-
Släng inte maten - Ta tillvara allt du handla...
Inbunden bok. ICA bokförlag. 2009. Inbunden. Dekorerat kartonnage.
Nära nyskick. Gåvotillskrift. Prima mat i soppåsen! 100 kilo fullt ätbar mat! Det är vad ett genomsnittligt svenskt hushåll slänger bort varje år. Samtidigt klagar vi över matpriserna och hur jobbigt det är att släpa hem alla kassar från affären. Nu har vi lärt oss a läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153433415
- Titel
- Släng inte maten : ta tillvara allt du handlar
- Författare
- Birgitta Rasmusson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 89 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 403 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Prima mat i soppåsen!
100 kilo fullt ätbar mat! Det är vad ett genomsnittligt svenskt hushåll slänger bort varje år. Samtidigt klagar vi över matpriserna och hur jobbigt det är att släpa hem alla kassar från affären.
Nu har vi lärt oss att sortera tomma förpackningar och lämna dem till återvinningsstationen. Men innehållet är vi sämre på att ta hand om. Ändå har produktionen av maten oftast en större påverkan på miljön än emballaget.
Varför kastar vi då bort så mycket mat? Det finns enligt författaren fyra huvudsakliga anledningar till det:
* vi har svårt att bedöma hur mycket som går åt
* vi tror att maten kan ha blivit dålig
* bäst före datumet har gått ut
* vi vet inte vad vi ska göra med resterna
Botemedlen stavas kunskap, information och upplysning. Denna kunskap hade tidigare generationer. De visste hur maten skulle hanteras och förvaras för att inte förfaras. Det var fult att inte äta upp det man hade lagt för sig på tallriken, hellre fick man lägga på lite mindre men ta om flera gånger. Innan bäst före slog igenom tvingades folk använda och lita till sina egna sinnen. De lärde sig också att ta tillvara varenda matrest och förvandla den till nya rätter.
I den här boken väcker Birgitta Rasmusson liv i den delvis bortglömda kunskapen. Efter 25 år som chef för Ica Provkök har hon fått tusentals frågor om mat, de flesta om matens kvalitet. Rädslan för att bli sjuka av det vi äter verkar sitta djupt i människors medvetande och har säkert en gång i tiden varit avgörande för vår överlevnad.
Några av de vanligaste frågorna får här sina svar, men författarens syfte är framför allt att lära ut grunderna och uppmuntra läsarna att använda sig av det sunda förnuftet.
9789153433415 -
East: En asiatisk kokbok
Inbunden bok. Modernista. 1 uppl. 2017. 269 sidor.
Mycket gott skick. Guldsnitt.
Läckert, spännande och inspirerande från en av Sveriges mest inflytelserika krogar genom tiderna
East: En asiatisk kokbok är en snygg och inspirerande kokbok och restaurangskildring full av läckra recept från en av Sveriges mest inflytels läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176458372
- Titel
- East: En asiatisk kokbok
- Författare
- Lindgren, Peter
- Förlag
- Modernista
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 269 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 306 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 1770 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läckert, spännande och inspirerande från en av Sveriges mest inflytelserika krogar genom tiderna
East: En asiatisk kokbok är en snygg och inspirerande kokbok och restaurangskildring full av läckra recept från en av Sveriges mest inflytelserika krogar genom tiderna.
När East slog upp sina dörrar på Stureplan i Stockholm för nästan tre decennier sedan var asiatisk mat fortfarande något exotiskt för de flesta svenskar. Easts grundare Peter Lindgren berättar hur allt började och skildrar vad som har hänt - och ätits - på den legendariska restaurangen sedan dess.
Från drinkar och smårätter till vietnamesiska crêpes och kycklingdumplings, från yakitoriskola till lime- och chilimarinerad hälleflundrafilé, och rader av färgrika, kreativa grönsaksrätter. Här finns också ett helt kapitel med Japansk hälsomat, såväl som avsnitt om musiken och inredningen på East. Allt är rikt illustrerat i fyrfärg, och recepten är utformade så att du inte behöver vara något proffs i köket för att åstadkomma smärre underverk hemma.
Med ett förord av journalisten och författaren Jesper Tillberg.
PETER LINDGREN, född 1957, grundade East 1989. Han har tillsammans med krögaren Erik Videgård skrivit Modern asiatisk mat [Bonniers, 1996] samt det asiatiska kapitlet i Bonniers stora kokbok [Bonniers, 2002].
Modernista 1 9789176458372 -
Desserter & bakverk
Häftad bok. Norstedts. 1 uppl. 2010. 400 sidor.
Nyskick. Danskt band med invikta flikar.
Alla har vi olika smak, men de allra flesta är svaga för olika typer av sötsaker. I den här boken hittar du något för alla tillfällen, såväl födelsedagsfesten och fredagsmyset som fikarasten och vardagsmiddagen.
Här f läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113031750
- Titel
- Desserter & bakverk
- Författare
- Andersson, Bodil - Fowler, Jared - Scott, Stuart
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 400 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 142 x 190 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla har vi olika smak, men de allra flesta är svaga för olika typer av sötsaker. I den här boken hittar du något för alla tillfällen, såväl födelsedagsfesten och fredagsmyset som fikarasten och vardagsmiddagen.
Här finns allt från tårtor, pajer och kakor, till glass och desserter! Varför inte unna dig något redan i dag, till exempel ananas- och pekannötkaka, amarettofyllda persikor, grillade fikon med ricotta eller kanelglass?
Norstedts 1 9789113031750 -
Viktcoachens bästa tips och råd : kunskap, mo...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2010. 128 sidor.
Nära nyskick. Dekorerat kartonnage.
Njut av livets goda och ha koll på vikten!
Nu är det dags att helt och hållet göra sig av med bantningskurer och inte behöva avstå från allt det goda som ger njutning och välbefinnande. Viktcoachens bästa tips och råd kan bli s läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435846
- Titel
- Viktcoachens bästa tips och råd : kunskap, motivation & inspiration!
- Författare
- Holm Johansson, Katarina
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 182 x 224 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 440 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Njut av livets goda och ha koll på vikten! Nu är det dags att helt och hållet göra sig av med bantningskurer och inte behöva avstå från allt det goda som ger njutning och välbefinnande. Viktcoachens bästa tips och råd kan bli starten på ditt nya liv i balans. I Viktcoachens bästa tips och råd berättar Katarina Holm Johansson hur du med små förändringar i dina vanor kan få stora resultat på
Ica Bokförlag 1 9789153435846 -
Äta, dricka, leva - morgon, middag, kväll
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2001. 192 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Äta, dricka, leva är den nya tidens kokbok. Nu behöver du inte tillbringa timmar med att göra långa inköpslistor och laga komplicerad mat som tar evigheter. Upptäck mat som är vardagsenkel - något som man kan njuta av utan att det är så märkvärdigt. Målti läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137117294
- Titel
- Äta, dricka, leva
- Författare
- Warde, Fran
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 282 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1057 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äta, dricka, leva är den nya tidens kokbok. Nu behöver du inte tillbringa timmar med att göra långa inköpslistor och laga komplicerad mat som tar evigheter. Upptäck mat som är vardagsenkel - något som man kan njuta av utan att det är så märkvärdigt. Måltider som delas med familj och vänner, kärestan eller bara du själv, vid alla tillfällen och alla tider på dygnet. Fran Wardes receptidéer sträcker sig från lyxiga frukostar till sommarpicknick med vännerna, från söndagssteken med familjen till en snabblagad vardagsmiddag för en person när dagens jäkt har lagt sig. Här finns 150 lättlagade recept med ingredienser som är lätta att få tag på (med många läckra varianter). Äta, dricka, leva ger också inspiration till festen: mat och dryck, blomsterarrangemang, dukning och andra trevliga idéer.
Bokförlaget Forum 9789137117294 -
Toscana : den goda maten
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2005. 94 sidor.
Nära nyskick. Dekorerat kartonnage.
Toscana - den goda maten innehåller festliga och läckra rätter från det toskanska köket,med tonvikt på den florentinska maten. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153425380
- Titel
- Toscana : den goda maten
- Författare
- Annelie Lundquist
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 94 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 277 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 676 g
- Språk
- Svenska
Ica Bokförlag 1 9789153425380 -
Buonissimo! : italienska kök och smultronstäl...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2010. 191 sidor.
Nära nyskick. Dekorerat klotryggband. Gåvotillskrift.
Smaka på Bo Hagströms italienska favoriträtter
I Buonissimo! berättar Bo Hagström om hur många av de mest älskade italienska recepten har uppstått ur människors kamp för sin överlevnad, rätter som till exempel läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153435297
- Titel
- Buonissimo! : italienska kök och smultronställen
- Författare
- Bo Hagström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 252 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 855 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smaka på Bo Hagströms italienska favoriträtter
I Buonissimo! berättar Bo Hagström om hur många av de mest älskade italienska recepten har uppstått ur människors kamp för sin överlevnad, rätter som till exempel panzanella, den klassiska brödsalladen som vi förknippar med italiensk matglädje. I Italien finns inget enhetligt nationellt kök. I stället handlar det om flera olika kök och ett unikt utbud av lokala råvaror.
Få känner Italien och dess matkultur som Bo Hagström. Hans italienska resa började redan för fyrtio år sedan, och under åtta år har vi bänkat oss framför teven för att se honom åka runt på den italienska landsbygden, lyfta på grytlocken, sniffa och smaka och förtjust dela ut betyget: Buonissimo! Jättegott! I boken Buonissimo! tar han oss med till landet där folket är lyckliga över sin jord och sitt bröd. Han lagar sina favoriträtter - däribland läckra pastarätter, en krämig risotto och den varma dipsåsen bagna cauda - och förklarar hur kärleken till det enkla och genuina köket faktiskt har förändrat världens matvanor.
"Mina matminnen från Italien är inte bara minnen av smaker och dofter från fantastiska kök. Det är lika mycket minnen av platser, människor och kärlek. Min bok är både en guide och en kokbok, för platserna och maten hänger intimt samman i Italien. För att du ska få samma stora matupplevelser som jag har i Italien får du därför inte bara recepten utan också mina smultronställen där du hittar den goda maten."
Bo Hagström
Ica Bokförlag 1 9789153435297 -
Nya smaker från Kina : med influenser från ös...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2007. 159 sidor.
Nära nyskick. Dekorerat kartonnage.
Sätter du också likhetstecken mellan kinesisk mat och den lokala kinakrogens meny? Tänk om! Det kinesiska köket är ofantligt mycket rikare än så! Och i takt med att influenser från andra länder blir allt starkare har nya kulinaris läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153430124
- Titel
- Nya smaker från Kina : med influenser från öst och väst
- Författare
- Ching-He Huang
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 240 x 240 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 984 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sätter du också likhetstecken mellan kinesisk mat och den lokala kinakrogens meny? Tänk om! Det kinesiska köket är ofantligt mycket rikare än så! Och i takt med att influenser från andra länder blir allt starkare har nya kulinariska traditioner utvecklats. Resultatet har blivit ett spännande fusionskök, där det handlar om att blanda och matcha, upptäcka och uppfinna.
I Nya smaker från Kina lagar Ching-He Huang mat som överbryggar gapet mellan öst och väst. Hon hämtar influenser från Europa, Japan, Thailand och Vietnam, men frestar också med familjerecept på traditionell kinesisk husmanskost och uppgraderade favoriter från kinarestaurangen. Bokens fler än 100 recept tillfredställer med råge både den som vill laga något snabbt och lätt och den som är sugen på att anta en kulinarisk utmaning.
Ching-He Huang kom till London som elvaåring, efter att ha tillbringat sina första år i Taiwan och Sydafrika. Hennes matpassion föddes redan när hon som femåring gjorde dumplings tillsammans med sin mormor. I dag driver hon en restaurang i London och har ett eget matlagningsprogram på brittisk tv. Nya smaker från Kina är hennes första bok
Ica Bokförlag 1 9789153430124 -
Kärlek, oliver och timjan : mat för välbefinn...
Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2008.
Nära nyskick. Kärlek, oliver och timjan är en inspirerande kokbok som visar att det inte behöver vara svårt att hitta en bra balans i det man äter och samtidigt kunna laga mat som känns riktigt spännande. De drygt 300 recepten har sitt ursprung i olika världsdelar och läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789100115319
- Titel
- Kärlek, oliver och timjan : mat för välbefinnande
- Författare
- Bergenström, Fanny
- Förlag
- Albert Bonniers Förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 286 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat för harmoni och hälsaKärlek, oliver och timjan är en inspirerande kokbok som handlar om att äta smalare och lite bättre, komma i balans och få mycket mera ork.KÄRLEK står för omtanke och matglädje. Att visa mer respekt för oss själva, för djur och natur. Att oftare välja grönsaker som odlats i harmoni med naturen, att äta mer fisk och mycket mer färsk frukt.OLIVER står för det fina medelhavsköket med den välgörande olivoljan och dofter av rosmarin och solmogna tomater.TIMJAN som är en av de kryddor vi använt i hundratals år står för det svenska och för våra traditioner i Skandinavien. Men det finns också några recept från Sydamerika och många idéer från Asien, där man verkligen kan konsten att laga spännande, vacker och hälsosam mat.Här finns också idéer till fest, lite om kött men mer om att äta fisk, härliga vegetariska rätter, förslag till mat att ta med på picknick, nya brödrecept och många läckra desserter. Kärlek, oliver och timjan med mat från flera världsdelar innehåller drygt 300 nya recept och 240 underbara färgbilder.
Albert Bonniers Förlag 9789100115319 -
Häxans kokbok : magisk mat från trädgård och...
Inbunden bok. Bladh by Bladh. 2020. 207 sidor.
Nyskick. Dekorerat kartonnage.
I Häxans kokbok lär du känna goda, hälsobringande och magiska växter du kan hitta i din trädgård och i skogen.
Medverkande kockar och häxor ger sina recept på hur råvarorna tillreds i läckra rätter och drycker, i medicin och br läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188917416
- Titel
- Häxans kokbok : magisk mat från trädgård och natur
- Författare
- Nathorst-Böös, Hella
- Förlag
- Bladh by Bladh
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 207 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 207 x 257 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 944 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Häxans kokbok lär du känna goda, hälsobringande och magiska växter du kan hitta i din trädgård och i skogen. Medverkande kockar och häxor ger sina recept på hur råvarorna tillreds i läckra rätter och drycker, i medicin och brygder. I den uråldriga magiska traditionen är maten en gåva från Moder Jord, fjärran från viktfixering och stressad matlagning. Här hittar du den förtrollning som maten var laddad med förr, när varje måltid kunde handla om ren överlevnad. Den visar en extra dimension av maten som kan återge tacksamheten över att äta oss mätta och ge oss större andlig tillfredsställelse. Årets högtider har alltid firats med särskild mat och dryck, vilket blivit ännu viktigare i moderna tider när vi glömt de bakomliggande religiösa motiven. Många utövar samtidigt gamla magiska matritualer utan att vara medvetna om det: som att blåsa ut ljusen på tårtan, skåla i johannesörtsbrännvin på midsommarafton eller tävla om mandeln i julgröten. Vill du ha mer magi än så runt ätandet? Då kan du läsa om ursprunglig högtidsmat och festceremonier, exempelvis hur du dukar ett middagsbord för de döda. Bokens mat är växtbaserad, men animalisk föda förekommer. Liksom i de tidigare Häxan-böckerna illustreras kokboken med vackra bilder. Den kryddas även rikligt med historiska anekdoter, trolldom och folktro från olika landsdelar. Kanske du kan använda den värmländska besvärjelsen för att tända eld i spisen, eller prova småländska recept på att locka fram åtrå. Om författaren: Hella Nathorst-Böös är författare, fotograf och häxa. Hon berättar om den magiska sfär där läkeväxter brukas för hälsan och där väsen gömmer sig. Hon brinner för läkeväxter, deras historia och hur de kan användas för hälsa, skönhet, mat och magi. Hon har tidigare skrivit tre Häxan-böcker; Häxans trädgård, Häxans handbok och Häxans årstider.
Bladh by Bladh 9789188917416 -
Moderna mamman - 12 moderna italienska mammor...
Inbunden bok. Lactalis AB. 1 uppl. 2010. 22021500002 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163382222
- Titel
- Moderna mamman : [12 moderna italienska mammor avslöjar sina bästa familjerecept]
- Författare
- Adsbøl, Mikkel
- Förlag
- Stockholm : Lactalis AB
- Utgivningsår
- 2010
- Språk
- Svenska
Lactalis AB 1 9789163382222 -
Barnkalas : 50 Bakverk & 10 kalasteman
Inbunden bok. Lava Förlag. 2016. 137 sidor.
Mycket gott skick. Dekorerat kartonnage.
En fantasifull och färgsprakande kalasbok där det till och med finns recept på sockerdiamanter och trollstavar!
Barnkalas är boken som uppfyller alla kalasdrömmar. Innehållet följer barnets ålder, årstidernas växlingar och tema läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187941535
- Titel
- Barnkalas : 50 Bakverk & 10 kalasteman
- Författare
- Sandra Boart
- Förlag
- Lava Förlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 137 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 233 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 616 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En fantasifull och färgsprakande kalasbok där det till och med finns recept på sockerdiamanter och trollstavar!
Barnkalas är boken som uppfyller alla kalasdrömmar. Innehållet följer barnets ålder, årstidernas växlingar och teman som babyshower, dop och namngivning, superhjältar, halloween med mera. Många av recepten kan barn och vuxen göra tillsammans, men här finns också avancerade skapelser för den som vill ha lite större utmaningar. Dessutom vimlar det av tips inom varje tema.
Boken är späckad med färgstarka och stämningsfulla fotografier som gör den till en perfekt present till småbarnsfamiljer och blivande föräldrar.
Det ska vara kul att baka och planera, ett nöje. Öppna boken tillsammans med barnen - titta, inspireras, kladda och baka med fint strössel, roliga färger och goda smaker!
Sandra Boart
Konditorn Sandra driver sitt populära företag En Nypa Socker, specialiserat på amerikanska tårtor och bakverk till bröllopskunder, samtidigt som hon bloggar, skriver böcker och roddar med bebis i magen och 2-åriga Wilmer på armen.
Fotografen Hanna Björkstedt har en passion för att plåta reportage med mat, barn och festligheter. För Hanna är multitasking inga problem, de egna barnen är hennes toppmodeller och med på plåtningarna under det kommande året är bebisen Walter.
Lava Förlag 9789187941535 -
Frisk mat : hälsosamt varje dag från River Co...
Inbunden bok. Max Ström. 1 uppl. 2015. 415 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Hälsosam mat behöver inte vara krånglig eller ta tid att tillaga. Hugh Fearnley-Whittingstall visar i den här inspirerande boken hur man lätt kan laga mat som är både läcker och nyttig.
Här finns allt från suveräna frukostar och smidig ta med-mat via f läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171263339
- Titel
- Frisk mat : hälsosamt varje dag från River Cottage
- Författare
- Hugh Fearnley-Whittingstall
- Förlag
- Max Ström
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 415 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 253 mm Ryggbredd 39 mm
- Vikt
- 1442 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Hälsosam mat behöver inte vara krånglig eller ta tid att tillaga. Hugh Fearnley-Whittingstall visar i den här inspirerande boken hur man lätt kan laga mat som är både läcker och nyttig.Här finns allt från suveräna frukostar och smidig ta med-mat via fräscha sallader och lätta söndagsmiddagar till fiskrätter och långkok. Här finns också härliga desserter, bröd, kakor och godis. Alla recept är fria från vete- och mjölkprodukter och kommer garanterat att ladda kroppen med ny energi.Boken innehåller 170 recept, med nya spännande kombinationer och smakupplevelser, till exempel forell med chermoula, quinoa- och krusbärstabbouleh, spenatwraps, soppa på rostad aubergine och tomat, zucchini- och fänkålssallad med jordnötsdressing, ugnsbakad makrill med fänkål och krusbär, Bloody Mary-stek med avokado, kryddig biff med bönröra, lamm- och cashewcurry, rostat jordärtskocksmos, rödbetsburgare, eldig salsa, ingefärskryddad rabarber- och äppelpaj, persiko- och apelsinsorbet, choklad- och avokadomousse …Med Simon Wheelers inspirerande bilder kommer den här boken att få en central plats i ditt kök. För vem vill inte laga mat som är både god och nyttig?
Max Ström 1 9789171263339 -
USA-kokboken
Inbunden bok. Könemann. 1 uppl. 2000. 606 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Över 600 recept från grönsakszazpacho till bräserad oxlägg, clambake och banankrämspaj med choklad och pecannöter, inklu sive lokala och typiska helgrätter. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9783829060783
- Titel
- USA-kokboken
- Författare
- Sheila Lukins
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 606 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 239 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 1493 g
- Språk
- Svenska
Könemann 1 9783829060783 -
Köttbullsboken
Inbunden bok. Kalla kulor förlag. 1 uppl. 2014. 195 sidor.
Mycket gott skick. Dekorerat kartonnage.
Den ultimata hyllningen till vår älskade köttbulle! Snygg och fullmatad med historia och recept på mängder av lättlagade och exotiska köttbullsvarianter, samt en äkta världssensation: den stekta, inlagda köttbullen. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187049644
- Titel
- Köttbullsboken
- Författare
- Grahn-Möller, Claes
- Förlag
- Kalla kulor förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 195 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 227 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den ultimata hyllningen till vår älskade köttbulle! Snygg och fullmatad med historia och recept på mängder av lättlagade och exotiska köttbullsvarianter, samt en äkta världssensation: den stekta, inlagda köttbullen.
Kalla kulor förlag 1 9789187049644 -
Lyxlagat - Sommarmat & snaps
Inbunden bok. Grenadine. 1 uppl. 2011. 111 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Nu är det dags för matbloggaren och rockgitarristen Frederik Zäll att ännu en gång få sällskap i sin Lyxlagat-serie. Denna gång är det dryckesexperten Örjan Westerlund som bidrar med sin kunskap om de starka dryckerna vi svenskar så gärna avnjuter i sälls läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287115
- Titel
- Lyxlagat sommarmat & snaps
- Författare
- Zäll, Frederik
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 263 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 660 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu är det dags för matbloggaren och rockgitarristen Frederik Zäll att ännu en gång få sällskap i sin Lyxlagat-serie. Denna gång är det dryckesexperten Örjan Westerlund som bidrar med sin kunskap om de starka dryckerna vi svenskar så gärna avnjuter i sällskap med den svenskaste av alla mattraditioner: den lätta, härliga sommarmaten med sillen på självklar hedersplats. Till skillnad från tidigare Lyxlagat-böcker har dock drycken denna gång fått snäppet större utrymme. Som vanligt får vi veta vilken dryck som finns i kockens glas, men nu får vi även förslag på lämpligt dryckesval för gästerna. Här finner vi en hel del egna kryddningar komponerade av Örjan Westerlund, men även sådant den törstige kan hitta på butikshyllan. Liksom i de tidigare böckerna ackompanjeras matlagningen med Frederiks val av musik, och här utlovar vi några riktigt sköna sommarlåtar. Som vanligt är Frederiks recept lyxiga och tillpiffade men enkla att tillaga på samma gång. Till detta bidrar Örjan Westerlund med anekdoter och fakta om vad som egentligen händer när sillen möter snapsen - och mycket mer! Dessa båda herrar är knappast eniga om allt - men definitivt om att maten ska vara lyxlagad. Skål och välkommen!
Grenadine 1 9789186287115 -
Den perfekta matlådan
Inbunden bok. Fitnessförlaget. 120 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Om man vill vara säker på att få i sig en bra och näringsrik lunch, är det bäst att laga maten själv. Här har Oscar de Hoog och Fredrik Paulún utformat ca 50 enkla, goda och nyttiga matlådsrecept som garanterat kommer att ge avundsjuka blickar i lunchrumm läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197456926
- Titel
- Den perfekta matlådan
- Författare
- Paulún, Fredrik
- Förlag
- Fitnessförlaget
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 227 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 531 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tycker du att det är krångligt och svårt att laga matlådor? Här har Oscar de Hoog och Fredrik Paulún hjälpt dig med 50 enkla, goda och nyttiga matlåderecept. Varje recept har perfekt sammansättning med avseende på fettsyror, proteinkvalitet och glykemiskt index. Boken innehåller dessutom ett par korta teorikapitel om varför det är viktigt att äta en välbalanserad lunch, och vad du ska tänka på de dagar du äter ute.
Fitnessförlaget 9197456926 -
Connecticut à la Carte
Inbunden bok. 1983.
ISBN 0960735208
Mycket gott skick. Dekorerat kartonnage. Engelsk text.
Fundraiser cookbook resulting from collaboration of five Hartford, Connecticut arts organizations. Winner of "American" category in 1982 Tastemaker Awards (national cookbook awards competition). Includes eight color läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK0960735208 -
Hannus mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 221 sidor.
Nära nyskick. Dekorerat kartonnage. Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut i läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844516
- Titel
- Hannus mat
- Författare
- Sarenström, Hannu
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 221 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 225 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 799 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äntligen kommer den svenska motsvarigheten till den nakne kocken, Hannu Sarenström, ut med sin egen matbok. Boken är fylld med doftande, oftast lättlagade maträtter med spännande kryddor och tillbehör.
Här finns enkla, men absolut inte tråkiga vardagsrätter som snabbt går att laga till när man kommer hem från jobbet. Till helgen finns läckra festmiddagar och desserter att välja på alltefter smak och kassa. Mycket grönsaker blir det, något som faller sig naturligt för en hängiven trädgårdsodlare som Hannu. Men här finns även skaldjurs-, fisk-, kyckling-, kött och sopprecept:· Linssoppa, färgad av tomat och exotiska smaker
· Parmesanfyllda kräftstjärtar med saffranssquash
· Rostade morötter och palsternackor med citronsköljda revbensspjäll
· Skördefat med gratinerad mozarellatomat och körvelyoughurt
· Saffransmarinerad torskfilé på grön bädd med dijonsmör
Recepten följer årstiderna från kräftskiva, advents- och julmiddagar, mellandagsrea med rester från julbordet, asiatisk smalmat, vårliga fiskrätter till läckra sommarsallader.
Detta är inte rätter man kan beställa på restaurang utan Hannus högst personliga mat. Han skriver: "Att laga mat handlar om kreativitet och experimentlust. Matlagning kan vara som att cykla, när man väl kan det så är det bara att trampa på."
Det vackert formgivna boken är illustrerad med Hannus utsökt färgrika fotografier.
Prisma 1 9151844516 -
Mat- och vinguide
Inbunden bok. Bernces. 1975. 126 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Namnad. Nagg och små revor i skyddsomslaget.
I denna behändiga lilla uppslagsbok får läsaren mängder med tips om mat, ost, kryddor, och vin. Den här lilla guiden kan rädda er middag eller ett dyrbara restaurangbesök. Den är gjord för människor som tyck läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9150002910
- Titel
- Mat- och vinguide
- Författare
- Björkegård, Anders
- Förlag
- Danderyd : Fritidsförl
- Utgivningsår
- 1983
- Språk
- Svenska
Bernces 9150002910 -
Vegetarisk mat
Inbunden bok. Bonnier Alba. 1995.
Mycket gott skick. Dekorerat kartonnage.
En heltäckande vegetarisk kokbok med mängder av läckra, spännande och ovanliga rätter, som måste tilltala även den mest inbitna icke-vegetarian. Sarah Brown, välkänd engelsk matskribent, har samlat recept från olika mattraditioner läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789134513624
- Titel
- Vegetarisk mat
- Författare
- Brown, Sarah - Burrows, Corinne - Burrows, Ray - Golden, Robert - Telegin, Marie Louise
- Förlag
- Stockholm : Bonnier Alba
- Utgivningsår
- 1993
- Språk
- Svenska
Bonnier Alba 9789134513624 -
Italiensk kokbok - Familjerecept från Neapel...
Inbunden bok. Könemann. 1 uppl. 2001. 230 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 3829080069
- Titel
- Italiensk kokbok Familjerecept från Neapel och Sicilien
- Författare
- David Ruggerio
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 230 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1128 g
- Språk
- Svenska
Könemann 1 3829080069 -
Glenn Strömberg : med smak för italien - mat,...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 166 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Nagg i överkant på skyddsomslaget.
Det här är ingen vanlig kokbok. Det här är Glenn Strömbergs kärleksförklaring till italiensk mat!
Glenn har kommit att bli en av våra mest folkkära fotbollsspelare, bosatt i Italien sedan mer än femton år. I den här läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151849140
- Titel
- Glenn Strömberg : med smak för italien - mat, minnen och möten
- Författare
- Jörnvik, Ulf
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 166 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 289 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 1052 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är ingen vanlig kokbok. Det här är Glenn Strömerg kärleksförklaring till italiensk mat. Hans favoritrecept helt enkelt!
Glenn Strömberg har kommit att bli en av våra mest folkkära fotbollsspelare. Hans fantastiska karriär förde honom från Göteborg, via Benfica i Portugal, till fotbollslaget Atalanta i Italien. För femton år sedan valde han att avsluta det aktiva fotbollslivet men ändock bosätta sig i Bergamo. Anledningen var kärleken till mer än italiensk mat ...
Idag är Glenn affärsman med en egen kollektion italienska produkter som säljs i Sverige. Han är en aktad expertkommentator i både TV och radio. Röster höjs mellan varven för att han borde bli vår näste förbundskapten.
I den här inbjudande boken får vi veta allt om Glenns favoriträtter, om råvarorna och om de små, små detaljerna som skiljer mat från mat. Allt varvas med glimtar från Glenns fotbollsliv och hans många matminnen från hela karriären, landslaget och bortamatcherna i Serie A - t.ex. mozzarellapizzan och Maradonas jonglering i Neapel - vad Juventus bjöd på etc. Glenn tar oss även med till de bästa producenterna - och berättar varför de är det - av olivolja, vin, pasta och pesto. Han avslöjar även sin svärmors fantastiska rätter och matknep och berättar om hur man äter och umgås i la Bella Italia!
Prisma 1 9789151849140 -
Nyttiga fetter Recept, fakta, kostråd
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2008. 111 sidor.
Nära nyskick. Dekorerat kartonnage.
Varje dag behöver vi få i oss en viss mängd fett. Faktum är att det är livsnödvändigt. Genom att välja rätt sorts fett kan vi påverka vår egen hälsa.
De flesta av oss behöver minska på mängden mättat fett och istället öka det o läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155254377
- Titel
- Nyttiga fetter : recept, fakta, kostråd
- Författare
- Eriksson, Kristina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 111 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 237 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 552 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Varje dag behöver vi få i oss en viss mängd fett. Faktum är att det är livsnödvändigt. Genom att välja rätt sorts fett kan vi påverka vår egen hälsa.De flesta av oss behöver minska på mängden mättat fett och istället öka det omättade. Omättat fett minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar, och omega-3 är den fettsyra som man pratar mest om i det här sammanhanget. Äter man fisk tre gånger i veckan får man i sig den mängd omega-3 som behövs för att förebygga hjärt- och kärlsjukdomar.Den här boken vill inspirera dig till att laga och äta mat med mycket omega-3 och andra nyttiga fetter. Den innehåller recept för alla dagens måltider både frukost, lunch och middag och inte minst härliga bakverk och desserter! Här finns pizza med ansjovis och kantareller, risonisallad med sardeller och spenat, lax med sechuanpeppar och massor av andra läckra recept med nötter, oliver, avokado och olika oljor. Här finns många kycklingrecept (kyckling innehåller mycket omättat fett) och flera vegetariska rätter.Idag finns det många nya oljor med nyttiga fetter, till exempel sesamolja, pumpakärnolja, tryffelolja och avokadoolja. I boken får du förslag på hur du kan använda dem i din matlagning så att de kommer till sin rätt.Boken inleds med ett förklarande kapitel om varför vi behöver äta fett, hur fettsyrorna påverkar vår kropp, vilka fetter vi bör minska på och hur vi ska äta för att må bra.
Bokförlaget Semic 9789155254377 -
Skärgårdsmat med Salming
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2013. 140 sidor.
Nyskick. Dekorerat klotryggband. Förlagsny bok.
Den svenska skärgården är helt unik. Fler borde ge sig ut och upptäcka vilka skatter vi har i det här landet. Man behöver inte ens ha båt för att komma dit. Det är bara att ta för sig.
Börje Salming är inte ba läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153438489
- Titel
- Skärgårdsmat med Salming
- Författare
- Salming, Börje
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 140 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 275 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 710 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den svenska skärgården är helt unik. Fler borde ge sig ut och upptäcka vilka skatter vi har i det här landet. Man behöver inte ens ha båt för att komma dit. Det är bara att ta för sig.
Börje Salming är inte bara hockeylegend. Han är dessutom passionerad matlagare och hängiven skärgårdsbo. Börje ser det som en ynnest att vakna med sjöutsikt, och kan inte tänka sig något bättre än en stilla morgontur i kajaken. I Salmings skärgårdsmat berättar han om vardagen vid den egna bryggan i Stockholms skärgård och bjuder på sina favoriträtter från hav, kobbar och skär. Hemma hos familjen Salming serveras det ofta och gärna fisk, liksom bär och fågel. Vi får recept på soppor, läckra sallader och smårätter, sill och strömming i både klassisk och ny skepnad och oemotståndliga varmrätter med fisk av olika slag. Det bjuds också på ångbåtsbiff, lamm och vilt samt blåbärspaj, sandhamsbullar och älggrässaft allt i Börje Salmings smak.
Recepten varvas med tips på de skärgårdskrogar, hotell och pensionat som Börje gillar allra bäst.
Ica Bokförlag 1 9789153438489 -
Japansk mat
Inbunden bok. LTs förlag. 1981.
Nära nyskick. Dekorerat laminatband. Med allt från inköp till dukning.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9136013668
- Titel
- Japansk mat
- Författare
- Hanatori, Yuriko
- Förlag
- Stockholm : LT
- Utgivningsår
- 1981
- Språk
- Svenska
LTs förlag 9136013668 -
Sushi
Inbunden bok. Parragon. 1 uppl. 2005. 96 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Den här boken avmystifierar konsten att göra sushi och gör de små aptitretande japanska läckerheterna tillgängliga för alla - dessa läckerheter som passar utmärkt både som plockmat, förrätter och huvudrätter. Med bokens hjälp kommer du att upptäcka att su läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 1405445947
- Titel
- Sushi
- Författare
- Lulu Grimes
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 227 x 227 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 622 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den här boken avmystifierar konsten att göra sushi och gör de små aptitretande japanska läckerheterna tillgängliga för alla - dessa läckerheter som passar utmärkt både som plockmat, förrätter och huvudrätter. Med bokens hjälp kommer du att upptäcka att sushi handlar om så mycket mer än rå fisk och ris. Det är en uppfinningsrik receptsamling som bland annat inkluderar läckerheter som sparris- och omelettrullar, sushibåtar med rökt forell och sushi med olika sorters filé. Den är skapad för att kittla dina smaklökar och ge dig nya möjligheter att imponera på släkt och goda vänner.
Boken ingår i en serie som är tänkt för den äventyrlige kocken och alla recept presenteras med vackra färgfotografier och detaljerade instruktioner. Så låt fantasin ta dig till nya kulinariska höjder med hjälp av detta urval förtrollande och mångsidiga sushirecept!
Parragon 1 1405445947 -
Chokladfabriken - Riktigt goda råd, recept oc...
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2011. 144 sidor.
Nära nyskick. Dekorerat kartonnage.
Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men fr läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137128337
- Titel
- Chokladfabriken : Riktigt goda råd, recept och ett par provningar
- Författare
- Edestrand, Annika
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 200 x 258 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 714 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om vi fick bestämma skulle alla äta minst fem chokladbitar per dag. Då skulle konflikterna bli färre, eftersom choklad motverkar blodsockerfall. Kärleken skulle bli större, eftersom choklad gör att vi känner oss förälskade. Men framför allt skulle vi bli bättre människor, eftersom god choklad kräver att vi stannar upp en stund och bara njuter.Chokladfabriken innehåller det mesta man behöver veta om choklad: hur den tillverkas, dess ursprung och olika smaker. Vi får till exempel veta hur man bäst vårdar choklad i hemmet och varför mörk choklad är som fransk film. Här finns även ett stort antal chokladrecept framtagna av landslagskonditorn Martin Isaksson som driver Chokladfabriken i Stockholm. Det mesta kommer från Chokladfabrikens sortiment, men här finns även nya recept på efterrätter och godis, enkelt uppställt så att alla kan lyckas. Choklad är dagens stora finsmakartrend och chokladprovning växer i popularitet. Sommelieren Maja Berthas tipsar om hur choklad och dryck kombineras rätt. Visste du till exempel att porteröl går utmärkt ihop med 70-procentig mörk choklad? Eller att vitt vin och vit choklad är en sällsynt lyckad kombination. Chokladfabriken är en perfekt presentbok. Med vackra fotografier av Helén Pe har den en given plats på soffbordet. Bokens rika kunskapsdel gör den svår att lägga från sig i läsfåtöljen. Och inte minst har den en receptdel som kräver sin plats på köksbänken, ständigt uppslagen. Chokladfabriken är en bok som gör det roligare att njuta av choklad!
Bokförlaget Forum 9789137128337 -
Maten som stärker ditt immunförsvar
Inbunden bok. Prisma. 2002.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Mat och näring är av avgörande betydelse för hälsan. Eftersom den mentala, känslomässiga och andliga hälsan är beroende av den fysiska, kan man också säga att arten och kvaliteten på det vi äter och dricker är en av de absolut viktigaste faktorerna för vå läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151840369
- Titel
- Maten som stärker ditt immunförsvar
- Författare
- Kirsten Hartvig
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 280 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 940 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat och näring är av avgörande betydelse för hälsan. Eftersom den mentala, känslomässiga och andliga hälsan är beroende av den fysiska, kan man också säga att arten och kvaliteten på det vi äter och dricker är en av de absolut viktigaste faktorerna för vårt allmänna välbefinnande.
Under de senaste 30 åren har systematiska vetenskapliga studier bekräftat att en diet som främst grundas på färska, minimalt förädlade vegetabiliska livsmedel utan kemiska tillsatser är det effektivaste sättet att stärka immunförsvaret. Då sådan mat dessutom består av motsvarande lågt innehåll av kraftigt förädlade livsmedel, fett, mättat fett, socker, salt och alkohol, främjar den hälsan hos alla kroppens system.
Maten som stärker ditt immunförsvar innehåller mängder av användbar information och goda råd. Den är utformad som en guide till skräddarsydda matval som skyddar immunsystemet, ökar intaget av hälsosamma livsmedel och skär ner på sådana som ökar immunförsvarets arbetsbörda.
Boken är indelad i fyra delar:
* Del ett förklarar immunsystemets komponenter och hur de fungerar tillsammans för att upprätthålla hälsan och motverka sjukdomar.
* Del två granskar i detalj 150 olika livsmedel som alla på olika sätt gynnar immunsystemet.
* Del tre belyser några vanliga hälsoproblem och förklarar hur man kan använda de livsmedel som beskrivs i del två för att främja hälsan och förhindra att sjukdomar utvecklas.
* Del fyra handlar om immunmat i praktiken och visar hur man kan införliva immunstärkande livsmedel i sin dagliga diet. Kapitlet innehåller 180 recept och en mängd dietplaner.
Prisma 9789151840369 -
Gastronomi : till bords med historien
Inbunden bok. Atlantis. 1987.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Nagg i kanten på skyddsomslaget.
Allt man behöver veta om ett samhälle är vad man äter, för ur det kan man utläsa allt annat - kultur, filosofi, moral och politik. Maten varierar med kulturmönster och samhällsklass, med ålder och kön, med århundraden o läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9174864378
- Titel
- Gastronomi : till bords med historien
- Författare
- Notaker, Henry - Hjohlman, Lena
- Förlag
- Stockholm : Atlantis
- Utgivningsår
- 1987
- Språk
- Svenska
Atlantis 9174864378
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn