-
På Menyn Allan Hult
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Västra Akademin /Connoisseur 1999
Inb. 176s. Sk.omslag, mkt gott skickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163075131
- Titel
- På menyn
- Författare
- Hult, Allan
- Förlag
- Göteborg : Allan Hult : Connoisseur bokandel [distributör
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
9789163075131 -
Vad matsedlarna inte berättar. Epikureiska st...
R&S 1970
Inb. 227s. Illustrerad. Namnt. Omslag ngt nött, annars gott skickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Italiensk kokbok. Familjerecept från Neapel o...
Inbunden bok. Könemann. 2001. 230 sidor.
Mycket gott skick. Könemann 2001
Inb. 230 s. Sk.omslag, mkt gott skickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 3829080069
- Titel
- Italiensk kokbok Familjerecept från Neapel och Sicilien
- Författare
- David Ruggerio
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 230 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 250 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1128 g
- Språk
- Svenska
Könemann 3829080069 -
The Voluptous Vegan. More than 209 sinfully d...
Clarkson Potter/Publishers NY 2000
Paperback 305s. Några små fläckar å de 4 första sidorna, i övrigt gott skickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 0609804898
- Titel
- The voluptuous vegan : more than 200 sinfully delicious recipes for meatless, eggless, and dairy-free meals
- Författare
- Kornfeld, Myra - Minot, George
- Förlag
- New York : Three Rivers Press
- Utgivningsår
- 2000
- Språk
- English
- Baksidestext
- Includes bibliographical references
0609804898 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197637725
- Titel
- Njuta ost
- Författare
- Bille, Karin 1953- - Durehed, Lennart
- Förlag
- Danderyd : MOW
- Utgivningsår
- 2007
- Språk
- Svenska
9789197637725 -
Hembakat är bäst - Recept på 30 klassiska bak...
IKEA 2010 Inb. 133s Mkt. gott skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Bengt Petersens Fiskkokbok. Mer än 200 recept...
Atlantis/Månadens bok 1986 Inb. 205s. Mkt. gott skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9174863851
- Titel
- Bengt Petersens fiskkokbok : mer än 200 recept hämtade ur Bohusfisk och skaldjur och Från västerhav
- Författare
- Petersen, Bengt
- Förlag
- Stockholm : Atlantis
- Utgivningsår
- 1985
- Språk
- Svenska
9174863851 -
Det goda Afrika. Afrikanska kokboken. Spännan...
Inbunden bok.
Gott skick. Pagr One 1994
inb. 95s. Gott skickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171250292
- Titel
- Det goda Afrika : afrikanska kokboken : en kokbok
- Författare
- Pihl, Ove - Strandell, Bertil
- Förlag
- Stockholm : Page One
- Språk
- Svenska
9789171250292 -
Mat från förr
Pira kulturteknik 2007
Klammerhft. 82s. Illustrerad. Prislapp å baksidan, annars mkt gott skickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197696401
- Titel
- Mat från förr
- Författare
- Dufva, Jan - Plira kulturteknik
- Förlag
- Örnsköldsvik : Plira kulturteknik
- Utgivningsår
- 2007
- Språk
- Svenska
9789197696401 -
Leif Mannerströms bästa. Från husmanskost til...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Norstedts 2011
Inb. 108s. Mkt gott skickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035369
- Titel
- Leif Mannerströms bästa : från husmanskost till sushi
- Författare
- Mannerström, Leif
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 232 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 441 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Leif Mannerströms kärlek till maten är passionerad, och kärleken till svenska råvaror är stark. Men för all del, utländska influenser är alltid välkomna. Bara vi inte glömmer sillen, strömmingen och husmanskosten!
Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!
Leif Mannerström är en stjärnprydd kock, restauratör och kokboksförfattare. Han drev Sjömagasinet i Göteborg i 16 år, han har gett ut ett helt gäng kokböcker och fått priser för flera av dem. Under vintern 2011 är han en av jurykockarna i TV 4:s program Sveriges mästerkock.
Som en mattraditionens inspiratör och ambassadör talar sig Mannerström alltid varm för svensk husmanskost, och där inkluderas förstås den älskade sillen och strömmingen. Skaldjur i alla former är en favorit, vilt likaså. Ja, all mat är underbar enligt Leif Mannerström, bara den lagas med bra råvaror, omsorg och glädje. "Ingen pimpinett mat här inte!", som han själv säger.
Den här samlingen tar från Sill och strömming, Viltkokboken, Skaldjurskokboken och Husmanskonst.
9789113035369 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9187680327
- Titel
- Det kinesiska köket
- Författare
- Barber, Ashley - Helleskog, Anna
- Förlag
- Furulund : Alhambra
- Språk
- Svenska
9187680327 -
Fast Food Far East. Quick and Easy Dishes fro...
ISBN 1840382236
Hermes House London 1999
Inb. 96s. Sk.omslag, gott skickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK1840382236 -
De 100 bästa rätterna från medelhavsköket
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Forum 1995
Inb. 127 s. Mkt gott skickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137107356
- Titel
- De 100 bästa medelhavskök
- Författare
- Seed, Diane - Ahlström, Barbro - Hocombe, Sarah
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1995
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 176 x 246 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 510 g
- Språk
- Svenska
9789137107356 -
Laga mat med Carl Butler. 84 recept ur Carl B...
Askild & Kärnekull 1980
Inb. 88s. Gott skick*Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 915820136x
- Titel
- Laga mat med Carl Butler : 84 recept ur Carl Butlers receptklubb
- Författare
- Butler, Carl - Kedemar, Roger
- Förlag
- Stockholm : Askild & Kärnekull
- Språk
- Svenska
915820136x -
Bröd från när & fjärran. Över 100 traditionel...
Grenadine 2012
Inb. 288s. Sk.omslag, mkt gott skickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287344
- Titel
- Bröd : från när & fjärran
- Författare
- Magnusson, Magnus
- Förlag
- Grenadine Bokförlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 288 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 243 mm Ryggbredd 35 mm
- Vikt
- 1250 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sverige har det bredaste brödutbudet i världen - över 400 sorter, de flesta med mycket gamla anor. Våra bröd berättar en flertusenårig historia. Varför äter vi till exempel tunnbröd i Norrland och kavring i Skåne? Käckebröd, är det typiskt svenskt? Är det skillnad på mjöl och mjöl?
Bröd från när & fjärran bjuder på såväl traditonella svenska bröd, i alla dess former och smaker, som bröd som under senare år berikat det svenska brödutbudet. De flesta börd är enkla att baka, några kräver mer tid. En del gräddas på spisen, andra kokas, de allra flesta bakas i ugn. till många av recepten ges tips om olika utbakningar, smaksättningar och vad som är extra gott tillsammans med just det brödet. Vissa bröd behöver mogna i några dagar, andra ska ätas nygräddade och ljumma.
Att knåda, forma och grädda deg till ljuvligt doftande bröd är sinnligt, lustfyllt och rogivande. Finns det något mer välkomnande och hemtrevligt ändoften av nybakat bröd? Denna bok vill förmedla glädjen i att bjuda på bröd med historia.
9789186287344 -
Brydlings fisk & skaldjur. Från sjö och hav....
Semic 2013
Inb. 141s. Mkt gott skickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155258412
- Titel
- Brydlings fisk & skaldjur : från sjö och hav, läckra rätter, tillbehör och såser
- Författare
- Brydling, Carina
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 141 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 221 x 288 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vattnen omkring oss bjuder på en mångfald av läckra fiskar och skaldjur. Men mycket kunskap om hur man tillagar fisk har fallit i glömska, när det egentligen är så enkelt och blir så gott! Här finns inspirationen och recepten som hjälper dig att laga fantastiska middagar av havets skatter! Nya spännande rätter och uppskattade klassiker, vanliga och ovanliga fiskar och skaldjur, liksom råd om vilka arter man bör undvika och vilka som kan ätas med gott samvete – allt finns med.Systrarna Brydling bjuder som alltid på unika, spännande recept, som är lätta följa och som alla innehåller det lilla extra och som avspeglar deras djupa matlagningskunskaper och gedigna erfarenhet. Lär dig röka din egen fisk, rensa och filea och koka enligt konstens alla regler, göra egen fond och använda det som naturen bjuder som krydda och smaksättning. Det är hälsosam och njutbar mat med smaker du aldrig glömmer.Med den här boken vill systrarna Brydling inspirera fler att våga laga med våra läckra råvaror från vattnet, oavsett om man är fiskare, storbadare eller bara en vanlig konsument som aldrig fiskar själv men ändå är nyfiken på utbudet i butiken. Genom att välja rätt råvaror bidrar man till en hållbar måltid samt vidgar sina kunskaper om alla våra goda och nyttiga fiskar och skaldjur.Carina och Ulrika Brydling kommer från en familj med maten i fokus. Med rötter från södra Lappland och Gotland är de uppväxta i Bålsta och med det fått ta del av olika regionernas matarv med vilt, bär och fisk och kunskap om hur man fiskar, jagar, torkar, röker och syltar.
9789155258412 -
Mer än bara äppelkaka
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. B.Wahlströms 2004
Inb. 125s. Sk.omslag, mkt gott skickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789132330780
- Titel
- Mer än bara äppelkaka
- Författare
- Claes Karlsson
- Förlag
- B Wahlströms
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 238 x 287 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 910 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Äpplen kan man använda i så mycket mer än bara äppelkaka. Härliga äppelkompotter, nougatgratinerade äppelringar, cheesecakemousse med vanilj och äpplen, kanelstekta äpplen med apelsinmascarpone, ugnsbakade äpplen med pecannötsmaräng ... Ja, listan på läckerheter är lång i Claes Karlssons receptbok där äpplen i bakverk och desserter står i fokus.
De 50 recepten är enkla att följa och passar såväl söndagsbakaren som proffskonditorn. Claes Karlsson ger också förslag på hur man kan variera sina favoritäppelrecept genom att kombinera dem med lämplig glass, kräm eller en god vaniljsås. Att använda färska eller torkade kryddor är också tacksamt i kombination med äpplen, och vi får tips om kryddornas förmåga att lyfta fram de olika äppelsorternas karaktäristiska smak.
Claes Karlsson är chefskonditor på Grand Hôtel i Stockholm. En av hans upgifter där är att utveckla nya desserter och bakverk. Under de tio år han varit verksam som konditor har just äpplen intagit en central plats i hans arbete. Äpplen inbjuder till kreativitet och konstnärlighet i köket, säger han.
"Mer än bara äppelaka" blev utsedd till Årets bästa dessertbok 2004 av Måltidsakademien i Grythyttan.
Boken blev också nominerad i till bästa dessertbok vid kokbokstävlingen Gourmand World Cookbook Awards år 2004. Den fick i samma tävling ett hedersomnämnande för Bästa foto. Åtta svenska böcker belönades vid ceremonin i Örebro Konserthus fredagen den 11 februari 2005.
Fotografen som tagit bilderna i Mer än bara äppelkaka heter Pepe Nilsson och han har nu papper på att han tillhör världens bästa matfotografer. Viktig för bokens utseende är givetvis också den som gör bokens design och i Mer än bara äppelkaka har den förtjänstfullt gjorts av Nicke Ericson. Pepe och Nicke arbetar ofta tillsammans i projekt och har gjort utformning och bilder till flera böcker för B. Wahlströms Bokförlag.
Mer information om tävlingen finns på www.destinationgrythyttan.se och www.cookbookfair.com!
9789132330780 -
Brödglädje. En annorlunda receptbok för alla...
Libris 2008
Hft. 297s. mkt gott skickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171958600
- Titel
- Brödglädje mjukband
- Författare
- Anna Braw
- Förlag
- Libris förlag
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 340 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 157 x 190 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 578 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bröd är något mycket mer än plastpåsen med färdigskivat i snabbköpet. Bröd är gemenskap, värme, kreativitet, omtanke och, nog så viktigt, glädjen i att få dela med sig till andra.
Här är "Brödglädje", en bok där brödet, det som vi bakar och det som vi ber om, står i centrum. Här finns Margaretas lyxlimpa och mandaazi från Malawi sida vid sida med berättelser om vad knådning, ugnsvärme och jäsningstider betyder för alldeles vanliga människor. Här möter du nunnorna som höll på att bli proffsbagare, Wainy och Regina som bakar tunnbröd som på 1800-talet och familjen där receptet på pappamackor är livsviktigt. Vi bjuder på hårt bröd och mjukt, frallor och fullkornslimpa, scones och surdegsbröd. Och så tips, reflektioner och berättelser -- för vi svenskar tycker om att stå där med fingrarna i degen och fundera. "Brödglädje" är boken där jordiskt och himmelskt bröd jäser tillsammans och ger många tankar om vår tillvaro. Vårt dagliga bröd och vår stora värld går inte att skilja åt och varför skulle vi försöka?
Recept från hembakare och proffs i hela landet, många mer långväga också, och texter av bland andra Vibeke Olsson Falk, Tomas Sjödin, Marie Tonkin och Johan F Dalman.
9789171958600 -
Nötter. 100 recept med nyttiga nötter
Forum 2005
Inb. 144 s. Sk.omslag, mkt gott skickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137127950
- Titel
- Nötter : 100 recept med nyttiga nötter
- Författare
- Fredin Skoog, Maria
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 237 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 685 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I länderna kring Medelhavet och i Mellanöstern finns en levande tradition att använda nötter och mandlar i maten. Trots att det i Sverige finns en del vilda hasselnötter är det sällan någon som tar hand om dem. Vi köper hem en påse till jul, sitter där och knäcker tills påsen är slut. I januari beklagar vi oss över att hur vi än dammsuger så hittar vi granbarr och nötskal överallt. Det är lite orättvist mot hasselnöten och alla de andra goda nötterna och mandlarna. Det känns som om vi skulle behöva återerövra våra ursprungligaste livsmedel. Och bli som de pigga ekorrarna som skuttar runt friska som nötkärnor. Vi är många som skulle må bättre av enklare kost, men den behöver inte vara mindre god för det. Nötter och mandlar kommer utmärkt till sin rätt i olika krämer och röror som tillbehör i stället för feta såser. Deras knaprighet kan höja intresset för en i sig välsmakande rätt men som kanske har lite för trist konsistens och för tamt tuggmotstånd. För vegetarianer och veganer är nötter av alla de slag en viktig källa till näringsämnen som är väsentliga. Använd hackade eller malda nötter till all mat som ska paneras; byt helt enkelt ut skorpmjöl och mjöl. Pistagenötter ger extra vacker färg i en panad eller i ett gratängtäcke. Rostade nötter och mandlar sätter pricken över I:et i en sallad eller i vilken maträtt som helst. För att inte tala om att de kan bli ett lätt och gott mellanmål eller tilltugg till drinken. I denna samling recept ingår inte bara vanliga hasselnötter och sötmandlar utan här finns också mer exotiska sorter som exempelvis cashewnötter, macadamianötter, pecannötter och pistaschnötter. Ur den rikhaltiga menyn, som omfattar mer än 100 spännande recept på förrätter, sallader, soppor, fisk-, fågel- och kötträtter, grönsaksrätter, såser, efterrätter och bröd, kan några aptitretande exempel ges: zucchiniband med mandelspån och ost; pasta med macadamianötter; pilgrimsmusslor med endiver, grapefrukt och valnötter; kycklinggryta med cashewnötter och oliver; lammjärpar med pinjenötter; risotto med svamp och valnötter; gorgonzola i pecannötshack; hasselnötsstrutar; crêpes med hasselnötter och choklad; scones med pecannötter och ost; valnötstårta samt pistaschmuffins. Förutom recept på många läckra rätter finns fakta och kuriosa om de olika nötsorterna. Och Nötter är rikt och vackert illustrerad med inbjudande bilder av Gunnar Nydrén.Maria Fredin Skoog är frilansjournalist och skriver gärna om mat och resor. Hon undervisar också både unga och äldre i matlagning, hemkunskap och näringslära. Hon har sedan barnsben varit intresserad av matlagning och har lärt sig av såväl sin farmor som sin mamma. Våren 2005 utkom på Forum boken Stenåldersmat för moderna människor som rönt stor uppmärksamhet och fått ett rikt gensvar.
9137127950 -
Medelhavets kök. Över 100 läckra recept
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Tukan 2009
Inb. 240 s. Mkt gott skick*Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186127589
- Titel
- Medelhavsmat : över 100 läckra recept
- Författare
- Månsson, Theresa
- Förlag
- Tukan förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 168 x 208 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 620 g
- Språk
- Svenska
9789186127589 -
Mina frestelser från Grekiska Övärlden
Norstedts 2011
spiralbunden i förlagskassett 79s. Mkt gott skickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113033051
- Titel
- Mina frestelser från grekiska övärlden
- Författare
- Melker Andersson
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 153 x 250 mm Ryggbredd 43 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En stor del av Melker Anderssons liv kretsar kring mat. Det är hans yrke och en livslång kärlek. I Mina frestelser från grekiska övärlden möter du den välkände gourmetkocken på hemmaplan.
Där bjuder han gärna familj och vänner på enkelt tillagad, solig mat från den grekiska arkipelagen. Mat som ligger honom alldeles särskilt varmt om hjärtat.
Boken är paketerad på ett nytt och praktiskt sätt för hemmamatlagaren. Den är försedd med ringpärm och kan ställas på högkant. Varje enskilt, enkelt beskrivet recept upptar en egen sida, vilket gör att mästerkocken kan stå bredvid dig på köksbänken när du lagar middag. De vackra bilderna är tagna av David Loftus.
I serien Mästerkockarna vid din spis ingår också Markus Aujalays Mina favoriter från Barcelona, Stefano Catenaccis Mitt goda Toscana och Danyel Couets Mina smaker från Provence.
9789113033051 -
La Cuisin D'Alsace et son Terroir
ISBN 287677187X
Editions Soline Barcelone 1994
Inb. 251 s. Fotoillustrerad i färg, mkt gott skick. Text endast på franska*Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK287677187X -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153419006
- Titel
- Vegetariskt för livsnjutare
- Författare
- Abensur, Nadine - Filgate, Gus - Sundling, Ing-Marie - Telegin, Marie Louise - Tidehorn, Annika
- Förlag
- Västerås : Ica
- Utgivningsår
- 1997
- Språk
- Svenska
9789153419006 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9127356744
- Titel
- Paquin Boulay/Ost à la carte
- Författare
- Paquin Boulay
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 220 x 300 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1115 g
- Språk
- Svenska
9127356744 -
Bröd. Brödbak utan krångel. Matbröd, kaffebrö...
Tukan 2010
Inb. 196s. Mkt. gott skickInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174010749
- Titel
- Bröd : brödbak utan krångel - Matbröd, kaffebröd och kakor
- Författare
- johan Åkerberg - Sara Bang-Melchior
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 195 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 204 x 277 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 895 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En oumbärlig handbok för ett lyckat brödbak!
Hembakade bröd utan krångel. I den här boken finns recept på goda bröd samt handfasta råd hur man lyckas med sitt brödbak. Här samsas surdegar med snabbakade bröd som varken kräver jäst eller jäsning. Här finns också recept på en mängd sorters bröd som passar för livets alla stunder: bröd till middagen, till frukosten, till lägerelden eller picknicken och, naturligtvis, finns här recept på en mängd kaffebröd till kafferepet.
Om du känner dig det minsta osäker inför brödbaket så får du här oumbärliga tips och råd som hjälper dig att komma i gång. Är du redan en van hemmabagare får du i stället många nya recept samt möjlighet att ta din bakkonst till nya höjder.
Med enkla recept som går rakt på sak är det ingen konst att lyckas med brödbaket hemma i köket. I början av boken finns ett kapitel med snabba tips och tumregler för ett lyckat bak. Längst bak i boken finns dessutom ett teknikkapitel för den som vill veta mer. Däremellan samsas brödrecept som kommer att fylla ditt hem med världens mest ljuvliga doft den av hembakat bröd.
Fler böcker i samma serie
Grilla
Choklad
Muffins
9789174010749 -
Sås, laga dig!
Van den Bergh Foods u.å. (Ca2000)
Inb.. 119 s. Mkt. Gott skick*Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Bergs konditori på Marstrand
Prisma 2004
Inb. 135s. Ca 8 sidor med vikmärken, övrigt gott skick*Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842580
- Titel
- Bergs konditori på Marstrand
- Författare
- Monika Ahlberg - Michael Stensjö
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 220 x 240 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 703 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- På Bergs Konditori samlas seglare, turister och marstrandsbor för att avnjuta "berlinare", mazariner, kejsarkronor och andra delikata bakverk. Så har man gjort i snart hundra år. Boken ger recept på ca 30 goda bröd och ett 50-tal lockande kakor, bullar och pajer, men den handlar också om människorna: kungligheter, högadel, diktare och målare som slagit sig lösa, dansat, älskat och hämtat inspiration mellan klippor och hav.
9151842580 -
Asiatiska kokboken. Över 100 härliga recept f...
Parragon 2008
Inb. 255s. Mkt.gott skick*Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781407541952
- Titel
- Asiatiska Kokboken : över 100 recept från Kina, Indien och Thailand
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 262 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1132 g
- Språk
- Svenska
9781407541952 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153425383
- Titel
- Toscana : den goda maten
- Författare
- Annelie Lundquist
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 94 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 277 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 676 g
- Språk
- Svenska
9153425383 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153425448
- Titel
- Med smak av Japan
- Författare
- Joakim Lundblad - Dag Hermelin
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 116 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 293 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 636 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det här är en inbjudan att prova på snabblagade recept med japansk smaksättning som är långt mer varierade än snabbmat brukar vara. Räkna med tjugo minuters tillagningstid för de flesta av recepten beräknat för en hemma-matlagare, men den tiden varierar givetvis. Många av rätterna står stadigt på bara tre ben, för det första fisken eller köttet, för det andra riset eller nudlarna, och för det tredje rättens specialbuljong eller de utvalda grönsakerna. Du hittar också flera vegetariska rätter. Även några rätter som är så vackra att du serverar de till festliga tillfällen. Kanske upptäcker du att det är en glädje att inte bara att se och äta dem utan också göra dem.
9153425448
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
