-
Hjärtats mat : Inspiration, råd och recept
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2006. 128 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137125346
- Titel
- Hjärtats mat : Inspiration, råd och recept
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 253 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 661 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat kan betyda många olika saker. Mat står för tradition, mat kan innebära kärlek, omsorg och gemenskap. Mat kan också vara medicin, eftersom maten påverkar vår hälsa och alltså hela vårt liv. Många lever ett hektiskt liv med alltför många krav och det kan sätta press på hjärtat, vilket på längre sikt tyvärr kan leda till besvär. De som bär på alltför många extrakilon kan dessutom ådra sig allvarliga sjukdomar. Hjärt-kärlsjukdomar drabbar i dag både män och kvinnor, även de yngre. Men det är aldrig för sent att ändra livsstil och matvanor. Och inte heller behövs så drastiska omställningar för att kroppen ska bli lättare och hjärtat piggare. Hjärtats mat innehåller en del varningar, många goda råd och framför allt en lång rad härliga recept. Här bjuds den bästa och godaste maten för dig som bör tänka på hjärtat, vikten och hälsan. Här finns läcker mat för alla tillfällen för dig som vill leva sunt, friskt och samtidigt njuta av livets goda. Hjärtats mat innehåller omkring 100 recept på smårätter, röror och bröd; soppor; sallader; fiskrätter; kyckling och annat kött; gröna rätter och tillbehör samt efterrätter. Ur den frestande menyn kan nämnas: hallonsmoothie; morotsdipp med chili; paprikaröra med fetaost; piroger med lammfärs- och spenatfyllning; yoghurtsoppa med bulgur och mynta; halländsk pepparrots- och potatissoppa; turkisk linssoppa med citron; egyptisk soppa med kardemummakyckling; den fattiges bouillabaisse med citronaïoli; professorns endivsallad med apelsin; asiatisk nudelsallad; fransk blomkålssallad; strömmingswraps; strömming på medelhavsvis; dillpestobakade laxfiléer; kreolsk kyckling; fläderkyckling; dillkött på kyckling med citron; älgskav med enbär, svamp och lök; asiatiska köttbullar; spansk köttfärspaj med potatismostäcke och oliver; lövbiff pizzaiola; fyllda auberginer; provensalska tomater; champinjonpaté med råris och nötter; wok med tofu, svamp och nötter; kikärtsgryta med vitlöksyoghurt; fruktspett med ingefärssås; kyld melonsoppa; ricottapuddingar med bärsås; jordgubbstårta med limesmak; trollmos och gratinerad grapefrukt. Maj-Lis Hellénius, docent vid Livsstilsenheten och Centrum för allmänmedicin i Stockholm, har skrivit ett förord. För de frestande matbilderna svarar Holger Edström; resten av bilderna har tagits av Eja Nilsson.Eja Nilsson är journalist, matskribent och fotograf. Hon intresserar sig för matens kulturhistoria och har i flera böcker skrivit om denna, sina resor och matminnen från inte minst området runt Medelhavet. På Bokförlaget Forum gav hon 2002 ut boken Nordafrikansk mat. Från Kairo till Casablanca.
Bokförlaget Forum 9137125346 -
Hjärtats mat. Inspiration, råd och recept.
Förlagsband med skyddsomslag. Korta tillskrifter vid flera recept, för övrigt är boken i mycket gott skick. 2006
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137125346
- Titel
- Hjärtats mat : Inspiration, råd och recept
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 253 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 661 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat kan betyda många olika saker. Mat står för tradition, mat kan innebära kärlek, omsorg och gemenskap. Mat kan också vara medicin, eftersom maten påverkar vår hälsa och alltså hela vårt liv. Många lever ett hektiskt liv med alltför många krav och det kan sätta press på hjärtat, vilket på längre sikt tyvärr kan leda till besvär. De som bär på alltför många extrakilon kan dessutom ådra sig allvarliga sjukdomar. Hjärt-kärlsjukdomar drabbar i dag både män och kvinnor, även de yngre. Men det är aldrig för sent att ändra livsstil och matvanor. Och inte heller behövs så drastiska omställningar för att kroppen ska bli lättare och hjärtat piggare. Hjärtats mat innehåller en del varningar, många goda råd och framför allt en lång rad härliga recept. Här bjuds den bästa och godaste maten för dig som bör tänka på hjärtat, vikten och hälsan. Här finns läcker mat för alla tillfällen för dig som vill leva sunt, friskt och samtidigt njuta av livets goda. Hjärtats mat innehåller omkring 100 recept på smårätter, röror och bröd; soppor; sallader; fiskrätter; kyckling och annat kött; gröna rätter och tillbehör samt efterrätter. Ur den frestande menyn kan nämnas: hallonsmoothie; morotsdipp med chili; paprikaröra med fetaost; piroger med lammfärs- och spenatfyllning; yoghurtsoppa med bulgur och mynta; halländsk pepparrots- och potatissoppa; turkisk linssoppa med citron; egyptisk soppa med kardemummakyckling; den fattiges bouillabaisse med citronaïoli; professorns endivsallad med apelsin; asiatisk nudelsallad; fransk blomkålssallad; strömmingswraps; strömming på medelhavsvis; dillpestobakade laxfiléer; kreolsk kyckling; fläderkyckling; dillkött på kyckling med citron; älgskav med enbär, svamp och lök; asiatiska köttbullar; spansk köttfärspaj med potatismostäcke och oliver; lövbiff pizzaiola; fyllda auberginer; provensalska tomater; champinjonpaté med råris och nötter; wok med tofu, svamp och nötter; kikärtsgryta med vitlöksyoghurt; fruktspett med ingefärssås; kyld melonsoppa; ricottapuddingar med bärsås; jordgubbstårta med limesmak; trollmos och gratinerad grapefrukt. Maj-Lis Hellénius, docent vid Livsstilsenheten och Centrum för allmänmedicin i Stockholm, har skrivit ett förord. För de frestande matbilderna svarar Holger Edström; resten av bilderna har tagits av Eja Nilsson.Eja Nilsson är journalist, matskribent och fotograf. Hon intresserar sig för matens kulturhistoria och har i flera böcker skrivit om denna, sina resor och matminnen från inte minst området runt Medelhavet. På Bokförlaget Forum gav hon 2002 ut boken Nordafrikansk mat. Från Kairo till Casablanca.
9137125346 -
Hjärtats mat : Inspiration, råd och recept
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2006. 128 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Mat står för tradition, mat kan innebära kärlek, omsorg och gemenskap. Mat kan också vara medicin, eftersom maten påverkar vår hälsa och alltså hela vårt liv. Många lever ett hektiskt liv med alltför många krav och de läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137125343
- Titel
- Hjärtats mat : Inspiration, råd och recept
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 253 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 661 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat kan betyda många olika saker. Mat står för tradition, mat kan innebära kärlek, omsorg och gemenskap. Mat kan också vara medicin, eftersom maten påverkar vår hälsa och alltså hela vårt liv. Många lever ett hektiskt liv med alltför många krav och det kan sätta press på hjärtat, vilket på längre sikt tyvärr kan leda till besvär. De som bär på alltför många extrakilon kan dessutom ådra sig allvarliga sjukdomar. Hjärt-kärlsjukdomar drabbar i dag både män och kvinnor, även de yngre. Men det är aldrig för sent att ändra livsstil och matvanor. Och inte heller behövs så drastiska omställningar för att kroppen ska bli lättare och hjärtat piggare. Hjärtats mat innehåller en del varningar, många goda råd och framför allt en lång rad härliga recept. Här bjuds den bästa och godaste maten för dig som bör tänka på hjärtat, vikten och hälsan. Här finns läcker mat för alla tillfällen för dig som vill leva sunt, friskt och samtidigt njuta av livets goda. Hjärtats mat innehåller omkring 100 recept på smårätter, röror och bröd; soppor; sallader; fiskrätter; kyckling och annat kött; gröna rätter och tillbehör samt efterrätter. Ur den frestande menyn kan nämnas: hallonsmoothie; morotsdipp med chili; paprikaröra med fetaost; piroger med lammfärs- och spenatfyllning; yoghurtsoppa med bulgur och mynta; halländsk pepparrots- och potatissoppa; turkisk linssoppa med citron; egyptisk soppa med kardemummakyckling; den fattiges bouillabaisse med citronaïoli; professorns endivsallad med apelsin; asiatisk nudelsallad; fransk blomkålssallad; strömmingswraps; strömming på medelhavsvis; dillpestobakade laxfiléer; kreolsk kyckling; fläderkyckling; dillkött på kyckling med citron; älgskav med enbär, svamp och lök; asiatiska köttbullar; spansk köttfärspaj med potatismostäcke och oliver; lövbiff pizzaiola; fyllda auberginer; provensalska tomater; champinjonpaté med råris och nötter; wok med tofu, svamp och nötter; kikärtsgryta med vitlöksyoghurt; fruktspett med ingefärssås; kyld melonsoppa; ricottapuddingar med bärsås; jordgubbstårta med limesmak; trollmos och gratinerad grapefrukt. Maj-Lis Hellénius, docent vid Livsstilsenheten och Centrum för allmänmedicin i Stockholm, har skrivit ett förord. För de frestande matbilderna svarar Holger Edström; resten av bilderna har tagits av Eja Nilsson.Eja Nilsson är journalist, matskribent och fotograf. Hon intresserar sig för matens kulturhistoria och har i flera böcker skrivit om denna, sina resor och matminnen från inte minst området runt Medelhavet. På Bokförlaget Forum gav hon 2002 ut boken Nordafrikansk mat. Från Kairo till Casablanca.
Bokförlaget Forum 9789137125343 -
Hjärtats mat : Inspiration, råd och recept
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2006. 128 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137125343
- Titel
- Hjärtats mat : Inspiration, råd och recept
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 253 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 661 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat kan betyda många olika saker. Mat står för tradition, mat kan innebära kärlek, omsorg och gemenskap. Mat kan också vara medicin, eftersom maten påverkar vår hälsa och alltså hela vårt liv. Många lever ett hektiskt liv med alltför många krav och det kan sätta press på hjärtat, vilket på längre sikt tyvärr kan leda till besvär. De som bär på alltför många extrakilon kan dessutom ådra sig allvarliga sjukdomar. Hjärt-kärlsjukdomar drabbar i dag både män och kvinnor, även de yngre. Men det är aldrig för sent att ändra livsstil och matvanor. Och inte heller behövs så drastiska omställningar för att kroppen ska bli lättare och hjärtat piggare. Hjärtats mat innehåller en del varningar, många goda råd och framför allt en lång rad härliga recept. Här bjuds den bästa och godaste maten för dig som bör tänka på hjärtat, vikten och hälsan. Här finns läcker mat för alla tillfällen för dig som vill leva sunt, friskt och samtidigt njuta av livets goda. Hjärtats mat innehåller omkring 100 recept på smårätter, röror och bröd; soppor; sallader; fiskrätter; kyckling och annat kött; gröna rätter och tillbehör samt efterrätter. Ur den frestande menyn kan nämnas: hallonsmoothie; morotsdipp med chili; paprikaröra med fetaost; piroger med lammfärs- och spenatfyllning; yoghurtsoppa med bulgur och mynta; halländsk pepparrots- och potatissoppa; turkisk linssoppa med citron; egyptisk soppa med kardemummakyckling; den fattiges bouillabaisse med citronaïoli; professorns endivsallad med apelsin; asiatisk nudelsallad; fransk blomkålssallad; strömmingswraps; strömming på medelhavsvis; dillpestobakade laxfiléer; kreolsk kyckling; fläderkyckling; dillkött på kyckling med citron; älgskav med enbär, svamp och lök; asiatiska köttbullar; spansk köttfärspaj med potatismostäcke och oliver; lövbiff pizzaiola; fyllda auberginer; provensalska tomater; champinjonpaté med råris och nötter; wok med tofu, svamp och nötter; kikärtsgryta med vitlöksyoghurt; fruktspett med ingefärssås; kyld melonsoppa; ricottapuddingar med bärsås; jordgubbstårta med limesmak; trollmos och gratinerad grapefrukt. Maj-Lis Hellénius, docent vid Livsstilsenheten och Centrum för allmänmedicin i Stockholm, har skrivit ett förord. För de frestande matbilderna svarar Holger Edström; resten av bilderna har tagits av Eja Nilsson.Eja Nilsson är journalist, matskribent och fotograf. Hon intresserar sig för matens kulturhistoria och har i flera böcker skrivit om denna, sina resor och matminnen från inte minst området runt Medelhavet. På Bokförlaget Forum gav hon 2002 ut boken Nordafrikansk mat. Från Kairo till Casablanca.
Bokförlaget Forum 9789137125343 -
Hjärtats mat. Inspiration, råd och recept.
Förlagsband med skyddsomslag. 2006
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137125346
- Titel
- Hjärtats mat : Inspiration, råd och recept
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 253 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 661 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat kan betyda många olika saker. Mat står för tradition, mat kan innebära kärlek, omsorg och gemenskap. Mat kan också vara medicin, eftersom maten påverkar vår hälsa och alltså hela vårt liv. Många lever ett hektiskt liv med alltför många krav och det kan sätta press på hjärtat, vilket på längre sikt tyvärr kan leda till besvär. De som bär på alltför många extrakilon kan dessutom ådra sig allvarliga sjukdomar. Hjärt-kärlsjukdomar drabbar i dag både män och kvinnor, även de yngre. Men det är aldrig för sent att ändra livsstil och matvanor. Och inte heller behövs så drastiska omställningar för att kroppen ska bli lättare och hjärtat piggare. Hjärtats mat innehåller en del varningar, många goda råd och framför allt en lång rad härliga recept. Här bjuds den bästa och godaste maten för dig som bör tänka på hjärtat, vikten och hälsan. Här finns läcker mat för alla tillfällen för dig som vill leva sunt, friskt och samtidigt njuta av livets goda. Hjärtats mat innehåller omkring 100 recept på smårätter, röror och bröd; soppor; sallader; fiskrätter; kyckling och annat kött; gröna rätter och tillbehör samt efterrätter. Ur den frestande menyn kan nämnas: hallonsmoothie; morotsdipp med chili; paprikaröra med fetaost; piroger med lammfärs- och spenatfyllning; yoghurtsoppa med bulgur och mynta; halländsk pepparrots- och potatissoppa; turkisk linssoppa med citron; egyptisk soppa med kardemummakyckling; den fattiges bouillabaisse med citronaïoli; professorns endivsallad med apelsin; asiatisk nudelsallad; fransk blomkålssallad; strömmingswraps; strömming på medelhavsvis; dillpestobakade laxfiléer; kreolsk kyckling; fläderkyckling; dillkött på kyckling med citron; älgskav med enbär, svamp och lök; asiatiska köttbullar; spansk köttfärspaj med potatismostäcke och oliver; lövbiff pizzaiola; fyllda auberginer; provensalska tomater; champinjonpaté med råris och nötter; wok med tofu, svamp och nötter; kikärtsgryta med vitlöksyoghurt; fruktspett med ingefärssås; kyld melonsoppa; ricottapuddingar med bärsås; jordgubbstårta med limesmak; trollmos och gratinerad grapefrukt. Maj-Lis Hellénius, docent vid Livsstilsenheten och Centrum för allmänmedicin i Stockholm, har skrivit ett förord. För de frestande matbilderna svarar Holger Edström; resten av bilderna har tagits av Eja Nilsson.Eja Nilsson är journalist, matskribent och fotograf. Hon intresserar sig för matens kulturhistoria och har i flera böcker skrivit om denna, sina resor och matminnen från inte minst området runt Medelhavet. På Bokförlaget Forum gav hon 2002 ut boken Nordafrikansk mat. Från Kairo till Casablanca.
9137125346 -
Hjärtats mat. Inspiration, råd och recept
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2006. 128 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Skyddsomslaget med minimala hanteringsspår. Färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137125343
- Titel
- Hjärtats mat : Inspiration, råd och recept
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 253 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 661 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat kan betyda många olika saker. Mat står för tradition, mat kan innebära kärlek, omsorg och gemenskap. Mat kan också vara medicin, eftersom maten påverkar vår hälsa och alltså hela vårt liv. Många lever ett hektiskt liv med alltför många krav och det kan sätta press på hjärtat, vilket på längre sikt tyvärr kan leda till besvär. De som bär på alltför många extrakilon kan dessutom ådra sig allvarliga sjukdomar. Hjärt-kärlsjukdomar drabbar i dag både män och kvinnor, även de yngre. Men det är aldrig för sent att ändra livsstil och matvanor. Och inte heller behövs så drastiska omställningar för att kroppen ska bli lättare och hjärtat piggare. Hjärtats mat innehåller en del varningar, många goda råd och framför allt en lång rad härliga recept. Här bjuds den bästa och godaste maten för dig som bör tänka på hjärtat, vikten och hälsan. Här finns läcker mat för alla tillfällen för dig som vill leva sunt, friskt och samtidigt njuta av livets goda. Hjärtats mat innehåller omkring 100 recept på smårätter, röror och bröd; soppor; sallader; fiskrätter; kyckling och annat kött; gröna rätter och tillbehör samt efterrätter. Ur den frestande menyn kan nämnas: hallonsmoothie; morotsdipp med chili; paprikaröra med fetaost; piroger med lammfärs- och spenatfyllning; yoghurtsoppa med bulgur och mynta; halländsk pepparrots- och potatissoppa; turkisk linssoppa med citron; egyptisk soppa med kardemummakyckling; den fattiges bouillabaisse med citronaïoli; professorns endivsallad med apelsin; asiatisk nudelsallad; fransk blomkålssallad; strömmingswraps; strömming på medelhavsvis; dillpestobakade laxfiléer; kreolsk kyckling; fläderkyckling; dillkött på kyckling med citron; älgskav med enbär, svamp och lök; asiatiska köttbullar; spansk köttfärspaj med potatismostäcke och oliver; lövbiff pizzaiola; fyllda auberginer; provensalska tomater; champinjonpaté med råris och nötter; wok med tofu, svamp och nötter; kikärtsgryta med vitlöksyoghurt; fruktspett med ingefärssås; kyld melonsoppa; ricottapuddingar med bärsås; jordgubbstårta med limesmak; trollmos och gratinerad grapefrukt. Maj-Lis Hellénius, docent vid Livsstilsenheten och Centrum för allmänmedicin i Stockholm, har skrivit ett förord. För de frestande matbilderna svarar Holger Edström; resten av bilderna har tagits av Eja Nilsson.Eja Nilsson är journalist, matskribent och fotograf. Hon intresserar sig för matens kulturhistoria och har i flera böcker skrivit om denna, sina resor och matminnen från inte minst området runt Medelhavet. På Bokförlaget Forum gav hon 2002 ut boken Nordafrikansk mat. Från Kairo till Casablanca.
Bokförlaget Forum 9789137125343 -
Hjärtats mat. Inspiration, råd och recept
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2006. 128 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Skyddsomslagets framsida med knappt synligt märke efter prislapp. Rikl.färgfotoillustrerad
Den bästa och godaste maten för Dig som tänker på hjärtat, vikten och hälsan. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137125343
- Titel
- Hjärtats mat : Inspiration, råd och recept
- Författare
- Nilsson, Eja
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 253 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 661 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat kan betyda många olika saker. Mat står för tradition, mat kan innebära kärlek, omsorg och gemenskap. Mat kan också vara medicin, eftersom maten påverkar vår hälsa och alltså hela vårt liv. Många lever ett hektiskt liv med alltför många krav och det kan sätta press på hjärtat, vilket på längre sikt tyvärr kan leda till besvär. De som bär på alltför många extrakilon kan dessutom ådra sig allvarliga sjukdomar. Hjärt-kärlsjukdomar drabbar i dag både män och kvinnor, även de yngre. Men det är aldrig för sent att ändra livsstil och matvanor. Och inte heller behövs så drastiska omställningar för att kroppen ska bli lättare och hjärtat piggare. Hjärtats mat innehåller en del varningar, många goda råd och framför allt en lång rad härliga recept. Här bjuds den bästa och godaste maten för dig som bör tänka på hjärtat, vikten och hälsan. Här finns läcker mat för alla tillfällen för dig som vill leva sunt, friskt och samtidigt njuta av livets goda. Hjärtats mat innehåller omkring 100 recept på smårätter, röror och bröd; soppor; sallader; fiskrätter; kyckling och annat kött; gröna rätter och tillbehör samt efterrätter. Ur den frestande menyn kan nämnas: hallonsmoothie; morotsdipp med chili; paprikaröra med fetaost; piroger med lammfärs- och spenatfyllning; yoghurtsoppa med bulgur och mynta; halländsk pepparrots- och potatissoppa; turkisk linssoppa med citron; egyptisk soppa med kardemummakyckling; den fattiges bouillabaisse med citronaïoli; professorns endivsallad med apelsin; asiatisk nudelsallad; fransk blomkålssallad; strömmingswraps; strömming på medelhavsvis; dillpestobakade laxfiléer; kreolsk kyckling; fläderkyckling; dillkött på kyckling med citron; älgskav med enbär, svamp och lök; asiatiska köttbullar; spansk köttfärspaj med potatismostäcke och oliver; lövbiff pizzaiola; fyllda auberginer; provensalska tomater; champinjonpaté med råris och nötter; wok med tofu, svamp och nötter; kikärtsgryta med vitlöksyoghurt; fruktspett med ingefärssås; kyld melonsoppa; ricottapuddingar med bärsås; jordgubbstårta med limesmak; trollmos och gratinerad grapefrukt. Maj-Lis Hellénius, docent vid Livsstilsenheten och Centrum för allmänmedicin i Stockholm, har skrivit ett förord. För de frestande matbilderna svarar Holger Edström; resten av bilderna har tagits av Eja Nilsson.Eja Nilsson är journalist, matskribent och fotograf. Hon intresserar sig för matens kulturhistoria och har i flera böcker skrivit om denna, sina resor och matminnen från inte minst området runt Medelhavet. På Bokförlaget Forum gav hon 2002 ut boken Nordafrikansk mat. Från Kairo till Casablanca.
Bokförlaget Forum 9789137125343
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn