-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186323509
- Titel
- Bosöns kokbok
- Författare
- Lundström, Petra
- Förlag
- SISU Idrottsböcker
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 200 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 735 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matkunskap och läckra recept för hälsa och prestation
Smakfulla fotografier, goda recept och kunskapen du behöver för att skräddarsy den perfekta matsedeln för alla i familjen – idrottare såväl som stillasittare. Bosöns kokbok gör dig till ett kostkunnigt proffs i ditt eget kök.
En måltid ska innehålla rätt mängd energi och näring oavsett hur fysiskt aktiv du är. En måltid ska både se läcker ut och smaka gott och dessutom innehålla rätt mängd energi och näring oavsett hur fysiskt aktiv du är. Måltiderna till en idrottande tonåring måste täcka energibehovet utan att hon eller han för den skull ska behöva äta gigantiska portioner. Och omvänt – en mer stillasittande familjemedlem ska inte behöva nöja sig med några tuggor. Måltiden ska vara en njutning för alla.
Vad och vem ska man tro på?
Det är nästan ett heltidsjobb att följa alla tips och råd som finns kring mat. Olika dieter och kosttrender avlöser varandra. Men i stället för trender och dieter behövs en förståelse för mat, hur och vad den påverkar, vilka konsekvenserna blir av att äta för mycket respektive för lite. Kokboken inleds därför med en enkel teoridel med fakta och tips. En grundläggande kunskap om mat skapar möjlighet att göra aktiva val för optimal hälsa och prestation. Oftast räcker det med några få ändringar i måltidens sammansättning för att måltiden ska anpassas till olika individers energi- och näringsbehov.
Bosöns kokbok kan läsas och användas av alla som är intresserade av matens betydelse för hälsan, alla som gillar god mat och vill prestera i vardagen. Recepten är indelade i huvudmål (frukost, lunch och middag), mellanmål och efterrätter. Boken är rikt illustrerad med läckra bilder.
Bosön är Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum.
I Bosöns utbildningskök som invigdes 2011 har lag, grupper, individuella idrottare och företag möjlighet att kombinera praktik och teori om kost och näringslära. Bosöns kokbok är en del av Riksidrottsförbundets satsning på idrottsnutrition.
SISU Idrottsböcker 1 9789186323509 -
Bosöns kokbok
Häftad bok. SISU Idrottsböcker. 1 uppl. 2012. 171 sidor.
Mycket gott skick. Boken är i nyskick på insidan men bruksslitage på utsidan.
Se gärna mina övriga annonser med liknande böcker, Samfraktar!Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186323509
- Titel
- Bosöns kokbok
- Författare
- Lundström, Petra
- Förlag
- SISU Idrottsböcker
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 200 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 735 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matkunskap och läckra recept för hälsa och prestation
Smakfulla fotografier, goda recept och kunskapen du behöver för att skräddarsy den perfekta matsedeln för alla i familjen – idrottare såväl som stillasittare. Bosöns kokbok gör dig till ett kostkunnigt proffs i ditt eget kök.
En måltid ska innehålla rätt mängd energi och näring oavsett hur fysiskt aktiv du är. En måltid ska både se läcker ut och smaka gott och dessutom innehålla rätt mängd energi och näring oavsett hur fysiskt aktiv du är. Måltiderna till en idrottande tonåring måste täcka energibehovet utan att hon eller han för den skull ska behöva äta gigantiska portioner. Och omvänt – en mer stillasittande familjemedlem ska inte behöva nöja sig med några tuggor. Måltiden ska vara en njutning för alla.
Vad och vem ska man tro på?
Det är nästan ett heltidsjobb att följa alla tips och råd som finns kring mat. Olika dieter och kosttrender avlöser varandra. Men i stället för trender och dieter behövs en förståelse för mat, hur och vad den påverkar, vilka konsekvenserna blir av att äta för mycket respektive för lite. Kokboken inleds därför med en enkel teoridel med fakta och tips. En grundläggande kunskap om mat skapar möjlighet att göra aktiva val för optimal hälsa och prestation. Oftast räcker det med några få ändringar i måltidens sammansättning för att måltiden ska anpassas till olika individers energi- och näringsbehov.
Bosöns kokbok kan läsas och användas av alla som är intresserade av matens betydelse för hälsan, alla som gillar god mat och vill prestera i vardagen. Recepten är indelade i huvudmål (frukost, lunch och middag), mellanmål och efterrätter. Boken är rikt illustrerad med läckra bilder.
Bosön är Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum.
I Bosöns utbildningskök som invigdes 2011 har lag, grupper, individuella idrottare och företag möjlighet att kombinera praktik och teori om kost och näringslära. Bosöns kokbok är en del av Riksidrottsförbundets satsning på idrottsnutrition.
SISU Idrottsböcker 1 9789186323509 -
Bosöns kokbok
Häftad bok.
Nära nyskick. SISU idrottsböcker. 2012. 171 s. 20 x 26cm. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186323509
- Titel
- Bosöns kokbok
- Författare
- Lundström, Petra
- Förlag
- SISU Idrottsböcker
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 200 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 735 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matkunskap och läckra recept för hälsa och prestation
Smakfulla fotografier, goda recept och kunskapen du behöver för att skräddarsy den perfekta matsedeln för alla i familjen – idrottare såväl som stillasittare. Bosöns kokbok gör dig till ett kostkunnigt proffs i ditt eget kök.
En måltid ska innehålla rätt mängd energi och näring oavsett hur fysiskt aktiv du är. En måltid ska både se läcker ut och smaka gott och dessutom innehålla rätt mängd energi och näring oavsett hur fysiskt aktiv du är. Måltiderna till en idrottande tonåring måste täcka energibehovet utan att hon eller han för den skull ska behöva äta gigantiska portioner. Och omvänt – en mer stillasittande familjemedlem ska inte behöva nöja sig med några tuggor. Måltiden ska vara en njutning för alla.
Vad och vem ska man tro på?
Det är nästan ett heltidsjobb att följa alla tips och råd som finns kring mat. Olika dieter och kosttrender avlöser varandra. Men i stället för trender och dieter behövs en förståelse för mat, hur och vad den påverkar, vilka konsekvenserna blir av att äta för mycket respektive för lite. Kokboken inleds därför med en enkel teoridel med fakta och tips. En grundläggande kunskap om mat skapar möjlighet att göra aktiva val för optimal hälsa och prestation. Oftast räcker det med några få ändringar i måltidens sammansättning för att måltiden ska anpassas till olika individers energi- och näringsbehov.
Bosöns kokbok kan läsas och användas av alla som är intresserade av matens betydelse för hälsan, alla som gillar god mat och vill prestera i vardagen. Recepten är indelade i huvudmål (frukost, lunch och middag), mellanmål och efterrätter. Boken är rikt illustrerad med läckra bilder.
Bosön är Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum.
I Bosöns utbildningskök som invigdes 2011 har lag, grupper, individuella idrottare och företag möjlighet att kombinera praktik och teori om kost och näringslära. Bosöns kokbok är en del av Riksidrottsförbundets satsning på idrottsnutrition.
9789186323509 -
Bosöns kokbok
Häftad bok. SISU Idrottsböcker. 1 uppl. 2012. 171 sidor.
Nära nyskick. Mycket fint skick
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186323509
- Titel
- Bosöns kokbok
- Författare
- Lundström, Petra
- Förlag
- SISU Idrottsböcker
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 200 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 735 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matkunskap och läckra recept för hälsa och prestation
Smakfulla fotografier, goda recept och kunskapen du behöver för att skräddarsy den perfekta matsedeln för alla i familjen – idrottare såväl som stillasittare. Bosöns kokbok gör dig till ett kostkunnigt proffs i ditt eget kök.
En måltid ska innehålla rätt mängd energi och näring oavsett hur fysiskt aktiv du är. En måltid ska både se läcker ut och smaka gott och dessutom innehålla rätt mängd energi och näring oavsett hur fysiskt aktiv du är. Måltiderna till en idrottande tonåring måste täcka energibehovet utan att hon eller han för den skull ska behöva äta gigantiska portioner. Och omvänt – en mer stillasittande familjemedlem ska inte behöva nöja sig med några tuggor. Måltiden ska vara en njutning för alla.
Vad och vem ska man tro på?
Det är nästan ett heltidsjobb att följa alla tips och råd som finns kring mat. Olika dieter och kosttrender avlöser varandra. Men i stället för trender och dieter behövs en förståelse för mat, hur och vad den påverkar, vilka konsekvenserna blir av att äta för mycket respektive för lite. Kokboken inleds därför med en enkel teoridel med fakta och tips. En grundläggande kunskap om mat skapar möjlighet att göra aktiva val för optimal hälsa och prestation. Oftast räcker det med några få ändringar i måltidens sammansättning för att måltiden ska anpassas till olika individers energi- och näringsbehov.
Bosöns kokbok kan läsas och användas av alla som är intresserade av matens betydelse för hälsan, alla som gillar god mat och vill prestera i vardagen. Recepten är indelade i huvudmål (frukost, lunch och middag), mellanmål och efterrätter. Boken är rikt illustrerad med läckra bilder.
Bosön är Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum.
I Bosöns utbildningskök som invigdes 2011 har lag, grupper, individuella idrottare och företag möjlighet att kombinera praktik och teori om kost och näringslära. Bosöns kokbok är en del av Riksidrottsförbundets satsning på idrottsnutrition.
SISU Idrottsböcker 1 9789186323509 -
Bosöns kokbok
Häftad bok. SISU Idrottsböcker. 1 uppl. 2012. 171 sidor.
Nära nyskick. Danskt band, trådbunden. Rikt illustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186323509
- Titel
- Bosöns kokbok
- Författare
- Lundström, Petra
- Förlag
- SISU Idrottsböcker
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 200 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 735 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matkunskap och läckra recept för hälsa och prestation
Smakfulla fotografier, goda recept och kunskapen du behöver för att skräddarsy den perfekta matsedeln för alla i familjen – idrottare såväl som stillasittare. Bosöns kokbok gör dig till ett kostkunnigt proffs i ditt eget kök.
En måltid ska innehålla rätt mängd energi och näring oavsett hur fysiskt aktiv du är. En måltid ska både se läcker ut och smaka gott och dessutom innehålla rätt mängd energi och näring oavsett hur fysiskt aktiv du är. Måltiderna till en idrottande tonåring måste täcka energibehovet utan att hon eller han för den skull ska behöva äta gigantiska portioner. Och omvänt – en mer stillasittande familjemedlem ska inte behöva nöja sig med några tuggor. Måltiden ska vara en njutning för alla.
Vad och vem ska man tro på?
Det är nästan ett heltidsjobb att följa alla tips och råd som finns kring mat. Olika dieter och kosttrender avlöser varandra. Men i stället för trender och dieter behövs en förståelse för mat, hur och vad den påverkar, vilka konsekvenserna blir av att äta för mycket respektive för lite. Kokboken inleds därför med en enkel teoridel med fakta och tips. En grundläggande kunskap om mat skapar möjlighet att göra aktiva val för optimal hälsa och prestation. Oftast räcker det med några få ändringar i måltidens sammansättning för att måltiden ska anpassas till olika individers energi- och näringsbehov.
Bosöns kokbok kan läsas och användas av alla som är intresserade av matens betydelse för hälsan, alla som gillar god mat och vill prestera i vardagen. Recepten är indelade i huvudmål (frukost, lunch och middag), mellanmål och efterrätter. Boken är rikt illustrerad med läckra bilder.
Bosön är Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum.
I Bosöns utbildningskök som invigdes 2011 har lag, grupper, individuella idrottare och företag möjlighet att kombinera praktik och teori om kost och näringslära. Bosöns kokbok är en del av Riksidrottsförbundets satsning på idrottsnutrition.
SISU Idrottsböcker 1 9789186323509 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186323509
- Titel
- Bosöns kokbok
- Författare
- Lundström, Petra
- Förlag
- SISU Idrottsböcker
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 200 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 735 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matkunskap och läckra recept för hälsa och prestation
Smakfulla fotografier, goda recept och kunskapen du behöver för att skräddarsy den perfekta matsedeln för alla i familjen – idrottare såväl som stillasittare. Bosöns kokbok gör dig till ett kostkunnigt proffs i ditt eget kök.
En måltid ska innehålla rätt mängd energi och näring oavsett hur fysiskt aktiv du är. En måltid ska både se läcker ut och smaka gott och dessutom innehålla rätt mängd energi och näring oavsett hur fysiskt aktiv du är. Måltiderna till en idrottande tonåring måste täcka energibehovet utan att hon eller han för den skull ska behöva äta gigantiska portioner. Och omvänt – en mer stillasittande familjemedlem ska inte behöva nöja sig med några tuggor. Måltiden ska vara en njutning för alla.
Vad och vem ska man tro på?
Det är nästan ett heltidsjobb att följa alla tips och råd som finns kring mat. Olika dieter och kosttrender avlöser varandra. Men i stället för trender och dieter behövs en förståelse för mat, hur och vad den påverkar, vilka konsekvenserna blir av att äta för mycket respektive för lite. Kokboken inleds därför med en enkel teoridel med fakta och tips. En grundläggande kunskap om mat skapar möjlighet att göra aktiva val för optimal hälsa och prestation. Oftast räcker det med några få ändringar i måltidens sammansättning för att måltiden ska anpassas till olika individers energi- och näringsbehov.
Bosöns kokbok kan läsas och användas av alla som är intresserade av matens betydelse för hälsan, alla som gillar god mat och vill prestera i vardagen. Recepten är indelade i huvudmål (frukost, lunch och middag), mellanmål och efterrätter. Boken är rikt illustrerad med läckra bilder.
Bosön är Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum.
I Bosöns utbildningskök som invigdes 2011 har lag, grupper, individuella idrottare och företag möjlighet att kombinera praktik och teori om kost och näringslära. Bosöns kokbok är en del av Riksidrottsförbundets satsning på idrottsnutrition.
SISU Idrottsböcker 1 9789186323509 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789186323509
- Titel
- Bosöns kokbok
- Författare
- Lundström, Petra
- Förlag
- SISU Idrottsböcker
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 200 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 735 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matkunskap och läckra recept för hälsa och prestation
Smakfulla fotografier, goda recept och kunskapen du behöver för att skräddarsy den perfekta matsedeln för alla i familjen – idrottare såväl som stillasittare. Bosöns kokbok gör dig till ett kostkunnigt proffs i ditt eget kök.
En måltid ska innehålla rätt mängd energi och näring oavsett hur fysiskt aktiv du är. En måltid ska både se läcker ut och smaka gott och dessutom innehålla rätt mängd energi och näring oavsett hur fysiskt aktiv du är. Måltiderna till en idrottande tonåring måste täcka energibehovet utan att hon eller han för den skull ska behöva äta gigantiska portioner. Och omvänt – en mer stillasittande familjemedlem ska inte behöva nöja sig med några tuggor. Måltiden ska vara en njutning för alla.
Vad och vem ska man tro på?
Det är nästan ett heltidsjobb att följa alla tips och råd som finns kring mat. Olika dieter och kosttrender avlöser varandra. Men i stället för trender och dieter behövs en förståelse för mat, hur och vad den påverkar, vilka konsekvenserna blir av att äta för mycket respektive för lite. Kokboken inleds därför med en enkel teoridel med fakta och tips. En grundläggande kunskap om mat skapar möjlighet att göra aktiva val för optimal hälsa och prestation. Oftast räcker det med några få ändringar i måltidens sammansättning för att måltiden ska anpassas till olika individers energi- och näringsbehov.
Bosöns kokbok kan läsas och användas av alla som är intresserade av matens betydelse för hälsan, alla som gillar god mat och vill prestera i vardagen. Recepten är indelade i huvudmål (frukost, lunch och middag), mellanmål och efterrätter. Boken är rikt illustrerad med läckra bilder.
Bosön är Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum.
I Bosöns utbildningskök som invigdes 2011 har lag, grupper, individuella idrottare och företag möjlighet att kombinera praktik och teori om kost och näringslära. Bosöns kokbok är en del av Riksidrottsförbundets satsning på idrottsnutrition.
SISU Idrottsböcker 1 9789186323509 -
Bosöns kokbok
Inbunden bok. SISU Idrottsböcker. 1 uppl. 2012. 171 sidor.
Nyskick. sisuidrottsböcker. Första upplagan, första tryckningen uppl. 2012. 171 s. Inbunden. Nyskick. Matkunskap och läckra recept för hälsa och prestation Smakfulla fotografier, goda recept och kunskapen du behöver för att skräddarsy den perfekta matsedeln för al läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186323509
- Titel
- Bosöns kokbok
- Författare
- Lundström, Petra
- Förlag
- SISU Idrottsböcker
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 171 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 200 x 260 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 735 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Matkunskap och läckra recept för hälsa och prestation
Smakfulla fotografier, goda recept och kunskapen du behöver för att skräddarsy den perfekta matsedeln för alla i familjen – idrottare såväl som stillasittare. Bosöns kokbok gör dig till ett kostkunnigt proffs i ditt eget kök.
En måltid ska innehålla rätt mängd energi och näring oavsett hur fysiskt aktiv du är. En måltid ska både se läcker ut och smaka gott och dessutom innehålla rätt mängd energi och näring oavsett hur fysiskt aktiv du är. Måltiderna till en idrottande tonåring måste täcka energibehovet utan att hon eller han för den skull ska behöva äta gigantiska portioner. Och omvänt – en mer stillasittande familjemedlem ska inte behöva nöja sig med några tuggor. Måltiden ska vara en njutning för alla.
Vad och vem ska man tro på?
Det är nästan ett heltidsjobb att följa alla tips och råd som finns kring mat. Olika dieter och kosttrender avlöser varandra. Men i stället för trender och dieter behövs en förståelse för mat, hur och vad den påverkar, vilka konsekvenserna blir av att äta för mycket respektive för lite. Kokboken inleds därför med en enkel teoridel med fakta och tips. En grundläggande kunskap om mat skapar möjlighet att göra aktiva val för optimal hälsa och prestation. Oftast räcker det med några få ändringar i måltidens sammansättning för att måltiden ska anpassas till olika individers energi- och näringsbehov.
Bosöns kokbok kan läsas och användas av alla som är intresserade av matens betydelse för hälsan, alla som gillar god mat och vill prestera i vardagen. Recepten är indelade i huvudmål (frukost, lunch och middag), mellanmål och efterrätter. Boken är rikt illustrerad med läckra bilder.
Bosön är Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum.
I Bosöns utbildningskök som invigdes 2011 har lag, grupper, individuella idrottare och företag möjlighet att kombinera praktik och teori om kost och näringslära. Bosöns kokbok är en del av Riksidrottsförbundets satsning på idrottsnutrition.
SISU Idrottsböcker 1 9789186323509
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn