Toskansk kokbok : recept och berättelser från matlagningskurser i Toscana
(C)2000 Könemann. Inbunden, skyddsomslag, 222s. ca 29x23cm, 1254g. Rikt färgfotoillustrerad.
Mycket gott skick.
(Fraktkostnad 39kr, B-POST INRIKES, idag 2013-09-18, reservation för postens framtida prisförändringar).
ISBN 3829079443. Recept och berättelser från matlagninskurser i Toscana. Skriven av kockarna Stephanie Alexander och Maggie Beer som begav sig till hjärtat av Toskana för att leda kurser i matlagning. Recepten i denna bok är resultatet av deras möte med den toskanska kulinariska traditionen.
Förlagsfakta
- ISBN
- 3829079443
- Titel
- Toskansk kokbok : Recept och berättelser från matlagningskurser i Toscana
- Författare
- Alexander - Stephanie & Beer - Maggie
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 222 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 232 x 285 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1256 g
- Språk
- Svenska