Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Klassiska desserter  - På mitt vis

Klassiska desserter - På mitt vis

Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 132 sidor.

Mycket gott skick. Dekorerat kartonnage.

Denna bok handlar om klassiska desserter, som jag tror många känner igen och tycker om eller rent av älskar. Du kommer också att få recept på några av Nobeldesserterna och en del av de desserter jag ansvarat för på Stockholms slott när jag var chefskonditor på Operakällaren. Vid de flesta statsbesök som kungahuset tog emot var jag ansvarig för desserterna. De flesta desserter går bra att göra dagen före, låt dig inte avskräckas av tankar på stressiga-sista-minuten jobb, du kan i lugn och ro ägna dig åt förrätt och varmrätt. Sedan är det bara att lägga sista handen vid desserten när den skall fram.

Konditormästare Magnus Johansson

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789153426875
Titel
Klassiska desserter : på mitt vis av Magnus Johansson
Författare
Magnus Johansson
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2007
Omfång
132 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
234 x 276 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
820 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Denna bok handlar om klassiska desserter, som många känner igen, tycker om eller rent av älskar. Men den innehåller också recept på några av Nobeldesserterna och en del av de desserter Magnus Johansson har ansvarat för på Stockholms slott när han var chefskonditor på Operakällaren. De flesta desserter går bra att göra dagen före så att du i lugn och ro kan ägna dig åt förrätt och varmrätt. Sedan är det bara att lägga sista handen vid desserten när den skall fram.

Konditormästare Magnus Johansson har varit med och vunnit OS-guld i matlagning år 2000 med svenska kocklandslaget, han har ansvarat för de senaste Nobeldesserterna och gjort desserten vid Alfred Nobels 100-årsminne.