24 timmar receptbok
Watz Book, [2012?] Inbunden, mjuka pärmar, 294s.
27x20cm, 1108g. Fotoillustrerad i svartvitt.
Mycket gott skick.
ISBN 9789198003703.
"Vi kockar måste förmedla kärleken till vårt matarv. Och vi måste göra det varje dag. Dygnets alla vakna timmar." Det skriver Johan Jureskog i sin bok 24 Timmar. Mat & Vänner har fått en signerat exemplar av denna fina bok - som kan bli ditt.
Under fem års tid har de arbetat med boken. För fotografen Joel Wåreus har det inneburit många timmar i köket med Johan Jureskog, AG och Rolfs Kök. Idag ser de på varandra som bästa av vänner och det här är deras produkt av alla dessa timmar spenderade tillsammans.
24 Timmar heter boken där Jureskog delar med sig av fina recept, han och hans vänner av fina, personliga, historier (Wellington var en paradrätt hos mig redan som 16-åring..) och Joel av bilder från arbetet bakom de polerade glasen och dukade borden.
Johan är en man som gillar ärlig mat. Den ska vara rak och tydlig och framför allt ska det vara gott! Han är otroligt passionerad och det genomsyrar hela boken, som är ett konstverk i sig. Den skiljer sig från de flesta matböcker och Johan själv kallar den "för smal". Men för alla foodies där ute är den ett måste för här får maten och hantverket liksom livet runt det, stå i centrum. Boken är en direkt spegling av Johans matfilosofi.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789198003703
- Titel
- 24 timmar receptbok
- Författare
- Jureskog, Johan
- Förlag
- Watz Book
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 294 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 205 x 270 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1110 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare författare: Jureskog, Johan