Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Att klä livet i ord : en tänkebok om livsberättande och konsten att skapa mening

Att klä livet i ord : en tänkebok om livsberättande och konsten att skapa mening

Häftad bok Artéa Förlag. 1 uppl. 2012. 167 sidor.

Mycket gott skick. Illustrerad. ISBN 9789185527397. ATT KLÄ LIVET I ORD En tänkebok om livsberättande och konsten att skapa mening Håkan Jenner har skrivit denna fascinerande bok om den verkliga eller sanna berättelsen som uppstår i mötet mellan den som berättar och den som lyssnar/läser. På så sätt blir boken en mötesplats för de läsare som liksom författaren drivs av en vilja till mening. Håkan Jenner är professor i pedagogik vid Linnéuniversitetet och ger nu ut sin tredje bok om livsberättande. Berättande i alla dess former genomsyrar våra liv, vi tolkar händelser och val som vi klär i ord och vi låter dessa ord bli en kedja av berättelser som sedan flätas in som delar i andra berättelser. Att klä livet i ord är en bok för tänkande och reflektion, en bok som vill förmedla kunskap och en upplevelse av livsberättande som meningsskapande process. Den vänder sig till verksamma i människoinriktade yrken och till alla som i begrundande stunder granskar livet.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789185527397
Titel
Att klä livet i ord : en tänkebok om livsberättande och konsten att skapa mening
Författare
Håkan Jenner
Förlag
Artéa Förlag
Utgivningsår
2012
Omfång
167 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
158 x 224 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
418 g
Språk
Svenska
Baksidestext
ATT KLÄ LIVET I ORD
En tänkebok om livsberättande och konsten att skapa mening

Håkan Jenner har skrivit denna fascinerande bok om den verkliga eller sanna berättelsen som uppstår i mötet mellan den som berättar och den som lyssnar/läser. På så sätt blir boken en mötesplats för de läsare som liksom författaren drivs av en vilja till mening.
Håkan Jenner är professor i pedagogik vid Linnéuniversitetet och ger nu ut sin tredje bok om livsberättande. Berättande i alla dess former genomsyrar våra liv, vi tolkar händelser och val som vi klär i ord och vi låter dessa ord bli en kedja av berättelser som sedan flätas in som delar i andra berättelser.
Att klä livet i ord är en bok för tänkande och reflektion, en bok som vill förmedla kunskap och en upplevelse av livsberättande som meningsskapande process. Den vänder sig till verksamma i människoinriktade yrken och till alla som i begrundande stunder granskar livet.