Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Styckning : handledning i styckning av kött och fläsk

Styckning : handledning i styckning av kött och fläsk

Häftad bok. Ica. 1959. 138 sidor.

Gott skick. , liten fläck påförsättsbladet, prisnotering på bakre pärm. 20x13,5 cm. 229 g. Rikt fotoillustrerad, delvis i färg.
INNEHÅLL: Förord. Nötkött framdel. Nötkött bakdel. Gödkalv. Får och lamm. Fläsk. BAKSIDESTEXT: Styckning av olika slags kött är en svår konst - men viktig ur många synpunkter. Fackmannen bör absolut behärska den för att dels få ut mesta möjliga rent ekonomiskt och dels med tanke på kundens bästa. Kunden-Husmodern bör i eget intresse och för hushållsekonomien lära sig vilka bitar som är bäst och framför allt att använda rätt köttbit på rätt sätt.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen