-
ÖRTAMAT
Inbunden bok. ICA Bokförlag. 2004. 140 sidor.
Nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis. – Lägg alla böckerna i kundkorgen så justerar jag fakturan efteråt.) ––
–– FÖRLAGSNY, se fler bilder! ––
"Den här boken handlar mest om de kulinariska örter läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153424703
- Titel
- Örtamat
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 238 x 278 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 846 g
- Språk
- Svenska
ICA Bokförlag 9789153424703 -
LJUVA SOMMARTID – 18 kompletta festmenyer med...
Inbunden bok. – FÖRLAGSNY! – Norstedts / Allt om Mat. 2013. 159 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! ––
Fånga drömmen om sommaren! Ljusa kvällar, ljumma nätter, mat och dryck under bar himmel i goda vänners lag. Ljuva sommartid är en oumbärlig sommarkokbok med mängder av inspiration och recept ur tidningen Allt om Mat. läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113051093
- Titel
- Ljuva sommartid
- Författare
- Karlström, Ulla - Lundin, Cecilia - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 225 x 272 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 875 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fånga drömmen om sommaren! Ljusa kvällar, ljumma nätter, mat och dryck under bar himmel i goda vänners lag.
Ljuva sommartid är en oumbärlig sommarkokbok med mängder av inspiration och recept ur tidningen Allt om Mat. Här hittar du idéerna till säsongens alla partyn, festligare luncher och middagar med vännerna och familjen. Studentfesten, midsommaraftonens sillbord, grillfester av olika slag, liksom andra härliga trädgårdsfester och balkongmingel för stora och små sällskap.
Med 18 festliga menyer och runt 120 recept på allt från röda bubbeldrinkar, sötgrillad lax med fetaostsallad och härlig vaniljmousse med rabarberkompott och mandelcrunch - här finns det mesta du behöver för sommarens matbord.
– FÖRLAGSNY! – Norstedts / Allt om Mat 9789113051093 -
MAJAS KLIMATMAT – Recept och inspiration för...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2008. 141 sidor.
Nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis. – Lägg alla böckerna i kundkorgen så justerar jag fakturan efteråt.) ––
–– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
Genom att följa årstidernas väx läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153431350
- Titel
- Majas klimatmat
- Författare
- Maja Söderberg
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 141 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 257 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 726 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Genom att följa årstidernas växlingar och välja maten vi äter med omsorg kan vi minska vår klimatbelastning och bidra till en hållbar utveckling.
I Majas klimatmat berättar Maja Söderberg hur vi kan agera på ett ansvarsfullt sätt. Boken är både verktyg och inspirationskälla för alla oss som vill värna miljö och klimat, men inte riktigt vet hur. Det gäller att laga efter säsong, välja lokalproducerade och ekologiska råvaror, använda fisksorter som inte hotas av utfiskning och äta viltkött och lamm istället för fläsk och nöt. Genom små, enkla förändringar i matvanorna är vi alla med och skapar en hållbar framtid.Boken är indelad i årstidskapitel. På våren frestar primörtallrik med kesoröra och spenat- och fetaostfyllda crêpes. Sommarens utbud är oändligt - vad sägs till exempel om röd och läcker dinkelsallad att ta med på picknicken? Under hösten njuter vi av viltbiffar med trattkantarellsås och paj på jordärtskocka. Vintern är rotfrukterna och kålens tid. Då står rotsakswok med sötsur sås och böngryta med chili på menyn.
Genom att utgå från säsongens råvaror blir matlagningen plötsligt så mycket mer omväxlande. Det finns alltid något att se fram emot! Boken rymmer runt 100 recept på allt från huvudrätter till små läckra sötsaker. Samtliga recept är granskade av nutritionist Camilla Gard. I intervjuform får vi dessutom möta bland annat en ekobonde och en grönsaksboxleverantör, ett matlag med lång historia och en butiksinnehavare som vågat satsa fullt ut på ekologiskt och rättvisemärkt. Ur kunskapen föds framtidshoppet.
Maja Söderberg är författare med bondeambitioner. Hon är utbildad i resursbevarande försörjning med fokus på mat samt föredragshållare och kursledare i framtidsfrågor, som hållbar utveckling och demokrati.
Ica Bokförlag 9789153431350 -
Det stora MATÄVENTYRET – Att lyckas med barne...
Inbunden bok. Pagina Förlag. 2017. 155 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! –– Det här är boken för dig som vill ha mer tid med barnen. Och för barnen är det en chans att lära sig nya spännande saker tillsammans med sina föräldrar. Att laga mat med sina barn är utmanande, lär läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163612541
- Titel
- Det stora matäventyret
- Författare
- Lindkvist, Fanny
- Förlag
- Pagina Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 271 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 800 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är boken för dig som vill ha mer tid med barnen. Och för barnen är det en chans att lära sig nya spännande saker tillsammans med sina föräldrar. Att laga mat med sina barn är utmanande, lärorikt och roligt. Men hur lagar man mat med barnen utan att det blir fullt kaos på köksbänken, i kastrullerna och i resten av köket? Hur får man barnen att behålla fokus och intresse? Och hur lagar man god mat som också är nyttig?
I den här boken finns svaren. Den är maxad med matinspiration för hela familjen. Recepten är fria från gluten, mjölk och socker. De är enkla att följa, med få ingredienser och moment. Allt är fiffigt uppdelat i hur man äter saker, till exempel: äta med händerna, dricka och äta med sked. Fokus ligger på ren och naturlig mat utan tillsatser. Ekotänket är påtagligt och det finns många tips på hur man lever renare och hållbart.
Här finns även många praktiska tips för att underlätta matplaneringen, samt annan kul inspiration kopplat till mat - som hur man groddar och planterar kärnor och förbereder ett nyttigare barnkalas. Men kanske viktigast av allt är att matlagningen sker på barnens nivå, med alla de knep och tips som krävs för att få dem engagerade. Stoltheten i ett par barnögon som lagat en måltid till resten av familjen är oslagbar. Det är inte bara barnets självkänsla som stärks, att laga mat tillsammans brukar också leda till att barnen får bättre aptit - något många föräldrar kämpar med.
Pagina Förlag 9789163612541 -
Med smak av SALT OCH SOMMAR
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 144 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! –– Systrarna Ulrika Jisland och Anna Jonassen delar med sig av sina bästa recept och ger inspiration till hur man förgyller sommarens måltider och enkelt tar tillvara de färska och fräscha råvaror so läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137126791
- Titel
- Med smak av salt och sommar
- Författare
- Jisland, Ulrika
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 213 x 267 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Med smak av salt och sommar delar systrarna Ulrika Jisland och Anna Jonassen med sig av sina bästa recept och ger inspiration till hur man förgyller sommarens måltider och enkelt tar tillvara de färska och fräscha råvaror som hör årstiden till. God mat behöver inte vara krånglig det enda som krävs är uppfinningsrikedom. Och med vacker dukning och fina uppläggningar kan man trolla för gästerna. Bjud in till middag på terrassen, picknick på skäret eller kanske en kaffetår i bersån! Mat smakar så mycket bättre ute, i sällskap med goda vänner och med doften av salt hav i luften. Några smakprov:I väntan på maten: lime- och chilimarinerade räkor, citronlemonad med vodkaPå bryggan: Annas skaldjursgryta med saffransaïoli, torskburgare med romsåsPå terrassen: grillat lamm med ljummen fetaostdressing, omelett med nystekta kantareller och spenatI örtagården: solgul squashsoppa, parmafylld kycklingrulad med grillad rödlök och boursinostPå skäret: wraps med kall potatis och rundrökt makrill, sallad på fullkornsris och grillad kycklingPå buffébordet: röd potatissallad, bresaola med färska fikon, laxtallrik med rosépeppar och limeI bersån: kardemummakakor, cappuccino cheesecake, flädersaftI jordgubbslandet: jordgubbar med syltad ingefära, sommarpavlovaBokens vackra och somriga bilder är tagna av Martin Skredsvik.Ulrika Jisland och Anna Jonassen är systrar och har tillbringat alla sina somrar på Klädesholmen utanför Tjörn i Bohuslän. Ulrika bor med man och tre barn i Göteborg, där hon arbetar som journalist på TV4. Anna är lärare och bosatt i Stockholm med man, två barn och golden retrievern Melker.
Bokförlaget Forum 9789137126791 -
DANIELS MATRESA – 9 menyer från världens kök
Inbunden bok. – FÖRLAGSNY! – Lava Förlag. 2017. 143 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! –– Mästerkock, matfantast, menyskapare!
• Daniel Lakatosz älskar allt som har med mat att göra. Han kom på andra plats i Sveriges Mästerkock 2016 och nu fortsätter han sin matresa.
• I den här vackra kokboken, Daniels läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188529046
- Titel
- Daniels matresa : 9 menyer från världens kök
- Författare
- Daniel Lakatosz
- Förlag
- Lava Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 273 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 840 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mästerkock, matfantast, menyskapare!
Daniel Lakatosz älskar allt som har med mat att göra. Han kom på andra plats i Sveriges Mästerkock 2016 och nu fortsätter han sin matresa.
I den här vackra kokboken, Daniels matresa 9 menyer från världens kök, delar Daniel Lakatosz med sig av sina egna menyer från Japan, Spanien, Mexico, Thailand, Italien, Sverige, Ungern, Polen, Frankrike.
De 9 menyerna innehåller allt från fördrink och mingelsnittar till dessert.
Ett axplock ur menyerna: Japansk råbiff på oxfilé med lotusrotchips och misomajonnäs, Negimaki biffrullar med sparris och teriyakisås, Vegetariska kroppkakor med svampfyllning, rårörda lingon, rostade hasselnötter och brynt smör, Amarettomarinerade jordgubbar med mascarponecréme, mandelflarn och rostade mandel-spån, med flera.
Följ med på Daniels matresa, välj dina favoriter och bjud sen familj och vänner på en middag där ni skapar era egna minnen!
Daniel Lakatosz arbetar som hovmästare på Berns asi-atiska restaurang i Stockholm. När han inte är på Berns tillbringar han tid med sin familj, inspirerar människor med sin mat på sociala medier och hyr ut sig själv som kock vid olika evenemang, både privat och till företag.
Jag älskar mat. Jag älskar att tillaga mat, att få en matidé och skapa den, att tänka på olika smakkombinationer och försöka jobba med olika färger, texturer och upplevelser. - Daniel Lakatosz
– FÖRLAGSNY! – Lava Förlag 9789188529046 -
MODERNA MATSÄCKAR – För den aktiva familjen
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Ica Bokförlag. 2010. 93 sidor.
Nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– FÖRLAGSNY! –– Se fler bilder! ––
Matsäckar för stora och små. Är din familj aktiv? Tillbringar ni mycket tid ute i naturen, vid fotbollsplanen, på st läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153433941
- Titel
- Moderna matsäckar : för den aktiva familjen
- Författare
- Wilk, Katarina
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 93 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 245 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 447 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matsäckar för stora och små
Är din familj aktiv? Tillbringar ni mycket tid ute i naturen, vid fotbollsplanen, på stranden eller i skidbacken? Här är boken för dig som har tröttnat på att packa barnens ryggsäckar med färdiglagade köttbullar och makaroner.
Att äta näringsriktigt och bli mätt när man är aktiv är A och O. Alla vet att humöret påverkas om man bara stoppar i sig tomma kalorier. Speciellt när man rör på sig, är ute i naturen och behöver massor av energi.
I stället för att spendera dyra pengar på hamburgare och korv i lunchrestauranger ger den här boken tips på olika matsäckar. De är alla näringsrika, mättande och innehåller säsongens råvaror. Vad sägs av pirriga piroger, spretiga spett och välsmakade viltskav? Moderna Matsäckar utgår från årstiderna och visar lätta och mer avancerade recept för både småbarnsfamiljer och familjer med lite större barn allt för att maten ska passa rätt magsäck. Boken vill dessutom inspirera läsarna till att själv hitta på egna matsäckar. Kanske byta ut en ingrediens som barnen inte gillar i de befintliga recepten? Att laga en egen matsäck får både magen och plånboken att jubla.
–– FÖRLAGSNY! –– Ica Bokförlag 9789153433941 -
SUVERÆN SURPRISE – Et overflødighedshorn af o...
Inbunden bok. Politikens Forlag. 2011. 331 sidor.
ISBN 9788756799959
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Stort format, ca 23x30 cm! Dansk text. – Se fler bilder! –– Suveræn Surprise er et surpriseparty i kogebogsform fra en af Danmarks bedstsælgende kogebogsforfattere. Med masser af knald på layout og farver og sjove, alvorli läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPolitikens Forlag 9788756799959 -
DET LILLA EXTRA – Duka med småplock och festm...
Inbunden bok. Max Ström. 2012. 142 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK! – Obet. märken på skyddsomslaget. – Se fler bilder! –– Malin Landqvist har tillsammans med fotografen Lina Eriksson skapat en bok om det som gör att vi känner oss extra välkomna på festen och hur vi får maten att smaka som allra go läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171262554
- Titel
- Det lilla extra
- Författare
- Landqvist, Malin
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 142 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 204 x 258 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 810 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Årets bästa! Ibland står det still i hjärnan när man ska bjuda på fest. Man kanske har något favoritrecept, eller hittat ett enstaka någonstand - men hela middagen vill inte infinna sig. Här har du lösningen! En perfekt, utsökt och vacker bok där alla recept man inte visste att man ville ha finns [...] Festböckernas drottning!«ELLE mat & vinMalin Landqvist har tillsammans med fotografen Lina Eriksson skapat en bok om det som gör att vi känner oss extra välkomna på festen och hur vi får maten att smaka som allra godast. Det här är boken som ger inspiration för både det stora buffébordet och mindre tillställningar, mingel och familjefester. En kokbok full med enkla recept på allt från drinkar, småplock och läckra rätter till buffén och oemotståndliga desserter. Det lilla extra kan handla om att tillsätta en blommig isbit i bålen, kanske tillföra en modern smaksättare till en delikat snitt eller att göra en nytolkning av klassiker som potatissallad och paj. Vi får också tips på kreativa lösningar till dukning och hur man lägger upp maten snyggt och välkomnande. Varför inte fixa en snabb och festlig dessert helt enkelt genom att toppa färska bär med lite mousserande vin – allt för att skapa det där lilla extra!Malin Landqvist har i många år arbetat med att förnya det klassiska svenska köket, bland annat i succéserien En god jul, En god sommar och En god höst, och senast i den prisbelönta Svenska kakor och desserter. Lina Eriksson är en av våra mest väletablerade matfotografer, med ett flertal böcker som exempelvis Paolo Robertos Mina fastrars mat och många matreportage i våra främsta mattidningar i bagaget.
Max Ström 9789171262554 -
WHISKY & MAT
Inbunden bok. Grenadine. 2009. 158 sidor.
Nyskick. – ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! –– I Whisky & mat berättar Jan Groth om sina och andras whiskyfavoriter. Boken är en förtäckt kokbok, där mat- och smakupplevelser på ett delikat sätt lindas in i anekdoter och reseskildringar. Läcker mat, l läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185329878
- Titel
- Whisky & mat
- Författare
- Jan Groth - Arne Adler
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 158 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 260 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 871 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Whisky & mat
I Whisky & mat berättar Jan Groth om sina och andras whiskyfavoriter. Boken är en förtäckt kokbok, där mat- och smakupplevelser på ett delikat sätt lindas in i anekdoter och reseskildringar. Läcker mat, lika läckert fotad av matfotografen Arne Adler fyller boken. Du får veta vilka mat- och whiskyfavoriter som kändisar och kändiskockar helst tillreder och kombinerar.
I fantastiska miljöer kring land och hav i Skottland möter du människor som soulartisten Eric Gadd, TV4-kocken Andreas Nylén och rockstjärnan Anders Fridén från bandet In Flames. Så skål och välkommen till bords!
Grenadine 9789185329878 -
DRAKAMÖLLANS KÖK
Inbunden bok. Drakamöllan förlag. 2008. 264 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
"I boken bjuder vår dåvarande kökschef Eve Maltais och gårdshotellets ägare Ingalill Thorsell på sina bästa recept för vardag såväl som fest med fokus på vår och sommar. Man kan också läsa om gårdens hist läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163325311
- Titel
- Drakamöllans Kök
- Författare
- Ingalill Thorsell - Eve Maltais - Lars Strandberg - Ronnie Nilsson
- Förlag
- Drakamöllan förlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 264 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 210 x 275 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 1400 g
- Språk
- Svenska
Drakamöllan förlag 9789163325311 -
VINTERNS GODA TING • Maten • Julen • Blommorn...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 1995. 200 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Obetydliga märken på skyddsomslaget. –– Se fler bilder! ––
Vinterns goda ting är både en kokbok, en julbok och en blomsterbok. Här finns många goda och inspirerande idéer för hela vinterhalvåret.
• Recepten handlar läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789134515598
- Titel
- Vinterns goda ting
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 1995
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 238 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 945 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vinterns goda ting är både en kokbok, en julbok och en blomsterbok. Här finns många goda och inspirerande idéer för hela vinterhalvåret.Recepten handlar om höstens äppelskörd, middagar i allhelgona, sköna vinterfrukostar, nyårsfesten och den spännande gröna maten. Dessertkapitlet är ovanligt stort med läckra efterrätter av många olika slag.Julen har självklart fått en stor plats i den här vinterboken. Här finns vackra dekorationer, historia om traditionerna, recepten till traditionell julmat men även till ett lite annorlunda julbord, till konfekten och pepparkakshuset.Härliga blomsterarrangemang, doftande potpurrier och annorlunda kransar, stiliga dekorbröd, marmelader, inläggningar och brännvinskryddning är andra exempel på bokens rika innehåll.Anna Bergenström har skrivit om maten, Fanny Bergenström om bland annat växter och juldekorationer. Nisse Peterson har tagit de stämningsfulla fotografierna.
Albert Bonniers Förlag 9789134515598 -
KORV – Den godaste korven stoppar du själv –...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2011. 111 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Obetydliga ytmärken på pärmarna. –– Se fler bilder! ––
Korv med äkta vara – du vet vad korven innehåller när du har stoppat den själv.
• När intresset för matens ursprung ökar och medvetenheten om de onödiga livsme läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241433
- Titel
- Korv : den godaste korven stoppar du själv - redskap, råvaror, teknik
- Författare
- Franzén, Kristofer
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 205 x 235 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 541 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När intresset för matens ursprung ökar och medvetenheten om de onödiga livsmedelstillsatserna får många att ta sig tid att baka med egen surdeg, hellre än att köpa industrilimpan i snabbköpet, faller det sig naturligt att fråga sig om man inte också kan göra sin egen korv. Det kan man, och det blir så otroligt gott!I princip kan man tillverka korv hemma i köket utan något annat än en skärbräda, en vass kniv och en tratt, men det blir betydligt enklare om man har en köttkvarn med korvhorn till matberedaren. I Korv lär Kristofer Franzén ut hur hela korvstoppningsprocessen går till, hur viktigt det är med hygien och varför temperaturen påverkar korvens konsistens. Här finns recept på bland annat salsiccia, chorizo och ölkorv, smaksatta med salvia, citron eller svamp, men också på de bästa tillbehören: potatispurén, rotfrukterna, salladerna med olika baljväxter och naturligtvis den egna senapen och korvbrödet.Stefan Wettainens vackra matbilder får det att vattnas i munnen, samtidigt som de på ett instruktivt sätt visar hur processen går till, från råvaran till den färdiga korven.
Bonnier Fakta 9789174241433 -
SWISS CHEESE – Origins, Traditional Cheese Va...
Inbunden bok. Shoppenkochen. 2010. 343 sidor.
ISBN 9783033026162
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Pärmarna är något blekta i underkant. – Mindre kant- och ytmärken på skyddsomslaget. – Mycket stort format, ca 23x31x3 cm! – Se fler bilder! ––
"The new, definitive guide to Swiss Cheese In the last few years, t läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKShoppenkochen 9783033026162 -
BULLAR & BÅNG – Tjugo artister och deras egna...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Stålboms konditori. 2012. 195 sidor.
Nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– FÖRLAGSNY, se fler bilder! ––
Ett konditori i Falkenberg som konsertarrangör, eller en konsert arrangör som också är ett konditori? Nu råkar det omfat läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163709630
- Titel
- Bullar & bång
- Författare
- Holmgren, Björn - Carlsson, Magnus
- Förlag
- Stålboms konditori
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 195 sidor
- Bandtyp
- Board book
- Mått
- 233 x 286 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1212 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- The Soundtrack of our lives (TSOOL) låter oss följa med på en middag i Innsbruck där de möjligen blev serverad en riktigt bra Osso buco. Det är vad de tror sig minnas. Med stor sannolikhet serverades i alla fall en grym risotto!
Niklas Hjulström (Cue) berättar om hur familjen bilade till morföräldrarna på Gotland på 60-talet och hur han och systern turades om att sova på hatthyllan eller i den bäddade bakluckan!
Kristian Harborg (Hoffmaestro) berättar hur han skär vitlök med rakblad, grillar salsiccia och gör köttbullar, allt efter inspiration från italienska maffiafilmer!
–– FÖRLAGSNY! –– Stålboms konditori 9789163709630 -
DE SUBLIME / the sublime / 25 – Utvalgt fra t...
Inbunden bok. Bent C Forlag Aps. 2014. 249 sidor.
ISBN 9788799562138
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, verkar oläst! – Obet. ytslitage på pärmarna. – Stort format, ca 24x34 cm! – Se fler bilder! ––
Bogen indeholder beskrivelser, fotos, illustrationer, menukort fra besøg på ikke færre end 25 af verdens bedste restaur läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBent C Forlag Aps. 9788799562138 -
MATLUST för barn 0–6 år
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! – Bonnier / Vi Föräldrar. 2008. 255 sidor.
ISBN 9789189346901
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Se fler bilder! ––
Redan en nyfödd bebis har koll på vad som är viktigt här i livet - nämligen mat! När barnet läggs på sin mammas mage börjar det på eget initiativ kravla sig upp mot bröstet. Den långa matresan har börjat.
• Under b läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK–– FÖRLAGSNY! – Bonnier / Vi Föräldrar 9789189346901 -
DEN GODA VINTERMATEN
Inbunden bok. Bonnier. 1999. 160 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. –– KÖP TRE, BETALA FÖR TVÅ! – Gäller alla mina böcker under 100 kr! (Den billigaste gratis!) ––
–– ABSOLUT NYSKICK! – Obet. yt- och hörnmärken på skyddsomslaget. – Se fler bilder! ––
Varma recept för kalla dagar. Vinterns kokbok innehåller ö läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100568573
- Titel
- Den goda vintermaten
- Författare
- Hensley, Nina Dreyer - Hensley, Jim - Løwe, Paul - Thomassen, Ingeborg - Hensley, Nina Dreyer - Stenmark, Cajsa
- Förlag
- Stockholm : Bonnier
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Bonnier 9789100568573 -
SNOWFLAKES AND SCHNAPPS
Häftad bok. Murdoch Books. 2010. 288 sidor.
ISBN 9781741969979
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Stort format, ca 24x28x3 cm! Mjuka pärmar med invikta flikar. – Se fler bilder! ––
Join Jane Lawson as she takes you on a culinary journey through the magnificent cold-climate cuisines of northern, central and east läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKMurdoch Books 9781741969979 -
JØDISK MAT PÅ NORSKE FAT – En kulturhistorisk...
Inbunden bok. Press. 2009. 203 sidor.
ISBN 9788275473552
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – (Obet. hörnmärke på pärmen.) – Se fler bilder! ––
Forfatteren har her samlet de beste oppskriftene fra de norske jødenes mattradisjoner - oppskrifter og matskikker som har gått i arv.
• Til rettene er det knyttet h läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPress 9788275473552 -
KITCHEN HERO – Bringing cooking back home!
Inbunden bok. Collins. 2011. 223 sidor.
ISBN 9780007383023
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Obet. ytmärken på omslaget. – Se fler bilder! ––
Fresh, young and full of enthusiasm, Donal Skehan is a real cooking talent. His passion for simple, healthy, delicious home cooking will inspire novices and mo läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKCollins 9780007383023 -
ÄT MIG!
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– Albert Bonniers Förlag. 2006. 199 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Guldglittrande klotband. – Se fler bilder! ––
Det senaste decenniets kokböcker har inte sällan varit en orgie i bilder, och stora som soffbord. Erik Videgårds Ät mig! är på ett mycket tilltalande sätt den totala motsatsen.
• I Ät mig! läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100109004
- Titel
- Ät mig!
- Författare
- Videgård, Erik
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 217 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 588 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det senaste decenniets kokböcker har inte sällan varit en orgie i bilder, och stora som soffbord. Erik Videgårds Ät mig! är på ett mycket tilltalande sätt den totala motsatsen. I Ät mig! skildrar Erik Videgård restaurangvärldens innersta väsen; såväl de positiva som de negativa sidorna. Han öppnar annars stängda dörrar in i krogköken, berättar hemligheter från de klassiska krogarna och nattklubbarna, och bjuder på recept med allt från tranchering till obskyra vietnamesiska godsaker. Texten talar, möt kokboken som skönlitteratur! Det finns inga bilder, utan texten i Gabor Palotais typografi är källan till inspiration. Ät Mig! är en minst sagt annorlunda kokbok, ett inspirerande samarbete mellan författare och formgivare.
–– FÖRLAGSNY! –– Albert Bonniers Förlag 9789100109004 -
10 ANLEDNINGAR ATT INTE BJUDA HEM FOLK (och 1...
Inbunden bok. –– FÖRLAGSNY! –– The Book Affair. 2019. 143 sidor.
Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Signerad av författarinnan! –– Se fler bilder!
Tänk om ingen kommer? Tänk om gästerna inte tycker om maten? Tänk om det blir stelt? Tänk om ingen tackar ja när jag bjuder in, tyvärr är alla sjuka och då struntar jag i att ha middag och läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789198499353
- Titel
- 10 anledningar att inte bjuda hem folk (och 10 sätt att göra det ändå)
- Författare
- Haag, Martina
- Förlag
- The Book Affair
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 247 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 618 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tänk om ingen kommer? Tänk om gästerna inte tycker om maten? Tänk om det blir stelt? Tänk om ingen tackar ja när jag bjuder in, tyvärr är alla sjuka och då struntar jag i att ha middag och går på bio istället, men då sitter flera av dom i salongen och försöker gömma sig bakom sina godispåsar? 10 anledningar att inte bjuda hem folk är en handbok för dig som behöver hjälp att komma över tröskeln. För egentligen finns det inga perfekta middagar med perfekt dukat porslin och perfekt fönad värdinna och perfekta artiga gäster som sitter alldeles perfekt raka i ryggen och konverserar med perfekt grammatik. Och om det hade det funnits, så hade de bjudningarna varit ganska tråkiga. Det är det operfekta och lättsamma som är roligt. Och som gör att dina gäster vågar bjuda tillbaka. Martina Haag är prisbelönt författare med miljontals sålda böcker. Hennes kritikerrosade roman Det är något som inte stämmer röstades fram som Årets bok 2016. Martina skriver också filmmanus och har spelat huvudrollen i flera filmer baserade på hennes egna romaner. 10 anledningar att inte bjuda hem folk (och 10 sätt att göra det ändå) är hennes andra kokbok. Briljant. BTJ:s recensent Erika Storme Martinger ger boken helhetsbetyg: 5 Hela boken är otroligt färgglad och snygg. Dessutom är texterna genomgående roliga med stor distans och glimten i ögat. en kokbok som gör mig riktigt glad.
–– FÖRLAGSNY! –– The Book Affair 9789198499353 -
MERA FREDAGSGOURMET – 140 nya recept ur Allt...
Inbunden bok. Allt om Mat / Prisma. 2005. 159 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK på inlagan, verkar oläst! – (Obetydliga hörnmärken på pärmarna.) – Stort format, ca 22x29 cm! –– Se fler bilder! ––
”Visst är fredagen lite speciell. Arbetsveckan är avslutad och helgen ligger orörd framför oss. En anledning att duka läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189346688
- Titel
- Mera Fredagsgourmet - 140 nya recept ur Allt om mat
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
Allt om Mat / Prisma 9189346688 -
VÄRLDENS BÄSTA OSTAR OCH VINERNA DÄRTILL
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2016. 144 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – (Obetydliga ytmärken på pärmarna.) – Se fler bilder! ––
Ost är gott. Vin är gott. Ost och vin tillsammans kan vara fantastiskt, omvälvande gott – om du hittar den perfekta kombinationen.
• Nu kommer boken som visar dig v läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174246261
- Titel
- Världens bästa ostar och vinerna därtill
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 202 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 761 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ost är gott. Vin är gott. Ost och vin tillsammans kan vara fantastiskt, omvälvande gott – om du hittar den perfekta kombinationen.Nu kommer boken som visar dig vägen till de allra största upplevelserna i ostarnas och vinernas värld. I VÄRLDENS BÄSTA OSTAR och vinerna därtill presenterar ostmästaren Vincent Lefèvre på berömda ostfirman Androuet ett 60-tal av världens allra godaste ostar, och prisbelönte vinskribenten Håkan Larsson har valt ut det perfekta vinet till var och en. Aldrig har det varit så enkelt att finna den stora njutningen!Men VÄRLDENS BÄSTA OSTAR är mycket mer än en användbar guide. Med passion och djup kunskap berättar Vincent Lefèvre om de olika ostarnas karaktär, historia och bakgrund, en spännande resa i geografi och kulturhistoria. Här handlar det om hantverk och gårdsproduktion, inte industri.Tyngdpunkten ligger givetvis i Frankrike, men här finns också många ostar från andra länder – även Sverige. Många är gamla bekanta, andra mindre kända som kanske blir din nya favorit.Håkan Larsson knyter an till Vincents personliga ton, bidrar med egna erfarenheter från 25 års matjournalistik och ger en bakgrund till varför just det utvalda vinet är i harmoni med osten. Allt med den lättsamma pedagogik som är hans signum. Vinerna finns i Systembolagets sortiment och presenteras med varunummer och pris – det är lätt att göra rätt. Även öl, cider och sprit finns med bland dryckesförslagen – det som smakar bäst i varje fall.
Bonnier Fakta 9789174246261 -
NJUTA – Marmiterna, Gastronomin och Måltiden
Inbunden bok. Millhouse Förlag. 2021. 176 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Stort format, ca 24X32 cm! – Se fler bilder! ––
Äntligen en riktigt annorlunda bok om mat, dryck, härliga middagar, händelserika mat & vinresor och inte minst fina krogupplevelser.
• Marmiterna i Helsingkrona är en läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185759118
- Titel
- Njuta : marmiterna, gastronomin och måltiden
- Förlag
- Millhouse Förlag
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 248 x 327 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1592 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I världsfinalen av Gourmand World Cookbook Award 2022 har NJUTA utsetts till världens bästa bok i klassen Food & Drink. Detta i konkurrens med böcker från över 60 länder.NJUTA har vunnit i kategorin Livsstilslitteratur i Årets svenska måltidslitteratur 2021.Motiveringen: Marmiterna är en grupp matglada skåningar som snart i 50 år träffats för att laga mat, resa, äta och verkligen njuta av generös köksglädje. Festliga essäer av matkändisar varvas med aptitretande recept och lockande reseskildringar. Så klart läsaren blir sugen!NJUTA har fått pris från Gourmand Awards 2021 i klassen Food & Drink - och går vidare till den internationella tävlingen."Den perfekta boken för seriösa hemmakockar. En inspirationsbok som med avstamp i gastroföreningen Marmiterna berättar om matlagning, middagar och resor. Dessutom medverkar ett flertal kända matprofiler, däribland Niklas Ekstedt och Tina Nordström, i personliga essäer." SVENSKA DAGBLADET En inspirationsbok för alla som gillar mat och matlagning. Äntligen en riktigt annorlunda bok om mat, dryck, härliga middagar, händelserika mat & vinresor och inte minst fina krogupplevelser. Marmiterna i Helsingkrona är en gastronomisk förening med tjugofem verkligt matlagningskunniga herrar, proffs såväl som amatörer. Med föreningens snart 50-åriga verksamhet som utgångspunkt görs i boken en fördjupning inom två huvudområden; Gastronomin och Måltiden. Gastronomin med råvarorna, förberedelserna, matlagningen och presentationen. Landningsplatsen måltiden, målet och tiden, med alla dess sociala och sinnliga aspekter. En inspirationsbok om att NJUTA i kök och vid bord. Berättelser, erfarenheter och upplevelser i essäform, kompletterade med berättelser av flera av Sveriges största matprofiler som Tareq Taylor, Tina Nordström och Niklas Ekstedt om gastronomin och måltiden. Dessutom med välkända gästskribenter från olika delar av den gastronomiska världen. En inspirationsbok, inte en kokbok. Inte heller en lärobok, men en bok med så mycket lärdom. Kort sagt, en intressant bok om riktigt god mat, inspirerande matlagning och glada måltider. Full av läckra bilder.Ur innehållet: Marmiterna En gastronomisk förening är född Köksmästare för en kväll På resa med Marmiterna. Med kärlek till köket Gastronomin Frantzén gastronomisk historia Bland stjärnor och tapas I El Bullis fotspår Från gurkskivor till granskott Angus, Wagyu och Limousin Havets rikedom och dess årstider Växtrikets magi, naturens energi Att prova kaviar Världens dyraste rödvinssås Mise en place att förbereda matlagning Måltiden Långlunchen den perfekta måltiden Minnen från Nonnas kök Hyllning till familjemåltiden Från jord till bord Att bedöma en krog Duka för måltid Serveringens viktiga tumregler Mat och vin i symbios Alternativa måltidsdrycker La Grappa.Sagt om boken:ÅRETS GASTRONOMISKA UPPLEVELSE! Titeln på detta praktverk är så passande. Denna bok tar oss till krogen på ett nytt och väldigt inspirerande sätt. Det är inte en kokbok signerad kända kockar. Det är en fullmatad bok med njutning kopplad till matlagning, dryck och krogupplevelser. FEMINA "En antologi med texter om mat, dryck, resor, krogar. Här ryms personliga berättelser av t.ex.Tareq Taylor, Niklas Ekstedt, Tina Nordström och många fler. En högst njutbar bok att bläddra i och läsa där det faller en in". ALLT OM VIN "En bok som slår ett slag för måltiden som den viktiga samlingspunkten, om konsten att njuta god mat med alla sinnen och en fin dokumentation av en nästan 50-årig förening som verkar vara i högform. Här finns inga recept, men inspirationen flödar ändå från boksidorna och det mycket rika bildmaterialet". BIBLIOTEKSTJÄNST "En verkligt fin bok för alla som gillar mat och matlagning. Antologiupplägget är mycketintressant. Befriande med en riktig gastronomisk bok som inte fokuserar på recept utan helt på att njuta". NEWS55 Njuta är ingen kokbok utan fylld av fina essäer om matens historia och utveckling. Författarna har lyckats hitta en röd tråd där filosofiska tankar, smakminnen och personliga upplevelser bakas ihop till en bok att helt enkelt njuta av. GOURMET En imponerande manifestation. I denna bok manar Marmiterna till ständigt nya strävanden mot en förståelse av gastronomin och måltiden som en konstnärlig spegling av människan. KARSTEN THURFJELL, Gastronomiska Akademien. Inspirerande läsning om matlagning och den kunskap som kommer ur att arbeta i ett kök tillsammans, och att dela gemensamma måltidsupplevelser. RICHARD TELLSTRÖM, måltidsforskare. Njuta / / en kitchen table book. Den är en hyllning till gemenskapen och gastronomin. I många och lagom långa texter, antologier, berättas det om upplevelser inom matlagning, mängder av middagar, restaurangbesök, mat- och vinresor och lite till. En bok att inspireras av, att njuta av helt enkelt. TASTE MAGAZINE
Millhouse Förlag 9789185759118 -
Tom Kerridge's BEST EVER DISHES
Inbunden bok. Absolute Press. 2014. 304 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Obet. ytmärken på omslaget. – Se fler bilder! ––
'Every day I try to make each dish as good as it can be: my personal best ever. I like getting the balance of taste and texture just right, using familiar ingr läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781472909411
- Titel
- Tom Kerridge's Best Ever Dishes
- Författare
- Kerridge, Tom
- Förlag
- ABSOLUTE PR
- Utgivningsår
- 2014
- Språk
- English
Absolute Press 9781472909411 -
BACON NATION – 125 irresistible recipes
Häftad bok. Workman Publishing. 2003. 320 sidor.
ISBN 9780761165828
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Se fler bilder! ––
Is there any ingredient more beloved than bacon? The smell of bacon sizzling in the morning has got more people out of bed than the loudest alarm clock. It's a must-have in a BLT, turkey club, Cobb s läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKWorkman Publishing 9780761165828 -
NATURENS LÄCKERHETER
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2004. 192 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, obet. ytmärken på omslaget. – Se fler bilder! ––
Lust till god mat, experiment och nya smakupplevelser, men också till naturen är utgångspunkten för denna bok. Vi får lära oss känna igen och anrätta vilda kryddväxter, ogräs, bär oc läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842707
- Titel
- Naturens läckerheter
- Författare
- Ingmanson, Inger
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 710 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu i kartonnage! Lust till god mat, experiment och nya smakupplevelser, men också till naturen är utgångspunkten för denna bok. Vi får lära oss känna igen och anrätta vilda kryddväxter, ogräs, bär och svamp. Vi får veta hur de använts förr och hur vi bäst kan anrätta dem idag - boken innehåller mängder av härliga recept på sallader, soppor, risotto, pajer, svamprätter, sylter, kompotter, tårtor, örtteer, drinkar, vin, kryddat brännvin, likör, vinäger, färskostar och bröd - allt med ingredienser som du själv kan hitta i naturen! Och givetvis får vi tips om hur vi kan torka, frysa och konservera alla vårens, sommarens och höstens läckerheter. Fotograf är Anders Pedersen.
Prisma 2 9789151842707 -
VÅRT SVENSKA MATARV – En kärleksförklaring
Inbunden bok. Bokförlaget Arena i samarbete med Årets Kock. 2002. 495 sidor.
Nyskick. –– NYSKICK, verkar oläst! – Obet. ytmärken på omslaget. – Format, ca 17x24x4 cm. – Se fler bilder! –– Lär känna våra bästa kockar som tillsammans med matglada skrivare och skildrare av den svenska mattraditionen tar dig med på en resa i vårt svenska m läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789178431731
- Titel
- Vårt svenska matarv : en kärleksförklaring
- Författare
- Lewander, Annica - Flygt, Torbjörn - Föreningen Årets kock
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 495 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 1 x 1 mm Ryggbredd 1 mm
- Vikt
- 1464 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär känna våra bästa kockar som tillsammans med matglada skrivare och skildrare av den svenska mattraditionen tar dig med på en resa i vårt svenska matarv. Kärleken till vår mat och musten i berättandet är den här bokens själ.
Du får 120 klassiska recept uppdaterade av kockarna i föreningen Årets Kock, bland andra Michael Björklund, Anders Dahlbom, Jonas Dahlbom, Fredrik Eriksson och Christer Lingström. Bland de medverkande författarna märks Carl Johan De Geer,Marie Hermansson, Maja Lundgren,Mikael Niemi och Bodil Malmsten.
Bokförlaget Arena i samarbete med Årets Kock 9789178431731
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn