-
Bonniers vegetariska kokbok
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2015. 319 sidor.
Nära nyskick. Bonniers vegetariska kokbok är full av grön Inspiration , lätta luncher, matiga middagar och delikata desserter.
Här finns en blandning av klassisk svensk husmanskost som vegetariska köttbullar och kroppkakor och kända rätter från andra delar av världen läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245257
- Titel
- Bonniers vegetariska kokbok
- Författare
- Lundin, Cecilia
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 319 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 283 mm Ryggbredd 33 mm
- Vikt
- 1435 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sugen på att äta grönt? Vill du dra ner på köttet och äta mer ”klimatsmart”? Har du en tonåring där hemma som är vegetarian? Oavsett om du bara är nyfiken på ett grönare liv eller redan äter vegetariskt så är Bonniers vegetariska kokbok boken för dig!Allt om Mat-redaktionen har tagit fasta på svenskarnas växande intresse för vegetarisk mat och valt ut 300 av sina bästa gröna recept. Här finns en blandning av klassisk svensk husmanskost som vegetariska köttbullar och kroppkakor och kända rätter från andra delar av världen som falafel och korma. Att vegetariskt kan vara både enkelt och matigt står klart när man dyker ner i de läckra recepten.Råvarorna som utgör basen i det vegetariska köket presenteras i bild och text. På de praktiska tips- och faktasidorna lär du dig allt från hur man kokar bönor till att smaksätta quorn och tofu.Här finns inte bara en uppsjö av vardagsrätter, sorterade under rubrikerna Frukost, Lunch och Middag, utan också lyxiga helgmenyer då maten får kosta lite mer och ta lite längre tid att laga. Även högtider som jul och påsk kan bli gröna med bokens hjälp. Och vill du samla många till fest finns det mängder med inspirerande recept till fina vegetariska festbufféer.
Bonnier Fakta 9789174245257 -
Sluta banta, gå ner i vikt
Inbunden bok. A & A Publisher. 1 uppl. 2017. 176 sidor.
Nära nyskick. ''Sluta banta, gå ner i viktär'' är en uppdatering av Anna Hallén Buitenhuis tidigare ”LCHF för varaktig viktminskning” ocg inleds med en gedigen faktadel där hon även går in lite mer på djupet angående hormoner, signalsubstanser och stress. Sedan följer läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789082729627
- Titel
- Sluta banta, gå ner i vikt
- Författare
- Hallén Buitenhuis, Anna
- Förlag
- A & A Publisher
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Board book
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Är det din tur att lyckas i år?
Du har försökt allt och alla metoder, men inget fungerar?
Du vet hur du ska äta men gör inte det du har tänkt dig?
Du tappar greppet och börjar om igen och igen, på en måndag?
Om och om igen, med nya tuffare och striktare metoder?
Vill du lära dig att äta?
– ”Jamen Anna, jag vill gå ner i vikt nu!”
Ja, men det ville du troligtvis även för ett år sen också? Och året innan? Och kanske även innan dess?
Vad stoppade dig då?
Varför är du inte klar?
Kan det vara för att du tappar ”motivation”?
Tappar greppet?
Inte gör som du har tänkt dig?
Idag är det din tur att lyckas. Unna dig att lyckas en gång för alla.
Denna gång med kunskap och vänlighet mot dig själv. Inte som tidigare med striktare, hårdare och bestraffning.
Lär dig att äta, tryggt, gott och avslappnat och gå ner i vikt. Sluta banta – och gå ner i vikt!
En gång för alla.
A & A Publisher 1 9789082729627 -
Värmande vintermat
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2014. 191 sidor.
Mycket gott skick. Recept för vintern i kategorierna värmande drycker, picknick-mat, soppor, bröd, pajer, sallader, grytor, gratänger och efterrätter. T.ex. kryddig blåbärsdricka, spenatmuffins med cheddar, fransk bondsoppa med pistou, morotssoppa med kokos, äppelkyckling m läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113056111
- Titel
- Värmande vintermat
- Författare
- Hofberg, Caroline
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 195 x 262 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 869 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ute är det snöigt, blåsigt och kallt, men långkoket fyller köket med väldofter och värme. Svamp, viltkött, frukt och bär är självklara ingredienser så här års. Liksom rotfrukter, kål, fisk och skaldjur. Ibland toppat med citrus- och exotiska frukter, en vitaminkick i vintermörkret, ibland med starka smaksättare. Tända ljus, en sprakande brasa och värmande kryddning, och vintern förvandlas från något att bara överleva till årets godaste och mest sociala tid.
I Värmande vintermat bjuder Caroline Hofberg på såväl smårätter, soppor, matbröd och varmrätter som bakat och desserter. Totalt 124 recept som kan bli dina nya vinterfavoriter - eller klassiker i ny tappning.
Norstedts 1 9789113056111 -
Åre : mat, dryck och skidåkning
Inbunden bok. Stevali. 1 uppl. 2016. 301 sidor.
Nära nyskick. En krogguide och kokbok som erbjuder en fantastik matupplevelser och inspirerande skidglädje på det 1420 meter höga Årefjället av Patrik Leje som är ett välkänt och respekterat namn i den svenska skidbranschen efter 15 år som chefredaktör för Åka skidor. läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789185701551
- Titel
- Åre : mat, dryck och skidåkning
- Författare
- Leje, Patrik
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 301 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 242 x 310 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 1810 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Det händer inte ofta att redaktionen på Magasin Åre ogenerat hyllar något ... Men nu är det dags: Patrik Lejes bok om Åres matkultur är inget mindre än ett praktverk, med fantastiska bilder från ett av skidvärlden stora namn, legendaren Per Eriksson (med visst understöd från lokala superfotograferna Gösta Fries och Mattias Fredriksson). Om det inte vore för att vi satt mitt i Åre och skrev dessa rader skulle vi omedelbart åka hit och äta oss igenom byn, igen och igen och igen. ÅRE - MAT, DRYCK OCH SKIDÅKNING AV PATRIK LEJE, ISBN: 9789185701551 "
Skidåkningen på den 1420 meter höga Åre-skutan saknar motstycke i Sverige. Men Åre är så mycket mer än skidåkning. Sveriges största skidort har ett unikt utbud av riktigt bra restauranger i såväl byn som backen och ett pulserande nöjesliv som i sina bästa stunder hör till det roligaste i skidvärlden. Dessutom finns det många duktiga lokala producenter av mat, dryck och delikatesser i dessa vackra fjälltrakter.
Patrik Leje är ett välkänt och respekterat namn i skidsverige efter 15 år som chefredaktör på Åka skidor. Han brinner för skidåkning och har publicerat böckerna "Skidglädje" och "Världens bästa skidåkning".
Åremat, dryck och skidåkning är en krogguide och kokbok för skidåkare. Med förföriska skidbilder och inspirerande recept är boken en unik källa till fantastiska matupplevelser, goda drycker och genuin skidglädje.
Stevali 1 9789185701551 -
Hembakat är bäst
Inbunden bok. 2010. 133 sidor.
Nära nyskick. IKEA har gjort en egen bakbok med bilderna är tagna av fotografen Carl Kleiner som gjort konstnärliga stilleben av exakt rätt mängd av de ingredienser till Kanelbullar, Lussekatter, Semlor, Rulltårta, Sockerkaka, Lingonpepparkaka, Radiokaka, Mandelkubb, V läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Långsam mat
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2003. 144 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Den långsamma maten syftar till ett lugnare liv, långsam mat är anspråkslös och god mat som talar till alla ens sinnen. Denna kokbok är en livsfolosofi med 100 recept på mat som tar tid att laga, men ändå inte kräver oavbruten närvaro vid spisen. Aptitre läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137121857
- Titel
- Långsam mat
- Författare
- Swanberg, Lena Katarina
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 241 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 712 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Festen ordnar sig säkert, men med maten man äter varje dag finns det all anledning att vara riktigt noga.Dock lever vi i en tid när vardagens matlagning, fylld av stimulerande dofter och stigande aptit, har ersatts med torrt och jäktat pling från mikrovågsugnen. Därför behövs en kokbok som denna som förutom recept på god mat också innehåller recept på ett gott liv. Att mat tar tid att laga behöver inte betyda att man oavbrutet är bunden vid spisen. En gryta exempelvis reder sig själv i timmar, liksom en deg som jäser. Under tiden kan man läsa en saga för barnen, sätta på bra musik och dansa lite, vifta med tårna eller bara sitta ned och njuta. Börja kokboksläsningen med drinken Bellini och avrunda mer än hundra sidor senare med den fluffiga katrinplommonsufflén där har ni Långsam mat i ett nötskal. Dessemellan finns beskrivningar på delikata aptitretare, värmande soppor, halvt bortglömda fiskrätter, inklusive laxpudding, många goda fågelrätter samt bröd, pajer och patéer, grönt och annat som kan ätas för sig eller som tillbehör. Smakrika kötträtter finns det gott om, inte minst exotiskt kryddade grytor. Sjömansbiff, slottsstek och rimmad oxbringa saknas inte heller. Och även en vanlig vardag finns det tid för efterrätt. Här bjuds rabarberkaka, fruktsoppa, äppelkaka, kolapaj och suffléer. Långsam mat har undertiteln lugnare liv. Recepten, som även innehåller uppmaningar att tända ljus på bordet och att njuta av dofter, varvas med vackra och stämningsfulla färgbilder samt berättelsen om livet i den lilla staden. Där man firar gökotta och träffas i badklubben eller på konditorier, gärna sitter länge på ett bokkafé och besöker torghandeln där man kan inhandla de bästa råvarorna från traktens olika odlare. Där det finns tid till småprat i affären, sjunga i kör, fixa en picknick, mötas och umgås och äta tillsammans! Och det behöver inte ens vara julafton eller födelsedag utan en dag mitt i veckan. Välkommen till bords i staden där ljusen i kandelabern alltid brinner, maten är rikligt tilltagen och tiden oändlig!Lena Katarina Swanberg är journalist och författare. Har varit anställd på Expressen och Månadsjournalen men är sedan ett antal år fri skribent. Har skrivit flera romaner och fackböcker, senast Hedersmordet på Pela, Konsten att göra ingenting och Torpdrömmar, till vilken Marita Jonsson har bidragit med bilder.Marita Jonsson är fotograf och författare till en rad böcker om konst, arkitektur och hantverk. Hon är bosatt på Gotland där hon under många år var länsantikvarie. Hon har skrivit flera böcker om Visby och Gotland. Eftersom Italien är ett land hon uppskattar mycket finns bland hennes verk också två böcker om Venedig och en om restaureringarna och utgrävningarna i Rom. På hennes meritlista står också kokboken Klara, färdiga, ät! samt en bok om Bellman och en om Carl von Linné.
Bokförlaget Forum 9789137121857 -
Smaka : Matboken 1 och 2
Inbunden bok. Page One Publishing. 1996. 96 + 96 sidor.
Mycket gott skick. I Smaka Matboken serie från 1990 talet, kockarna: Nils-Emil Ahlin, Carl Bulter, Thomas Trädgårdh och Tore Wretman bl.a, visa hur man laga riktig mat. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171250018
- Titel
- Smaka Matboken 1
- Författare
- Weiland, Agneta - Bengtsson, Jan - Durehed, Lennart - Nessim, Suzanne
- Förlag
- Page One Publishing
- Utgivningsår
- 1996
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 876 g
- Språk
- Svenska
Page One Publishing 9789171250018 -
The Redneck Grill: The Most Fun You Can Have...
Inbunden bok. Thomas Nelson . 2005. 47 sidor.
ISBN 9781401601997
Mycket gott skick. Text på Engelska
Board book With illustrations by David Boyd
An original and funny cookbook with more than 40 grilling recipes for things you raise, things you hunt or catch, and things without a face (veggies and desserts) with pages you can wipe o läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKThomas Nelson 9781401601997 -
Quick and tasty : enkelt att laga, gott att ä...
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2015. 127 sidor.
Nära nyskick. En kokbok som erbjuder recept på enkel och god mat för den som vill laga nyttigt från grunden utan att det tar lång tid.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174691276
- Titel
- Quick and tasty : enkelt att laga, gott att äta
- Författare
- Lena Djuphammar - Pernilla Rönnlid
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 270 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 670 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Snygg, kul och färgglad... Mycket inspiration i denna härliga kokbok."
Bibliotekstjänst, Erika Martinger
Snabbt och gott!
Att laga god och nyttig mat från grunden behöver inte vara svårt eller ta lång tid.
Kokboken för den som flyttat hemifrån och som kanske är lite handfallen i köket, som vill laga god och nyttig mat och behöver tips och råd på vägen - hur man behandlar rå kycklingfilé och sätter piff på vardagsmackan. Eller studenten som är utled på hämtmat och mackor och vill att det ska gå snabbt att få fram mat mellan träning, studier och aktiviteter!
Cirka 60 recept och många inspirerande kapitel: Save my busy day, Easy being green, Gone fishing, Wrap me up, Chicken in my kitchen, Hello Sweetie, Friends and food...
Även tips på vad man kan göra med sina rester och roliga rätter att laga ihop med kompisar. Samt tips på det lilla extra, som hem bakat bröd, smoothies, dippsåser och goda efterrätter.
LENA DJUPHAMMAR är fotograf och grafisk formgivare. Hon har jobbat för H&M och Åhléns och har matfoto som specialitet.
PERNILLA RÖNNLID är journalist och fotograf. Hon har skrivit och fotat reportage för flera olika tidningar och har hälsa som specialområde.
Ytterligare författare: Djuphammar, Lena
Ytterligare författare: Rönnlid, Pernilla
Ytterligare fotografer: Rönnlid, Pernilla
Ytterligare fotografer: Djuphammar, Lena
Ytterligare designers: Djuphammar, Lena
Ordalaget Bokförlag 1 9789174691276 -
Pluras kokbok : Provence - Kungsholmen - Kost...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 192 sidor.
Mycket gott skick. Mindre skavmärken på pärmen.
I Pluras kokbok finns mamma Magdas husmanskost men också internationell festmat och folkmat från 40 år på vägarna.
"Det är i min barndom som mitt intresse och min kärlek till mat föds. Från jag öppnade ögonen på morgon til läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023465
- Titel
- Pluras kokbok : Provence - Kungsholmen - Koster
- Författare
- Jonsson, Plura
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 256 x 232 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1101 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Pluras tredje bok. Äntligen, säger många, nu kommer kokboken! Pluras mat helt enkelt. Från mamma Magdas husmanskost till internationell festmat och folkmat från 40 år på vägarna. Från medelhavsmaten i Provence, fisk och skaldjur på Koster till husmanskosten hemma på Kungsholmen.
"Det är i min barndom som mitt intresse och min kärlek till mat föds. Jag kunde inte undgå det, från det att jag öppnade ögonen på morgonen tills jag slöt dem på kvällen fylldes min näsa av kökets aromer och luktintryck.
Under åren som gått har jag lagat och provat och ibland kommit på nya vinklingar och kommit underfund med att jag behöver inte så mycket, jag har mina basvaror, jag kan inte ha världens alla kryddor hemma i skåpet, jag har mitt eget kök, lagar min egen mat. En färsk fisk behöver ingen fancy sås, det mår den bara dåligt av, den behöver lite salt och peppar, kanske lite smält smör, tro mig, så enkelt är det.
Här är helt enkelt recept på mat som jag lärt mig att laga och som jag fortfarande lagar från och till. Saker jag lärt av mamma Magda och Tore Wretman, av människor jag träffat i Sverige och utomlands, rätter som serverats mig på restauranger i Spanien, Frankrike, London, New York och Venedig. Mat jag lärt mig under 40 års tid.
Vi började i Frankrike, eftersom det franska köket ju haft stort inflytande på vårt svenska kök, vi fortsatte till Sydkoster på västkusten, den ö som jag tillbringat så mycket tid på de senaste 10 åren, med all fisk och skaldjur som där kan fås. Och vi avslutade hemma hos mig i Stockholm och lagade en del husmanskost, både klassisk svensk och sånt som kanske blir klassiker om 20 år."
Norstedts 1 9789113023465 -
Bygg din egen burgare
Häftad bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2015. 96 sidor.
Nära nyskick. Lär dig hur du gör saftiga hemlagade hamburgare och hur du ska ta dina hamburgare till nya nivåer med den här praktisk handbok.
Bokens sidor är skurna i fyra delar brödet, såserna, biffarna och toppingen/röran vilket gör det lätt och roligt att bläddra läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176171974
- Titel
- Bygg din egen burgare
- Författare
- Vicki Smallwood
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 176 x 218 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 406 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Originell handbok i hamburgerkonst!
En praktisk handbok för hur du ska ta dina hamburgare till nya nivåer. Bygg din egen burgare visar hur du kan göra tusentals lyckade smakkombinationer. Utsökta såväl som originella.
Bokens sidor är skurna i fyra delar brödet, såserna, biffarna och toppingen/röran vilket gör det lätt och roligt att bläddra fram sina egna favoritkombinationer. Och allt är inte nötkött. Alternativ med kyckling, fisk och vegetariskt finns också.
En introduktion ger grunderna för hur man ska lyckas med sin hamburgare. Här får man lära sig om tekniker, utrustning, ingredienser och hur man undviker missar.
Välkommen till ett eldorado av hamburgare!
Tukan Förlag 1 9789176171974 -
The Complete Book of Asian Cooking
Häftad bok. Apple Press. 2002. 464 sidor.
ISBN 9781861553874
Mycket gott skick. Text på Engelska.
Complete Book of Asian Cooking brings together dishes from Vietnam, from Thailand and Korea, from the four major regions of China and from Japan with over 400 authentic
Asian dishes, from simple and home-cooked to rich and exotic. Inc läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKApple Press 9781861553874 -
Det franska lantköket
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 256 sidor.
Nära nyskick. I Det franska lantköket Joanne Harris och Fran Warde, har samlat många rustika recept och matberättelser från marknader och lokala krogar i Gascogne södra Frankrike. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151846422
- Titel
- Det franska lantköket
- Författare
- Harris, Joanne
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 189 x 246 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1054 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Det franska köket fick Joanne Harris trogna läsekrets äntligen tillgång till recepten de enträget efterlyst ur hennes romaner. Boken blev en stor framgång och nu är Joanne Harris tillbaka med en ny fransk kokbok med fler lantliga och härliga recept.
Följ med på en lockande matresa till de små byarna på landsbygden i Gascogne i södra Frankrike. Bland vindlande byvägar, vingårdar, krogar, odlare, marknader och uteserveringar har Joanne Harris samlat in dessa rustika recept med fräscha råvaror från de lokala marknaderna!
"Många av mina tidigaste minnen handlar om mat. Jag minns hur jag lagade pannlkakor med min mormorsmor Mémée i hennes hus i Vitre. Det är så många minnen som är förknippade med smak och doft av mat, så många platser och så många människor som kan väckas till liv genom en handfull kryddor eller ett gammalt recept."
Författarduon, Joanne Harris och Fran Warde, har letat igenom de lokala marknaderna i Gascogne och samla idéer, recept, specialiteter och historier.
De flesta recepten är enkla och omfattar allt från soppor och sallader till fisk, kött och desserter. De har testats, anpassats och omskapats för att passa dig, ditt kök, din familj och dina vänner.
Prisma 1 9789151846422 -
Vår kokbok
Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 13 uppl. 1982. 644 sidor.
Mycket gott skick. En klassiska upplagorna av denna legendariska kokbok som speglar svensk matkultur som lärt många att laga mat! Ursprungsutgivaren Anna-Britt Agnsäter (tillika chef för KF:s provkök) var här fortfarande kvar som huvudredaktör för den här upplaga 13. Rikt läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789129555530
- Titel
- Vår kokbok
- Författare
- Agnsäter, Anna-Britt - KFs provkök
- Förlag
- Stockholm : Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 1982
- Språk
- Svenska
Rabén & Sjögren 13 9789129555530 -
Söta bakverk från Manuela's Diner
Inbunden bok. Tukan förlag. 1 uppl. 2014. 223 sidor.
Mycket gott skick. I boken Söta bakverk från Manuela's Diner har Manuela Kjeilen som driver passion4baking.com samlat över 70 oemotståndliga recept inspirerad av en amerikansk diner såsom milkshakes, cheesecakes, brownies, marshmallows, pajer m.m. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174019568
- Titel
- Söta bakverk från Manuela's Diner
- Författare
- Manuela Kjeilen
- Förlag
- Tukan förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 221 x 249 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 1009 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Manuela Kjeilens första bok på svenska, Just Sweet (2013), blev omedelbart en succé.
Nu kommer denna blogg- och bakdrottning med en helt ny bok inspirerad av en amerikansk diner och alla de typiska bakverk som bjuds där milkshakes, cheesecakes, brownies, marshmallows, pajer m.m. Hela boken förmedlar en stark retrokänsla à la 50-tal och som alltid är Manuelas bakverk små konstverk i sig.
Liksom i Just Sweet finns en mängd pedagogiska steg för steg-bilder och instruktioner där Manuela tydligt visar hur man lyckas som hemmakonditor. Manuelas blogg passion4baking är den fjärde största privata bloggen om mat och dryck i Sverige.
Format: 222x246 mm
Tukan förlag 1 9789174019568 -
En miljon lätta menyer
Häftad bok. Informationsförlaget. 2 uppl. 2003. 232 sidor.
Mycket gott skick. Spiralbunden bok med laminerade hårda pärmar mycket rikt illustrerad recept i tredelade sidor. Alla rätterna i boken är utvalda för att maten skall vara lätt: lätt att laga, lätt för kropp och själ, men också läcker och god.
Förvarade i kassett Illustrer läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177364764
- Titel
- En miljon lätta menyer
- Författare
- Kerstin Wachtmeister
- Förlag
- Informationsförlaget
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 232 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 205 x 320 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1190 g
- Språk
- Svenska
Informationsförlaget 2 9789177364764 -
Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera...
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2012. 160 sidor.
Mycket gott skick. 16 av Sveriges mest namnkunniga och prisbelönta krögare, kockar och bagare delar med sig av sina bästa brödrecept, hämtade ur brödkorgen. Bland dem: Fredrik Eriks son (driver Långbro Värdshus, TV-kock, kokboks författare m.m.), Karin Fransson (driver Hote läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174690453
- Titel
- Kockarnas bröd : 48 favoritrecept från flera av Sveriges främsta kockar
- Författare
- Bille, Karin
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 258 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 748 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "En riktigt bra brödbok. Bonus: Ett stycke mjölig historia." M Magasin
"Här får du proffsens bästa brödrecept! Svårighetsgraden är för den som bakar för första gången till den som är van och behöver större utmaningar. Boken för dig som älskar gott bröd!" Matmagasinet
Så mycket brödkunskap i en och samma bok! 16 av Sveriges bästa kockar bjuder på favoriterna ur brödkorgen.
Vad vore ett restaurangbesök utan en välfylld och välsmakande brödkorg i väntan på maten? TÄNK om man kunde få recepten!
I den här bakboken får du just det! 16 av Sveriges mest namnkunniga och prisbelönta krögare, kockar och bagare delar med sig av sina bästa brödrecept, hämtade ur brödkorgen. Bland dem: Fredrik Eriksson (driver Långbro Värdshus, TV-kock, kokboksförfattare m.m.), Karin Fransson (driver Hotell Borgholm, kokboksförfattare, rikskänd expert i radio och TV m.m.) och Gustav Trägårdh (kökschef på Sjömagasinet i Göteborg, Årets kock 2010 m.m.).
Kockarna presenteras i var sitt kapitel där de återger ljuvliga brödminnen, delar med sig av sina bästa brödtips och bjuder på 3 av sina egna recept.
Boken innehåller även en kort avsnitt om brödets historia samt råvarukunskap t.ex. hur mjölsorter, fett och salt påverkar degen allt för att du ska få knäckebrödet så där perfekt tunt och krispigt.
Stilfullt formgiven och illustrerad med läckra brödbilder och snygga svartvita porträtt.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174690453 -
Hurry Curry och 90 andra indiska recept
Inbunden bok. Indiska. 2003. 127 sidor.
ISBN 2645300199900
Mycket gott skick. Den kända matlagaren Lotta Voltaire reste till Indien för att studera det mångsidiga indiska köket. Hon blev inviterad till olika kvinnors hem, bl a en 21-årig designstuderande i storstaden Dehli och en 80-årig kryddodlare i Kardemummabergen. De berättade läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKIndiska 2645300199900 -
Happy food : om hur mat och lycka hänger ihop
Inbunden bok. Bookmark Förlag. 1 uppl. 2017. 239 sidor.
Mycket gott skick. I Happy Food serie stjärnkocken Niklas Ekstedt och vetenskapsjournalisten Henrik Ennart satte kopplingen mellan mat och lycka med ögonöppnande texterna och fantastiska recept som gör våra tarmbakterier glada. Med djupdykningar inom den senaste forskningen läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188545107
- Titel
- Happy food : om hur mat och lycka hänger ihop
- Författare
- Ekstedt, Niklas
- Förlag
- Bookmark Förlag
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 860 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Epidemin av psykisk ohälsa är en folksjukdom som hänger tätt samman med västerländsk matlagning. I Happy Food ser vi hur det mentala välmåendet går att påverka hemma i köket.
I denna bok guidas läsaren pedagogiskt och underhållande genom den allra senaste medicinska forskningen. Där andra böcker slutar i tarmen, börjar Niklas Ekstedts och Henrik Ennarts revolutionerande exposé just där, eftersom där finns fler nervceller än någon annanstans utanför hjärnan.
Happy Food är en kompanjon i vardagen även utanför köket med handfasta och inspirerande råd. Ennart och Ekstedt navigerar elegant mellan allt från må bra-shoten att starta dagen med och den perfekta antiinflammatoriska burgaren till super-rödbetsjuicen som även fungerar som viagra.
Bookmark Förlag 1 9789188545107 -
Köttälskarens nästan vegetariska kokbok
Inbunden bok. Mondial. 2019. 160 sidor.
Nära nyskick. Köttälskarens nästan vegetariska kokbok visar hur du enkelt lagar familjevänliga måltider med betydligt mindre kött och med ännu godare smak.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188919601
- Titel
- Köttälskarens nästan vegetariska kokbok
- Författare
- Hildén, Eva
- Förlag
- Mondial
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 267 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 797 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Konsten att njuta mer av mindre kött! Vad du lägger på tallriken är ett av de viktigaste beslut du fattar dagligen. För din egen och planetens hälsa, för djuren och för människorna som producerar maten. Men att helt sluta äta kött är för många ett stort steg, och faktum är: Du behöver inte bli vegetarian för att kraftigt minska din köttkonsumtion. Köttälskarens nästan vegetariska kokbok visar hur du enkelt lagar familjevänliga måltider med betydligt mindre kött och med ännu godare smak. Förordet är skrivet av mathistorikern och köttälskaren Edward Blom.
Mondial 9789188919601 -
Vegansk matlåda
Inbunden bok. Mondial. 2020. 151 sidor.
Nära nyskick. Emma och Amelia Oller Westerberg är tvillingarna som har som uppdrag att rädda världen – en vegansk matlåda i taget!
I kokboken finns allt från veganska superversioner av klassisk husmanskost till nya asiatiska favoriter plus Emma och Amelias dadelboll läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189061828
- Titel
- Vegansk matlåda
- Författare
- Oller Westerberg, Amelia
- Förlag
- Mondial
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 196 x 246 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 751 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Välkommen till matlådans magiska värld! Är matlådan världens bästa uppfinning? Eller är det kanske bara en oerhört smart vardagsvana som kommer spara dig tusentals kronor i lunchinköp och kassvis av matrester som annars kanske skulle gått förlorade? Oavsett vart du står i frågan så är VEGANSK MATLÅDA boken för dig! Här ryms allt från veganska superversioner av klassisk husmanskost till nya asiatiska favoriter. Den redan frälste matlådeanvändaren bjuds på inspiration och verktyg för att piffa upp luncherna, och för alla andra är det en perfekt nybörjarguide med mängder av tips och tricks som får gårdagens middag att leva upp på nytt (och ibland bli ännu godare). Utan att mästra eller skälla leder veganproffsen Emma och Amelia Oller Westerberg dig mot en mer hållbar vardag, en matlåda i taget. Häng med!*EMMA & AMELIA OLLER WESTERBERG driver en av Sveriges största veganska bloggar, Vegansk matlåda, med tillhörande Instagramkonto.
Mondial 9789189061828 -
Kaosvego
Inbunden bok. Ordfront Förlag. 2021. 155 sidor.
Nära nyskick. Kaosvego har femtiotal helt recept på vegetariska vardagsmåltider som går snabbt att svänga ihop och inte kräver tusen krångliga ingredienser för att bli goda. Laga quesadillas på en kvart, släng ihop en latmanslasagne eller fixa en nektarinpasta med rost läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177751397
- Titel
- Kaosvego
- Författare
- Ask, Sara
- Förlag
- Ordfront Förlag
- Utgivningsår
- 2021
- Omfång
- 155 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 237 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 596 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är torsdag. Du har haft en medelmåttig dag på jobbet. Du är trött och hungrig, och det känns verkligen inte särskilt lockande att ställa sig vid spisen. Men frukta inte! Hjälpen är här. Kaosvego är kokboken för dig som vill åt magin vid middagsbordet, bara inte jobba ihjäl dig för att nå dit. Med tjuren Ferdinand som ledstjärna har författarna till succékokböckerna Meravego, Ännu mera vego och Mega vego skapat ett femtiotal helt nya recept på vegetariska vardagsmåltider som går snabbt att svänga ihop och inte kräver tusen krångliga ingredienser för att bli goda. Laga quesadillas på en kvart, släng ihop en latmanslasagne eller fixa en nektarinpasta med rostade honungsmandlar i en handvändning.Allt för att få tid över till allt det där andra, som också spelar roll att sitta ner, njuta av maten och lukta på blomm persiljan. Mellan recepten delar författarna med sig av sina bästa tips på hur du blir en köksninja, hur du curlar dig själv inför vardagsmatlagningen och hur du höjer en kaosig vardagsmåltid till konst med några enkla genvägar. Boken innehåller dessutom ett helt kapitel med solorätter som passar extra bra att laga till en, och som gör lunchrasten på hemmakontoret eller sittningen vid solomiddagsbordet till något alldeles extra.
Ordfront Förlag 9789177751397 -
Uteköket
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2020. 203 sidor.
Nära nyskick. Mauritz Larsson Stormgaard visar i boken hur du med enkla medel långsamt helgrillar grönsaker, röker plommon, gräddgrillar mangold, glödbakar aubergine och hastigt tillagar lammhjärtan direkt över elden.
Han lagar mat i marken, använder rustika vedugnar läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127166257
- Titel
- Uteköket
- Författare
- Larsson Stormgaard, Mauritz
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 203 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 255 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 914 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med enbart eld, glöd och rök kan du i ett rustikt utekök skapa smakupplevelser som knappt ens det mest glänsande, högteknologiska kockkök kan mäta sig med. Utan tillgång till modern utrustning som ångugnar och induktionshällar, visar det sig att eld, glödbäddar, kokgropar och långsam rökning kan ta fram unika egenskaper hos råvarorna.
Mauritz Larsson Stormgaard visar i boken hur du med enkla medel långsamt helgrillar grönsaker, röker plommon, gräddgrillar mangold, glödbakar aubergine och hastigt tillagar lammhjärtan direkt över elden. Han lagar mat i marken, använder rustika vedugnar till flatbreads och långkokta grytor, och både kall- och varmröker i ett hemgjort rökskåp. Matlagningen kan gå långsamt eller snabbt, på hög och låg värme och på olika avstånd från elden. Det som kan ses som begränsningar öppnar istället upp för ett helt nytt sätt att laga mat för dig som gillar utematlagning.
Som grönsaksodlare och kock följer Mauritz naturligt växtcyklerna och lagar kreativa rätter med det som passar bäst för stunden. Bland bokens cirka 60 recept hittas också odlingsknep, säsongstänk och tips på passande tillbehör.
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127166257 -
Lappi à la carte
Inbunden bok. Studio Avec Audiovisual - Finland. 2001. 96 sidor.
Mycket gott skick. Språk finska, engelska och tyska, ingen svensk text.
Lappi a la carte in Finnish, English and German, describes the cullinary and cultural traditions of Lapland.
Chef Tapio Sointu recipies utilise ingredients found in Lapland and writes about their läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789525290103
- Titel
- Lappi à la carte
- Författare
- Sointu, Tapio - Stenros, Manne - Mäkelä, Ari
- Förlag
- Lahti : Studio Avec Audiovisual
- Utgivningsår
- 2001
- Språk
- Finnish
Studio Avec Audiovisual - Finland 9789525290103 -
Hemmets kokbok
Inbunden bok. Norstedt. 1980. 527 sidor.
Mycket gott skick. Mindre hanteringsspår på pärmen, namnad.
Klassisk upplag av "Hemmets Kokbok" från 1980 i bearbetning av Lena Håglin. En komplett grundkokbok med recept från det svenska husmanskostköket och internationella rätter Innehåller en mängd recept och tips för m läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789118040122
- Titel
- Hemmets kokbok
- Författare
- Håglin, Lena - Uppsala universitet. Institutionen för utbildning av barnavårdslärare, ekonomiföreståndare, hushålls- och textillärare
- Förlag
- Stockholm : Norstedt
- Utgivningsår
- 1980
- Språk
- Svenska
Norstedt 9789118040122 -
Ölbryggarboken : brygg ditt eget öl hemma
Inbunden bok. Grenadine. 1 uppl. 2014. 157 sidor.
Nära nyskick. "Ölbryggarboken – brygg ditt eget öl hemma" innehåller information om utrustning, de fyra grundläggande ingredienserna (malt, humle, jäst och vatten), ger en steg-för-steg-guide för att brygga öl hemma med över 50 olika ölrecept … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287665
- Titel
- Ölbryggarboken : brygg ditt eget öl hemma
- Författare
- Eronson, Peter M.
- Förlag
- Grenadine
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 179 x 248 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 520 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ölbryggarboken - brygg ditt öl hemma
Intresset för hembryggning av öl går stadigt uppåt. Tittar man bara på svenska mästerskapet i
hembryggning som arrangeras varje år kan man se att både deltagarantalet och besökarna ökar år efter år. Svenskarna vill skapa saker på egen hand, tillverka sina produkter från grunden så att de med säkerhet vet vad de stoppar i sig. Och det finns inte många produkter som är så naturliga som öl då det endast består av malt, humle, jäst och vatten. Ingredienser som bryggaren kan införskaffa i sin lokala bryggeriaffär eller via nätet för att få det hemlevererat dagen därpå. Hur smidigt som helst. Men den stora frågan kvarstår Hur gör man?
I Ölbryggarboken brygg ditt öl hemma hittar man svaren på hur man kommer igång med bryggningen. Vad ska man införskaffa för att brygga sin allra första öl och hur går man tillväga allra första gången? Men boken tar även upp hur den nyblivna hembryggaren går vidare och utvecklar sina bryggningsmetoder. Ska man använda maltextrakt eller ta allt från grunden med att mäska
och laka malten, precis som de gör på de kommersiella bryggerierna. Bryggaren får även ett gäng tips och råd hur man kan uppgradera sin bryggarutrustning när det känns dags.
En stor del av boken består av recept på närmare 50 olika stilar som är till stor hjälp på vägen innan man börjar skapa sina egna recept. I boken kan man även läsa olika intervjuer från både nybörjarbryggare och bryggare som varit aktiv en längre tid, vunnit SM samt gått det avgörande steget och startat ett bryggeri.
Om författaren
Peter M. Eronson är bosatt på Hisingen i Göteborg. Han är aktiv hembryggare sedan år
2007 och bryggt över 100 brygder hemma i sitt eget kök. Han har även skrivit tre böcker
om öl som tillsammans sålt över 30 000 exemplar.
Grenadine 1 9789186287665 -
Allt om 5:2-dieten : 140 recept för snabb vik...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2013. 249 sidor.
Mycket gott skick. I den här boken hittar du allt du behöver veta om 5:2-dieten: bakgrunden bakom metoden och dess positiva hälsoeffekter, 140 kaloriberäknade recept, veckoplaner, träning och svaren på de vanligaste frågorna om metoden. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113055916
- Titel
- Allt om 5:2-dieten : 140 recept för snabb viktminskning och ett längre liv
- Författare
- Whiteheart, Jacqueline
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 249 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 160 x 203 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 495 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Halvfasta två dagar och ät som vanligt resten av veckan! Det låter nästan för bra för att vara sant men med den nya 5:2-metoden går du inte bara ner i vikt, du mår också bättre på såväl kort som lång sikt.
I den här boken hittar du allt du behöver veta om 5:2-dieten: bakgrunden bakom metoden och dess positiva hälsoeffekter, 140 kaloriberäknade recept, veckoplaner, träning och svaren på de vanligaste frågorna om metoden.
Den nya 5:2-dieten går ut på att du äter precis som vanligt fem dagar i veckan men halvfastar under de resterande två dagarna. Du väljer själv vilka dagar du halvfastar och under dessa dagar får du som kvinna äta 500 kalorier och du som man 600 kalorier per dag. Det är en lika enkel som effektiv metod.
Men vad äter man då under de två fastedagarna och hur disponerar man sina kalorier? De allra flesta har ingen aning om hur många kalorier man sätter i sig under en dag, och i den här boken presenteras därför 140 kaloriberäknade recept på mättande rätter att äta under fastedagarna. Förutom recepten får du dessutom en flexibel fyraveckorsplan med menyer för fastedagarna och ett kul och motiverande träningsprogram.
Med 5:2-dieten kan du äntligen kombinera en aktiv och social livsstil med en effektiv viktminskning.
Norstedts 1 9789113055916 -
Svenska ostar
Inbunden bok. Bokförlaget Parasoll. 1 uppl. 2007. 120 sidor.
Gott skick. Maria Öhrn - Henrik Francke gör en resa genom ett Sverige där ett antal gårdsmejerier lyfts fram. Resan omfattar Jämtland, Sörmland, Öster- och Västergötland samt Gotland. Hon lär oss att ostproduktion har förändrats en hel del på senare år från att ha pr läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197613217
- Titel
- Svenska ostar
- Författare
- Maria Öhrn - Henrik Francke
- Förlag
- Bokförlaget Parasoll
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 120 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 204 x 231 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 601 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mångfalden har äntligen börjat spira, från bymejerier i Jämtland till gårdsmejerier på Gotland. Följ med på en vacker receptfylld resa genom ett nytt Ost-Sverige. Hantverksmässigt betyder inte längre ineffektivt, småskaligt betyder inte längre olönsamt. Möt de hårt arbetande eldsjälarna, inspireras av landskapens skönhet och njut av härliga recept med nya svenska ostar i huvudrollen.
Bokförlaget Parasoll 1 9789197613217 -
Kött & fågel : Europas mästerkockar bjuder ti...
Inbunden bok. Läsförlaget. 1 uppl. 1999. 335 sidor.
Mycket gott skick. Rikt illustrerad med 150 recept och maträtter komponerade av några av de allra främsta mästerkockarna i Europa.
Eurodélices serien består av: 1.Kalla förrätter. 2.Varma förrätter. 3.Fisk och skaldjur. 4.Kött och fågel. 5.Desserter. 6.Bakverk.
… läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9783829009591
- Titel
- Kött & fågel : Europas mästerkockar bjuder till bords
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 335 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 238 x 307 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 2020 g
- Språk
- Svenska
Läsförlaget 1 9783829009591 -
Hav : fisk- & skaldjursrecept för årets alla...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2012. 215 sidor.
Mycket gott skick. Kokboken ''Hav - fisk- och skaldjursrecept för årets alla veckor'' från ägarna till fiskbutiken Hav vid Hötorgshallen innehåller 52 recept på fisk- och skaldjursrätter, ett recept för var och en av årets veckor som överensstämmer med såväl svenska traditi läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113043852
- Titel
- Hav : fisk- & skaldjursrecept för årets alla veckor
- Författare
- Bergqvist, Pär-Anders
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 215 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 302 x 303 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1868 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Om du fick välja en fisk- eller skaldjursrätt i veckan under ett helt år, vilka skulle det bli? Det är inte helt lätt att svara på för någon. Förmodligen skulle de flesta av oss tvingas stanna efter ett par veckor i brist på idéer. För är det något vi svenskar är dåliga på så är det att variera våra fisk- och skaldjursrätter.
Därför har boken Hav - fisk- och skaldjursrecept för årets alla veckor kommit till. Den är skapad av Anders Engvall och Pär-Anders Bergqvist som tillsammans driver fiskbutik och cateringverksamhet under just namnet Hav i Stockholm. Dessförinnan har de haft chefspositioner på några av landets bäst ansedda krogar i Stockholm, bland annat Operakällaren, Den Gyldene Freden, Riche och Sturehof. De har även i olika omgångar vunnit tävlingarna Guldfisken och Gyllene Kniven.
Kokboken Hav är uppdelad i 52 vackra uppslag som representerar varsin vecka under året. Vart och ett med ett noga komponerat recept som överensstämmer med såväl svenska traditioner som säsong för respektive fisk. Recepten är inte krångligare än att vem som helst kan klara av att tillaga dem på omkring 40 minuter. Något som illustreras med att varje uppslag åtföljs av ett tips på musik att ha på i bakgrunden när man tillagar rätterna. När skivan är slut är rätten klar.
Förutom att boken är visuellt maffig och föredömligt pedagogisk beträffande själva recepten, har den ett avspänt och personligt anslag som är ganska otypiskt när det gäller kokböcker. Det gör att den passar lika bra som coffetable-bok som följeslagare i köket.
En perfekt presentbok med andra ord.
Norstedts 1 9789113043852
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
