-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nära nyskick. Köp hur många böcker du vill från mig och betala endast för en frakt.
(Gäller vid ett och samma köptillfälle.)
Klicka på mitt namn nedan för att se alla mina böcker. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kos läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten kokboken
Inbunden bok.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Forum. uppl.1. 2005. 224 s. bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Hylla 13 plan 5 sorterad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Aningen snedläst bok. Anteckningar och understrykningar med bläckpenna på några blad. I övrigt fin inlaga. [rum 24]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten kokboken
Inbunden bok.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Forum. uppl.1. 2005. 224 s. mindre bruksslitage, namnad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i hyggligt skick. Själva boken är i nyskick, men omslaget har tyvärr fått sig en reva på ryggen. Syns på bilden. Prislapp sitter kvar. Jag har flera böcker om LCHF och Atkins ute nu.
Se mina övriga annonser för samfrakt. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten kokboken
Inbunden bok.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Forum. uppl.1. 2005. 224 s. bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1:a uppl. 2005. 224 sidor.
Mycket gott skick. Med Atkinsdieten äter du gott och proteinrikt med lite kolhydrater
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 1:a 9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. AB2408
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Inlagan är i nyskick. På omslaget finns visst slitage. På det hela taget är boken i mycket fint skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Boken lite använd
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9137127357 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9137127357 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Rak och ren utan namn eller skador
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9137127357 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Etiketten på bilden är inte fäst på boken.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Hel och ren.
Skrymmande.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten .Kokboken
Inbunden bok. Forum. 2005. 224 sidor.
Nyskick. Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna!
Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Väldigt fint exemplar. Världens mest omtalade dietmetod. Läs den och få ett slut på kalori-räknande och ständiga hungerkänslor.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9137127357 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Hyggligt skick. Skyddsomslag i nyskick. boken har vattenskador
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137127354
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9789137127354 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9137127357 -
Atkinsdieten : Kokboken
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2005. 224 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137127357
- Titel
- Atkinsdieten : Kokboken
- Författare
- Atkins, Robert C.
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Slut på kaloriräknandet och de ständiga hungerkänslorna! Den revolutionerande Atkinsmetoden hjälper dig att effektivt gå ner i vikt och stanna där samtidigt som du äter riktigt, riktigt gott. Med en proteinrik kost med lite kolhydrater håller du inte bara vikten, utan minskar också risken för diabetes, högt blodtryck och höga kolesterolvärden. Atkinsmetoden består av fyra faser. I inställningsfasen rasar kilona snabbt. Under de följande veckorna eller månaderna i viktminskningsfasen fortsätter du att tappa kilon tills du når din idealvikt. I finjusteringsfasen blir du av med de allra sista överflödskilona och fortsätter sedan in i den allra viktigaste fasen underhållsfasen där du kan njuta av att vara slank och må bra resten av ditt liv. Du går alltså effektivt ner i vikt men med Atkinsmetoden får du dessutom:- äta tills du blir mätt, utan att bli övermätt- kontroll över din aptit - njuta av god och näringsrik mat - småäta när du känner dig sugen- bestående matvanor som hjälper dig att hålla din idealvikt Det här slipper du: - känna ständiga hungerkänslor - räkna kalorier - äta små portioner - utesluta smör, majonnäs, grädde och annat fett - problem som hör ihop med övervikt Här presenteras mer än 200 läckra och näringsrika recept på alltifrån frukostar och mellanmål till middagar och festmåltider som får det att vattnas i munnen. Vad sägs till exempel om laxsufflé, lammstek med pepparrotsgrädde och romchokladpaj? Eller ricottafylld zucchini, enchiladas och hallonsorbet! Boken beskriver enkelt och inspirerande hur Atkinsmetoden fungerar och ger menyförslag för dess fyra olika steg. Tillsammans med de aptitretande recepten och vackra fotografierna gör de denna kokbok till ett måste för alla som vill gå ner i vikt och samtidigt njuta och må bra! Med. dr Robert C. Atkins var hjärtspecialist och grundade Atkins Center for Complementary Medicine i New York. Hans böcker har sålts i miljontals exemplar världen över.
Bokförlaget Forum 9137127357
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
