-
Berättelser från köket & klassisk mat signera...
Inbunden bok. Wallgårds förlag. Första uppl. 2002.
Nära nyskick. Dekorerat klotryggband.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197389390
- Titel
- Berättelser från köket & klassisk mat
- Författare
- Prössel, Helmut - Ulfsäter Troell, Agneta - Berglund, Caroline
- Förlag
- Smygehamn : Wallgård
- Utgivningsår
- 2002
- Språk
- Svenska
Wallgårds förlag Första 9197389390 -
Aromatiska blad - En bok om färska örter i ma...
Inbunden bok. Infobooks . 1 uppl. 2010. 191 sidor.
Nära nyskick. Dekorerat kartonnage. Namnad.
I mer än 20 år har odlaren Per-Ove Kårfors och stjärnkocken Roland Persson arbetat tillsammans. Nu utkommer de med en inspirerande bok om örter och mat. Ett urval av de vanligaste färska örtkryddorna beskrivs i ord och vac läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170032912
- Titel
- Aromatiska blad : en bok om färska örter i maten
- Författare
- Kårfors, Per-Ove
- Förlag
- Infotain & Infobooks Sweden
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 213 x 274 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 967 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I mer än 20 år har odlaren Per-Ove Kårfors och stjärnkocken Roland Persson arbetat tillsammans. Nu utkommer de med en inspirerande bok om örter och mat. Ett urval av de vanligaste färska örtkryddorna beskrivs i ord och vackra bilder och till alla örterna följer en rad läckra recept av Roland Persson.
Tjugo års samtal mellan odlaren och kocken har också påverkat utbudet av färska örter i svensk
Infobooks 1 9789170032912 -
Svenska Resmål - Häng med på en matupplevelse...
Inbunden bok. Informationsgruppen. 2008. 160 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Boken innehåller närmare 100 recept som alla, vart och ett, ger en fantastisk smakupplevelse. Recepten är ett unikt urval från några av Sveriges bästa kockar. Antingen lagar du maten sjaiv ocn bjuder dina vänner eller också gör du en resa till krogen. Til läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9186004948
- Titel
- Svenska Resmål
- Författare
- Bergqvist, Kjell
- Förlag
- Informationsgruppen
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 250 x 300 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1223 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Svenska Resmål är en kokbok som innehåller den ovanliga kombinationen av Kjell Bergqvists filmminnen vid sidan av all den läckra mat från 27 restauranger från hela Sverige som presenteras.
Hans Christiansen, fotograf och författare, har tillsammans med skådespelaren Kjell Bergqvist åkt runt i landet och besökt krögare, kockar och härliga restauranger. Alla restaurangerna lagar fantastisk mat som är typiska för dem och ger läsaren recept och bilderna ger mycket miljökänsla från respektive krog/hotell.
Kjelle skriver själv om sina filmminnen och berättar historier som du aldrig tidigare har hört. Kjelles specialite är inte att laga mat, även om han har spelat kocken i filmen Kocken. Han är dock mycket road av mat och äter med glädje upp den mat som Hans Christiansen fotograferar.
Rikard Nilsson, välkänd TV-kock, bidrar med sitt kunnande och har skärskådat recepten.
Svenska Resmål är en fortsättning på boken Resmål som Hans Christiansen och Rikard Nilsson gav ut 2006 i Stockholms län, om krogar i Stockholms län.
Svenska Resmål finns till försäljning från slutet av november 2008.
Som du kanske redan har märkt har det pratats om den på radion och tv, mer kommer när vi har distribuerat ut den till bokhandeln. Det kommer också att skrivas om den i dagstidningar och populärpress.
Informationsgruppen 9186004948 -
Jaktlycka - Svensk Jakts Receptbok
Inbunden bok. Svensk jakt. 1994 uppl. 120 sidor.
ISBN 91886600502
Mycket gott skick. Dekorerat laminatband. Gult läsband.
Över sjuttio av de bästa recepten samlade från tidningen Svensk JaktInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKSvensk jakt 1994 91886600502 -
Matguiden - Mer än 1000 livsmedel från hela v...
Häftad bok. Könemann. 2000.
Gott skick. Rikligt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 3829046960
- Titel
- Matguiden-mer än 1000 livsmedel från hela världen
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 152 x 229 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 546 g
- Språk
- Svenska
Könemann 3829046960 -
Skåpmat - Recept och redskap som förgyller di...
Inbunden bok. Andina Förlag. 1 uppl. 2012. 131 sidor.
Nära nyskick. Dekorerat kartonnage.
En kokbok fylld av inspirerande recept och redskap som förgyller matlagningen både till vardags och till fest.
Vår prisbelönta kock Ulrika Forssell och stylist Ulrika Wassén bjuder på ett 40-tal recept i form av förrätter, varm läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197843249
- Titel
- Skåpmat
- Författare
- Ulrika Forssell - Ulrika Wassén - Johan Brink
- Förlag
- Andina Förlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 131 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 237 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 528 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- VI REAR VÅRT LAGER!DUMPADE PRISER!
En kokbok fylld av inspirerande recept och redskap som förgyller matlagningen både till vardags och till fest.
Vår prisbelönta kock Ulrika Forssell och stylist Ulrika Wassén bjuder på ett 40-tal recept i form av förrätter, varmrätter och desserter - alla komponerade efter nya och gamla köksredskap.
Kuriosa texter om maskinerna och menyförslag till bå
Andina Förlag 1 9789197843249 -
Den nya fisken
Inbunden bok. Askild & Kärnekull. 1979.
Mycket gott skick. Dekorerat kartonnage.
Den nya fisken är en kokbok med 314 fräscha och inspirerande recept på fisk och skaldjursrätter för vardag och fest. Nästan allt fisk med både lättlagade och billiga rätter och lite tidskrävande och dyra. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9170089639
- Titel
- Den nya fisken
- Författare
- Sandquist-Bolin, Britt - Günz, Mitzi - Paulsen, Anna-Greta
- Förlag
- Stockholm : Askild & Kärnekull
- Utgivningsår
- 1979
- Språk
- Svenska
Askild & Kärnekull 9170089639 -
Sitt still och njut! : ät gott och gå ner i v...
Inbunden bok. MBM Förlag. 2006. 143 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Två läsband. Ett gult och ett grönt.
Sitt still och njut! är en kokbok skriven av Annika Jacobson, fil. dr i pedagogik som själv har ett rörelsehinder, och Annika Unnbom med bakgrund både som matskribent och personlig assistent.
Annika J beskriver här läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 919754583x
- Titel
- Sitt still och njut! : ät gott och gå ner i vikt : kokbok för dig som har svårt att röra dig
- Författare
- Annika Jacobson - Annika Unnbom
- Förlag
- MBM Förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 206 x 259 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 678 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sitt still och njut! är en kokbok skriven av Annika Jacobson, fil. dr i pedagogik som själv har ett rörelsehinder, och Annika Unnbom med bakgrund både som matskribent och personlig assistent.
Annika J beskriver här sin viktminskningshistoria, men också hur hon planerar sina måltider och organiserar arbetet för sina personliga assistenter. Boken innehåller åttio recept för vardag och fest, tydliga tillagningsinstruktioner samt många helsidesfotografier i färg. Den är den enda boken i sitt slag, en ovärderlig resurs för alla som har svårt att röra sig, för dig som använder eller själv arbetar som personlig assistent, och inte minst som kokbok för alla som vill gå ner i vikt utan att röra en fena.
MBM Förlag 919754583x -
Klassiska desserter - På mitt vis
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 132 sidor.
Mycket gott skick. Dekorerat kartonnage.
Denna bok handlar om klassiska desserter, som jag tror många känner igen och tycker om eller rent av älskar. Du kommer också att få recept på några av Nobeldesserterna och en del av de desserter jag ansvarat för på Stockholms slot läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153426875
- Titel
- Klassiska desserter : på mitt vis av Magnus Johansson
- Författare
- Magnus Johansson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 132 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 234 x 276 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 820 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Denna bok handlar om klassiska desserter, som många känner igen, tycker om eller rent av älskar. Men den innehåller också recept på några av Nobeldesserterna och en del av de desserter Magnus Johansson har ansvarat för på Stockholms slott när han var chefskonditor på Operakällaren. De flesta desserter går bra att göra dagen före så att du i lugn och ro kan ägna dig åt förrätt och varmrätt. Sedan är det bara att lägga sista handen vid desserten när den skall fram.
Konditormästare Magnus Johansson har varit med och vunnit OS-guld i matlagning år 2000 med svenska kocklandslaget, han har ansvarat för de senaste Nobeldesserterna och gjort desserten vid Alfred Nobels 100-årsminne.
Ica Bokförlag 1 9789153426875 -
Sallader
Inbunden bok. ICA bokförlag. 1991. Inbunden. Dekorerat laminatband.
Mycket gott skick. Några sidor med fläckar från köket. Sallad för en - vackert upplagd direkt på tallriken. Sallad för många - serverad i generösa skålar. Sallader för alla tillfällen, här finns recepten! Färgfoton. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153413377
- Titel
- Sallader
- Författare
- ICA Provkök
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 260 g
- Språk
- Svenska
9153413377 -
Receptskatten.Matbröd
Inbunden bok. ICA-förlaget AB. 1985. Inbunden. Dekorerat laminatband.
Mycket gott skick. Att lyckas med baket är inte svårt - den här boken ger också alla de råd som behövs.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153409477
- Titel
- Matbröd
- Författare
- Östenius, Asta - Olsson, Brita - Ica provkök
- Förlag
- Västerås : Ica bokförl
- Utgivningsår
- 1985
- Språk
- Svenska
9153409477 -
Celiaki - Att inte tåla gluten : Må bra och ä...
Inbunden bok. Prisma. 2006. Inbunden. Dekorerat laminatband.
Nyskick. Ungefär 1 av 100 svenskar har celiaki, det vill säga de tål inte gluten. Det är ett livslångt handikapp och diagnosen drabbar de flesta som ett dråpslag. Men med rätt mat kan man snabbt bli bättre. Den här boken ger inspirerande och god hjälp på vägen. C läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151846209
- Titel
- Celiaki : att inte tåla gluten : må bra och ät gott
- Författare
- Brinck, Lotta
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 250 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 529 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ungefär 1 av 100 svenskar har celiaki, det vill säga de tål inte gluten. Det är ett livslångt handikapp och diagnosen drabbar de flesta som ett dråpslag. Men med rätt mat kan man snabbt bli bättre. Den här boken ger inspirerande och god hjälp på vägen.Celiaki är en livslång sjukdom men när diagnosen väl är ställd vänder det. Med rätt mat tillfrisknar tarmen och allmäntillståndet blir de närmaste månaderna bättre. Diffusa krämpor från mage och tarm försvinner, kanske även huvudvärk, värk i skelettet och nedstämdhet.Den här boken förklarar vad celiaki är och visar hur man kommer till rätta med sin sjukdom. Maten är mycket viktig ? både som friskfaktor och som glädjekälla. Här finns exempel på spännande alternativ till pastan, mjölet och andra livsmedel som innehåller gluten. Men även recept på glutenfria varianter av pizza, pannkaka, paj, grovt och mättande bröd, läckra kakor och luftiga efterrätter.Lars Stenhammar, docent och överläkare vid barnklinikerna i Östergötland har forskat och skrivit om celiaki i 30 år. Här beskriver han sjukdomens historia, orsaker, symptom och behandling.För recept, goda livsmedelsval och praktiska matråd står Lotta Brinck ? matjournalist och dietist med ett antal kokböcker bakom sig, de flesta utgivna av Prisma.
9151846209 -
Practical Japanese Cooking - Easy and Elegant
Inbunden bok. Kodansha international. 1:a uppl. 1986. Inbunden.
ISBN 0870117629
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Engelsk text. Legendary chef Shizuo Tsuji, one of the most prominent figures in Japan's culinary world, unites with food writer, lecturer and broadcaster Koichiro Hata, takes all that is good about Japanese food and bri läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK0870117629 -
Smart & Gott - Kanonrecept som gör nytta
Inbunden bok. Kakao förlag. 2007. Inbunden.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Oräkneliga är alla dieter som skrikit åt oss från löpsedlarna de senaste åren. Vad är egentligen nyttigt? Vilka fällor bör man undvika? Vad är myt och vad är sanning när det gäller mat? Vi är många som vill må lite bätt läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197619066
- Titel
- Smart & Gott : kanonrecept som gör nytta
- Författare
- Liselotte Forslin
- Förlag
- Kakao Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 226 x 270 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 903 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Oräkneliga är alla dieter som skrikit åt oss från löpsedlarna de senaste åren. Vad är egentligen nyttigt? Vilka fällor bör man undvika? Vad är myt och vad är sanning när det gäller mat?
Vi är många som vill må lite bättre, komma igång med att röra oss och äta rätt utan att slå knut på oss själva. Sunt förnuft är grundstenen i Smart & gott. Liselotte Forslin lagar underbart god mat som gör att man mår bra. Lagom är bäst, klok och smart mat är hälsosamt och dessutom gott och faktiskt ganska enkelt. Bra råvaror och användarvänliga recept gör att det blir lätt att tänka långsiktigt, Smart & gott kommer helt enkelt få dig att må bättre.
Frukost, lunch och middag varvat med mellanmål är vad som behövs och här får du massor av recept och tips på vilka vitaminer och mineraler man behöver och var man hittar dem. I traditionell Kakaoanda är boken full med lockande bilder för att verkligen få igång matlagaren i dig.
9789197619066 -
Kokkonst För Den Självläkande Människan - Häl...
Inbunden bok. Forum. 2000. Inbunden.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, de läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116479
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
9137116479 -
Vinterns söta - Ännu fler frestelser från för...
Inbunden bok. Forum. 2007. Inbunden. Dekorerat klotryggband.
Nära nyskick. När ska man äta söta saker om inte under den kalla och mörka årstiden!? Den här gången har systrarna sammanställt sina allra bästa och mest frestande recept på läckerheter som smakar bra när man helst sitter inne, umgås med familj och vänner och har det läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137130859
- Titel
- Vinterns söta : ännu fler frestelser från författarna till Två systrars söta
- Författare
- Eisenman Frisk, Lisa
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 253 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 654 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När ska man äta söta saker om inte under den kalla och mörka årstiden!? Den här gången har systrarna sammanställt sina allra bästa och mest frestande recept på läckerheter som smakar bra när man helst sitter inne, umgås med familj och vänner och har det skönt i stugvärmen. I denna nya bok, Vinterns söta, finns över 130 recept på allt från anistryffel till änglakola: mjuka kakor, småkakor, tårtor, puddingar, pajer, desserter, tryffel, kola, knäck och annat godis samt drycker. Julens klassiska kryddor återfinns i många recept men ibland i lite annorlunda sammansättningar, exempelvis pepparkakskola, saffransdrömmar, glöggbakade päron, ingefärs- och limetårta, kardemummatryffel, pepparkaksmuffins, mjuk pepparkaka med äppelmos och ananas, kardemummakryddade pistagenötter och marängtorn med choklad och lingon.Flera spännande och stimulerande drycker – förutom klassisk glögg och mumma – kan man välja mellan: granatäppelte med mynta, varm choklad med chili och varm vanilj- och äppelcider.De aptitretande bilderna är tagna av Roland Persson.
9789137130859 -
Snabblagat -Läckert och lättlagat steg för st...
Inbunden bok. Parragon. 2004. Inbunden.
Nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. Snabblagat Denna kokbok innehåller ett urvfal snabblagade läcktra recept från hela världen. De är speciellt gjorda med tanke på dig som vill spara tid i köket. Några är helt nya, andra är finurliga omarbetningar av klas läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 1405422602
- Titel
- Snabblagat : läckert och lättlagat steg för steg
- Förlag
- Parragon
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 167 x 207 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 878 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Snabblagat
Denna kokbok innehåller ett urvfal snabblagade läcktra recept från hela världen. De är speciellt gjorda med tanke på dig som vill spara tid i köket. Några är helt nya, andra är finurliga omarbetningar av klassiska rätter, och alla är baserade op fräscha råvaror som finns att köpa i de allra flesta livsmedelbutiker.
Samtliga recept illustreras av bilder som steg för steg visar dig hur du går tillväga. Boken innehåller dessutom massor av matnyttiga tips och förslag till variationer. Närhelst du känner för att laga till något snabbt och läckert - här hittar du recepten.
Alla tiders snabblagat ger dig bland annat:
- förföriska bilder
- tips och variationer
- lätta instruktioner steg för steg
1405422602 -
De hemliga recepten från Frankrikes bästa res...
Inbunden bok. Allerbok. 1978. Inbunden.
Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Överstruken namnteckning. En kokbok, resehandbok och ett uppslagsverk. Recept som hittills varit hemliga ger nu alla möjlighet att tillaga läckerheter efter recept från de restauranger som utmärkts med stjärnor i G läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9175060167
- Titel
- De hemliga recepten från Frankrikes bästa restauranger
- Författare
- Bertholle, Louisette - Björklund, Gertrude
- Förlag
- Helsingborg : [Allers]/Allerbok
- Utgivningsår
- 1978
- Språk
- Svenska
9175060167 -
Den nya maten - Låt din matberedare hjälpa ti...
Inbunden bok. Page One. 1991. Inbunden. Dekorerat laminatband.
Mycket gott skick. Låt din matberedare hjäpa till att skapa arbetsglädje i köket. De första 18 sidorna visas steg för steg och bild för bild hur du använder din matberedare till att hacka hårda och mjuka ingredienser, göra puré, hacka kött och fisk, blanda köttfärs, göra f läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9171250123
- Titel
- Den nya maten : [låt din matberedare hjälpa till att skapa arbetsglädje i köket] : en kokbok
- Författare
- Pihl, Ove - Klein, Örjan - Weiland, Agneta - Durehed, Lennart - Strandell, Bertil - Braun svenska AB
- Förlag
- Stockholm : Page One : Västra Frölunda : Braun
- Utgivningsår
- 1991
- Språk
- Svenska
9171250123 -
Maten som stärker ditt immunförsvar
Inbunden bok. Prisma. 2002. Inbunden.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Mat och näring är av avgörande betydelse för hälsan. Eftersom den mentala, känslomässiga och andliga hälsan är beroende av den fysiska, kan man också säga att arten och kvaliteten på det vi äter och dricker är en a läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151840367
- Titel
- Maten som stärker ditt immunförsvar
- Författare
- Kirsten Hartvig
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 280 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 940 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat och näring är av avgörande betydelse för hälsan. Eftersom den mentala, känslomässiga och andliga hälsan är beroende av den fysiska, kan man också säga att arten och kvaliteten på det vi äter och dricker är en av de absolut viktigaste faktorerna för vårt allmänna välbefinnande.
Under de senaste 30 åren har systematiska vetenskapliga studier bekräftat att en diet som främst grundas på färska, minimalt förädlade vegetabiliska livsmedel utan kemiska tillsatser är det effektivaste sättet att stärka immunförsvaret. Då sådan mat dessutom består av motsvarande lågt innehåll av kraftigt förädlade livsmedel, fett, mättat fett, socker, salt och alkohol, främjar den hälsan hos alla kroppens system.
Maten som stärker ditt immunförsvar innehåller mängder av användbar information och goda råd. Den är utformad som en guide till skräddarsydda matval som skyddar immunsystemet, ökar intaget av hälsosamma livsmedel och skär ner på sådana som ökar immunförsvarets arbetsbörda.
Boken är indelad i fyra delar:
* Del ett förklarar immunsystemets komponenter och hur de fungerar tillsammans för att upprätthålla hälsan och motverka sjukdomar.
* Del två granskar i detalj 150 olika livsmedel som alla på olika sätt gynnar immunsystemet.
* Del tre belyser några vanliga hälsoproblem och förklarar hur man kan använda de livsmedel som beskrivs i del två för att främja hälsan och förhindra att sjukdomar utvecklas.
* Del fyra handlar om immunmat i praktiken och visar hur man kan införliva immunstärkande livsmedel i sin dagliga diet. Kapitlet innehåller 180 recept och en mängd dietplaner.
9151840367 -
Äpplen, päron & plommon
Inbunden bok. ICA bokförlag. 1997. Inbunden. Dekorerat laminatband.
Mycket gott skick. Överstruken namnteckning. Över 100 recept med äpplen, päron och plommon att välja bland. Full frys och skafferi med hemlagade bakverk och fruktkonserver. Praktiska råd om konservering och hantering inleder boken. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153417860
- Titel
- Äpplen, päron & plommon
- Författare
- Rolf, Signe
- Förlag
- Västerås : Ica
- Utgivningsår
- 1997
- Språk
- Svenska
9153417860 -
Vilda och odlade bär - med recept
Inbunden bok. ICA bokförlag. 1984. Inbunden. Dekorerat laminatband.
Nära nyskick. I boken beskrivs ett sextiotal av de vanligaste vilda och odlade bären, hur de ser ut, var de växer och hur de bäst används. Författaren ger också kulturhistoriskt intressanta upplysningar om medicinsk användning av bären och andra delar av de bärproduce läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153408381
- Titel
- Vilda och odlade bär med recept
- Författare
- Rautavaara, Toivo - Knuuttila, Pekka - Ahonen, Esa - Läck, Lars-Erik - Samuelsson, Gunnar
- Förlag
- Västerås : Ica bokförl
- Utgivningsår
- 1984
- Språk
- Svenska
9153408381 -
Vegetariskt? Ja! - Hälsosam och smal mat
Häftad bok. Wahlströms. 2002. Häftad. Danskt band med invikta flikar.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9132322224
- Titel
- Vegetariskt? Ja!
- Författare
- Judith Wills
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 200 x 253 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 481 g
- Språk
- Svenska
9132322224 -
Cancerförebyggande kost
Inbunden bok. Skandinaviska Bokförlaget. 1987. 178 s. Inbunden. Hård pärm. 25,5x20cm.
Nära nyskick. Kan maten ge skydd mot cancer? Idag vet vi att maten behandlas för att hålla sig färsk så länge som möjligt. en del människor bekommer det inte det minsta, medan andra är känsligare. Den här bokens huvudsyfte är att presentera en livsstil som kan hjälpa läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9172561130
- Titel
- Cancerförebyggande kost
- Författare
- Mar, Lisa - Kleine, Hugo O. - Windstosser, Karl - Larsson, Gunilla
- Förlag
- Gävle : Skandinaviska bokförl
- Utgivningsår
- 1986
- Språk
- Svenska
9172561130 -
Frankrikes mästerkockar bjuder till bords - F...
Inbunden bok. Könemann. Inbunden.
Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Oöppnat och inplastat exemplar. Se fler böcker i serien på min sida.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 3829027575
- Titel
- Fisk och skaldjur Frankrikes mästerkockar bjuder till bords
- Författare
- Redemalm - Gunnar o Watson - Elisabeth
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 305 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1489 g
- Språk
- Svenska
3829027575 -
Fisk à la Aldo - Från musslor till svärdfisk
Inbunden bok. Valentin. 2006. Inbunden. Dekorerat kartonnage med skyddsomslag.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9172331526
- Titel
- Fisk à la Aldo : från musslor till svärdfisk
- Författare
- Aldo Zilli
- Förlag
- Valentin förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 214 x 239 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 724 g
- Språk
- Svenska
9172331526 -
Whisky & mat
Inbunden bok. Grenadine. 2009. Inbunden.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. I Whisky & mat berättar Jan Groth om sina och andras whiskyfavoriter. Boken är en förtäckt kokbok, där mat- och smakupplevelser på ett delikat sätt lindas in i anekdoter och reseskildringar. Läcker mat, lika läckert fot läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329878
- Titel
- Whisky & mat
- Författare
- Jan Groth - Arne Adler
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 871 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Whisky & mat
I Whisky & mat berättar Jan Groth om sina och andras whiskyfavoriter. Boken är en förtäckt kokbok, där mat- och smakupplevelser på ett delikat sätt lindas in i anekdoter och reseskildringar. Läcker mat, lika läckert fotad av matfotografen Arne Adler fyller boken. Du får veta vilka mat- och whiskyfavoriter som kändisar och kändiskockar helst tillreder och kombinerar.
I fantastiska miljöer kring land och hav i Skottland möter du människor som soulartisten Eric Gadd, TV4-kocken Andreas Nylén och rockstjärnan Anders Fridén från bandet In Flames. Så skål och välkommen till bords!
9789185329878 -
Världsköket - Italien
Inbunden bok. Parragon. 2004. Inbunden.
Nyskick. Skyddsomslag finns i nyskick. Med hjälp av den här klassiska samlingen italienska recept kan var och en själv fånga den speciella känsla som är grunden för italiensk matl agning. Boken återger de regionala kökens bredd och mångfald, de finas te ingredien läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 1405433396
- Titel
- Världsköket : Italien
- Författare
- Linda Doeser
- Förlag
- Parragon
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 261 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1240 g
- Språk
- Svenska
1405433396 -
Den perfekta frukosten
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 2005. Inbunden.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Nu kan dagens viktigaste mål också bli det trevligaste! Den perfekta frukostenär nummer fyra i hälsokocken Oscar de Hoogs och näringsfysiologen Fredrik Paulúns serie med nytänkande receptböcker. Likt sina föregånga läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185225290
- Titel
- Den perfekta frukosten
- Författare
- de Hoog, Oscar
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu kan dagens viktigaste mål också bli det trevligaste!Den perfekta frukosten är nummer fyra i hälsokocken Oscar de Hoogs och näringsfysiologen Fredrik Paulúns serie med nytänkande receptböcker. Likt sina föregångare innehåller boken en unik kombination av recept med en perfekt näringssammansättning och värdefull information som näringsberäkningar, GI-värden och författarnas kommentarer. I Den perfekta frukosten presenteras 25 kompletta frukostar samt en rad tillbehör som gör att läsaren själv kan variera och modifiera i det oändliga. Här finns frukostklassiker i nya kläder, liksom nya och oväntade sammansättningar. Boken rymmer recept för både energikrävande och stillasittande dagar, stressade vardagsmorgnar och härliga långbruncher. Och trots att recepten är något utöver den traditionella gröten eller filen krävs inga förkunskaper. Den perfekta frukosten passar alla; smal, tjock, vältränad, otränad, gammal, ung, van eller ovan i köket. RECEPT UR BOKEN Kardemummagröt Jordgubbsomelett med basilika Citronyoghurt med rostade mandelflarn Fruktsallad med serranoskinka Omega-3-macka Amerikanska pannkakor Banan-, choklad- och jordnötssmoothieOscar de Hoog har vid sidan av kockyrket arbetat som personlig tränare och kostrådgivare vilket har satt en naturligt hälsosam prägel på hans matlagning.Fredrik Paulún är en av Sveriges mest kända författare inom näringslära och föreläser i hela Norden om träning, näringslära och hälsa. Oscar och Fredrik har tidigare gett ut böckerna Den perfekta maten, Den perfekta matlådan och Den perfekta smalmaten i samma serie. Under hösten har vi kunnat se dem i den andra säsongen av tv-programmet Toppform.
9185225290 -
Italienska smakens källa
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2008. 143 sidor.
Mycket gott skick. Dekorerat kartonnage.
Vad är det som gör att det italienska köket smakar så..."italienskt"?
Fernando di Luca reser till Italien för att söka upp Den italienska smakens källa. Han söker upp sina vänner odlare, producenter, matlagare och många fler. Här läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153428725
- Titel
- Italienska smakens källa
- Författare
- Fernando Di Luca - Lars Falk - Marco Baudone
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 276 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 838 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad är det som gör att det italienska köket smakar så..."italienskt"?
Fernando di Luca reser till Italien för att söka upp Den italienska smakens källa. Han söker upp sina vänner odlare, producenter, matlagare och många fler. Här hittar han sina rötter, traditioner och återupplever minnet av "smaken hemifrån". Under resan uppehåller han sig länge vid olika hållplatser som citron, tomat, salt, kapris, sardell, oliv, tryffel och ost mm.
På dessa smaker har krögaren Marco Baudone komponerat underbara recept.
Fernando di Luca - Har öppnat dörren till det italienska köket genom att introducera pastan och olivoljan för det svenska folket.
Lars Falk - En av Sveriges mest legendariska copywriters- han har också varit med om att skapa den moderna kokbokstrenden bla genom Carl Butlers kokbok.
Marco Baudone - En av Sveriges ledande kockar med rötter i Italien.
Jan Bengtsson - En av Sveriges mest kända fotografer med ett stort antal kokböcker bakom sig, bl.a. Carl Butlers kokbok.
Ica Bokförlag 1 9789153428725
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn