-
Salt och peppar
Häftad bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2007. 160 sidor.
Mycket gott skick. Mycket rikt och läckert illustrerad. 17x28 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127026919
- Titel
- Salt och peppar
- Författare
- Jody Vassallo
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 175 x 285 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 661 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Salt och peppar, våra två mest grundläggande kryddor, står i fokus i den här kokboken med recept på förrätter, drinkar, tilltugg, huvudrätter, såser och desserter. Maten är modern och europeisk med asiatiska inslag. Alla recept innehåller tidsangivelser för att det ska bli lättare att planera sin matlagning. Dessutom presenteras åtta olika salt- och pepparsorter i detalj, var kryddorna kommer ifrån och till vilken användning de bäst lämpar sig.
Natur & Kultur 1 9789127026919 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789127026919
- Titel
- Salt och peppar
- Författare
- Jody Vassallo
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 175 x 285 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 661 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Salt och peppar, våra två mest grundläggande kryddor, står i fokus i den här kokboken med recept på förrätter, drinkar, tilltugg, huvudrätter, såser och desserter. Maten är modern och europeisk med asiatiska inslag. Alla recept innehåller tidsangivelser för att det ska bli lättare att planera sin matlagning. Dessutom presenteras åtta olika salt- och pepparsorter i detalj, var kryddorna kommer ifrån och till vilken användning de bäst lämpar sig.
9789127026919 -
Salt & Peppar
Nyskick. Häftad. Salt och peppar, våra två mest grundläggande kryddor, står i fokus i den här kokboken med recept på förrätter, drinkar, tilltugg, huvudrätter, såser och desserter. Maten är modern och europeisk med asiatiska inslag. Alla recept innehåller tidsangi läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127026919
- Titel
- Salt och peppar
- Författare
- Jody Vassallo
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 175 x 285 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 661 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Salt och peppar, våra två mest grundläggande kryddor, står i fokus i den här kokboken med recept på förrätter, drinkar, tilltugg, huvudrätter, såser och desserter. Maten är modern och europeisk med asiatiska inslag. Alla recept innehåller tidsangivelser för att det ska bli lättare att planera sin matlagning. Dessutom presenteras åtta olika salt- och pepparsorter i detalj, var kryddorna kommer ifrån och till vilken användning de bäst lämpar sig.
9789127026919 -
Salt och peppar
Häftad bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2007. 160 sidor.
Nära nyskick. Bakre omslag med liten skada upptill vid fals. I övrigt nyskick. Rikl färgfotoillustrerad. Nästan 100 recept för det moderna köket
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127026919
- Titel
- Salt och peppar
- Författare
- Jody Vassallo
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 175 x 285 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 661 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Salt och peppar, våra två mest grundläggande kryddor, står i fokus i den här kokboken med recept på förrätter, drinkar, tilltugg, huvudrätter, såser och desserter. Maten är modern och europeisk med asiatiska inslag. Alla recept innehåller tidsangivelser för att det ska bli lättare att planera sin matlagning. Dessutom presenteras åtta olika salt- och pepparsorter i detalj, var kryddorna kommer ifrån och till vilken användning de bäst lämpar sig.
Natur & Kultur 1 9789127026919 -
Salt & peppar
Häftad bok. Natur och Kultur. 2007. Häftad. Danskt band med invikta flikar.
Nyskick. Salt och peppar, våra två mest grundläggande kryddor, står i fokus i den här kokboken med recept på förrätter, drinkar, tilltugg, huvudrätter, såser och desserter. Maten är modern och europeisk med asiatiska inslag. Alla recept innehåller tidsangivelser läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127026919
- Titel
- Salt och peppar
- Författare
- Jody Vassallo
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 175 x 285 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 661 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Salt och peppar, våra två mest grundläggande kryddor, står i fokus i den här kokboken med recept på förrätter, drinkar, tilltugg, huvudrätter, såser och desserter. Maten är modern och europeisk med asiatiska inslag. Alla recept innehåller tidsangivelser för att det ska bli lättare att planera sin matlagning. Dessutom presenteras åtta olika salt- och pepparsorter i detalj, var kryddorna kommer ifrån och till vilken användning de bäst lämpar sig.
9789127026919
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn