-
Maten från glasriket
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2002. 72 sidor.
Mycket gott skick. Pärmarna något solkiga men inlagan i princip som ny.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153423065
- Titel
- Maten från glasriket
- Författare
- Malin Söderström - Thomas Jönsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med på en resa i Glasriket!
En av Sveriges mest uppmärksammade kockar Malin Söderström har gjort en matresa genom Glasriket och på sitt eget personliga sätt tolkat de småländska kökstraditionerna. Hon blev invigd i ostkakans hemligheter och tittade in naturens eget skafferi.
Det blev även besök i Duvemåla och hos Kungen i Glasriket Älgen. Bilderna är skickligt fotograferade av Wolfgang Kleinschmidt och visar mat och glas på ett nytt och spännande sätt! Boken finns också på engelska och tyska. Ca 40 färgfoton, ca 35 recept.
Ica Bokförlag 1 9789153423065 -
Malin Söderströms middagstips : Söderström, M...
Inbunden bok. TV4 AB. 1 uppl. 2005. 144 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189406214
- Titel
- Malin Söderströms middagstips : Söderström, Malin
- Författare
- Malin Söderström
- Förlag
- TV4 AB
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 305 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Rotfrukter är en kärlek jag har. Det är ju så gott. Och enkelt. Krydda lite, lägg dem på en plåt, in i ugnen en stund och så har du en hel måltid. Eller ett perfekt tillbehör."
Malin Söderström har inspirerat tiotusentals tittare i TV4:s Nyhetsmorgon att göra små nunderverk av sina middagar. Med mycket charm och lite krångel har hon visat hemmakockarna hur lätt och snabbt man kan laga riktigt god mat.
Här finns Malin Söderströms populära recept från Nyhetsmorgon tillsammans med många matlagningstips och knep – och mycket matglädje.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
TV4 AB 1 9189406214 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153424204
- Titel
- Mat för blå dagar
- Författare
- Malin Söderström - Tomas Tengby
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sol, vind och vatten. Grilla på stranden. Middag med vännerna i trädgården. Ett litet kvällsdopp. Skymningen och det magiska ljuset. Stillheten i syrénbersån. En bra bok, ett kallt glas med svalka och en gräsmatta som kan klippas en annan dag. På sommaren sänker vi kraven på oss själva. Vi lever lite mer som vi egentligen vill leva. Vi njuter mer, slappar mer, tar lättare på saker och ting. Mat för blå dagar.
Vi vill äta gott naturligtvis. Men vi vill också ha tid att umgås, så det ska gärna gå snabbt och vara lätt att laga till. Bekväm mat som tar vara på smakerna och låter råvarorna göra jobbet. Malin Söderström lagar maten och Tomas Tengby skriver om sommaren, som t.ex. hur man gör en enkel väderprognos genom att studera molnen.
Mat för blå dagar i sommarstugan, båten och hemma. Mat till picknicken, sommarfesten, grillpartyt på stranden, skaldjursfesten, grillfesten i trädgården och till vardags.
Fräscha och matiga sallader. Annorlunda soppor och pasta. Läckra desserter och trevligt småplock. Fisk, lamm, kyckling. Och grillat så klart! Ett enkelt liv gör livet enklare. Ca 50 färgfoton, ca 60 recept.
Ica Bokförlag 1 9153424204 -
Smårätter : förätter, sidorätter, tapas, anti...
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2001. 195 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151838168
- Titel
- Smårätter : förätter, sidorätter, tapas, antipasti och bufférätter
- Författare
- Per Gustafson - Malin Söderström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 195 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 593 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna, förrätterna, tapas, antipasta, sushi med mera som är heta och inne bland matälskarna.
Den svenska traditionen med smörgåsbordet dignande av smårätter gör oss speciellt lämpade att ta till oss influenser från andra matkulturer och därur åstadkomma både något traditionellt och nytt.
Små rätter är skapad av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström deltog i det framgångsrika svenska koklandslaget som vann en guldmedalj vid de olympiska tävlingarna i Berlin 1996 och Henrik Nordström är kökschef på restaurangen Bon Lloc där bl a smårätterna, "tapas", är en av specialiteterna. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver. Här finner du svaret på förrättsproblemet, här får du råd hur du komponerar dina bufféer, här kan du kombinera din egen plockmat. Allt läckert fotograferat av Fabian Björnstjerna och formgivet av Carl Åkesson.
Prisma 2 9151838168 -
Mmm... Malins mat : Malin Söderströms högst p...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2004. 176 sidor.
Nära nyskick. ........ // Kokbok med recept på mat för olika tillfällen. De olika kapitlen innehåller kött, fågel och vilt, fisk och skaldjur, grönsaker, ris, gryn och pasta, soppor, lite av varje samt efterrätter. Författaren har varit medlem i Svenska kocklandslaget läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153423135
- Titel
- Mmm... Malins mat : Malin Söderströms högst personliga urval egna recept på läcker, lättlagad mat
- Författare
- Malin Söderström - Kerstin Lindblad
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 247 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 739 g
- Språk
- Svenska
Ica Bokförlag 1 9153423135 -
Kokkonst för den självläkande människan
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2000. 192 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i hyggligt skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116479
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
Bokförlaget Forum 9137116479 -
Ja tack: mat för diabetiker och alla andra
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2003. 72 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153420187
- Titel
- Ja tack: mat för diabetiker och alla andra
- Författare
- Malin Söderström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 512 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Ofta får en diabetiker säga nej tack till mycket. I denna bok presenteras nyttiga, goda recept på ett lustfyllt sätt och som man kan säga ja tack till. All diabetesbehandling går ut på att hålla blodsockret på en så normal nivå som möjligt. Det gör man med hjälp av en kombination av rätt kost, läkemedel och motion. Egentligen borde alla människor äta den mat som en diabetiker bör äta. Det finns 100 miljoner diabetiker i världen, som man känner till. Trots upptäckten av insulinet fortsätter sjukdomen att gäcka läkarvetenskapen, inte minst sedan det har konstaterats att sjukdomen är på frammarsch över hela världen och allra snabbast i Skandinavien. Malin Söderström, den enda kvinnan i det Svenska Kocklandslaget, svarar för recepten. Alla recepten är faktagranskade och näringsberäknade av dietisten Annette Järvi, Uppsala Akademiska Sjukhus. Ca 50 recept, ca 40 färgfoton.
Ica Bokförlag 1 9153420187 -
Kokkonst för den självläkande människan
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2000. 192 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137116471
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
Bokförlaget Forum 9789137116471 -
Smårätter
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2000. 192 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Rikl.färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151837871
- Titel
- Smårätter
- Författare
- Per Gustafson - Malin Söderström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 614 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna förrätterna, tapas, antipasta, sushi med mera som är "heta" och "inne" bland matälskarna.
Den svenska traditionen med smörgåsbordet dignande av smårätter gör oss speciellt lämpade att ta till oss influenser från andra matkulturer och därur åstadkomma både något traditionellt och nytt.
Små rätter är skapad av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström deltog i det framgångsrika svenska koklandslaget som vann en guldmedalj vid de olympiska tävlingarna i Berlin 1996 och Henrik Nordström är kökschef på restaurangen Bon Lluc där bl a smårätterna tapas är en av specialiteterna. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver. Här finner du svaret på förrättsproblemet, här får du råd hur du komponerar dina bufféer, här kan du kombinera din egen plockmat. Allt läckert fotograferat av Fabian Björnstjerna och formgivet av Carl Åkesson.
Prisma 1 9789151837871 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153424204
- Titel
- Mat för blå dagar
- Författare
- Malin Söderström - Tomas Tengby
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sol, vind och vatten. Grilla på stranden. Middag med vännerna i trädgården. Ett litet kvällsdopp. Skymningen och det magiska ljuset. Stillheten i syrénbersån. En bra bok, ett kallt glas med svalka och en gräsmatta som kan klippas en annan dag. På sommaren sänker vi kraven på oss själva. Vi lever lite mer som vi egentligen vill leva. Vi njuter mer, slappar mer, tar lättare på saker och ting. Mat för blå dagar.
Vi vill äta gott naturligtvis. Men vi vill också ha tid att umgås, så det ska gärna gå snabbt och vara lätt att laga till. Bekväm mat som tar vara på smakerna och låter råvarorna göra jobbet. Malin Söderström lagar maten och Tomas Tengby skriver om sommaren, som t.ex. hur man gör en enkel väderprognos genom att studera molnen.
Mat för blå dagar i sommarstugan, båten och hemma. Mat till picknicken, sommarfesten, grillpartyt på stranden, skaldjursfesten, grillfesten i trädgården och till vardags.
Fräscha och matiga sallader. Annorlunda soppor och pasta. Läckra desserter och trevligt småplock. Fisk, lamm, kyckling. Och grillat så klart! Ett enkelt liv gör livet enklare. Ca 50 färgfoton, ca 60 recept.
Ica Bokförlag 1 9153424204 -
Kokkonst för den självläkande människan
Inbunden bok. Bokförlaget Forum. 2000. 192 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Presentskick. KÖP FLERA BÖCKER TILL SAMMA FRAKTPRIS. Tryck på säljare: Tabermans böcker nedan och se utbudet !
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116479
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
Bokförlaget Forum 9137116479 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153421191
- Titel
- Served from the Swedish
- Författare
- Jan Gradvall - Malin Söderström
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 238 x 275 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 644 g
- Språk
- English
Ica Bokförlag 1 9789153421191 -
Maten från glasriket
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2002. 72 sidor.
Nära nyskick. (305) PRESENTSKICK. ..........SMÅLÄNDSKA MATTRADITIONER.........SPÄNNANDE MÖTE
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153423062
- Titel
- Maten från glasriket
- Författare
- Malin Söderström - Thomas Jönsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med på en resa i Glasriket!
En av Sveriges mest uppmärksammade kockar Malin Söderström har gjort en matresa genom Glasriket och på sitt eget personliga sätt tolkat de småländska kökstraditionerna. Hon blev invigd i ostkakans hemligheter och tittade in naturens eget skafferi.
Det blev även besök i Duvemåla och hos Kungen i Glasriket Älgen. Bilderna är skickligt fotograferade av Wolfgang Kleinschmidt och visar mat och glas på ett nytt och spännande sätt! Boken finns också på engelska och tyska. Ca 40 färgfoton, ca 35 recept.
Ica Bokförlag 1 9153423062 -
Malin Söderströms middagstips
Inbunden bok. TV4 AB. 2005. 144 sidor.
Nyskick. Krydda lite, lägg dem på en plåt, in i ugnen en stund och så har du en hel måltid. Eller ett perfekt tillbehör.Med mycket charm och lite krångel har hon visat hemmakockarna hur lätt och snabbt man kan laga riktigt god mat. Här finns Malin Söderströms popu läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9189406214
- Titel
- Malin Söderströms middagstips : Söderström, Malin
- Författare
- Malin Söderström
- Förlag
- TV4 AB
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 305 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Rotfrukter är en kärlek jag har. Det är ju så gott. Och enkelt. Krydda lite, lägg dem på en plåt, in i ugnen en stund och så har du en hel måltid. Eller ett perfekt tillbehör."
Malin Söderström har inspirerat tiotusentals tittare i TV4:s Nyhetsmorgon att göra små nunderverk av sina middagar. Med mycket charm och lite krångel har hon visat hemmakockarna hur lätt och snabbt man kan laga riktigt god mat.
Här finns Malin Söderströms populära recept från Nyhetsmorgon tillsammans med många matlagningstips och knep – och mycket matglädje.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
TV4 AB 9189406214 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789153424208
- Titel
- Mat för blå dagar
- Författare
- Malin Söderström - Tomas Tengby
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sol, vind och vatten. Grilla på stranden. Middag med vännerna i trädgården. Ett litet kvällsdopp. Skymningen och det magiska ljuset. Stillheten i syrénbersån. En bra bok, ett kallt glas med svalka och en gräsmatta som kan klippas en annan dag. På sommaren sänker vi kraven på oss själva. Vi lever lite mer som vi egentligen vill leva. Vi njuter mer, slappar mer, tar lättare på saker och ting. Mat för blå dagar.
Vi vill äta gott naturligtvis. Men vi vill också ha tid att umgås, så det ska gärna gå snabbt och vara lätt att laga till. Bekväm mat som tar vara på smakerna och låter råvarorna göra jobbet. Malin Söderström lagar maten och Tomas Tengby skriver om sommaren, som t.ex. hur man gör en enkel väderprognos genom att studera molnen.
Mat för blå dagar i sommarstugan, båten och hemma. Mat till picknicken, sommarfesten, grillpartyt på stranden, skaldjursfesten, grillfesten i trädgården och till vardags.
Fräscha och matiga sallader. Annorlunda soppor och pasta. Läckra desserter och trevligt småplock. Fisk, lamm, kyckling. Och grillat så klart! Ett enkelt liv gör livet enklare. Ca 50 färgfoton, ca 60 recept.
Ica Bokförlag 1 9789153424208 -
Kokkonst för den självläkande människan
Inbunden bok. Bonnierförlagen. 2000. 192 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116479
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
Bonnierförlagen 9137116479 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9153423062
- Titel
- Maten från glasriket
- Författare
- Malin Söderström - Thomas Jönsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med på en resa i Glasriket!
En av Sveriges mest uppmärksammade kockar Malin Söderström har gjort en matresa genom Glasriket och på sitt eget personliga sätt tolkat de småländska kökstraditionerna. Hon blev invigd i ostkakans hemligheter och tittade in naturens eget skafferi.
Det blev även besök i Duvemåla och hos Kungen i Glasriket Älgen. Bilderna är skickligt fotograferade av Wolfgang Kleinschmidt och visar mat och glas på ett nytt och spännande sätt! Boken finns också på engelska och tyska. Ca 40 färgfoton, ca 35 recept.
Ica Bokförlag 1 9153423062 -
Kokkonst för den självläkande människan
Inbunden bok. Forum förlag. 2000. 192 sidor.
Mycket gott skick. Kartonnage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116479
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
Forum förlag 9137116479 -
Malin Söderströms middagstips : Söderström, M...
Inbunden bok. TV4 AB. 1 uppl. 2005. 144 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Oläst ex.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789189406216
- Titel
- Malin Söderströms middagstips : Söderström, Malin
- Författare
- Malin Söderström
- Förlag
- TV4 AB
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 305 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Rotfrukter är en kärlek jag har. Det är ju så gott. Och enkelt. Krydda lite, lägg dem på en plåt, in i ugnen en stund och så har du en hel måltid. Eller ett perfekt tillbehör."
Malin Söderström har inspirerat tiotusentals tittare i TV4:s Nyhetsmorgon att göra små nunderverk av sina middagar. Med mycket charm och lite krångel har hon visat hemmakockarna hur lätt och snabbt man kan laga riktigt god mat.
Här finns Malin Söderströms populära recept från Nyhetsmorgon tillsammans med många matlagningstips och knep – och mycket matglädje.
Boken är utgiven av TV4 och distribueras av Bokförlaget Natur och Kultur.
TV4 AB 1 9789189406216 -
Kokkonst För Den Självläkande Människan - Häl...
Inbunden bok. Forum. 2000. Inbunden.
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, de läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116479
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
9137116479 -
Malin Söderströms middagstips
Inbunden bok. Tv 4. 2000. 144 sidor.
Mycket gott skick. Malin Söderström känd från Nyhetsmorgon på TV 4, här med en bok med sina recept. Focus på nyttigt och gott , ingen slentrian utan rätter som sticket ut på ett bra sätt . Väl värd att ha som inspirationskälla till både varadag och fest! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKTv 4 -
Kokkonst för den självläkande människan - häl...
Inbunden bok.
Gott skick. Skyddsomslag i nära nyskick. Stockholm : Forum, 2000 (Italien) 191[1]s. Ill. (huvudsakligen i färg) 25 cm. Foto: Pål Allan. ISBN: 91-37-11647-9 ; Inb. förlagsband med skyddsomslag. Namn, år, i övrigt i mycket fint skick. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116479
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
9137116479 -
Kokkonst för den självläkande människan
Inbunden bok. Bonnierförlagen. 2000. 192 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116479
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
Bonnierförlagen 9137116479 -
MAT FÖR BLÅ DAGAR. LÄTTLAGAT FÖR SOMMAR OCH G...
Inbunden bok. Ica Bokförlag. Första uppl. 2003. 68 sidor.
Nyskick. Inga namn eller andra markeringar.
Sol, vind och vatten. Grilla på stranden. Middag med vännerna i trädgården. Ett litet kvällsdopp. Skymningen och det magiska ljuset. Stillheten i syrénbersån. En bra bok, ett kallt glas med svalka och en gräsmatta som k läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153424204
- Titel
- Mat för blå dagar
- Författare
- Malin Söderström - Tomas Tengby
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 560 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sol, vind och vatten. Grilla på stranden. Middag med vännerna i trädgården. Ett litet kvällsdopp. Skymningen och det magiska ljuset. Stillheten i syrénbersån. En bra bok, ett kallt glas med svalka och en gräsmatta som kan klippas en annan dag. På sommaren sänker vi kraven på oss själva. Vi lever lite mer som vi egentligen vill leva. Vi njuter mer, slappar mer, tar lättare på saker och ting. Mat för blå dagar.
Vi vill äta gott naturligtvis. Men vi vill också ha tid att umgås, så det ska gärna gå snabbt och vara lätt att laga till. Bekväm mat som tar vara på smakerna och låter råvarorna göra jobbet. Malin Söderström lagar maten och Tomas Tengby skriver om sommaren, som t.ex. hur man gör en enkel väderprognos genom att studera molnen.
Mat för blå dagar i sommarstugan, båten och hemma. Mat till picknicken, sommarfesten, grillpartyt på stranden, skaldjursfesten, grillfesten i trädgården och till vardags.
Fräscha och matiga sallader. Annorlunda soppor och pasta. Läckra desserter och trevligt småplock. Fisk, lamm, kyckling. Och grillat så klart! Ett enkelt liv gör livet enklare. Ca 50 färgfoton, ca 60 recept.
Ica Bokförlag Första 9153424204 -
Kokkonst för den självläkande människan
Inbunden bok. Bonnierförlagen. 2000. 192 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Färgfotoillustrerad. Oläst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137116471
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
Bonnierförlagen 9789137116471 -
Kokkonst för den självläkande människan
Inbunden bok. Bonnierförlagen. 2000. 192 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ!
Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan u läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116479
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
Bonnierförlagen 9137116479 -
Kycklingköket : 100 recept tillagade och foto...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2000. 159 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151837005
- Titel
- Kycklingköket : 100 recept tillagade och fotograferade på Restauranghögskolan i Grythyttan
- Författare
- Bruno Ehrs - Tony Manieri - Malin Söderström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 159 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 865 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kyckling är en av svenska folkets mest populära råvaror när det gäller mat till vardag och fest. Från husmanskost till gourmetanrättningar, från sallader till mustiga grytor – möjligheterna är obegränsade. Kycklingköket är en kokbok full med inspiration och smakliga recept på kyckling i alla former.
Boken är uppdelad i kapitel som tapas och smårätter, lunchlåda, snabbt tillagat, picknick, sallad, soppa, wok, gryta och bakad, kokad och pocherad, grillad och marinerad samt klassiker.
Här finns spännande rätter med inspiration från Europa, Asien, Latinamerika och Afrika, smaksatta med citron, chili, fänkål, kryddpeppar, mynta, rosmarin, salvia, timjan, vitlök och färska örter...
Här finns små spett, vårrullar, pajer, mackor, kyckling i lergryta, pot au feu, kokt och rimmad kyckling, barbecue och Djävulsk kyckling marinerad i stark senap bland mycket annat smakligt och lockande.
De över hundra recepten är sammanställda av elever på restauranghögskolan i Grythyttan tillsammans med Malin Söderström och rätterna är fotograferade på skolan.
Malin Söderström med bakgrund i Kocklandslaget är idag kockkonsult. Tony Manieri, bokens formgivare, utkommer i höst med sin första roman, thrillern Under huden. Bruno Ehrs är en av landets mest framstående fotografer.
Prisma 1 9151837005 -
Maten från glasriket
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1 uppl. 2002. 72 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153423062
- Titel
- Maten från glasriket
- Författare
- Malin Söderström - Thomas Jönsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 72 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 570 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med på en resa i Glasriket!
En av Sveriges mest uppmärksammade kockar Malin Söderström har gjort en matresa genom Glasriket och på sitt eget personliga sätt tolkat de småländska kökstraditionerna. Hon blev invigd i ostkakans hemligheter och tittade in naturens eget skafferi.
Det blev även besök i Duvemåla och hos Kungen i Glasriket Älgen. Bilderna är skickligt fotograferade av Wolfgang Kleinschmidt och visar mat och glas på ett nytt och spännande sätt! Boken finns också på engelska och tyska. Ca 40 färgfoton, ca 35 recept.
Ica Bokförlag 1 9153423062 -
Kokkonst för den självläkande människan
Inbunden bok. Bonnierförlagen. 2000. 192 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9137116479
- Titel
- Kokkonst för den självläkande människan
- Författare
- Ehdin, Sanna
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 237 x 244 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 924 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Kocken och immunologen dukar upp god och läcker mat som gör gott för både kropp och själ! Maten vi äter är så mycket mer än bara något vi stoppar i oss. Den ger smaker och dofter som förknippas med olika minnen, den ger oss livskraft och energi. Redan under antiken slog Hippokrates fast att maten ska vara vår medicin, och inom folkmedicinen har maten alltid ingått som en viktig del. I den här nytänkande matboken skriver forskaren Susanna Ehdin om vad vi ska äta för att stärka immunförsvar, kropp och psyke och få balans i kroppen. Kocken Malin Söderström har sammanställt omkring hundra recept på frestande rätter, exempelvis citronpumpasoppa, karibisk fisksallad och sega bananbitar. Fotografen Pål Allan har tagit inbjudande färgbilder. Susanna Ehdin, fil.dr, är verksam som fri forskare och författare. Hon har skrivit den uppmärksammade boken Den självläkande människan (1999), är en uppskattad föreläsare och medverkar ofta i tidningar, radio och TV, samt är även konstnär. Malin Söderström är en av Sveriges mest välkända kvinnliga kockar. Hon har varit medlem i det svenska kocklandslaget och medverkar flitigt i matprogram i TV, men hon är också känd från radioprogram, tidningsreportage och matböcker.
Bonnierförlagen 9137116479 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151837870
- Titel
- Smårätter
- Författare
- Per Gustafson - Malin Söderström
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 614 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Dagens svenska matkultur, med dess influenser från världens alla kök, håller på att utvecklats till en av de mest spännande och högklassiga i världen. Just nu är det smårätterna förrätterna, tapas, antipasta, sushi med mera som är "heta" och "inne" bland matälskarna.
Den svenska traditionen med smörgåsbordet dignande av smårätter gör oss speciellt lämpade att ta till oss influenser från andra matkulturer och därur åstadkomma både något traditionellt och nytt.
Små rätter är skapad av den nya generationens främsta matlagare. Per Gustafson och Malin Söderström deltog i det framgångsrika svenska koklandslaget som vann en guldmedalj vid de olympiska tävlingarna i Berlin 1996 och Henrik Nordström är kökschef på restaurangen Bon Lluc där bl a smårätterna tapas är en av specialiteterna. Tillsammans med matjournalisten Ebba Wachtmeister har de skapat en receptsamling med små rätter som innehåller allt en modern matlagare behöver. Här finner du svaret på förrättsproblemet, här får du råd hur du komponerar dina bufféer, här kan du kombinera din egen plockmat. Allt läckert fotograferat av Fabian Björnstjerna och formgivet av Carl Åkesson.
Prisma 1 9151837870
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn