Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Varje kvinna klär i svart plast

Varje kvinna klär i svart plast

Häftad bok Optimal press. 1 uppl. 2004. 59 sidor.

Mycket gott skick. Rikt illustrerad med teckningar. ISBN 9188334791. Serie: Filmkonst, Nr 91.
Beskrivning: Med nyvässad penna och ännu vassare blick landade serietecknaren Maja Linden i det januari-råkalla Göteborg. Hon hade just tackat ja till att bli den tolfte deltagaren i Filmkonsts författarstafett. Uppdraget var enkelt: "Kom till Göteborg Film Festival. Du får ett VIP-kort och tillträde till allting. Upplev, insup och inspireras. Gör en bok som utgår från dina intryck." Med nyfikenhet, envishet och en viss misstänksamhet gav sig Maja resolut in i filmens värld. Redo att möta det som skulle utspela sig på vita duken. Trodde hon. Nu ar det chockerande resultatet här. Filmkonst proudly presents: Varje kvinna klär i svart plast - en skildring av en frustrerad tecknerskas möte med Den store Gudfadern; en vägledning genom en filmkavalkad du aldrig - eller alltid - sett förut. Mängder av blod, sex, våld och spänning utlovas under resans gäng. Maja Lindens skarpa iakttagelser och drastiskt galna humor väcker ofta starka känslor och har varit upphov till ett antal läsarstormar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9188334791
Titel
Varje kvinna klär i svart plast
Författare
Maja Lindén
Förlag
Optimal press
Utgivningsår
2004
Omfång
59 sidor
Bandtyp
Häftad
Mått
160 x 160 mm Ryggbredd 7 mm
Vikt
148 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I sin bok "Varje kvinna klär i svart plast" besöker Maja Lindén filmfestivalen i Göteborg och levererar en både bitsk och chockerande betraktelse över sina upplevelser. Mängder av blod, sex, våld och spänning utlovas.