-
Kok-konsten som vetenskap och konst
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Stockholm : Bonnier, 1979. 11, [8], 1006 s. Förlagets band med skyddsomslag. Omslag med ett par smärre riss. Faksimilupplaga utg. av Gastronomiska akademien. Inledning av Mats Rehnberg och Tore Wretman. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Le guide culinaire: aide-mémoire de cuisine p...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Paris: Flammarion , 1929 + 1929. A set of two blue half leather bindings with marbled boards and raised binds, both well preserved. Le livre des menus with fold-out table. This volume with notes from pencil on last free end-paper. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188885401
- Titel
- Matlagningens grunder - soldatinstruktion
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Språk
- Svenska
9789188885401
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
