Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Fånga och döda,, lögner, spioner och konspirationer för att skydda förövare

Fånga och döda,, lögner, spioner och konspirationer för att skydda förövare

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. 2020,.,Mondial. Förlagsband med skyddsomslag.,512 s.,Nyskick.,9789189061354?,När journalisten Ronan Farrow får korn på att Harvey Weinstein -- en av Hollywoods mäktigaste producenter -- i årtionden förgripit sig på kvinnor för att sedan systematiskt mörka händelserna, sätts en sten i rullning som kommer att skaka om maktstrukturer världen över. Men vägen till avslöjandet liknar inget annat än en spionthriller och leder ända från Hollywood till Washington DC.??Fånga och döda är en fängslande berättelse om hur långt förmögna män med stora kontaktnät är beredda att gå för att tysta sina offer. Det är en berättelse om kvinnor som riskerat allt för att avslöja sanningen. Och det är en berättelse om den grävande journalistikens omvälvande kraft.??Vinnare av Pulitzerpriset.?

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789189061354
Titel
Fånga och döda : lögner, spioner och konspirationer för att skydda förövare
Författare
Farrow, Ronan
Förlag
Mondial
Utgivningsår
2020
Omfång
511 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
158 x 235 mm Ryggbredd 38 mm
Vikt
779 g
Språk
Svenska
Baksidestext
»Måsteläsning« Margaret Atwood

När journalisten Ronan Farrow får korn på att Harvey Weinstein -- en av Hollywoods mäktigaste producenter -- i årtionden förgripit sig på kvinnor för att sedan systematiskt mörka händelserna, sätts en sten i rullning som kommer att skaka om maktstrukturer världen över. Men vägen till avslöjandet liknar inget annat än en spionthriller och leder ända från Hollywood till Washington DC.

Fånga och döda är en fängslande berättelse om hur långt förmögna män med stora kontaktnät är beredda att gå för att tysta sina offer. Det är en berättelse om kvinnor som riskerat allt för att avslöja sanningen. Och det är en berättelse om den grävande journalistikens omvälvande kraft.

*

Ronan Farrow är en amerikansk journalist. För sina artiklar om Weinstein tilldelades Ronan Farrow Pulitzerpriset år 2018 och hamnade på Time Magazines lista över de 100 mest inflytelserika personerna i världen. 
Ytterligare författare: Farrow, Ronan
Ytterligare översättare: Vågen, Öyvind