Hemmets kokbok : Den svenska maten
Inbundna böcker. Prisma. 52 uppl. 2002. 884 sidor.
Den 52:a upplagan av den stora svenska grundkokboken! Här finns all kunskap man behöver och hela den svenska matkulturens samlade maträtter, vardagsmat såväl som festmat. Samtliga 1200 recept är noggrant genomgångna och provlagade.
Dessutom finns mängder av allmän matkunskap om kött, fisk, grönsaker och andra råvaror, allmänna grundrecept och tillagningsmetoder samt utförliga kapitel om bakning, sylt, saft, konservering med mera.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789151840703
- Titel
- Hemmets kokbok : Den svenska maten
- Författare
- Bergensjö-Hjelm, Gunnel - Ekman, Anne-Marie - Lindberg, Björn 1945- - Söderqvist, Ulf
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 884 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 160 x 238 mm
- Vikt
- 1850 g
- Språk
- Svenska