-
Kokkonsten som vetenskap och konst
Inbunden bok. Carlsson. 1 uppl. 2004. 1031 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Bokens rygg och framsida har blivit något blekt i nedre kanten. Bruksspår finns på skyddsomslagets baksida.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172036185
- Titel
- Kokkonsten som vetenskap och konst
- Författare
- Charles Emil Hagdahl
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 1031 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 165 x 240 mm Ryggbredd 50 mm
- Vikt
- 1656 g
- Språk
- Svenska
Carlsson 1 9789172036185
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn