den unika maten - lagad av landets främsta kockar, med förstklassiga råvaror från havet och insjöarna, jorden och skogen – och mycket annat värt att se och uppleva. Inspireras av vad författarna berättar, Tomas Yehs matbilder för alla sinnen, och de kända kockarnas bästa recept.
Detta är en bok att lustläsa för sina goda texters skull, och att använda som guide i en landsända som verkligen har mycket att erbjuda. Underbara restauranger, intressanta företeelser, smultronställen, slott och herresäten och mycket mera. Det blir fängslande, färgstarka och mustiga berättelser om människor och miljöer, om myter och legender, om kultur och historia.
Särskilt intressant för alla som bor i Västsverige och alla som vill resa dit, matintresserade i hela landet m fl.
Birgitta Stenberg, Jan Mårtenson, Viveca Lärn och Åke Edwardson – alla är namnkunniga författare och hemma i Västsverige.
Natur & Kultur 1 9127354296 -
Aptitretare från Grekland / Lätt och gott frå...
Häftad bok. Könemann / ICA. 128+88 sidor.
Mycket gott skick. 1998 / 1999.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKKönemann / ICA -
Lagom svenskt
Inbunden bok. Kakao förlag. 2001. 176 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Mindre reva i sk omsl
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197315397
- Titel
- Lagom svenskt
- Författare
- Margareta Schildt-Landgren - Carin Stentorp
- Förlag
- Kakao förlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 235 mm
- Vikt
- 835 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Köttbullar, semlor, färska bär, men också pasta. Traditionella rätter varvas med mer moderna på ett enkelt och aptitligt sätt.
Kakao förlag 9197315397 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9186424343
- Titel
- Mat i Sverige
- Författare
- Bonekamp, Gunnevi - Schön, Ebbe - Thorsén, Agneta - Zetterqvist, Siv
- Förlag
- Partille : Warna
- Utgivningsår
- 1988
- Språk
- Svenska
Partille : Warne 9186424343 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKKronägg
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9132428707
- Titel
- Viktväktarnas kokbok
- Författare
- Jean Nidetch
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 1992
- Omfång
- 440 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 168 g
- Språk
- Svenska
B Wahlströms 1 9132428707 -
Viktväktarnas lätt o gott
Häftad bok. B Wahlströms. 7 uppl. 1992. 360 sidor.
Mycket gott skick. Översättning av Stina Algotson
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132427158
- Titel
- Viktväktar lätt o gott
- Författare
- Jean Nidetch
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 1992
- Omfång
- 360 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Vikt
- 305 g
- Språk
- Svenska
B Wahlströms 7 9132427158
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn