-
Regional matkultur : terroir i matlandet Sver...
Inbunden bok. Carlsson. 1 uppl. 2014. 318 sidor.
Nära nyskick. Förlagets dekorerade kartonnage, 161 x 227 mm. ---- Smak, lukt och synintryck är viktiga ifråga om mat och måltid. Allt viktigare är också berättelserna om matens ursprung. Somligt är bara närodlat. Regional matkultur handlar om starkare samband än läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173316330
- Titel
- Regional matkultur : terroir i matlandet Sverige
- Författare
- Ragnar, Martin
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 318 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 161 x 227 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smak, lukt och synintryck är viktiga ifråga om mat och måltid. Allt viktigare är också berättelserna om matens ursprung. Somligt är bara närodlat. Regional matkultur handlar om starkare samband än så om kulturella kopplingar mellan maten och platsen. Att njuta en Kalix löjromssnitt på korntunnbröd på Seskarö, slompannkaka med nävgröt i Forshaga, rabarberpaj i Flen eller äggakaka i på åsbohönsägg och Linderöd äppelfläsk i Hässleholm är unika upplevelser just där. Med berättelserna om kulturen bakom är dessa rätter där upplevelser i samma klass som ett glas champagne i Champagnedistriktet. Regional matkultur är ett sätt att se på mat som passar lika bra på lyxkrogen som på pizzerian runt hörnet. Martin Ragnars bok är ett pionjärverk som prövar otrampade stigar, skriver matforskaren Håkan Jönsson.
Martin Ragnar är forskare och författare med breda kunskaper från lingvistik till processindustri till matkultur. 2013 utgav han boken Svensk ostkultur.
Carlsson 1 9789173316330 -
Regional matkultur : terroir i matlandet Sver...
Inbunden bok. Carlsson. 1 uppl. 2014. 318 sidor.
Nära nyskick. Biblioteksinplastad med stämplar, annars utan anmärkning.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173316330
- Titel
- Regional matkultur : terroir i matlandet Sverige
- Författare
- Ragnar, Martin
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 318 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 161 x 227 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smak, lukt och synintryck är viktiga ifråga om mat och måltid. Allt viktigare är också berättelserna om matens ursprung. Somligt är bara närodlat. Regional matkultur handlar om starkare samband än så om kulturella kopplingar mellan maten och platsen. Att njuta en Kalix löjromssnitt på korntunnbröd på Seskarö, slompannkaka med nävgröt i Forshaga, rabarberpaj i Flen eller äggakaka i på åsbohönsägg och Linderöd äppelfläsk i Hässleholm är unika upplevelser just där. Med berättelserna om kulturen bakom är dessa rätter där upplevelser i samma klass som ett glas champagne i Champagnedistriktet. Regional matkultur är ett sätt att se på mat som passar lika bra på lyxkrogen som på pizzerian runt hörnet. Martin Ragnars bok är ett pionjärverk som prövar otrampade stigar, skriver matforskaren Håkan Jönsson.
Martin Ragnar är forskare och författare med breda kunskaper från lingvistik till processindustri till matkultur. 2013 utgav han boken Svensk ostkultur.
Carlsson 1 9789173316330 -
Regional matkultur : terroir i matlandet Sver...
Inbunden bok. Carlsson. 1 uppl. 2014. 318 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173316330
- Titel
- Regional matkultur : terroir i matlandet Sverige
- Författare
- Ragnar, Martin
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 318 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 161 x 227 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smak, lukt och synintryck är viktiga ifråga om mat och måltid. Allt viktigare är också berättelserna om matens ursprung. Somligt är bara närodlat. Regional matkultur handlar om starkare samband än så om kulturella kopplingar mellan maten och platsen. Att njuta en Kalix löjromssnitt på korntunnbröd på Seskarö, slompannkaka med nävgröt i Forshaga, rabarberpaj i Flen eller äggakaka i på åsbohönsägg och Linderöd äppelfläsk i Hässleholm är unika upplevelser just där. Med berättelserna om kulturen bakom är dessa rätter där upplevelser i samma klass som ett glas champagne i Champagnedistriktet. Regional matkultur är ett sätt att se på mat som passar lika bra på lyxkrogen som på pizzerian runt hörnet. Martin Ragnars bok är ett pionjärverk som prövar otrampade stigar, skriver matforskaren Håkan Jönsson.
Martin Ragnar är forskare och författare med breda kunskaper från lingvistik till processindustri till matkultur. 2013 utgav han boken Svensk ostkultur.
Carlsson 1 9789173316330 -
Regional matkultur : terroir i matlandet Sver...
Inbunden bok. Carlsson. 1 uppl. 2014. 318 sidor.
Nyskick. Förlagsny och oläst. Flera ex i lager
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789173316330
- Titel
- Regional matkultur : terroir i matlandet Sverige
- Författare
- Ragnar, Martin
- Förlag
- Carlsson
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 318 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 161 x 227 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 850 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Smak, lukt och synintryck är viktiga ifråga om mat och måltid. Allt viktigare är också berättelserna om matens ursprung. Somligt är bara närodlat. Regional matkultur handlar om starkare samband än så om kulturella kopplingar mellan maten och platsen. Att njuta en Kalix löjromssnitt på korntunnbröd på Seskarö, slompannkaka med nävgröt i Forshaga, rabarberpaj i Flen eller äggakaka i på åsbohönsägg och Linderöd äppelfläsk i Hässleholm är unika upplevelser just där. Med berättelserna om kulturen bakom är dessa rätter där upplevelser i samma klass som ett glas champagne i Champagnedistriktet. Regional matkultur är ett sätt att se på mat som passar lika bra på lyxkrogen som på pizzerian runt hörnet. Martin Ragnars bok är ett pionjärverk som prövar otrampade stigar, skriver matforskaren Håkan Jönsson.
Martin Ragnar är forskare och författare med breda kunskaper från lingvistik till processindustri till matkultur. 2013 utgav han boken Svensk ostkultur.
Carlsson 1 9789173316330
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn