-
Hemmets stora bakbok
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2014. 123 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. 26.5 x 19.5 cm. 680 gram. Ny bok - restupplaga. Flera ex finns.
Tredje boken med utvalda recept ur Hemmets Veckotidning, och ett måste för alla som tycker om att baka! Den här gången har vi letat fram favoriterna bland alla recept på kakor och bakverk, läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113055282
- Titel
- Hemmets stora bakbok
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 123 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 194 x 265 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 677 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hemmets stora bakbok är den tredje boken med utvalda recept ur Hemmets Veckotidning och ett måste för alla som tycker om att baka! Den här gången har vi letat fram favoriterna bland våra många recept på kakor och bakverk, och valt ut 99 riktiga höjdare! Här finns recepten för alla tillfällen: härligt vetebröd, spröda småkakor, lyxiga kondiskakor, mjuka kakor, matbröd, pajer, kladdkakor och festliga tårtor för stora och små kalas. Alla med den särskilda kombination av tillförlitlighet, nyskapande och fantasi som gör recepten älskade av så många läsare varje vecka!
Bläddra, njut av de underbara bilderna och känn baklusten smyga sig på. Till din hjälp har du också avsnittet "Första hjälpen för hemmabagaren" samt en praktisk omvandlingstabell. Du kan inte misslyckas!
Norstedts 1 9789113055282 -
Dekorera tårtor och kakor : enkla tekniker so...
Inbunden bok. Läsförlaget. 1 uppl. 2012. 95 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagets pappband, stor 8o. Ny bok! Se gärna våra andra bokannonser - samma frakt oavsett antal!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187161032
- Titel
- Dekorera tårtor och kakor : enkla tekniker som ger fantastiskt resultat
- Författare
- Joanna Farrow
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 95 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 225 x 280 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 640 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Boken för dig som är entusiastisk i köket och sugen på att ta ditt bakande till nya höjder.
Om du vill lära dig hur du skapar vackra dekorationer på dina bakverk som kommer överraska familj och vänner är detta boken för dig.
Denna bok kommer att ta dig igenom alla steg vid dekorering på ett lättsamt och överskådligt sätt.
Full med inspiration för alla tillfällen, från bröllop och födelsedagar till jul och andra högtider.
Läsförlaget 1 9789187161032 -
Stora boken om bakning : doften av nybakat!
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 411 sidor.
Nära nyskick. 2012. 411 sidor. 25 x 18 cm. 3cm tjock. 1350 gram. Förlagets dekorerade helpappband.
Stora boken om bakning är en älskad klassiker och har under många år varit familjens stora bakbibel i Danmark. Nu kommer den till Sverige som ett måste för alla oss som läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113044385
- Titel
- Stora boken om bakning : doften av nybakat!
- Författare
- Skovgaard-Petersen, Anne
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 411 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 177 x 251 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 1337 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Stora boken om bakning är en älskad klassiker och har under många år varit familjens stora bakbibel i Danmark. Nu kommer den till Sverige som ett måste för alla oss som vill känna degen mellan händerna och njuta av smaken och doften av nybakat - samtidigt som vi vet vad brödet innehåller.
För alla som vill experimentera med olika typer av mjöl, baka med mer eller mindre mängd jäst och pröva hur brödet förändras av att vara olika länge i ugnen. För alla oss som själva vill baka födelsedagstårtan till barnens födelsedagar, småkakorna till jul, servera läckra dessertkakor eller en fin kaka till kaffet efter en god middag.
Boken rymmer mer än 500 enkla och pedagogiska recept på alla slags bakverk. Rågbröd, grovt bröd, bullar och kringlor. Mjuka kakor, småkakor, tarter och våfflor. Dessutom får du en grundlig introduktion till olika baktekniker, ugnen och redskapen du behöver.
Ett utförligt råvarulexikon beskriver bland annat olika mjölsorter, olika fettämnen och även olika typer av jästmedel. Steg-för-steg-bilder visar olika tillvägagångssätt. Recepten är fyllda av lätta tips till inspirerande bakning!
Norstedts 1 9789113044385 -
Vinterns söta : ännu fler frestelser från för...
Mycket gott skick. 2007. 120 sidor. 25.5 x 21.5 cm. 700 gr. Förlagets klotryggsband. Mycket fint skick, dock liten fläck på baksidans ryggkant.
När ska man äta söta saker om inte under den kalla och mörka årstiden!? Den här gången har systrarna sammanställt sina allra bäs läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137130859
- Titel
- Vinterns söta : ännu fler frestelser från författarna till Två systrars söta
- Författare
- Eisenman Frisk, Lisa
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 253 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 654 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När ska man äta söta saker om inte under den kalla och mörka årstiden!? Den här gången har systrarna sammanställt sina allra bästa och mest frestande recept på läckerheter som smakar bra när man helst sitter inne, umgås med familj och vänner och har det skönt i stugvärmen. I denna nya bok, Vinterns söta, finns över 130 recept på allt från anistryffel till änglakola: mjuka kakor, småkakor, tårtor, puddingar, pajer, desserter, tryffel, kola, knäck och annat godis samt drycker. Julens klassiska kryddor återfinns i många recept men ibland i lite annorlunda sammansättningar, exempelvis pepparkakskola, saffransdrömmar, glöggbakade päron, ingefärs- och limetårta, kardemummatryffel, pepparkaksmuffins, mjuk pepparkaka med äppelmos och ananas, kardemummakryddade pistagenötter och marängtorn med choklad och lingon.Flera spännande och stimulerande drycker – förutom klassisk glögg och mumma – kan man välja mellan: granatäppelte med mynta, varm choklad med chili och varm vanilj- och äppelcider.De aptitretande bilderna är tagna av Roland Persson.
9789137130859 -
Bröd
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2016. 150 sidor.
Nyskick. 27 x 22 cm.
En fantastiskt fin och rejäl brödbok som nästan doftar brödbak! Över 60 recept från mästerbagaren Bernd Armbust på små och stora bröd. Njut av internationella klassiker, frukostbröd, raffinerade fyllda bröd och mycket mer. Du kommer att hitta läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176175972
- Titel
- Bröd
- Författare
- Bernd Armbrust
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 150 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 268 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En fantastiskt fin och rejäl brödbok som nästan doftar brödbak!
Över 60 recept från mästerbagaren Bernd Armbust på små och stora bröd. Njut av internationella klassiker, frukostbröd, raffinerade fyllda bröd och mycket mer. Du kommer att hitta många nya hälsosamma favoriter som är fulla av frön, nötter, grönsaker eller linser.
I boken finns bra och gedigna grundrecept på formbröd, snabba rågbröd och surdegsbröd. Alla recept illustreras med detaljerade steg för steg-bilder och instruktioner.
Ytterligare författare: Armbrust, Bernd
Ytterligare redaktörer: Schlimm, Sabine
Ytterligare designers: Moser, Horst
Ytterligare översättare: Bylund, Görel
Ytterligare översättare: Tauvon, Elisabeth
Ytterligare fotografer: Hoersch, Julia
Ytterligare medarbetare: Pfeiffer, Michaela
Tukan Förlag 1 9789176175972 -
The bread exchange - Recept och berättelser f...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2014. 240 sidor.
Nyskick. Förlagsband, mycket fint ex. Titta gärna på våra andra böcker också - samma fraktpris oavsett antalet böcker du beställer av oss.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113060088
- Titel
- The bread exchange
- Författare
- Elmlid, Malin
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 261 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1112 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Jag bakar bröd. Vill du ha det så byter jag det mot nästan vad som helst. Men inte mot pengar. Jag byter det mot vad som helst som kan inspirera mig. Mot att du lär mig något. Jag byter det mot något som du kan bättre än jag. Något jag aldrig vetat existerade och aldrig kunnat uppleva om det inte varit för att du velat byta bröd med mig."
I slutet av 2008 startade Malin Elmlid sitt projekt The Bread Exchange. Hon hade börjat experimentera med surdeg och bakade så mycket att hon till slut inte kunde äta upp allt själv. Hon gav bort till vänner och bekanta och snart började de ge henne saker tillbaka. The Bread Exchange var fött.
Med utgångspunkt i brödet tar Malin med oss på en resa över hela jordklotet, och surdegen följer med överallt: Berlin, Stockholm, Kabul och San Francisco.
The Bread Exchange är en bok för alla bröd- och matälskare som vill följa med på en annorlunda resa världen över, och möta både platser, människor och recept som stannar kvar långt efter det att brödet är uppätet.
Norstedts 1 9789113060088 -
Hembakt med Manuela
Inbunden bok. Göteborg : Tukan. 2015.
Nyskick. Finns det något härligare än doften av hembakt? Från de ljuvligaste sötsaker som brownie cookies, pistagebullar och vaniljcupcakes till stadigare varianter som surdegsbröd, ciabatta och pizza – allt finns i den här läckra boken. Manuelas härliga recept är läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176171813
- Titel
- Hembakt med Manuela
- Författare
- Kjeilen, Manuela
- Förlag
- Göteborg : Tukan
- Utgivningsår
- 2015
- Språk
- Svenska
Göteborg : Tukan 9789176171813 -
Söta dagar - recept som gör varje dag speciel...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2011. 256 sidor.
Nyskick. 24.5 x 20 cm. 1060 gram. FÖRLAGSNY !!
Vissa dagar är helt enkelt som gjorda för att baka!
Ta hjälp av Englands favoritbageri, Hummingbird Bakery, för att göra kalaset ännu festligare eller bara få en helt vanlig söndag att kännas lite lyxig.
Bok läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174013672
- Titel
- Söta dagar : recept som gör varje dag speciell - the hummingbird bakery
- Författare
- Tarek Malouf
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 255 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 240 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- SÖTA DAGAR Recept som gör varje dag speciell
Vissa dagar är helt enkelt som gjorda för att baka!
Ta hjälp av Englands favoritbageri, Hummingbird Bakery, för att göra kalaset ännu festligare eller bara få en helt vanlig söndag att kännas lite lyxig.
Boken innehåller mer än 100 inspirerande och enkla recept på allt från läckra tårtor och cheesecakes till smaskiga muffins, cupcakes och whoopies som får vilken dag som helst att bli speciell.
Mått: 202x247
Tukan Förlag 1 9789174013672 -
Söta frestelser från Primrose Bakery
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2013. 238 sidor.
Nyskick. 25.5 x 20 cm. 1100 gram. FÖRLAGSNY!!
En oemotståndlig bakbibel!
Lyxiga cupcakes, överdådiga tårtor, frasiga croissanter och knapriga småkakor - Söta frestelser är en riktig skattkista, oavsett vad du vill baka!
Primrose Bakery i London levererar b läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174016239
- Titel
- Söta frestelser från Primrose Bakery
- Författare
- Martha Swift - Lisa Thomas
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 238 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 255 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1106 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En oemotståndlig bakbibel!
Lyxiga cupcakes, överdådiga tårtor, frasiga croissanter
och knapriga småkakor - Söta frestelser är en riktig
skattkista, oavsett vad du vill baka!
Primrose Bakery i London levererar bakverk till de
svårflörtade kunderna på Selfridges, Fortnum & Mason och
Liberty, m.fl. Bageriet startades 2004 av Martha Swift och
Lisa Thomas och förutom att de levererar direkt till de
fashionabla varuhusen så har de idag också två egna affärer
ett på Primrose Hill och ett i Covent Garden.
Primrose Bakery är en av Londons charmigaste och mest populära
tårt- och cupcaketillverkare känt för sin höga kvalitet och
trevliga atmosfär.
Söta frestelser är indelad i sju kapitel: cupcakes, till frukost,
tårtor och festkakor, skivor och rutor, småkakor, till bröllop
samt tekniker och tips. Författarna delar också med sig av
sina bästa tips, t.ex. hur man gör dekorationer, en perfekt
glasyr eller viker (inte rullar) en perfekt sprits av
smörpapper. Flera moment i boken förtydligas med stegför-
steg-bilder.
Åttio fantastiska recept och många praktiska tips på hur du lyckas med bakverken
gör Söta frestelser till en oumbärlig bakbibel.
Tukan Förlag 1 9789174016239 -
Baka med Bandell
Inbunden bok. Massolit Förlag. 1 uppl. 2015. 139 sidor.
Nyskick. 27 x 20 cm. 765 gram. Förlagsny !!
Alisa Bandell har älskat att baka och laga mat hemma i familjens kök ända sedan hon var liten. Nu har hon gjort en egen personlig och färgstark bakbok av sin hobby. Projektet startade som ett gymnasiearbete inför studen läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785382
- Titel
- Baka med Bandell
- Författare
- Alisa Bandell
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 139 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 200 x 270 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 764 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alisa Bandell har älskat att baka och laga mat hemma i familjens kök ända sedan hon var liten. Nu har hon gjort en egen personlig och färgstark bakbok av sin hobby. Projektet startade som ett gymnasiearbete inför studentexamen och Alisa har gjort allting själv: skapat recepten, skrivit texterna, illustrerat, fotograferat och formgivit. Här delar hon med sig av ett femtiotal recept, alltifrån syrlig Key Lime Pie till krämig chokladfondant. Inspirationen till recepten har Alisa bland annat hämtat från resor och vistelser i olika länder med familjen. Förutom att experimentera i köket, är just resor och teater ett stort intresse. Mellan recepten tipsar hon även om musik, filmer, pjäser och böcker.
Massolit Förlag 1 9789187785382 -
Kakor : små och mjuka
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2014. 127 sidor.
Nyskick. 24 x 19.5 cm. 700 gram. FÖRLAGSNY!
Innehåller ett 40-tal recept på kakor för alla smaker. Lättbakade för nybörjaren och mer avancerade för den erfarna. Här finns ett par älskade klassiker, nya och spännande kakor, och även gluten- och äggfria förslag. M läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174612578
- Titel
- Kakor : små och mjuka
- Författare
- Ahlberg, Monika
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 195 x 240 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Min farfar var bagare, en riktig bagare! Hemma hos honom serverades det aldrig annat än 7 sorters kakor till kaffet. Ibland var det bara småkakor, ibland var det blandat - småkakor och mjuka kakor. Men de var alltid 7 till antalet. Farfar sade nämligen att det behövdes 7 stycken för att bli ett riktigt kakfat. Detta inte minst för att midsommarblommorna liksom Snövits dvärgar är 7, och ja, han nämnde till och med dödssynderna!
Själv tycker jag inte att det måste vara 7 stycken. Det kan gott och väl vara flera eller färre. En sak är i alla fall säker: det finns en kaka för oss alla!
Kakor - små och mjuka innehåller ett 40-tal recept på kakor för alla smaker. Lättbakade för nybörjaren och mer avancerade för den erfarna. Liten och knaprig eller spröd, större, mjuk och saftig!
Ett par älskade klassiker finns med såsom schackrutor och sockerkaka, om än lite omgjorda och här på mitt sätt naturligtvis. Nya, modernare och kanske mer spännande kakor som till exempel liten socker- och mandeldoppad chokladkaka samt pepparkaksrulltårta med lingonsmörkräm får också plats.
Allmänna tips för att lyckas med baket och roliga idéer till läckra glasyrer och oemotståndliga fyllningar har egna kapitel. Och för den som vill baka gluten- och äggfritt finns också förslag. Ja, jag är alldeles säker på att ni här får ihop ert kakfat!
Så lycka till med baket! Att baka är härligt för sinnet och en god kaka då och då gör alla glada!
/Monika Ahlberg
MONIKA AHLBERG startade på 1990-talet den stora kokbokstrenden i Sverige med Rosendals trädgårdscafé och är sedan dess en av Sveriges stora matprofiler. Med praktverket Monikas vardagsmat (Lind & Co, 2012) vann hon SM i kategorin Vardagsmåltider. Monika syns och hörs regelbundet i media och håller föredrag och kurser. Hon har även vunnit utmärkelser från Gourmand World Cookbook Awards. Kakor - små och mjuka är andra boken i en serie av mindre och lättanvända böcker efter den väl mottagna Soppa med tillbehör (Lind & Co, 2013).
Lind & Co 1 9789174612578 -
Bröd för alla sinnen Baka hemma med tradition...
ISBN 9185957149!
Nyskick. Häftad. 2008. 175s. 23,5x20,5c. 800g. NY.
Nyutgåva av älskad brödbok. Nu har Bröd för alla sinnen sålt i över 16 000 exemplar. Och 2009 placerade den sig på tredje plats i World Cookbook Awards, i genren brödböcker. Stina Algotsons, författare till en ra läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9185957149!
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn