Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Den lilla gröna : trädgårdstips för hela året

Den lilla gröna : trädgårdstips för hela året

Inbunden bok Ica Bokförlag. 2008. 142 sidor.

Nära nyskick. Rikt färgfotoillustrerad. ISBN 9789153430315. Den Lilla Gröna - Trädgårdstips för hela året är full av idéer och handfasta råd som gör det lättare att lyckas i trädgården och roligare på vägen. Trädgårdsskribent Eva Robild och fotograf Annika Christensen lär ut både gamla beprövade mormorsknep och moderna latmanstips. De erbjuder tröst, genvägar och fiffiga lösningar när du inte hunnit med alla sysslor du föresatt dig. Boken är uppdelad i tolv månadskapitel så att du snabbt får överblick över vad som är aktuellt att göra i trädgården just nu, men måstena är få. Kärleken till trädgården löper som en röd tråd genom boken och påminner oss om att det är lusten som ska styra trädgårdssysslorna! Varje månad finns det ett tema att fördjupa sig i, såsom trädgårdsplanering, gräsmatteskötsel, medelhavsväxter eller konsten att hitta rätt marktäckare. Dessutom bjuds det varje månad på ett trädgårdsrecept, annorlunda och lättlagat. Vackra bilder och enkla arrangemang hjälper dig att stanna i nuet och se det vackra i varje årstid.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789153430315
Titel
Den lilla gröna : trädgårdstips för hela året
Författare
Eva Robild
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2008
Omfång
142 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 255 mm
Vikt
704 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Den Lilla Gröna Trädgårdstips för hela året är full av idéer och handfasta råd som gör det lättare att lyckas i trädgården och roligare på vägen. Trädgårdsskribent Eva Robild och fotograf Annika Christensen lär ut både gamla beprövade mormorsknep och moderna latmanstips. De erbjuder tröst, genvägar och fiffiga lösningar när du inte hunnit med alla sysslor du föresatt dig. Boken är uppdelad i tolv månadskapitel så att du snabbt får överblick över vad som är aktuellt att göra i trädgården just nu, men måstena är få. Kärleken till trädgården löper som en röd tråd genom boken och påminner oss om att det är lusten som ska styra trädgårdssysslorna! Varje månad finns det ett tema att fördjupa sig i, såsom trädgårdsplanering, gräsmatteskötsel, medelhavsväxter eller konsten att hitta rätt marktäckare. Dessutom bjuds det varje månad på ett trädgårdsrecept, annorlunda och lättlagat. Vackra bilder och enkla arrangemang hjälper dig att stanna i nuet och se det vackra i varje årstid.