Det kinesiska köket : typiska recept och kulinariska intryck från de fyra mest kända regionerna
Ica, 1994 Hårda pärmar, trådbunden, 277s. Stort fornmat:28,5x22,5cm, 1,5kg. Rikt färgfotoillustrerad.
Mycket gott skick. ISBN 9153415639. Originaltitel: Die echte chinesische Küche. Följ med på en kulinarisk upptäcksfärd till Kina och dess 4.000 år gamla kokkonst! Av utsökta, fantasieggande färgbilder och spännande textavsnitt om kulturliv, kokkonstens historia, umgängesvanor och folkliv växer en mosaik fram, som är lika färgrik och mångfasetterad som det folkrikaste landet på jorden självt. Här hittar du 190 typiska rätter från de fyra mest kända regionala köken samt det vegetariska köket. Ett rikt illustrerat inledande avsnitt visar olika matlagningsmetoder, speciella köksredskap, skärtekniker samt dekorering och garnering. För ovanliga tillbehör anges alternativ. Recepten är enkla och lätta att följa. Det här är Kokboken för matroade och reslystna livsnjutare.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9153415639
- Titel
- Det kinesiska köket : typiska recept och kulinariska intryck från de fyra mest kända regionerna
- Författare
- Liu, Zihua - Franz, Uli - Cleman, Charlotta - Eising, Pete A. - Telegin, Marie Louise
- Förlag
- Västerås : Ica
- Utgivningsår
- 1994
- Språk
- Svenska