-
Swedish cooking
Inbunden bok. Massolit Förlag. 14 uppl. 2003. 112 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. The book starts giving an historic resumé of Swedish cooking followed by receipts easy to follow. Nicely illustrated.
Boken är skriven på engelska. … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153415957
- Titel
- Swedish cooking
- Författare
- Provkök ICA
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 247 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 480 g
- Språk
- English
- Baksidestext
- Inleds med ett nyskrivet kapitel om svensk mathistoria, varifrån rätterna kommit, om vad svenskarna ätit genom tiderna och vad husmanskost egentligen är. Här finns också mattraditionerna vid de stora helgerna: jul, påsk, pingst och midsommar. Dessutom naturligtvis kräftkalaset, surströmmingen, ålagillet och Mårten gås. Receptdelen innehåller all slags modern husmanskost och traditionella rätter vid de olika högtiderna. Här finns allt från lutfisk och köttbullar till prinsesstårta och våfflor! 25 färgfoton.
Massolit Förlag 14 9153415957
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn