-
Sillgott av salt sill och konserver
Häftad bok. Ica:s provkök. 1958. 59 sidor.
Hyggligt skick. Bokens omslag har släppt från själva inlagan
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKIca:s provkök -
Läckra fiskrätter
Inbunden bok. Ica förlaget. 1967. 101 sidor.
Gott skick. Bokens hård omslag nött på bokrygg samt hörn. Se bild för skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKIca förlaget -
Strömming och sill
Inbunden bok. Stockholm : Forum. 1979. 95 sidor.
Mycket gott skick. Gallrad biblioteksbok. Omslaget något nött. Insidan av bok i nära nyskick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137071904
- Titel
- Strömming och sill
- Författare
- Kyrklund, Ulli
- Förlag
- Stockholm : Forum
- Utgivningsår
- 1979
- Språk
- Svenska
Stockholm : Forum 9137071904 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 3829040040
- Titel
- Stora boken om fisk och skaldjur
- Författare
- Eriksson, Lottie
- Förlag
- Köln : Könemann
- Språk
- Svenska
Köln : Könemann 3829040040 -
Stora boken om fisk och skaldjur
Inbunden bok. Köln : Könemann. 2000. 304 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 3829040040
- Titel
- Stora boken om fisk och skaldjur
- Författare
- Eriksson, Lottie
- Förlag
- Köln : Könemann
- Språk
- Svenska
Köln : Könemann 3829040040 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153419405
- Titel
- Lax
- Författare
- Annica Triberg - Bengt Peterson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 550 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I härlig västkustmiljö på Petersons krog på Käringön har de 50 bästa laxrecepten lagats upp och fotograferats. Krögarparet Peterson är kända för sina fina fiskrätter. Till den här boken har de samlat sina bästa laxrecept, både klassiker och helt nya recept, med stor variation och idérikedom. Boken andas också salta stänk, hav och skärgårdsmiljö med texter skrivna av frilansskribenten och författaren Annica Triberg (f d chefredaktör på tidningen Gourmet). Den välrenommerade fotografen Albert Håkansson har fångat såväl doftande, läckra matbilder som dramatiska skärgårdsmotiv. Det här är laxkokboken för alla som gillar fisk! Recepten är såpass variationsrika så var och en kan hitta en favorit att laga till eller helt enkelt våga sig på att göra något helt nytt. Boken innehåller bland annat grundrecept på gravad, kokt, rimmad, halstrad, grillad samt stekt lax, förslag på flera såser och marinader, laxfilé i ugn med flera varianter. Men här finns också carpaccio, pastasåser, soppor, spett, hamburgare, pytt, pizza, sushi med flera recept vi känner igen med andra råvaror som bas, men här är det laxen som spelar huvudrollen. ca 40 färgfoton.
Ica Bokförlag 1 9153419405 -
Fisk & skaldjur : till vardags och fest från...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2004. 250 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151843048
- Titel
- Fisk & skaldjur : till vardags och fest från Allt om mat
- Författare
- Jenkinson, Marie-Charlotte - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 250 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 928 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fisk och skaldjur kan vara festmat likaväl som vardagsmat, och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. Det är inte heller svårt att laga fisk och skaldjur men det kräver en varsam hand, bra råvaror och sist men inte minst ett bra recept. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat. Här finns klassiker såväl som nya, spännande idéer. Rikt illustrerad med inbjudande fotografier av Sveriges främsta matfotografer.
Prisma 1 9151843048 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151843048
- Titel
- Fisk & skaldjur : till vardags och fest från Allt om mat
- Författare
- Jenkinson, Marie-Charlotte - Abrahamsson, Astrid - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 250 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 928 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Fisk och skaldjur kan vara festmat likaväl som vardagsmat, och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. Det är inte heller svårt att laga fisk och skaldjur men det kräver en varsam hand, bra råvaror och sist men inte minst ett bra recept. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat. Här finns klassiker såväl som nya, spännande idéer. Rikt illustrerad med inbjudande fotografier av Sveriges främsta matfotografer.
Prisma 1 9151843048
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
