Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Englas skafferi, den första koppen kaffe, resorna & recepten

Englas skafferi, den första koppen kaffe, resorna & recepten

Häftad bok. Wholemeal. 2013. 210 sidor.

Mycket gott skick. Bortsuddat blyertspris på försättsbladet, syns svagt.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789163735370
Titel
Englas skafferi, den första koppen kaffe, resorna & recepten
Författare
Hoelstad, Ingrid
Förlag
Wholemeal
Utgivningsår
2013
Omfång
210 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
168 x 240 mm Ryggbredd 19 mm
Vikt
350 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det är i Mötet det sker.
Ibland måste man få nya perspektiv. Vända ansiktet åt ett annat håll och andas en annan luft. Fyllas av nya intryck och nya idéer. Låta själen få del av utmanande upplevelser, låta munnen prova andra smaker och näsan andra dofter. Det breddar livet att hålla i någon annans spade. Jobba med någon
annans får. Äta någon annans fika. Mötas och säga adjö.
Som nygifta backpackers drack vi en kopp kaffe på the Wholemeal Café i Takaka, Nya Zeeland år 2000. Där och då fick vi visionen till det som vi idag har byggt upp till Englas Skafferi i Lännäs Södra Skola. Tio år senare kunde vi äntligen återvända och knyta ihop vår linjära strävan till en cirkel.
Ola & Ingrid Hoelstad pendlar mellan Nya Zeeland och Sverige tillsammans med sina två barn. De lever ett liv efter högsäsong och njuter det bästa av två världar.

Ola & Ingrid Hoelstad driver sedan 2004 Englas Skafferi i Lännäs, sydost om Örebro. Visionen till deras lantcafé, surdegsbageri och kulturscen fick de över en kopp kaffe på the Wholemeal Café, Nya Zeeland år 2000. De fastnade för caféets förmåga att ge plats för Möten – mellan nya & gamla vänner och mellan genuin kultur & kvalitativ mat. De inspirerades av landets starka entreprenörsanda, trendskapande kreativitet och ekologiska tänkande.
Sedan 2010 spenderar de vinterhalvåret på Nya Zeeland. I boken delar de sina äventyrliga reseskildringar och de populäraste recepten från Englas Skafferi.