Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Efter maten. Om brandy, whisky, portvin, calvados, sherry och likör

Efter maten. Om brandy, whisky, portvin, calvados, sherry och likör

Inbunden bok. Wahlströms. Första svenska upplagan uppl. 2004. 64 s. Inbunden. Dekorerat pappband. 19,5x19,5cm. 330 gram.

Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9132330294
Titel
Efter maten : om brandy, whisky, portvin, calvados, sherry och likör
Författare
Andrew Jefford
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2004
Omfång
64 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
197 x 197 mm Ryggbredd 11 mm
Vikt
328 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det finns många sätt att avsluta en utsökt måltid, till exempel med en cognac eller calvados till kaffet. Och många desserter kan med fördel serveras tillsammans med ett glas gott portvin eller sherry.

Den prisbelönte författaren Andrew Jefford hjälper dig här att välja det bästa av det bästa. Han beskriver varje dryck i detalj och sätter fingret på deras mest framträdande dofter och smaker. Läs om armagnac, grappa, whisky, madeira och många andra drycker som hör till livets goda.

Andrew Jefford har skrivit om drycker för tidningarna Evening Standard, The Times, Guardian, Decanter och Wine. Genom olika dryckesprogram på BBC Radio Four har han blivit en välbekant röst för brittiska radiolyssnare.