-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174248548
- Titel
- Alkoholfritt : till maten
- Författare
- Man, Richard
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 246 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 687 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att välja alkoholfritt ligger i tiden, och utbudet av alkoholfria alternativ växer stadigt i butikerna. Men fortfarande står många av oss rådvilla när det gäller att kombinera drycken med mat. Vatten, äppelmust eller möjligen alkoholfri öl är nog de alternativ de flesta oss slutligen väljer. Men när man bjuder på middag känns de kanske inte så spännande som ett väl valt vin, och är de verkligen den perfekta kombinationen alla gånger?Vatten, juice och must, te, kombucha, lemonad och alkoholfritt öl och vin – allt har en plats på middagsbordet om du bara vet vilken dryck du ska välja till vilken sorts mat, och i Alkoholfritt till maten hjälper Richard Man dig att välja rätt. Här finns allt från drycker som du snabbt svänger ihop genom att smaksätta vatten, pressa färsk frukt eller bygger genom att utgå från butikens alkoholfria sortiment, till drycker som kräver mer tid.Här finns inga pekpinnar, bara massor av inspiration. Huvudsaken är att det blir gott, för som Richard säger: ”Dryck som serveras till mat ska passa till maten, oavsett alkoholhalt. Så enkelt.”
Bonnier Fakta 9789174248548 -
Maten och makten : hur ska den nya världen mä...
Inbunden bok. Ekerlids. 1 uppl. 223 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789170921933
- Titel
- Maten och makten : hur ska den nya världen mättas?
- Författare
- Isaksson, Christer
- Förlag
- Ekerlids
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 144 x 216 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 420 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Svenska kockar blir tevekändisar och gör internationell succé samtidigt som bön-derna blir allt färre. Konsumenterna ställer allt högre och mer högljudda krav på att maten ska vara klimatsmart och miljövänlig, och att djuren i produktionen ska ha det bra. Samtidigt styr priset i hög grad våra köpbeslut och allt färre känner till var maten de äter kommer ifrån.
Matlandet Sverige är alliansregeringens mest lyckade pr-satsning, men bakom talet om småskaligt och närproducerat håller svenskt jordbruk på att monteras ner. Parallellt med att världens efterfrågan på mat och resurser exploderar i takt med en växande medelklass förbereder sig den siste mjölkbonden på att släcka ljuset i ladugården 2020.
Vilka blir följderna av att Sverige ställer sig utanför den globala matprodukt-ionen? Hur kunde det bli så här? Och hur kunde svenskt jordbruk bli en politisk icke-fråga?
Frågorna besvaras i boken av Göran Persson, Christel Benfalk, Lennart Båge, Henrik Lindberg, Helena Jonsson, Gun Rundquist, Roger Tiefensee, Harald Svensson, Matilda Ernkrans, Stefan de Vylder, Bengt-Anders Johansson, Kew Nordqvist, Jonas Carlberg och Christer Isaksson, som också är redaktör för boken.
Ekerlids 1 9789170921933
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn