-
Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Ta...
Inbunden bok. Max Ström. 2000. 256 sidor.
Nära nyskick. "Till bords med Evert Taube – Mat av Jesper Taube" är en härlig hyllning till farfaderns levnadskonst, skriven av sonsonen Jesper Taube med Petter Karlsson. Genom fem kapitel – från Västkusten till Medelhavet – vävs Everts livsäventyr ihop med inspirerand läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189204225
- Titel
- Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Taube
- Författare
- Jesper Taube - Petter Karlsson
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 310 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Evert Taube hade ett brett register. Han var konstnär, poet, författare, musiker och debattör. Men han var främst en levnadskonstnär som njöt av livet, och här spelade maten en stor roll. Detta är boken om Evert Taube och hans mat. Boken är indelad i fem stora avsnitt: Västkusten, Sydamerika,Stockholms skärgård, Medelhavet och Stockholm. Kapitlen utgår från olika skeden i Evert Taubes liv, men speglar framför allt bredden i hans matintresse. Här finns Monsunsoppa, Minestrone från Ligurien, Rosmarinkyckling med mango, Pampasgryta, Hajkotletter med grillad sötpotatis, Carmencitas fruktsallad, Ellinors blåbärspaj och mycket, mycket mer. I varje avsnitt finns en fyllig historisk skildring av Everts liv, som bygger på delvis opublicerade källor och som illustreras av unika svartvita bilder. För recepten står Jesper Taube, sonson till Evert Taube. Han är i dag en framstående kock som bland annat driver restaurang Grand National i ärevördiga gamla Nalen i Stockholm. Han lärde sig laga mat hemma hos farfar Evert och farmor Astri och har sedan gått den långa vägen via flera av Sveriges allra bästa restauranger.
Max Ström 9789189204225 -
Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Ta...
Inbunden bok. Max Ström. 2000. 256 sidor.
Nära nyskick. Obläddrat exemplar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189204225
- Titel
- Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Taube
- Författare
- Jesper Taube - Petter Karlsson
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 310 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Evert Taube hade ett brett register. Han var konstnär, poet, författare, musiker och debattör. Men han var främst en levnadskonstnär som njöt av livet, och här spelade maten en stor roll. Detta är boken om Evert Taube och hans mat. Boken är indelad i fem stora avsnitt: Västkusten, Sydamerika,Stockholms skärgård, Medelhavet och Stockholm. Kapitlen utgår från olika skeden i Evert Taubes liv, men speglar framför allt bredden i hans matintresse. Här finns Monsunsoppa, Minestrone från Ligurien, Rosmarinkyckling med mango, Pampasgryta, Hajkotletter med grillad sötpotatis, Carmencitas fruktsallad, Ellinors blåbärspaj och mycket, mycket mer. I varje avsnitt finns en fyllig historisk skildring av Everts liv, som bygger på delvis opublicerade källor och som illustreras av unika svartvita bilder. För recepten står Jesper Taube, sonson till Evert Taube. Han är i dag en framstående kock som bland annat driver restaurang Grand National i ärevördiga gamla Nalen i Stockholm. Han lärde sig laga mat hemma hos farfar Evert och farmor Astri och har sedan gått den långa vägen via flera av Sveriges allra bästa restauranger.
Max Ström 9789189204225 -
Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Ta...
Inbunden bok. Max Ström. 2000. 256 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189204225
- Titel
- Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Taube
- Författare
- Jesper Taube - Petter Karlsson
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 310 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Evert Taube hade ett brett register. Han var konstnär, poet, författare, musiker och debattör. Men han var främst en levnadskonstnär som njöt av livet, och här spelade maten en stor roll. Detta är boken om Evert Taube och hans mat. Boken är indelad i fem stora avsnitt: Västkusten, Sydamerika,Stockholms skärgård, Medelhavet och Stockholm. Kapitlen utgår från olika skeden i Evert Taubes liv, men speglar framför allt bredden i hans matintresse. Här finns Monsunsoppa, Minestrone från Ligurien, Rosmarinkyckling med mango, Pampasgryta, Hajkotletter med grillad sötpotatis, Carmencitas fruktsallad, Ellinors blåbärspaj och mycket, mycket mer. I varje avsnitt finns en fyllig historisk skildring av Everts liv, som bygger på delvis opublicerade källor och som illustreras av unika svartvita bilder. För recepten står Jesper Taube, sonson till Evert Taube. Han är i dag en framstående kock som bland annat driver restaurang Grand National i ärevördiga gamla Nalen i Stockholm. Han lärde sig laga mat hemma hos farfar Evert och farmor Astri och har sedan gått den långa vägen via flera av Sveriges allra bästa restauranger.
Max Ström 9789189204225 -
Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Ta...
Inbunden bok. Max Ström. 2000. 256 sidor.
Nyskick. (30)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189204225
- Titel
- Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Taube
- Författare
- Jesper Taube - Petter Karlsson
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 310 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Evert Taube hade ett brett register. Han var konstnär, poet, författare, musiker och debattör. Men han var främst en levnadskonstnär som njöt av livet, och här spelade maten en stor roll. Detta är boken om Evert Taube och hans mat. Boken är indelad i fem stora avsnitt: Västkusten, Sydamerika,Stockholms skärgård, Medelhavet och Stockholm. Kapitlen utgår från olika skeden i Evert Taubes liv, men speglar framför allt bredden i hans matintresse. Här finns Monsunsoppa, Minestrone från Ligurien, Rosmarinkyckling med mango, Pampasgryta, Hajkotletter med grillad sötpotatis, Carmencitas fruktsallad, Ellinors blåbärspaj och mycket, mycket mer. I varje avsnitt finns en fyllig historisk skildring av Everts liv, som bygger på delvis opublicerade källor och som illustreras av unika svartvita bilder. För recepten står Jesper Taube, sonson till Evert Taube. Han är i dag en framstående kock som bland annat driver restaurang Grand National i ärevördiga gamla Nalen i Stockholm. Han lärde sig laga mat hemma hos farfar Evert och farmor Astri och har sedan gått den långa vägen via flera av Sveriges allra bästa restauranger.
Max Ström 9789189204225 -
Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Ta...
Inbunden bok. Max Ström. 2000. 256 sidor.
Nära nyskick. Se våra andra böcker för samfrakt!
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189204225
- Titel
- Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Taube
- Författare
- Jesper Taube - Petter Karlsson
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 310 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Evert Taube hade ett brett register. Han var konstnär, poet, författare, musiker och debattör. Men han var främst en levnadskonstnär som njöt av livet, och här spelade maten en stor roll. Detta är boken om Evert Taube och hans mat. Boken är indelad i fem stora avsnitt: Västkusten, Sydamerika,Stockholms skärgård, Medelhavet och Stockholm. Kapitlen utgår från olika skeden i Evert Taubes liv, men speglar framför allt bredden i hans matintresse. Här finns Monsunsoppa, Minestrone från Ligurien, Rosmarinkyckling med mango, Pampasgryta, Hajkotletter med grillad sötpotatis, Carmencitas fruktsallad, Ellinors blåbärspaj och mycket, mycket mer. I varje avsnitt finns en fyllig historisk skildring av Everts liv, som bygger på delvis opublicerade källor och som illustreras av unika svartvita bilder. För recepten står Jesper Taube, sonson till Evert Taube. Han är i dag en framstående kock som bland annat driver restaurang Grand National i ärevördiga gamla Nalen i Stockholm. Han lärde sig laga mat hemma hos farfar Evert och farmor Astri och har sedan gått den långa vägen via flera av Sveriges allra bästa restauranger.
Max Ström 9789189204225 -
Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Ta...
Inbunden bok. Max Ström. 2000. 256 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189204225
- Titel
- Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Taube
- Författare
- Jesper Taube - Petter Karlsson
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 310 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Evert Taube hade ett brett register. Han var konstnär, poet, författare, musiker och debattör. Men han var främst en levnadskonstnär som njöt av livet, och här spelade maten en stor roll. Detta är boken om Evert Taube och hans mat. Boken är indelad i fem stora avsnitt: Västkusten, Sydamerika,Stockholms skärgård, Medelhavet och Stockholm. Kapitlen utgår från olika skeden i Evert Taubes liv, men speglar framför allt bredden i hans matintresse. Här finns Monsunsoppa, Minestrone från Ligurien, Rosmarinkyckling med mango, Pampasgryta, Hajkotletter med grillad sötpotatis, Carmencitas fruktsallad, Ellinors blåbärspaj och mycket, mycket mer. I varje avsnitt finns en fyllig historisk skildring av Everts liv, som bygger på delvis opublicerade källor och som illustreras av unika svartvita bilder. För recepten står Jesper Taube, sonson till Evert Taube. Han är i dag en framstående kock som bland annat driver restaurang Grand National i ärevördiga gamla Nalen i Stockholm. Han lärde sig laga mat hemma hos farfar Evert och farmor Astri och har sedan gått den långa vägen via flera av Sveriges allra bästa restauranger.
Max Ström 9789189204225 -
Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Ta...
Inbunden bok. Max Ström. 2000. 256 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189204220
- Titel
- Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Taube
- Författare
- Jesper Taube - Petter Karlsson
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 310 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Evert Taube hade ett brett register. Han var konstnär, poet, författare, musiker och debattör. Men han var främst en levnadskonstnär som njöt av livet, och här spelade maten en stor roll. Detta är boken om Evert Taube och hans mat. Boken är indelad i fem stora avsnitt: Västkusten, Sydamerika,Stockholms skärgård, Medelhavet och Stockholm. Kapitlen utgår från olika skeden i Evert Taubes liv, men speglar framför allt bredden i hans matintresse. Här finns Monsunsoppa, Minestrone från Ligurien, Rosmarinkyckling med mango, Pampasgryta, Hajkotletter med grillad sötpotatis, Carmencitas fruktsallad, Ellinors blåbärspaj och mycket, mycket mer. I varje avsnitt finns en fyllig historisk skildring av Everts liv, som bygger på delvis opublicerade källor och som illustreras av unika svartvita bilder. För recepten står Jesper Taube, sonson till Evert Taube. Han är i dag en framstående kock som bland annat driver restaurang Grand National i ärevördiga gamla Nalen i Stockholm. Han lärde sig laga mat hemma hos farfar Evert och farmor Astri och har sedan gått den långa vägen via flera av Sveriges allra bästa restauranger.
Max Ström 9189204220 -
Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Ta...
Inbunden bok. Max Ström. 2000. 256 sidor.
Nära nyskick. Klotband med fotoframsida . 4:o. Rikt färgillustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189204225
- Titel
- Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Taube
- Författare
- Jesper Taube - Petter Karlsson
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 310 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Evert Taube hade ett brett register. Han var konstnär, poet, författare, musiker och debattör. Men han var främst en levnadskonstnär som njöt av livet, och här spelade maten en stor roll. Detta är boken om Evert Taube och hans mat. Boken är indelad i fem stora avsnitt: Västkusten, Sydamerika,Stockholms skärgård, Medelhavet och Stockholm. Kapitlen utgår från olika skeden i Evert Taubes liv, men speglar framför allt bredden i hans matintresse. Här finns Monsunsoppa, Minestrone från Ligurien, Rosmarinkyckling med mango, Pampasgryta, Hajkotletter med grillad sötpotatis, Carmencitas fruktsallad, Ellinors blåbärspaj och mycket, mycket mer. I varje avsnitt finns en fyllig historisk skildring av Everts liv, som bygger på delvis opublicerade källor och som illustreras av unika svartvita bilder. För recepten står Jesper Taube, sonson till Evert Taube. Han är i dag en framstående kock som bland annat driver restaurang Grand National i ärevördiga gamla Nalen i Stockholm. Han lärde sig laga mat hemma hos farfar Evert och farmor Astri och har sedan gått den långa vägen via flera av Sveriges allra bästa restauranger.
Max Ström 9789189204225 -
Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Ta...
Inbunden bok. Max Ström. 2001. 256 sidor.
Nära nyskick. Helklotband Rikt illustrerad med bilder och fotografier. Jesper Taube är sonson till Evert.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189204220
- Titel
- Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Taube
- Författare
- Jesper Taube - Petter Karlsson
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 310 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Evert Taube hade ett brett register. Han var konstnär, poet, författare, musiker och debattör. Men han var främst en levnadskonstnär som njöt av livet, och här spelade maten en stor roll. Detta är boken om Evert Taube och hans mat. Boken är indelad i fem stora avsnitt: Västkusten, Sydamerika,Stockholms skärgård, Medelhavet och Stockholm. Kapitlen utgår från olika skeden i Evert Taubes liv, men speglar framför allt bredden i hans matintresse. Här finns Monsunsoppa, Minestrone från Ligurien, Rosmarinkyckling med mango, Pampasgryta, Hajkotletter med grillad sötpotatis, Carmencitas fruktsallad, Ellinors blåbärspaj och mycket, mycket mer. I varje avsnitt finns en fyllig historisk skildring av Everts liv, som bygger på delvis opublicerade källor och som illustreras av unika svartvita bilder. För recepten står Jesper Taube, sonson till Evert Taube. Han är i dag en framstående kock som bland annat driver restaurang Grand National i ärevördiga gamla Nalen i Stockholm. Han lärde sig laga mat hemma hos farfar Evert och farmor Astri och har sedan gått den långa vägen via flera av Sveriges allra bästa restauranger.
Max Ström 9189204220 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189204220
- Titel
- Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Taube
- Författare
- Jesper Taube - Petter Karlsson
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 310 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Evert Taube hade ett brett register. Han var konstnär, poet, författare, musiker och debattör. Men han var främst en levnadskonstnär som njöt av livet, och här spelade maten en stor roll. Detta är boken om Evert Taube och hans mat. Boken är indelad i fem stora avsnitt: Västkusten, Sydamerika,Stockholms skärgård, Medelhavet och Stockholm. Kapitlen utgår från olika skeden i Evert Taubes liv, men speglar framför allt bredden i hans matintresse. Här finns Monsunsoppa, Minestrone från Ligurien, Rosmarinkyckling med mango, Pampasgryta, Hajkotletter med grillad sötpotatis, Carmencitas fruktsallad, Ellinors blåbärspaj och mycket, mycket mer. I varje avsnitt finns en fyllig historisk skildring av Everts liv, som bygger på delvis opublicerade källor och som illustreras av unika svartvita bilder. För recepten står Jesper Taube, sonson till Evert Taube. Han är i dag en framstående kock som bland annat driver restaurang Grand National i ärevördiga gamla Nalen i Stockholm. Han lärde sig laga mat hemma hos farfar Evert och farmor Astri och har sedan gått den långa vägen via flera av Sveriges allra bästa restauranger.
9189204220 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189204225
- Titel
- Till bords med Evert Taube : Mat av Jesper Taube
- Författare
- Jesper Taube - Petter Karlsson
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 250 x 310 mm Ryggbredd 29 mm
- Vikt
- 1790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Evert Taube hade ett brett register. Han var konstnär, poet, författare, musiker och debattör. Men han var främst en levnadskonstnär som njöt av livet, och här spelade maten en stor roll. Detta är boken om Evert Taube och hans mat. Boken är indelad i fem stora avsnitt: Västkusten, Sydamerika,Stockholms skärgård, Medelhavet och Stockholm. Kapitlen utgår från olika skeden i Evert Taubes liv, men speglar framför allt bredden i hans matintresse. Här finns Monsunsoppa, Minestrone från Ligurien, Rosmarinkyckling med mango, Pampasgryta, Hajkotletter med grillad sötpotatis, Carmencitas fruktsallad, Ellinors blåbärspaj och mycket, mycket mer. I varje avsnitt finns en fyllig historisk skildring av Everts liv, som bygger på delvis opublicerade källor och som illustreras av unika svartvita bilder. För recepten står Jesper Taube, sonson till Evert Taube. Han är i dag en framstående kock som bland annat driver restaurang Grand National i ärevördiga gamla Nalen i Stockholm. Han lärde sig laga mat hemma hos farfar Evert och farmor Astri och har sedan gått den långa vägen via flera av Sveriges allra bästa restauranger.
9789189204225
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
