Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Just nu finns inte titeln du söker på Bokbörsen. Skapa ett användarkonto eller logga in om du vill skapa en bevakning. Klicka sedan på knappen nedan. Du aviseras via e-post så snart artikeln kommer in igen.
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2009

Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2009

Inbundna böcker. Prisma. 1 uppl. 2008. 154 sidor.

Årets Gastronomisk kalender är den 49:e utgåvan av denna världens i sitt slag äldsta årliga skrift. Temat är vatten, hav, och naturligtvis havets läckerheter.

Kalenderns mångårige redaktör, den vittre professorn Jan-Öjvind Swahn, skriver om vatten liksom akademikollegan Stephan Rössner, dock ur skilda aspekter. Den prisbelönta skribenten Isabella Lövin bidrar med en artikel om havens osäkra framtid. Tre av Sveriges mest kända krögare: Leif Mannerström, Fredrik Eriksson och Örjan Klein, intervjuas och delar med sig av sina godaste fiskrecept.
Bland övriga artiklar kan nämnas en personlig text om löjrom av Norrbottens landshövding Per-Ola Eriksson samt en text om fiskar som ätten Bernadotte särskilt har uppskattat, skriven av Lars O. Lagerqvist.

Förlagsfakta

ISBN
9789151851723
Titel
Gastronomisk kalender : Gastronomiska Akademiens årsbok. 2009
Författare
Gastronomiska akademien
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2008
Omfång
154 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
142 x 237 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
404 g
Språk
Svenska