-
Grilla med Allt om mat
Inbunden bok. Allt om mat. 2009. 158 sidor.
ISBN 9789186187163
Gott skick. Stockholm : Boniers, 2009 (Italien) 159s. Ill. 25 x 17,5 cm. ISBN: 978-91-86187-16-3 ; Inbunden dekorerat förlagsband. (Kartonnage)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAllt om mat 9789186187163 -
Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
Häftad bok. Prisma. 2 uppl. 2007. 200 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848549
- Titel
- Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 179 x 229 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 665 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker, titlar som Fredagsgourmet och Köksskolan har blivit stora bestsellers. Denna serie om fem böcker trycks nu om för andra gången – och nu i mjukband till lågpris!
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande
Prisma 2 9789151848549 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113073507
- Titel
- Plockmat!
- Författare
- Bajada, Simon - Bennetoft, Catarina
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 168 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 283 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 889 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att bjuda folk på mat måste inte betyda sittande bord och trerättersmiddag klockan sju. Många gånger passar det bättre att servera plockmat - mat som kan ätas sittandes eller ståendes, och där gästerna kan få droppa in när det passar. När antalet sittplatser, tallrikar eller timing i matlagningen inte sätter gränserna öppnas fler möjligheter till fest!
I Allt om mats Plockmat presenteras mängder av recept för stora och små tillfällen. Det kan handla om enkelt plock till inflyttningsfesten där man varken behöver bestick eller tallrikar som är svåra att hitta i flyttstöket, eller after work-hänget där maten fort måste snos ihop när man själv kommer hem samtidigt som gästerna. Men plockmat fungerar också utmärkt till nyårsminglet där man kanske hellre dansar än fastnar i en lång sittning.
Cashewnötssnurror, miniburgare på högrev och kantarellkanapéer, grönkålspizzor och pinchos med kallrökt lax; här finns mat för alla tillfällen: hemmakvällar med de närmaste, öppet hus med trädgårdsbuffé och större fester med många gäster. Recepten kompletteras med välbehövliga praktiska råd och tips: Vad kan förberedas? Hur mycket mat går åt? Hur lång tid tar maten att laga? Vad passar ihop och vad kan vara bra komplement?
Norstedts 1 9789113073507 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151848549
- Titel
- Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 179 x 229 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 665 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker, titlar som Fredagsgourmet och Köksskolan har blivit stora bestsellers. Denna serie om fem böcker trycks nu om för andra gången – och nu i mjukband till lågpris!
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande
Prisma 2 9789151848549 -
Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2003. 256 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842084
- Titel
- Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm
- Vikt
- 899 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den smala maten är en trend idag. Inte bara för att vi är mer fokuserade på våra kroppar utan också för att det har utvecklats fettsnåla tillagningsmetoder som har inneburit lite av en revolution i köket.
I traditionell matlagning kunde allt göras smakligt med ett halvt paket smör eller 3 dl vispgrädde. När det nya franska köket kom fokuserade man mer på råvarorna, buljonger och fettsnåla mousser, bland annat för att fett visserligen ger rondör och smak men ibland också dämpar vissa smaker. Det har alltmer visat sig att man kan få fram en bred och god smakpalett utan fett, så varför inte slippa det extra kaloriintaget?
Smal mat är rolig att laga och god att äta. De väldigt feta rätter som tidigare kändes som riktig festmat kan idag te sig omoderna och tunga, men det betyder inte att man aldrig någonsin ska använda smör och grädde mer, det finns tillfällen då de är oersättliga. Samtliga smala recept i boken är gjorda med lite fett. Här hittar du smala recept på kött, fisk, fågel och grönt. Vad sägs om en sydafrikansk pastasås på finstrimlad biff kryddad med vitlök, curry, ingefära, kanel och mango chutney? Eller en kycklingchili med kidneybönor? Låt det smala smaka!
Prisma 1 9151842084 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151842084
- Titel
- Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 190 x 240 mm
- Vikt
- 899 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Den smala maten är en trend idag. Inte bara för att vi är mer fokuserade på våra kroppar utan också för att det har utvecklats fettsnåla tillagningsmetoder som har inneburit lite av en revolution i köket.
I traditionell matlagning kunde allt göras smakligt med ett halvt paket smör eller 3 dl vispgrädde. När det nya franska köket kom fokuserade man mer på råvarorna, buljonger och fettsnåla mousser, bland annat för att fett visserligen ger rondör och smak men ibland också dämpar vissa smaker. Det har alltmer visat sig att man kan få fram en bred och god smakpalett utan fett, så varför inte slippa det extra kaloriintaget?
Smal mat är rolig att laga och god att äta. De väldigt feta rätter som tidigare kändes som riktig festmat kan idag te sig omoderna och tunga, men det betyder inte att man aldrig någonsin ska använda smör och grädde mer, det finns tillfällen då de är oersättliga. Samtliga smala recept i boken är gjorda med lite fett. Här hittar du smala recept på kött, fisk, fågel och grönt. Vad sägs om en sydafrikansk pastasås på finstrimlad biff kryddad med vitlök, curry, ingefära, kanel och mango chutney? Eller en kycklingchili med kidneybönor? Låt det smala smaka!
Prisma 1 9151842084 -
Grilla med Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 160 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i gott skick. En hälsning från Antenn på försättsbladet. "Innanmätet" på boken ser orört ut.
Skyddsomslaget lite skavd i kanterna.Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848679
- Titel
- Grilla med Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 222 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1032 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Samla vännerna, tänd grillen och servera vinet, det är grilldags och tid för sommarens bästa sätt att umgås!
2002 kom Grilla med Allt om Mat ut för första gången. Boken blev från början mycket uppskattad och har sedan dess tryckts till flera gånger. Nu är det dags för uppföljaren. I denna har vi samlat de allra bästa och mest populära recepten på grillad mat, marinader, såser, röror och tillbehör som publicerats i tidningen Allt om Mat under åren 2002 till 2006.
Samtliga recept är provlagade i tidningens provkök, skrivna på Allt om Mat:s välkända och prisbelönta sätt, och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Grilla med Allt om Mat är en modern kokbok med vackra och informativa bilder. Här finns huvudrätterna, kött, fågel, fisk och grönt, presenterade i var sitt kapitel. Här finns marinaderna med tydliga hänvisningar till passande recept. Här finns alla nödvändiga röror och såser och här finns tillbehören. Här finns tips på hur du ska grilla, hög eller låg värme, med lock eller utan. Hur du ser på köttet, fisken, fågeln eller grönsakerna när det är klart. Och här finns också dryckestips, vilket vin som passar till maten och varför.
Över hundra recept presenteras här i ett generöst format, samma som Mera Fredagsgourmet och Stora Köksskolan till exempel, för inspiration och vägledning till många underbara middagar.
Boken är samanställd av Catarina Bennetoft, matkreatör och matskribent på Allt om Mat, och är precis vad den utger sig för att vara. En bok om hur, vad och varför man ska grilla.
Prisma 1 9789151848679 -
Grilla med Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Mycket rikt och läckert illustrerad. 22x29 cm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848679
- Titel
- Grilla med Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 222 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1032 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Samla vännerna, tänd grillen och servera vinet, det är grilldags och tid för sommarens bästa sätt att umgås!
2002 kom Grilla med Allt om Mat ut för första gången. Boken blev från början mycket uppskattad och har sedan dess tryckts till flera gånger. Nu är det dags för uppföljaren. I denna har vi samlat de allra bästa och mest populära recepten på grillad mat, marinader, såser, röror och tillbehör som publicerats i tidningen Allt om Mat under åren 2002 till 2006.
Samtliga recept är provlagade i tidningens provkök, skrivna på Allt om Mat:s välkända och prisbelönta sätt, och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Grilla med Allt om Mat är en modern kokbok med vackra och informativa bilder. Här finns huvudrätterna, kött, fågel, fisk och grönt, presenterade i var sitt kapitel. Här finns marinaderna med tydliga hänvisningar till passande recept. Här finns alla nödvändiga röror och såser och här finns tillbehören. Här finns tips på hur du ska grilla, hög eller låg värme, med lock eller utan. Hur du ser på köttet, fisken, fågeln eller grönsakerna när det är klart. Och här finns också dryckestips, vilket vin som passar till maten och varför.
Över hundra recept presenteras här i ett generöst format, samma som Mera Fredagsgourmet och Stora Köksskolan till exempel, för inspiration och vägledning till många underbara middagar.
Boken är samanställd av Catarina Bennetoft, matkreatör och matskribent på Allt om Mat, och är precis vad den utger sig för att vara. En bok om hur, vad och varför man ska grilla.
Prisma 1 9789151848679 -
100 lätta snabba middagar ur Allt om Mat.
Gott skick. Forum 1999. pappband. Illustrerad. 111 sid. ISbn9137115537.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137115537
- Titel
- 100 lätta snabba middagar ur Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Förster, Anna - Abrahamsson, Astrid - Almers, Stefan
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 217 x 219 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 425 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad blir det för middag? Och när är den klar? Två frågor du ofta får ¿ och nu ger vi dig hjälp med svaren.I 100 lätta snabba middagar har Catarina Bennetoft och Anna Förster valt bland Allt om Mat:s bästa recept på läcker mat med minimalt besvär. Perfekt för vardagsmiddagen ¿ men ofta tillräckligt festligt för att förgylla en helg. Att laga mat även i vardagslag behöver inte vara besvärligt eller tidsödande. Den här boken ger inspiration och idéer till god och läcker vardagsmat ¿ både för nybörjare och mer erfarna matlagare. God middag!
9137115537 -
100 lätta snabba middagar ur Allt om mat
Inbunden bok. Stockholm : Bonniers specialtidningsförl. : Allt om mat. 1999. 112 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. 22 x 21,5 cm
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197345075
- Titel
- 100 lätta snabba middagar ur Allt om mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Förster, Anna - Abrahamsson, Astrid - Almers, Stefan - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonniers specialtidningsförl. : Allt om mat
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonniers specialtidningsförl. : Allt om mat 9197345075 -
Grilla med Allt om mat
Inbunden bok.
ISBN 9789186187163
Mycket gott skick. Stockholm : Boniers, 2009 (Italien) 159s. Ill. 25 x 17,5 cm. ISBN: 978-91-86187-16-3 ; Inbunden dekorerat förlagsband. (Kartonnage) Bakre övre pärmhörnet ngt stukat, i övrigt är boken i nyskick. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9789186187163 -
100 lätta snabba middagar ur Allt om Mat
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1999. 112 sidor.
Gott skick. Prislapp på framsida.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137115537
- Titel
- 100 lätta snabba middagar ur Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Förster, Anna - Abrahamsson, Astrid - Almers, Stefan
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 217 x 219 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 425 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad blir det för middag? Och när är den klar? Två frågor du ofta får ¿ och nu ger vi dig hjälp med svaren.I 100 lätta snabba middagar har Catarina Bennetoft och Anna Förster valt bland Allt om Mat:s bästa recept på läcker mat med minimalt besvär. Perfekt för vardagsmiddagen ¿ men ofta tillräckligt festligt för att förgylla en helg. Att laga mat även i vardagslag behöver inte vara besvärligt eller tidsödande. Den här boken ger inspiration och idéer till god och läcker vardagsmat ¿ både för nybörjare och mer erfarna matlagare. God middag!
Bokförlaget Forum 9137115537 -
100 lätta snabba middagar ur Allt om Mat
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 1999. 112 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137115537
- Titel
- 100 lätta snabba middagar ur Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Förster, Anna - Abrahamsson, Astrid - Almers, Stefan
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 217 x 219 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 425 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad blir det för middag? Och när är den klar? Två frågor du ofta får ¿ och nu ger vi dig hjälp med svaren.I 100 lätta snabba middagar har Catarina Bennetoft och Anna Förster valt bland Allt om Mat:s bästa recept på läcker mat med minimalt besvär. Perfekt för vardagsmiddagen ¿ men ofta tillräckligt festligt för att förgylla en helg. Att laga mat även i vardagslag behöver inte vara besvärligt eller tidsödande. Den här boken ger inspiration och idéer till god och läcker vardagsmat ¿ både för nybörjare och mer erfarna matlagare. God middag!
Bokförlaget Forum 9137115537 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151844826
- Titel
- Bakat : ur Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 174 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 598 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Bakat har vi samlat de bästa recepten på goda och läckra tårtor, kakor, vetebröd, matbröd med mera ur Sveriges bästa och populäraste mattidning, Allt om Mat. Det är meningen att både nybörjaren och den lite mer bakvane skall kunna hitta något som lockar bland de varierade recepten. Och om du tar det lugnt och följer de enkla anvisningarna slipper du med all sannolikhet obehagliga överraskningar; alla recept är naturligtvis provbakade i i Allt om Mats provkök minst en gång, ofta fler! Men trots det händer det ibland att baket på något sätt inte blir som man tänkt sig. Kakan sjunker ihop, spricker eller misslyckas på annat sätt. För att vi skall förstå vad som kan ha gått fel inleds därför varje kapitel med en felsökningshjälp. Alla ansträngningar har gjorts för att vi ska få njuta hembakat på bästa sätt.
Bakat är boken som kommer att ge dig många roliga stunder i köket och mycket njutning till kaffe eller te både morgon, middag och kväll!
Boken är indelad i 5 olika huvudavdelningar:
1. Småkakor
2. Mjuka kakor
3. Tårtor och bakelser
4. Kex och skorpor
5. Bröd
Bakat är pålitlig, användarvänlig, lätt att bläddra i och överskådlig. Pärmen och papperet tål kladd och avtorkning. Bakat innehåller drygt 120 recept med inspirerande bilder.
Prisma 1 9151844826 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonniers 9789186187163
-
Svenska folkets 100 bästa recept ur Allt om m...
Inbunden bok. Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat. 111 sidor.
Gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197306258
- Titel
- Svenska folkets 100 bästa recept ur Allt om mat : soppor, smårätter, fisk, kött, fågel, bröd, dessert
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Hemberg, Birgit - Almers, Stefan - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat 9197306258 -
100 bullar kakor tårtor ur Allt om mat
Inbunden bok. Stockholm : Bonnier Tidskrifter : Allt om mat. 2000. 111 sidor.
Gott skick. Användarslitage på bokens nedre hörn.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189346122
- Titel
- 100 bullar kakor tårtor ur Allt om mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonnier Tidskrifter : Allt om mat
- Utgivningsår
- 2000
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonnier Tidskrifter : Allt om mat 9189346122 -
Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 2008. 199 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151851525
- Titel
- Gott och lätt : smalmat från Allt om Mat
- Författare
- Holmström, Jan - Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 199 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 176 x 249 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 672 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- God mat med låg fetthalt och få kalorier – låter det som en omöjlig ekvation?
Det är det inte. I Gott & lätt – smalmat från Allt om Mat hittar du över 100 recept på läckra måltider som tillfredställer både öga och gom men inte lämnar trista spår i samvete och midja. Kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. Gott, nyttigt och inte minst lätt!
Ur innehållet:
Fisk & skaldjur
Fågel
Kött
Soppor
Grönt
Register
Prisma 3 9789151851525 -
100 lätta snabba middagar ur Allt om mat
Inbunden bok. Bonniers specialtidningsförl. - Allt om mat. 1999.
Nära nyskick. 111.(1)s. Rygghuvud och ryggfot lätt tilltryckta. Inget trasigt eller skrivet. Färgfotoillustrerad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197345075
- Titel
- 100 lätta snabba middagar ur Allt om mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Förster, Anna - Abrahamsson, Astrid - Almers, Stefan - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonniers specialtidningsförl. : Allt om mat
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Bonniers specialtidningsförl. - Allt om mat 9197345075 -
Svenska folkets 100 bästa recept ur Allt om m...
Inbunden bok. Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat. 111 sidor.
Mycket gott skick. Hmk
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197306258
- Titel
- Svenska folkets 100 bästa recept ur Allt om mat : soppor, smårätter, fisk, kött, fågel, bröd, dessert
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Hemberg, Birgit - Almers, Stefan - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat 9197306258 -
Svenska folkets 100 bästa recept ur Allt om m...
Inbunden bok. Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat. 111 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197306258
- Titel
- Svenska folkets 100 bästa recept ur Allt om mat : soppor, smårätter, fisk, kött, fågel, bröd, dessert
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Hemberg, Birgit - Almers, Stefan - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat 9197306258 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151848563
- Titel
- Vardagsfavoriter : ur Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Jenkinson, Marie-Charlotte - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 200 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 179 x 230 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 662 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt om Mat har vid sidan av tidningen en stor utgivning av kokböcker som blivit stora bestsellers.
Gott & lätt, Gott & grönt, Slutet gott, Vardagsfavoriter samt Fisk & skaldjur är titlarna på de fem populära kokböcker till lågpris som nu släpps i två omgångar.
Vintern 2007 kommer så i första släppet smalmatsboken Gott & lätt, med över 100 recept på läckra måltider som inte lämnar trista spår i samvete och runt midjan. Här hittar du kött, fisk, fågel och grönt; alla recept på middagar under 450 kalorier. I januari kommer också nytrycket av den läckra dessertboken Slutet gott med de allra bästa efterrättsrecepten ur tidningen.
Våren 2007 släpps de tre övriga titlarna i serien:
Gott & grönt, där du hittar allt från sallader till hela menyer. Har du gäster som är vegetarianer kan du här hitta festmaten som du kan servera hela sällskapet, och om du bara vill kunna variera vardagsmaten hittar du ny inspiration.
Fisk & skaldjur med festmat likaväl som vardagsmat – och idag vet vi att det nästan alltid är hälsosam mat. I boken har vi samlat de bästa fiskrecepten från Allt om Mat.
Vardagsfavoriter är den tredje titeln i vårsläppet. Många tycker att vardagsmaten är den allra svåraste. Den bör gå snabbt att laga och samtidigt vara god, nyttig, varierad och prisvärd. Här hittar du våra bästa recept på vardagsmat från de senaste årens utgåvor av Allt om Mat. Klassiska smaker liksom nya, djärvare kombinationer med nya råvaror och kryddor från världens många länder.
Alla böckerna är genomillustrerade i färg och recepten är provlagade i Allt om Mats provkök vilket garanterar att de inte bara är möjliga att göra utan också att resultatet är välsmakande och välgörande.
Prisma 9789151848563 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151848679
- Titel
- Grilla med Allt om Mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Allt om mat
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 222 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1032 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Samla vännerna, tänd grillen och servera vinet, det är grilldags och tid för sommarens bästa sätt att umgås!
2002 kom Grilla med Allt om Mat ut för första gången. Boken blev från början mycket uppskattad och har sedan dess tryckts till flera gånger. Nu är det dags för uppföljaren. I denna har vi samlat de allra bästa och mest populära recepten på grillad mat, marinader, såser, röror och tillbehör som publicerats i tidningen Allt om Mat under åren 2002 till 2006.
Samtliga recept är provlagade i tidningens provkök, skrivna på Allt om Mat:s välkända och prisbelönta sätt, och illustrerade med fotografier tagna av några av Sveriges allra bästa matfotografer.
Grilla med Allt om Mat är en modern kokbok med vackra och informativa bilder. Här finns huvudrätterna, kött, fågel, fisk och grönt, presenterade i var sitt kapitel. Här finns marinaderna med tydliga hänvisningar till passande recept. Här finns alla nödvändiga röror och såser och här finns tillbehören. Här finns tips på hur du ska grilla, hög eller låg värme, med lock eller utan. Hur du ser på köttet, fisken, fågeln eller grönsakerna när det är klart. Och här finns också dryckestips, vilket vin som passar till maten och varför.
Över hundra recept presenteras här i ett generöst format, samma som Mera Fredagsgourmet och Stora Köksskolan till exempel, för inspiration och vägledning till många underbara middagar.
Boken är samanställd av Catarina Bennetoft, matkreatör och matskribent på Allt om Mat, och är precis vad den utger sig för att vara. En bok om hur, vad och varför man ska grilla.
Prisma 1 9789151848679 -
GRILLA MED ALLT OM MAT
Inbunden bok. Allt om mat. 2009. 160 sidor.
ISBN 9186187163
Gott skick. 18x25 cm, 540 gram
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKAllt om mat 9186187163 -
100 lätta snabba middagar ur Allt om mat
Inbunden bok. Stockholm : Bonniers specialtidningsförl. : Allt om mat. 1999. 111 sidor.
Mycket gott skick. Kartonnage
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197345075
- Titel
- 100 lätta snabba middagar ur Allt om mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Förster, Anna - Abrahamsson, Astrid - Almers, Stefan - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonniers specialtidningsförl. : Allt om mat
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonniers specialtidningsförl. : Allt om mat 9197345075 -
Bakat: ur Allt om Mat
Inbunden bok. Bonnier Tidskrifter AB. 2005. 174 sidor.
ISBN 9189346645
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonnier Tidskrifter AB 9189346645 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBonnier 9189346645
-
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
100 lätta snabba middagar ur Allt om mat
Inbunden bok. Stockholm : Bonniers specialtidningsförl. : Allt om mat. 1999. 110 sidor.
Gott skick. Namnad.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197345075
- Titel
- 100 lätta snabba middagar ur Allt om mat
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Förster, Anna - Abrahamsson, Astrid - Almers, Stefan - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonniers specialtidningsförl. : Allt om mat
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonniers specialtidningsförl. : Allt om mat 9197345075 -
Svenska folkets 100 bästa recept ur Allt om m...
Inbunden bok. Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat. 111 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9197306258
- Titel
- Svenska folkets 100 bästa recept ur Allt om mat : soppor, smårätter, fisk, kött, fågel, bröd, dessert
- Författare
- Bennetoft, Catarina - Hemberg, Birgit - Almers, Stefan - Allt om mat
- Förlag
- Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat
- Språk
- Svenska
Stockholm : Bonniers Specialtidningsförl. : Allt om mat 9197306258
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn