-
Ät dig frisk - Revolutionerande forskning och...
Inbunden bok. Bookmark Förlag. 2019. 400 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Inget skrivet i den. Inlaga ser obläddrad ut
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188859471
- Titel
- Ät dig frisk
- Författare
- Li, William W.
- Förlag
- Bookmark Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 400 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 217 mm Ryggbredd 36 mm
- Vikt
- 710 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den senaste vetenskapen är överväldigande enig: Maten vi äter har oslagbar makt över vår hälsa. Nu kan du lära dig hur! ÄT DIG FRISK är en efterlängtad hälsoguide om kroppens förmåga att förebygga sjukdomar. Genom lättfattliga redogörelser för de senaste rönen och tydliga listor på ingredienser blir boken ett oöverträffligt redskap i kampen för en bättre hälsa. Dr William W. Li är en internationell auktoritet inom den nyaste medicinska forskningen. Han publiceras regelbundet i ledande vetenskapliga journaler, föreläser på de främsta läkarutbildningarna över hela världen och har arbetat för Vita Huset, samt medverkat i International Vatican Conference. Boken utgår från hans TED-talk som fått över 11 miljoner visningar och forskningsstiftelsen han driver är nära knuten till årets Nobelpristagare i medicin.ÄT DIG FRISK handlar inte om vad du ska undvika att stoppa i dig istället är det en inspirerande guide till hur vi kan använda den mat vi redan uppskattar på ett sätt som stärker vårt immunförsvar och höjer vårt välbefinnande."Äntligen! En bok som berättar sanningen om vad vi ska äta för att må bra." Cindy Crawford"Praktiska tips för en hälsosammare livsstil och inspiration till den som vill hjälpa kroppen att bekämpa sjukdomar." Arianna Huffington
Bookmark Förlag 9789188859471 -
Grekisk kokkonst & drycker
Häftad bok. Toubis. 1997.
ISBN 9789605401825
Nära nyskick. Namnad inuti boken
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKToubis 9789605401825 -
Vårt hems stora kokbok 1
Inbunden bok. Åhlen & Åkerlunds Förlag. 1932.
Mycket gott skick. Inlagan ser obläddrad ut. Inget skrivet i den
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKÅhlen & Åkerlunds Förlag -
Mauds bästa tårtor : och pajer
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 128 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Inget skrivet i den
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847566
- Titel
- Mauds bästa tårtor : och pajer
- Författare
- Maud Onnermark
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 270 mm
- Vikt
- 948 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tv-kocken Maud Onnermark är välkänd hos en stor publik för sina lättlagade och pålitliga recept. I den nya boken bjuder hon på sina 50 godaste tårtor. Såväl klassiska favoriter som mer nyskapande. Tårtor är mer än bara sockerkaka!
Rulltårtor, lättbakade tårtor, smala tårtor, festlig bröllopstårta, tårtor för många, folkliga tårtor, färskosttårta, pajdegstårtor.
Mauds bästa tårtor innehåller ett femtiotal recept på tårtor för alla tillfällen – från biskvitårta till äppelkaka.
Förutom de läckra recepten delar hon frikostigt med sig av sina bästa tips för garnering och ger förslag till många olika smaksättningar.
En inpirerande bok för alla som planerar ett tårtkalas!
Prisma 1 9789151847566 -
Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga :...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2018. 279 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i nära nyskick. Författarsignerad inuti boken. Ser obläddrad ut. Som ny förutom att det finns en liten kantstötning i ett hörn.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174246841
- Titel
- Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga : bakning och känslor genom naturen
- Författare
- Feldt, My
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 279 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 267 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 1256 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- »Jag vill att mina recept ska framkalla känslor, dofter och minnen. Det ploppande ljudet från en rabarberstjälk som dras upp ur jorden. Texturen hos ett solmoget hallon som man plockar från busken och stoppar direkt i munnen. Doften av blommande syrener. Jag vill baka, jag vill se allt det fina i naturen och jag vill få andra att se det jag ser och känna de smaker som naturen rymmer.«Blåbärsnår, äppelskrutt och rabarberskugga är inte bara en egensinnig och glädjesprudlande bakbok. Det är lika mycket en berättelse om känslor, hållbarhet och om att leva i samklang med naturen. Det är en bok om att jorden är något vi lånar, om tillfredsställelsen att göra något med händerna för att förstå och se det vackra i det vi har omkring oss.My Feldt är den klarast lysande stjärnan inom den svenska bakvärlden och människor vallfärdar till Feldts bageri som hon driver tillsammans med Johan Feldt i Halmstad. My har ett imponerande cv bakom sig, och år 2017 tilldelades hon det prestigefyllda Svenska gastronomipriset med motiveringen »Årets vinnare är både relevant, modig och en sjuhelsikes bak- och matlagare«. Det här är hennes första bok och här har hon samlat över sjuttio recept på allt från pajer, tarteletter och bullar till småkakor, saft och kola.
Bonnier Fakta 9789174246841 -
Glöd med Björn Frantzén : grillen, smaken, öl...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2014. 159 sidor.
Mycket gott skick. Inlaga i nyskick, ser obläddrad ut. Är obetydligt böjd
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174244168
- Titel
- Glöd med Björn Frantzén : grillen, smaken, ölen
- Författare
- Frantzén, Björn
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 285 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 820 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Gillar du nytänk med råvaran och smakerna i fokus ska du hänga runt grillen hos krögaren Björn Frantzén. Här får du lära dig att med olika svårighetsgrad grilla kött, fågel, fisk, grönt och varma efterrätter och dessutom hur du gör perfekt pommes frites och majonnäs. Och till varje rätt får du förslag på den bästa ölen att servera till. Smakerna studsar upp ur sidorna och inspirerar till att sätta igång! Här doftar tryffel, citron, vitlök, chili, kardemumma, mynta och vanilj. På grillen ligger kött som lammstek, hamburgare, kyckling, anka och köttfärslimpa, men också fisk och skaldjur i form av torsk, seabream, makrill, pilgrimsmusslor och hummer. På det gröna temat grillas fänkål, sparris, morötter, svamp, rödbetor och mer därtill. Och självklart tar även efterrätterna vägen via grillen, så här serveras rabarber, ananas, äpplen, fikon och mycket mer. Boken är dessutom pepprad med proffsiga tips från kocken – från och med nu behöver du aldrig mer misslyckas med fisk som går sönder på gallret. Så greppa ölen, tänd grillen och ät riktigt gott!
Bonnier Fakta 1 9789174244168 -
Jägarens kokbok : Från jakt till dukat bord
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 1998. 188 sidor.
Nära nyskick. Obläddrat exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151834115
- Titel
- Jägarens kokbok : Från jakt till dukat bord
- Författare
- Gert Klötzke - Torsten Mörner - Lars Paulsson
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 1150 g
- Språk
- Svenska
Prisma 2 9789151834115 -
Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Ta...
Inbunden bok. Max Ström. 2000. 256 sidor.
Nära nyskick. Obläddrat exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189204225
- Titel
- Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Taube
- Författare
- Jesper Taube - Petter Karlsson
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 310 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Evert Taube hade ett brett register. Han var konstnär, poet, författare, musiker och debattör. Men han var främst en levnadskonstnär som njöt av livet, och här spelade maten en stor roll. Detta är boken om Evert Taube och hans mat. Boken är indelad i fem stora avsnitt: Västkusten, Sydamerika,Stockholms skärgård, Medelhavet och Stockholm. Kapitlen utgår från olika skeden i Evert Taubes liv, men speglar framför allt bredden i hans matintresse. Här finns Monsunsoppa, Minestrone från Ligurien, Rosmarinkyckling med mango, Pampasgryta, Hajkotletter med grillad sötpotatis, Carmencitas fruktsallad, Ellinors blåbärspaj och mycket, mycket mer. I varje avsnitt finns en fyllig historisk skildring av Everts liv, som bygger på delvis opublicerade källor och som illustreras av unika svartvita bilder. För recepten står Jesper Taube, sonson till Evert Taube. Han är i dag en framstående kock som bland annat driver restaurang Grand National i ärevördiga gamla Nalen i Stockholm. Han lärde sig laga mat hemma hos farfar Evert och farmor Astri och har sedan gått den långa vägen via flera av Sveriges allra bästa restauranger.
Max Ström 9789189204225 -
Stockholm energi presenterar "Har Källarmästa...
Inbunden bok. Stockholm ; New York : Page One ; Stockholm : Stockholm energi [distributör. 1998.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171250070
- Titel
- Stockholm energi presenterar "Har Källarmästar'n ett bord ikväll?" : klassiska krogar och klassiska recept från ett svunnet Stockholm : en matbok
- Författare
- Pihl, Ove - Jarnhammar, Lennart - Magnusson Blomquist, Lotta - Hansson, Janne - Stockholm energi
- Förlag
- Stockholm ; New York : Page One ; Stockholm : Stockholm energi [distributör
- Utgivningsår
- 1998
- Språk
- Svenska
Stockholm ; New York : Page One ; Stockholm : Stockholm energi [distributör 9789171250070 -
Modern Hemkonservering
Häftad bok. Wezätas Köksbibliotek. 1965. 128 sidor.
Gott skick. Finns en del noteringar/ understrykningar inuti boken.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKWezätas Köksbibliotek -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789150209495
- Titel
- Att resa i vinland
- Författare
- Lennart Rammer
- Förlag
- Berghs
- Utgivningsår
- 1989
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 727 g
- Språk
- Svenska
Berghs 1 9789150209495 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785603
- Titel
- Vegetariska kokboken
- Författare
- Sundqvist, Inga-Britta
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 352 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 174 x 247 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1084 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grunden i Vegetariska kokboken är alla läckra vegetariska recept som har förnyats i denna reviderade utgåva och utökats till över 300 grundrecept samt många alternativa följdrecept. Här finns nu GI-anpassad mat och raw-food-recepten har blivit fler. En symbol vid varje recept visar om det handlar om raw food, lakto- eller vegankost. Annat som tillkommit är måltidsplanering med måltidsförslag efter säsong samt förslag på bufféer för olika årstider. Den nya upplagan är till största delen illustrerad med nya foton.Vegetarisk mat är aktuellare än någonsin. Alltfler människor tar ansvar för sin egen hälsa och miljön genom att äta klimatsmart vegetarisk mat. Här kan du läsa om mat och ekologi och klimatsmart skafferi. Här finns också en säsongsguide för frukt och grönsaker där man på ett enkelt sätt kan se vad som är aktuellt för årstiden.Näringsläran i boken är uppdaterad. Nya forskningsrön om vår hälsa har visat hur viktigt varje enskilt näringsämne är för vår kropp. Nya rön om de viktiga fettsyrorna samt vilket fett som är bäst att använda i matlagningen. Dessutom har det tillkommit texter som "din inre läkare", om detox, superfood, ORAC-värden och antioxidanter.Priser och utmärkelser:Vegetariska kokboken har fått pris som bästa svenska vegetariska litteratur av Måltidsakademien i Grythyttan 2002, med motiveringen: "Med stor auktoritet blir Vegetariska kokboken ett aktuellt standardverk, här finns allt". Boken fick även en internationell utmärkelse samma år av Gourmand World Cookbook Awards som "Best in the World, Honourable Mention". Därefter har det tillkommit Svenska vegetariska föreningens utmärkelse "Årets morot" 2005 samt Hälsofrämjandets Are Waerlandspris 2010.
Massolit Förlag 6 9789187785603 -
Hemkonservering - Modern handbok i konserveri...
Inbunden bok. Esselte. 13 uppl. 1943.
Mycket gott skick. Inget skrivet i den eller kladdat inuti boken. Inlagan är i jättefint skick. Finns fläckar o skav på omslaget
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKEsselte 13 -
Karin Franssons sju årstider : kärleken till...
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2008. 192 sidor.
Mycket gott skick. Obläddrat exemplar. En liten kantstötning i ryggen
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151850658
- Titel
- Karin Franssons sju årstider : kärleken till de goda råvarorna
- Författare
- Fransson, Karin
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 227 x 287 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1208 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med den öländska naturen som främsta inspirationskälla skapar kocken och köksmästaren Karin Fransson nya maträtter. Hon samlar in dofterna av solvarm kalksten och vildväxande örter och översätter dem till ett språk som vi kan uppfatta och förstå med vårt smaksinne. I Karin Franssons sju årstider får vi följa henne från den första späda sparrisen på våren till vinterns rödvinsdoftande köttgryta.
I restaurangköket på Hotell Borgholm lever Karin Fransson med sju årstider: vår, försommar, högsommar, sensommar, höst, december och vinter. Varje årstid har sitt kapitel i boken som innehåller recept på både vardagsmat, festmenyer, smårätter, bufféförslag samt bröd, kakor och desserter.
Karin Fransson lagar mat med stor omsorg om råvarorna och vurmar för användningen av färska örter i matlagningen.
"När jag kom till Öland för drygt trettio år sedan hjälpte jag till i köket på Hotell Borgholm. Smörgåsarna blev både snyggare och godare när jag lade på timjankvistar som jag plockat på alvaret istället för persilja. Jag planterade oregano och backtimjan i trädgården för det fanns inga färska örter att köpa. Efterhand har jag byggt upp min örtagård. Nu har jag drygt sjuttio sorter runt villan mitt i Borgholm."
Karin Franssons 7 årstider innehåller förutom de härliga recepten en mängd tips. Längst bak finns också de mest efterfrågade recepten på bröd, kakor, röror, såser och oljor.
Karin Franssons succébok från 2007 utkommer nu i kartonnage.
Prisma 2 9789151850658 -
The complete beer course : boot camp for beer...
Inbunden bok. Sterling Epicure New York. 2013. 322 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781402797675
- Titel
- The complete beer course : boot camp for beer geeks: from novice to expert in twelve tasting classes
- Författare
- Bernstein, Joshua M.
- Utgivningsår
- 2020
- Språk
- English
Sterling Epicure New York 9781402797675 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151841939
- Titel
- Stormbys vinatlas
- Författare
- Nils Stormby - Anders Öhman
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 220 x 280 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 861 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Den bok som Du precis har öppnat är som en lärobok för grundskolan - i dess bästa bemärkelse. Fakta, inga märkvärdigheter. Var ligger världens vindistrikt och vad gör man där? Sätt dig med Ditt glas, häll upp, ta boken i näven och starta resan i fantasin eller kanske en gång på riktigt! Och ta Internet till hjälp att kika närmare på orterna, folken, individerna, produkterna. Utan monopolistiska pekpinnar! Var och en sin egen professor!"
Att göra vin på frukterna av släktet Vitis, vindruvor, visade sig redan för många tusen år sedan vara en riktigt god idé som också kom att avspegla den kulturella utvecklingen i olika länder. Därmed är en bok som denna inte bara en vinbok utan också en anvisning till platser i världen knutna till historia och kulturer i många sammanhang. Kartorna och texterna leder läsaren till utflykter i litteratur, konst och musik och annat mänskligt skapande.
Ur innehållet: Vad är vin?, Druvor, Att odla, göra, prova och lagra vin. I de stora vinländerna beskrivs de olika vinproducerande områdena. Dessutom beskrivs vinerna från "de mindre" länderna i Systembolagets sortiment. Här finns de; från Alsace till Österrike, från Bordeaux till Nya Zeeland.
Nils Stormby är en av Sveriges främsta och mest erfarna vinexperter, innehavare av en av Sveriges största privata vinkällare, med bl.a. en unik samling av Chateau d´Yquem. Han är en ofta anlitad föredragshållare.
Prisma 1 9789151841939 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781780721675
- Titel
- The Fast Diet
- Författare
- Mosley, Michael
- Förlag
- Short Books
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Mått
- 130 x 198 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 230 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- Is it possible to eat what you like, most of the time, and get slimmer and healthier as you do it? Answer: yes. By simply quartering your calorie intake on two non-consecutive days each week (500 calories for women, 600 for men), you'll lose weight quickly and easily - and the joy of the Fast Diet is that the side-effects are all good. The science is indisputable: intermittent fasting takes your body out of 'go-go' mode and puts it into survival mode. This causes the body to slow production of new cells and instead repair old ones. You not only lose weight, you reduce your risk of a range of diseases, from diabetes, asthma and arthritis to cardiovascular disease and even cancer. You also slow the ageing process and boost your brain. This book brings together the results of recent revolutionary research to create a dietary programme that anyone can incorporate into their normal working life. It also includes more than 40 'Fast 500' & '600' recipes by The Times nutritionist Sarah Marber. Far from being just another 'fad', The Fast Diet is a lifestyle choice which doctors are actually recommending for general health. This is your indispensible guide to making the pounds fly off, while eating all the foods you love.
Short Books 9781780721675 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185023059
- Titel
- Ät o njut med Slow Food
- Författare
- Carlo Barsotti
- Förlag
- Bokförlaget Arena
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 188 x 260 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 960 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ät och njut med Slow Food innehåller över 70 läckra och lättlagade matrecept, med inspiration
från Italien, Frankrike, Spanien och Sverige.
Carlo Barsotti har komponerat en rad lustfyllda måltider för vardag, helg och fest. Nu delar
han generöst med sig av sina recept och sitt vinkunnande.
Här får massproducerad snabbmat maka på sig till förmån för färska råvaror, lustfylld matlagning
och smakrika maträtter med avstamp i toscanska köket.
Ät och njut med Slow Food är en hyllning till det långsamma njutandet. Och en uppmaning till
oss alla att stressa lite mindre och njuta mycket mer!
Följ med in i Slow Foods livsbejakande värld av sund och giod mat, härliga måltider och goda
viner.
Bokförlaget Arena 1 9789185023059 -
Rör i grytan - en receptsamling från de bästa
Inbunden bok. Kakao . 1996. 96 sidor.
Nyskick. Obläddrat ex
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKKakao -
Choklad, praliner, marsipan & karameller
Inbunden bok. Warne Förlag. 2005. 184 sidor.
Mycket gott skick. Inlaga i nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186425654
- Titel
- Choklad, praliner, marsipan & karameller
- Författare
- Birger Lundgren
- Förlag
- Warne Förlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 184 sidor
- Bandtyp
- Övrigt
- Mått
- 223 x 302 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1098 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den legendariske konditorn Birger Lundgren har lagt ner stor möda för att göra framställningen så lättöverskådlig som möjligt, till exempel genom tydliga instruktioner för genomförandet och med recept i tabellform. Dessutom ingår avsnitt med nyttig information om grundläggande tekniker och redskap.
Recepten varierar i svårighetsgrad allt från recept som envar bör kunna behärska, som t. ex. kola och ischoklad till professionellt tillverkade praliner som likörpraliner och montelimar. Du får dessutom noggranna instruktioner med foton och teckningar hur man gör buteljgris i marsipan och tittägg.
Tydliga markeringar anger vad som är grundrecept. Boken utgör en gedigen grund för arbete med choklad, praliner, marsipan och karameller.
Boken ingår i Konditorserien en guldgruva för yrkeskonditorer och elever under utbildning.
För bearbetning och faktagranskning svarar konditor Lars Pautke, Berzelii Choklad & Konfekt i Göteborg samt tekn.dr. Reidar Lyng.
"Birger Lundgrens nya bok är ett måste i varje skola, branschföretag och bagar-konditorhem. Men även den intresserade privatpersonen har stor nytta av den genom dess lättillgängliga pedagogiska uppläggning."
(Magnus Magnusson, Tidningen Bröd nr 8 2005)
Warne Förlag 9789186425654 -
Isglass : 50 fruktiga, frostiga och naturliga...
Inbunden bok. Pagina Förlag. 1 uppl. 2017. 111 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163613982
- Titel
- Isglass : 50 fruktiga, frostiga och naturliga smaker för alla åldrar
- Författare
- Gesua, Karis
- Förlag
- Pagina Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 160 x 208 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Visste du att isglass kunde smaka så här?
Hälsokicken Grön gudinna, en krämig Mango lassi eller kanske en Jordgubbsduo här får du 50 fantastiska recept, alla utan koncentrat och konstgjorda ingredienser.
Med frukter och bär som grund kan du nu göra de godaste isglassarna för alla tillfällen, allt från barnkalaset till cocktailpartyt.
Får man bjuda på en Frozen Margarita på pinne?
Pagina Förlag 1 9789163613982 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435129
- Titel
- Säsongens mat : sund äkta och närodlad
- Författare
- Ewa Skiöldebrand
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 247 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta tror att nyttig mat - som du dessutom blir smal, frisk och pigg av handlar om att avstå, att späka sig och att ha tråkigt i största allmänhet, men i själva verket handlar det om att byta ut och gör medvetna val, att välja mat som är äkta. Planera dina måltider efter vad årstiderna erbjuder och att ät så naturliga produkter som möjligt. Välj ekologiskt och kravodlat i den mån det går - välj rätt mat för både hälsa och miljö.
Några tips är att byta ut en del av sin köttkonsumtion mot fisk, fågel och vilt samt att skippa grönsaker och frukt som flugits hit långväga ifrån. Varför inte pröva att odla själv, eller kan du kanske köpa vissa produkter från bonden på granngården? Målet är att både du och miljön ska må bättre.
Boken är uppdelad i våra årstider med tips om vad som är bra att äta under varje månad med tanke på klimatsmart hantering och ekologisk odling. Boken innehåller GI-inspirerade recept - allt från vardagens vanliga frukost, lunch och middag till desserter och goda bröd. Recepten under varje månad är komponerade med tanke på de råvaror som finns tillgängliga just då.
Ica Bokförlag 9789153435129 -
Vinkännare direkt - Lär dig hitta bland druvo...
Inbunden bok. Telegram Bokförlag. 1 uppl. 2001. 176 sidor.
Mycket gott skick. Inlaga som ny, inget skrivet i den. Kantstötning i två hörn
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177385721
- Titel
- Vinkännare direkt - Lär dig hitta bland druvor och viner
- Författare
- Catarina Hjort af Ornäs
- Förlag
- Telegram Bokförlag
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 160 x 190 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 352 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Verkar boken bekant? Det kan bero på att detta är en rejält omarbetad version av Vinkännare på nolltid, den uppskattade vinguiden som kom ut 1995. Sedan dess har det hänt en hel del. Det finns t ex betydligt fler viner att tillgå idag, odling och framställning är i ständig utveckling och DNA-analyser ger nu möjlighet att forska i det dunkla ursprunget hos vissa druvor. Vin och mat har fått ett eget kapitel i boken. Det enda som är oförändrat är avsnittet om vinprovning.
Catarina Hiort av Ornäs, munskänk, vinskribent och flitig ledare vid vinkurser och -provningar, låter druvan stå i centrum. Hon vänder sig till alla vinintresserade som varken har tid, lust eller råd att ägna massor av tid åt vinstudier och som söker en genväg till kunskap om den ädla drycken.
Telegram Bokförlag 1 9789177385721 -
Where Chefs Eat - a guide to chefs favorite r...
Inbunden bok. Phaidon Press Ltd. 2015. 976 sidor.
Nyskick. Det bläddrat ex i nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9780714868660
- Titel
- Where Chefs Eat - a guide to chefs favorite restaurants
- Författare
- Warwick, Joe
- Förlag
- Phaidon Press Ltd.
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 976 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 210 mm Ryggbredd 62 mm
- Vikt
- 980 g
- Språk
- English
- Baksidestext
Ytterligare författare: Warwick, Joe
Phaidon Press Ltd. 9780714868660 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173710497
- Titel
- Barnens bästa potatismos
- Författare
- Hovstadius, Anne-Marie
- Förlag
- Tiden
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 93 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 186 x 188 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 320 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Barnens bästa potatismos samsas en massa härliga recept, foton, illustrationer, med fakta om svenska råvaror. Recepten är skapade av elever på mellanstadiet i skolor runt om i Sverige. Boken ska väcka lust att laga - och äta - mer och godare mat hemma. Många familjer har för lite tid att laga mat och hinner inte äta middag tillsammans. I stressen är det lätt att glömma bort hur kul det är att laga mat och hur viktig maten är för att vi ska må bra.
Tiden 1 9789173710497 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173710497
- Titel
- Barnens bästa potatismos
- Författare
- Hovstadius, Anne-Marie
- Förlag
- Tiden
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 93 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 186 x 188 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 320 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Barnens bästa potatismos samsas en massa härliga recept, foton, illustrationer, med fakta om svenska råvaror. Recepten är skapade av elever på mellanstadiet i skolor runt om i Sverige. Boken ska väcka lust att laga - och äta - mer och godare mat hemma. Många familjer har för lite tid att laga mat och hinner inte äta middag tillsammans. I stressen är det lätt att glömma bort hur kul det är att laga mat och hur viktig maten är för att vi ska må bra.
Tiden 1 9789173710497 -
Säd i daglig kost : en recept och läsebok
Inbunden bok. Syran Ek. för. 1983. 192 sidor.
Mycket gott skick. Inlaga i nyskick, ser obläddrad ut. Inget skrivet i den
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197031615
- Titel
- Säd i daglig kost : en recept och läsebok
- Författare
- Schöneck, Annelies
- Förlag
- Syran Ek. för
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 153 x 215 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 480 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Säden har som baslivsmedel följt människan genom årtusenden. Annelies Schöneck lyfter fram dess betydelse även i dagens kök. Hon visar på de mångskiftande möjligheter som finns i de olika sädesslagen. I boken beskrivs de sju sädesslagen: ris, hirs, majs, havre, råg, korn och vete samt de näringsrika grödorna: bovete, quinoa och amaranth.
Syran Ek. för 9789197031615 -
Hovtraktören Werner Vögelis festmat från Stoc...
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier. 1999.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Obläddrat ex
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100568641
- Titel
- Hovtraktören Werner Vögelis festmat från Stockholms slott
- Författare
- Vögeli, Werner - Sandberg, Marianne - Edström, Holger
- Förlag
- Stockholm : Bonnier
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier 9789100568641 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155041526
- Titel
- Mat är mer än mat
- Författare
- Rune Kalf-Hansen
- Förlag
- Tiden
- Utgivningsår
- 1995
- Omfång
- 334 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1358 g
- Språk
- Svenska
Tiden 1 9789155041526 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153420545
- Titel
- Annas vilda mat
- Författare
- Sehlberg, Anna - Eriksson, Hasse - Karlsson, Berndt
- Förlag
- Västerås : Ica
- Utgivningsår
- 1998
- Språk
- Svenska
Västerås : Ica 9789153420545
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
