-
Ört och krydda i skog och mark
Inbunden bok. Bjästa : CeWe-förl./CeWe-pool. 1981.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789175420523
- Titel
- Ört och krydda i skog och mark
- Författare
- Candell, Lars G.
- Förlag
- Bjästa : CeWe-förl./CeWe-pool
- Utgivningsår
- 1981
- Språk
- Svenska
Bjästa : CeWe-förl./CeWe-pool 9789175420523 -
Supercoherence : sitt sjunde sinne
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2010. 239 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153432326
- Titel
- Supercoherence : sitt sjunde sinne
- Författare
- Engineer, Thrity
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 230 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 543 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En ny lösning för en ny tid
Under de senaste femtio åren har människan sett större förändringar än under de senaste femtusen åren dessförinnan. Vi lever i en exceptionell tid och rusar in en okänd framtid. Vad har du för strategier för att hantera ditt liv när förändringens vindar når orkanstyrka?
Du blir kanske förvånad när du får höra att 95 % av det som är du är dolt för dig. Upptäck hur och varför du formar din verklighet utifrån de futtiga 5 % du har tillgång till.
Det sjunde sinnet verkar utanför den rationella tankens gränser, bortom intuition, känslor och de fem sinnena, och det är inte kopplat till hjärnan. Det är den fullständiga kunskapens sfär och en plats för superfunktioner som ryms i alla människor. Men eftersom den finns i de dolda 95 % har den nästan varit helt oåtkomlig, tills nu.
Nya radikala möjligheter för det mänskliga medvetandets utvidgande och en exceptionell förbättring av den mänskliga kreativiteten öppnar sig som ett resultat av denna upptäckt.
Nyckelordet för superhälsa, framgångsrika, äkta relationer och lycka i denna plågade, komplexa, men ändå förunderliga tid kommer att vara Supercoherence. Vi är tillbaka i undrens tidevarv. Är du redo för äventyret?
Ica Bokförlag 1 9789153432326 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197456951
- Titel
- Viktminskning utan träning
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 207 x 228 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- (Titeln är utgången)Här beskriver Fredrik Paulún hur du kan uppnå en varaktig viktminskning utan svält eller svett! Det enda du behöver göra är att välja rätt livsmedel och utöva lite vardagsmotion. Fredrik beskriver i detalj hur du ska äta och hur olika måltider ska vara komponerade. Dessutom får du bevis på att det fungerar! Här finns flera vittnesmål från personer som levt efter bokens rekommendationer och fått bra resultat.
Fitnessförlaget 9789197456951 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197711609
- Titel
- Mat med magkänsla
- Författare
- Fredrik Eriksson - Lisa Förare Winbladh
- Förlag
- Drive Action Marketing
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 280 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 772 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu får 2,4 miljoner känsliga magar en egen kokbok.
I "Mat med magkänsla" får personer med känsliga magar en efterlängtad receptbok så att de kan äta minst lika gott som bordsgrannen. SGF, Svensk Gastroenterologisk Förening och RMT, Riksförbundet för Mag- och tarmsjuka, står bakom kokboken.
Den mångfaldigt prisbelönta kocken Fredrik Eriksson har tillsammans med dietisten Pia Henfridsson och matskribenten Lisa Förare Winbladh, skrivit en inspirerande och matglad kokbok med ett 40-tal nya och klassiska specialrecept för känsliga magar.
Syftet med boken är, förutom att inspirera personer med känsliga magar till att våga laga riktigt god mat och att flytta fram positionerna för Svensk forskning kring just mag- och tarm sjukdomar.
"Mat med magkänsla" handlar om njutning och näring samt innehåller recept på alltifrån frestande frukostar till delikata desserter. Alla rätter har anpassats för att innehålla så lite fett och laktos som möjligt och man får även förslag på glutenfria alternativ.
- Det här är kanske de svåraste recept jag gjort, jag var hela tiden var tvungen att tänka till. Det är så ruskigt mycket att ta hänsyn till. Men det är samtidigt väldigt roligt att lära sig så mycket nytt, säger Fredrik Eriksson om arbetet med boken.
Projektet "Mat med Magkänsla" stöds av Svensk Gastroenterologisk Förening
och Riksförbundet för Mag- och Tarmsjuka efter idé- och projektstöd av hälso- och sjukvårdsföretaget Abbott. 60 kronor går oavkortat till svensk
forskning kring sjukdomar i mag-tarmkanalen.
Drive Action Marketing 9789197711609 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188633309
- Titel
- Medial läkning : leverns okända kraft
- Författare
- William, Anthony
- Förlag
- Livsenergi
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 414 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 248 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 1154 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den fjärde boken i serien medial läkning Tänk om du kunde fokusera på en aspekt av ditt välbefinnande för att omvandla alla andra och samtidigt förhindra att okända hälsoproblem som lurar under ytan blossar upp! Vår livsviktiga lever har svar på många hälsoproblem som håller oss tillbaka i livet. En vanlig men ännu okänd orsak till att många människor mår dåligt är att levern är överbelastad. Det visar sig inte bara som allvarliga sjukdomar som levercancer, cirros och hepatit, utan lika ofta som allmänt dåligt hälsotillstånd, matsmältningsproblem, känslomässiga utmaningar, viktuppgång, högt blodtryck, problem med hjärtat, hjärndimma eller autoimmuna och kroniska sjukdomar. Allt detta har enligt Anthony William sin orsak i en överbelastad lever och kan läka när du utnyttjar kraften i detta anspråkslösa organ. Anthony William delar med sig av enastående insikter om leverns okända funktioner, förklarar vad som ligger bakom många sjukdomar och tillstånd och vägleder läsaren till bättre hälsa. Upptäck vad en frisk lever kan bidra till: - bättre sömn - balanserat blodsocker - sänkt blodtryck - hälsosam vikt - mer energi En hälsosam lever dämpar även stress och åldrande samt skyddar mot faror. Om vi bara ger den rätt stöd, visar levern oss sin okända kraft! Anthony William har blivit eftertraktad i hela världen tack vare sin förmåga att identifiera orsaken till människors hälsoproblem. Som medicinskt medium har han hjälpt tiotusentals människor att bli friska genom att förmedla de underliggande orsakerna till sjukdomar, symtom och tillstånd samt ge råd hur om man kommer till rätta med problemen.
Livsenergi 1 9789188633309 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK1 upplagan -
Mayakalendern : mänsklighetens väg mot ett up...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2010. 310 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. En utsuddad ägare namn på första sidan i boken
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435068
- Titel
- Mayakalendern : mänsklighetens väg mot ett upplyst medvetande
- Författare
- Calleman, Carl Johan
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 310 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 161 x 231 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kunskap om mänsklig utveckling och framtiden!
Mayakalendern beskriver det mänskliga medvetandets utveckling från forntid till nutid och framtid. Carl Johan Calleman visar hur Mayakalendern kan vara ett andligt redskap som ger oss en större förståelse för medvetandets utveckling genom historien. Boken ger oss också konkreta råd om vilka steg vi kan ta för att sätta oss själva i samklang med en medveten livshållning.
Mayakalendern är ett värdefullt redskap för att kartlägga framtiden och förstå intelligensen bakom medvetandets utveckling.
I denna nya upplaga förklarar Carl Johan Calleman också en ny text från det forntida mayafolket som upptäcktes 2006. Den handlar om kalenderns fullbordan och innebär ett väsentligt nytillskott till våra tidigare kunskaper om hur mayafolket uppfattade sin kalender.
Mayakalendern påvisar samstämmigheten mellan kosmisk utveckling och den mänskliga historien.
Mayakalendern presenterar en ny kunskap om tiden, som förklarar varför tiden tycks gå snabbare i modern tid och faktiskt också gör det.
Boken förklarar varför Mayakalenderns slut inte är slutet för världen, utan en väg till upplysning och omvändelse.
Ica Bokförlag 1 9789153435068 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174241730
- Titel
- Den nakna kocken
- Författare
- Oliver, Jamie
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 249 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 255 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1030 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jamie Oliver har blivit Jamie med hela svenska folket efter sina populära tv-program. I sin första kokbok lär han ut konsten att laga mat så enkelt och med så få ingredienser som möjligt. Det ska gå snabbt, smaka gott och vara roligt att laga mat. Plus lite extra omsorg och små detaljer som gör maten extra god. Suveränt! Efter att ha berättat om vilka basvaror man kan ha hemma i skafferiet och örter att odla på fönsterbrädan följer ett soppkapitel med sex härliga och lättlagade soppor. I salladskapitlet ger Jamie ovanliga och spännande kombinationer och en rad recept på salladsdressingar.Pasta är Jamies favoritmat så det skriver han länge och innehållsrikt om. Här finns alla knepen när man ska laga pasta, både för hand och i pastamaskin, och en rad läckra pastarätter. Så följer fräscha och lättlagade fisk- och kötträtter med få ingredienser, från enkla vardagsrätter till härliga festmåltider. Grönsaksrätterna är lika fräscha och Jamie ger recept både på ensamrätter och sådana som kan serveras till kött eller fisk.Jamie slår också ett slag för risotto och bönor, den nya tidens lättlagade och billiga mat. Hans kapitel om bröd får oss att genast vilja sätta en deg och pröva på alla de olika variationerna som han lärt sig av sin gode vän Gennaro. Smaskiga efterrätter behöver inte vara krångliga att laga – bakad frukt, härliga tårtor och semifreddo i stället för glass.
Bonnier Fakta 9789174241730 -
Blodsockerblues : en bok om glykemiskt index
Inbunden bok. Svensk Egenvård. 2003. 176 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197342919
- Titel
- Blodsockerblues : en bok om glykemiskt index
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Svensk Egenvård
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 204 x 226 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 674 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Detta är en kraftigt omarbetad och uppdaterad version av Fredrik Paulúns bästsäljande bok Allt om glykemiskt index. Blodsockerblues bygger på den senaste forskningen om GI men tar även upp helt nya teorier. Dessutom har innehållet utökats med nya kapitel och nya lågglykemiska recept. Boken vänder sig till alla som vill förbättra sin fettförbränning, prestation och hälsa - men för dig som är diabetiker, eller vill förebygga hjärt- och kärlsjukdomar, är den ett måste!
Svensk Egenvård 9789197342919 -
Flora : närande drycker från växtriket
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2015. 128 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155262600
- Titel
- Flora : närande drycker från växtriket
- Författare
- Jäger, Josefine
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 247 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Välkommen till Flora.Flora – närande drycker från växtriket är en vacker och naturnära bok om växtbaserade drycker och dess inverkan på kroppen och sinnet. Här finns oemotståndliga recept på nötmjölk, smoothies, lassidrinkar och shakes, flertalet juicer, renande drycker och ört- och blomstervatten, samt matiga inslag som crackers, granola, chiapudding, krämig cashewnötsglass och snacks. Boken innehåller även kraftfulla kurer, en avkopplande meditation i skogen, vägledning och inspiration för dig som vill starta om naturligt.Josefine Jäger är en välkänd kreatör och kock med särskild inriktning på det växtbaserade köket och rawfood. Hennes förmåga att kombinera få ingredienser på ett enkelt men unikt sätt har vi tidigare sett prov på i den populära boken Hello Green från 2014. De fantastiska bilderna i Flora – närande drycker från växtriket är tagna av Katarina Di Leva.
Bokförlaget Semic 1 9789155262600 -
Ekolådans Recept : 346 recept och 10 odlare f...
Inbunden bok. Infotain & Infobooks Sweden. 1 uppl. 2009. 256 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170032813
- Titel
- Ekolådans Recept : 346 recept och 10 odlare från A till Ö
- Författare
- Anette Dieng - Annica Kvint
- Förlag
- Infotain & Infobooks Sweden
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 173 x 245 mm Ryggbredd 30 mm
- Vikt
- 975 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- EKOLÅDANS RECEPT
Intresset för ekologiska råvaror ökar allt mer. Ekolådan har under flera år levererat ekologisk frukt och grönsaker till företag och privatpersoner och ökar stadigt sin omsättning. Deras populära recept blir nu bok. Här har man samlat ett urval av de allra bästa recepten. 310 läckra recept där utgångspunkten är den ekologiska råvaran. Flera recept för varje råvara och tips på vad det passar till. Här blandas kött och fisk med mangold, spenat, aubergine och ananas, avocado och rödbetor, kronärtskockor och palsternacka ... Dessutom ett 10-tal personliga portträtt av ekologiska odlare från hela världen. Alla recept är provlagade. Läckert foto av Ingvar Eriksson.
Infotain & Infobooks Sweden 1 9789170032813 -
Fina feta fiskar : omega 3 och havets läckerh...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 156 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113026466
- Titel
- Fina feta fiskar : omega 3 och havets läckerheter
- Författare
- Desser, Klara
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 156 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 288 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 830 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Undersökning på undersökning visar hur nyttigt det är med omega 3-fett som finns i fet fisk. Omega 3 kan motverka eller förebygga inflammatoriska sjukdomar och hjärt- och kärlsjukdomar. Och här är kokboken - kanske årets viktigaste hälsokokbok!
"I denna bok bjuder jag på ett varierat och smakfullt sätt att servera lax, sill, sardiner och makrill. Det blir både traditionellt svenska rätter och många recept med smak från Medelhavet och Asien."
De flesta är väl medvetna om fördelarna med att äta fisk, och speciellt den feta fisken, flera gånger i veckan.
Det talas om omega-3 och vad de nyttiga fetterna gör för vår hälsa och vår förmåga att tänka och orka.
Tyvärr tycker nog många att det är svårt att göra det hela varierat och ibland även tillräckligt tilltalande. Men det finns ju så många olika sätt att variera sig - och fler fiskar än lax att använda sig av. Det handlar om olika sätt att tillaga i ugnen, variera med kryddor, täcken, grönsaker. Att göra sallader, soppor, grytor. En sill kan man lägga in, grava, steka, grilla, ha på mackan och i matsäcken.
Makrillen kan man köpa färsk och göra ett paket av till ugnen. Eller så tar man den smidiga burken och får en nyttig och snabb lunchrätt. Det samma gäller sardinen.
I boken bjuder Klara Desser på sallader, soppor, grytor och ugnsbakad fisk med olika täcken och såser. Det blir sill att lägga in, grava, koka, steka och grilla. Makrill och sardiner att ha på mackan eller ta med på utflykten. Den populära laxen kan vi sedan koka in, grava och steka hel. Dessutom äta rå, grilla på spett, ha till vardags och till den finaste festen.
Förutom detta kan man få sig till livs olika såser och smidiga tillbehör, anpassade för olika behov. Slutligen är den feta fisken väldigt vacker på bild!
Boken innehåller cirka sjuttio recept på lax, sill, sardin och makrill.
Norstedts 1 9789113026466 -
Grön bok : [en bok om grön mat] : [över 150 k...
Inbunden bok. Stockholm : Atlantis : Svenska mejeriernas riksfören. 1989.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 917970686x
- Titel
- Grön bok : [en bok om grön mat] : [över 150 kaloriindelade recept på grönsaks- och frukträtter]
- Författare
- Butler, Carl - Svenska mejeriernas riksförening
- Förlag
- Stockholm : Atlantis : Svenska mejeriernas riksfören
- Utgivningsår
- 1989
- Språk
- Svenska
Stockholm : Atlantis : Svenska mejeriernas riksfören 917970686x
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
