-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174245035
- Titel
- Hela helgen med mat och vin
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 297 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Små festliga tilltugg till ett glas fredagsvin med vännerna? Fin trerätters på lördagkvällen? Annorlunda temafest? Eller bara en smaskig tårta till söndagsfikat med familjen?Vad du än frågar efter finns svaret i Håkan Larssons nya kokbok Hela helgen med mat och vin – över 80 nya recept väntar på dig!När Håkan Larsson nu kommer med en ny kokbok är den en logisk fortsättning på succéerna med Fredagkväll, Sommarkväll och Lördagkväll. Lättlagade recept på råvaror du hittar överallt, vinförslag till alla rätter och naturligtvis tips på bra matlagarmusik. Allt presenterat med Håkans personliga tilltal – det känns som att ha en kompis i köket.Hela Helgen följer det koncept Håkan har i SVT-s Gomorron Sverige på fredagarna, med hundratusentals tittare: snabblagade tilltugg, en lättgjord, smakrik varmrätt och en fräsch dessert. Varje del har sitt eget avsnitt så att läsaren kan kombinera fritt, med hjälp av den unika Menyguiden.Dessutom har Håkan skapat ett antal temafester för både små och stora sällskap. Till exempel en plockmatsfest med tilltugg och bubbel/vin, ett skaldjursparty och en fest med julöl och glögg, där både söta och salta tilltugg förädlar kalaset.Hela Helgen bygger vidare på ett framgångsrikt koncept där de grundläggande byggstenarna består, men i ny form och med nya ingångar. Precis som Håkan Larssons tidigare böcker präglas den inte bara av god och lättlagad mat, utan också av journalistisk spets och innovation.Hela Helgen är inte bara en kokbok utan också underhållning och vad man lite högtidligt kan kalla folkbildning – något alldeles eget i den svenska kokboksfloden.
Bonnier Fakta 9789174245035 -
Hela helgen med mat och vin
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2015. 176 sidor.
Mycket gott skick. Titta gärna på mina andra annonser, samma frakt oavsett antalet böcker ni köper.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245035
- Titel
- Hela helgen med mat och vin
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 297 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Små festliga tilltugg till ett glas fredagsvin med vännerna? Fin trerätters på lördagkvällen? Annorlunda temafest? Eller bara en smaskig tårta till söndagsfikat med familjen?Vad du än frågar efter finns svaret i Håkan Larssons nya kokbok Hela helgen med mat och vin – över 80 nya recept väntar på dig!När Håkan Larsson nu kommer med en ny kokbok är den en logisk fortsättning på succéerna med Fredagkväll, Sommarkväll och Lördagkväll. Lättlagade recept på råvaror du hittar överallt, vinförslag till alla rätter och naturligtvis tips på bra matlagarmusik. Allt presenterat med Håkans personliga tilltal – det känns som att ha en kompis i köket.Hela Helgen följer det koncept Håkan har i SVT-s Gomorron Sverige på fredagarna, med hundratusentals tittare: snabblagade tilltugg, en lättgjord, smakrik varmrätt och en fräsch dessert. Varje del har sitt eget avsnitt så att läsaren kan kombinera fritt, med hjälp av den unika Menyguiden.Dessutom har Håkan skapat ett antal temafester för både små och stora sällskap. Till exempel en plockmatsfest med tilltugg och bubbel/vin, ett skaldjursparty och en fest med julöl och glögg, där både söta och salta tilltugg förädlar kalaset.Hela Helgen bygger vidare på ett framgångsrikt koncept där de grundläggande byggstenarna består, men i ny form och med nya ingångar. Precis som Håkan Larssons tidigare böcker präglas den inte bara av god och lättlagad mat, utan också av journalistisk spets och innovation.Hela Helgen är inte bara en kokbok utan också underhållning och vad man lite högtidligt kan kalla folkbildning – något alldeles eget i den svenska kokboksfloden.
Bonnier Fakta 9789174245035 -
Hela helgen med mat och vin
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2015. 176 sidor.
Nyskick. ABSOLUT nyskick oläst (minimal stötskada bokspets)
Små festliga tilltugg till ett glas fredagsvin med vännerna?Fin trerätters på lördagskvällen?Eller bara en smaskig tårta till söndagsfikat med familjen?Här väntar över 80 nya lättlagade recept gjorda på läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245035
- Titel
- Hela helgen med mat och vin
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 297 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Små festliga tilltugg till ett glas fredagsvin med vännerna? Fin trerätters på lördagkvällen? Annorlunda temafest? Eller bara en smaskig tårta till söndagsfikat med familjen?Vad du än frågar efter finns svaret i Håkan Larssons nya kokbok Hela helgen med mat och vin – över 80 nya recept väntar på dig!När Håkan Larsson nu kommer med en ny kokbok är den en logisk fortsättning på succéerna med Fredagkväll, Sommarkväll och Lördagkväll. Lättlagade recept på råvaror du hittar överallt, vinförslag till alla rätter och naturligtvis tips på bra matlagarmusik. Allt presenterat med Håkans personliga tilltal – det känns som att ha en kompis i köket.Hela Helgen följer det koncept Håkan har i SVT-s Gomorron Sverige på fredagarna, med hundratusentals tittare: snabblagade tilltugg, en lättgjord, smakrik varmrätt och en fräsch dessert. Varje del har sitt eget avsnitt så att läsaren kan kombinera fritt, med hjälp av den unika Menyguiden.Dessutom har Håkan skapat ett antal temafester för både små och stora sällskap. Till exempel en plockmatsfest med tilltugg och bubbel/vin, ett skaldjursparty och en fest med julöl och glögg, där både söta och salta tilltugg förädlar kalaset.Hela Helgen bygger vidare på ett framgångsrikt koncept där de grundläggande byggstenarna består, men i ny form och med nya ingångar. Precis som Håkan Larssons tidigare böcker präglas den inte bara av god och lättlagad mat, utan också av journalistisk spets och innovation.Hela Helgen är inte bara en kokbok utan också underhållning och vad man lite högtidligt kan kalla folkbildning – något alldeles eget i den svenska kokboksfloden.
Bonnier Fakta 9789174245035 -
Hela helgen med mat och vin
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2015. 176 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Förlagsny. Oläst. Lite lite hanteringsslitage på pärmen. OBS: En fraktavgift oavsett antal böcker i samma order.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245035
- Titel
- Hela helgen med mat och vin
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 297 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Små festliga tilltugg till ett glas fredagsvin med vännerna? Fin trerätters på lördagkvällen? Annorlunda temafest? Eller bara en smaskig tårta till söndagsfikat med familjen?Vad du än frågar efter finns svaret i Håkan Larssons nya kokbok Hela helgen med mat och vin – över 80 nya recept väntar på dig!När Håkan Larsson nu kommer med en ny kokbok är den en logisk fortsättning på succéerna med Fredagkväll, Sommarkväll och Lördagkväll. Lättlagade recept på råvaror du hittar överallt, vinförslag till alla rätter och naturligtvis tips på bra matlagarmusik. Allt presenterat med Håkans personliga tilltal – det känns som att ha en kompis i köket.Hela Helgen följer det koncept Håkan har i SVT-s Gomorron Sverige på fredagarna, med hundratusentals tittare: snabblagade tilltugg, en lättgjord, smakrik varmrätt och en fräsch dessert. Varje del har sitt eget avsnitt så att läsaren kan kombinera fritt, med hjälp av den unika Menyguiden.Dessutom har Håkan skapat ett antal temafester för både små och stora sällskap. Till exempel en plockmatsfest med tilltugg och bubbel/vin, ett skaldjursparty och en fest med julöl och glögg, där både söta och salta tilltugg förädlar kalaset.Hela Helgen bygger vidare på ett framgångsrikt koncept där de grundläggande byggstenarna består, men i ny form och med nya ingångar. Precis som Håkan Larssons tidigare böcker präglas den inte bara av god och lättlagad mat, utan också av journalistisk spets och innovation.Hela Helgen är inte bara en kokbok utan också underhållning och vad man lite högtidligt kan kalla folkbildning – något alldeles eget i den svenska kokboksfloden.
Bonnier Fakta 9789174245035 -
Hela helgen med mat och vin
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1:a uppl. 2015. 176 sidor.
Nyskick. Signerad av författaren.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245035
- Titel
- Hela helgen med mat och vin
- Författare
- Larsson, Håkan
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 297 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 965 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Små festliga tilltugg till ett glas fredagsvin med vännerna? Fin trerätters på lördagkvällen? Annorlunda temafest? Eller bara en smaskig tårta till söndagsfikat med familjen?Vad du än frågar efter finns svaret i Håkan Larssons nya kokbok Hela helgen med mat och vin – över 80 nya recept väntar på dig!När Håkan Larsson nu kommer med en ny kokbok är den en logisk fortsättning på succéerna med Fredagkväll, Sommarkväll och Lördagkväll. Lättlagade recept på råvaror du hittar överallt, vinförslag till alla rätter och naturligtvis tips på bra matlagarmusik. Allt presenterat med Håkans personliga tilltal – det känns som att ha en kompis i köket.Hela Helgen följer det koncept Håkan har i SVT-s Gomorron Sverige på fredagarna, med hundratusentals tittare: snabblagade tilltugg, en lättgjord, smakrik varmrätt och en fräsch dessert. Varje del har sitt eget avsnitt så att läsaren kan kombinera fritt, med hjälp av den unika Menyguiden.Dessutom har Håkan skapat ett antal temafester för både små och stora sällskap. Till exempel en plockmatsfest med tilltugg och bubbel/vin, ett skaldjursparty och en fest med julöl och glögg, där både söta och salta tilltugg förädlar kalaset.Hela Helgen bygger vidare på ett framgångsrikt koncept där de grundläggande byggstenarna består, men i ny form och med nya ingångar. Precis som Håkan Larssons tidigare böcker präglas den inte bara av god och lättlagad mat, utan också av journalistisk spets och innovation.Hela Helgen är inte bara en kokbok utan också underhållning och vad man lite högtidligt kan kalla folkbildning – något alldeles eget i den svenska kokboksfloden.
Bonnier Fakta 1:a 9789174245035
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn