Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Chili : 222 sorter att odla och äta

Chili : 222 sorter att odla och äta

Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2018. 240 sidor.

Mycket gott skick. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789174246346
Titel
Chili : 222 sorter att odla och äta
Författare
Robild, Eva
Förlag
Bonnier Fakta
Utgivningsår
2018
Omfång
240 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
201 x 267 mm Ryggbredd 27 mm
Vikt
1081 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Du kan odla chili för skönheten, för smaken, eller för att det är trendigt  – och roligt! Eller allt på en gång.Intresset för att odla och äta chili har ökat explosionsartat. Alla vill odla chili. Det är lätt att förstå för chili är rolig att odla och ger stor skörd, även om den kan vara krävande i det nordiska klimatet. Och det bästa av allt är att det finns mängder av sorter att prova – allt ifrån de allra hetaste sorterna som Trinidad Moruga Scorpion och Carolina Reaper till milda sorter som Jimmy Nardello och Padron.Här presenteras utförligt 222 olika sorter med odlingstips, bild och smakguide. Eva Robild och Kerstin Rosengren är två hängivna chiliodlare som visar dig grunderna i chiliodling i nordiskt klimat, från sådden under vinterhalvåret till flytten ut och sommarens skötsel och skörd.Vi får också lära oss hur man håller en chiliprovning där man går från den svagaste till den starkaste. Men chili handlar inte bara om styrka. Vissa sorter kan också ha oanade nyanser av citron eller ananas. Författarna ger också tips på hur du kan ta hand om och förvara chilin och recept på heta såser och maträtter.Inspireras du också att odla och äta din egen chili, troligtvis det hetaste du kan göra just nu.