-
Morberg : scenen, livet och konsten att laga...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2009. 208 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240085
- Titel
- Morberg : scenen, livet och konsten att laga mat
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1299 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat, scenkonst, reflektioner - allt går ihop i skådespelaren och kocken Per Morbergs högst personliga kokbok. Här finns nästan 100 recept från ett liv med mat, teater och en stor familj. En del rätter kommer från stjärnkrogen, andra från farmors kök. Det är vällagat och enkelt och på Per Morbergs vis serverat med äkta känsla.”Jag är ibland en alltför impulsiv person, som handlar först och tänker sen. En person som är så känslig att tanken lätt faller bort. Men det infinner sig ett lugn när jag lagar mat; det får mig att fokusera på något livsviktigt och håller mig på jorden. Gillade att sticka lovikkavantar i syslöjden också. Att göra något med händerna.I den här boken vill jag berätta lite om mig, om hur och varför jag lagar mat. Recepten är en del av min historia, liksom farmor och farfar, krogen, teatern, tjejerna (jag har fem döttrar!) och en gnutta jakt. Vår svenska husmanskost bär det hela.Jag är sprungen ur de enklaste rötter. Far var född i ett torp på ett kungligt gods där mina förfäder tjänat i mer än tvåhundra år. Min mor är född i Kiruna, men boken tar avstamp i den sörmländska myllan där jag vistats om somrarna och där jag nu bor. Självklart är Tullgarn en central plats inom och runtom mig!Att laga mat och att äta är en kärlekshandling. I förlängningen är maten en länk, en mellanmänsklig brygga som redan från födelsen förenar oss i en stund av gemenskap. Mat och dryck är som sagt livsviktigt.
Bonnier Fakta 9789174240085 -
Möbler att fynda, laga, vårda
Inbunden bok. Ica. 1996. 160 sidor.
Nyskick. Laminatband. Rikt fotoillustrerad i färg. 27x22 cm. Svenska. Nyskick,(240211)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153417576
- Titel
- Möbler att fynda, laga, vårda
- Författare
- Jackson, Albert - Day, David - Chave, Paul - Harris, Robin - Sundström, Marie-Anne
- Förlag
- Västerås : Ica
- Utgivningsår
- 1996
- Språk
- Svenska
Ica 9789153417576 -
FRI FRAKT inrikes
- ISBN
- 9146141316
- Titel
- Konsten att laga mat
- Författare
- Gyllensköld, Haqvin - Lilius, Eric
- Förlag
- Stockholm : Wahlström & Widstrand
- Utgivningsår
- 1982
- Språk
- Svenska
Stockholm : Wahlström & Widstrand 9146141316 -
Laga barnmat : nyttigt, hemlagat, gott. Mat f...
Inbunden bok. Massolit Förlag. 1 uppl. 2013. 143 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187135576
- Titel
- Laga barnmat : nyttigt, hemlagat, gott. Mat för barn mellan 6 och 18 månader
- Författare
- Lisa Barnes
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 215 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 656 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Alla mår bra av en god början. Inspireras av Lisa Barnes Laga barnmat. Med sina tydliga recept, förvarings- och serveringstips blir boken en vägledning till smakrika måltider för de minsta.
Laga barnmat är indelad i fyra avsnitt anpassade efter ditt barns ändrade matvanor från 6 till 18 månader med åldersanpassade recept och information. Bokens 80 härliga recept och matlagningstips är praktiskt beskrivna och illustrerade och passar perfekt i en stressig småbarnsvardag.
- Innehåller en utförlig lista på de näringsämnen ditt barn behöver och vilken kost som innehåller dem
- Bokens avslutande index gör det enkelt att söka recept och ingredienser
- Ger handledning och inspiration för tillagning och servering av god, hälsosam, hemlagad barnmat.
- Boken är faktagranskad på Ekens BVC i Stockholm.
Lisa Barnes är författare och grundare av Petit Appetit, en matlagningsservice som håller kurser om nyttig ekologisk mat för barn. Hennes tidigare verk The Petit Appetit Cookbook: Easy, organic recipes to nurture your baby and toddler belönades med iParenting Media Award. Laga barnmat är Lisa Barnes andra bok.
Massolit Förlag 1 9789187135576 -
Morberg : scenen, livet och konsten att laga...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2009. 208 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174240085
- Titel
- Morberg : scenen, livet och konsten att laga mat
- Författare
- Morberg, Per
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 233 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1299 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Mat, scenkonst, reflektioner - allt går ihop i skådespelaren och kocken Per Morbergs högst personliga kokbok. Här finns nästan 100 recept från ett liv med mat, teater och en stor familj. En del rätter kommer från stjärnkrogen, andra från farmors kök. Det är vällagat och enkelt och på Per Morbergs vis serverat med äkta känsla.”Jag är ibland en alltför impulsiv person, som handlar först och tänker sen. En person som är så känslig att tanken lätt faller bort. Men det infinner sig ett lugn när jag lagar mat; det får mig att fokusera på något livsviktigt och håller mig på jorden. Gillade att sticka lovikkavantar i syslöjden också. Att göra något med händerna.I den här boken vill jag berätta lite om mig, om hur och varför jag lagar mat. Recepten är en del av min historia, liksom farmor och farfar, krogen, teatern, tjejerna (jag har fem döttrar!) och en gnutta jakt. Vår svenska husmanskost bär det hela.Jag är sprungen ur de enklaste rötter. Far var född i ett torp på ett kungligt gods där mina förfäder tjänat i mer än tvåhundra år. Min mor är född i Kiruna, men boken tar avstamp i den sörmländska myllan där jag vistats om somrarna och där jag nu bor. Självklart är Tullgarn en central plats inom och runtom mig!Att laga mat och att äta är en kärlekshandling. I förlängningen är maten en länk, en mellanmänsklig brygga som redan från födelsen förenar oss i en stund av gemenskap. Mat och dryck är som sagt livsviktigt.
Bonnier Fakta 9789174240085 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789151826547
- Titel
- Laga gamla möbler
- Författare
- Britta Tunberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1994
- Omfång
- 113 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 287 g
- Språk
- Svenska
Prisma 2 9789151826547 -
Laga äta ute
Inbunden bok.
Gott skick. Rabén & Sjögren. uppl.1. 1975. 105 s. bruksslitage, skav på pärm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9129440491
- Titel
- Laga äta ute
- Författare
- Frohm, Gösta - Näslund, Görel Kristina
- Utgivningsår
- 2019
- Språk
- Svenska
9129440491 -
Köp hem fem [laga god vardagsmat med bara 5 i...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Norstedt. uppl.1. 2014. 436 s. mindre bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113060729
- Titel
- Köp hem fem
- Författare
- Sjögren, Anna K. - Carlén, Siri - Allt om mat
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 436 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 145 x 195 mm Ryggbredd 45 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- De flesta av oss har max tio rätter som vi lagar om och om igen. Vi kan handla och laga dem på frihand, och vi vet på förhand hur lång tid det kommer att ta och hur det kommer att smaka. Det är praktiskt, men blir snabbt enahanda och trist.
I tidningen Allt om Mat:s avdelning "Köp hem 5" bjuder några av Sveriges främsta matskribenter på spännande rätter som är enkla att ta till när fantasin tryter. Rätterna utgår från ett antal basingredienser som ofta finns hemma. Till dessa behöver du endast köpa hem fem ingredienser för att få till en lättlagad och smakrik middag. I de flesta fall har du dessutom maten på bordet inom en halvtimme!
Med sina 180 recept har Köp hem fem goda förutsättningar att bli din och din familjs nya vardagsmatsbibel. Det är god mat utan krångel.
9789113060729 -
Svamp ta till vara och laga till
Inbunden bok.
Gott skick. LT. uppl.1. 1989. 211 s. bruksslitage, fd biblioteksbok med laminerad pärm och stämplar/etiketter på pärm och i försättsblad, biblioteksbindning. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789136028904
- Titel
- Svamp : ta till vara och laga till
- Författare
- Sahlin, Sigri
- Förlag
- Stockholm : LT
- Utgivningsår
- 1989
- Språk
- Svenska
9789136028904 -
Laga lätt med 5:2 100 nyttiga, smala & enkla...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Bonnier fakta. uppl.1. 2013. 151 s.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174244052
- Titel
- Laga lätt med 5:2 : 100 nyttiga, smala & enkla recept
- Författare
- Nilsson, Tove
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 151 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 236 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 700 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Hur får man ihop vällagade, goda, enkla och mättande måltider under 5:2-dietens dagar med halvfasta? Med Laga lätt med 5:2 är det inga problem. Här får du 100 recept på kalorisnåla och lättlagade måltider med smaker från hela världen – alla hämtade från tidningen Laga lätt. Gott, lätt och enkelt! 5:2-dieten går ut på att under två dagar i veckan ägna sig åt halvfasta, vilket innebär ett lågt kaloriintag, gärna i kombination med 16 timmar i sträck utan föda. I praktiken innebär det att man antingen hoppar över frukosten eller middagen och att kaloriintaget delas upp på två tillfällen med ett mindre och ett lite ”större” mål. För att göra det enkelt att fasta enligt 5:2-dieten är samtliga recept i boken utvalda från tidningen Laga lätts allra godaste och lättaste recept. Lättast i dubbel bemärkelse: de innehåller ytterst få kalorier och är oerhört enkla och snabblagade. Inspirerande och moderna med smaker från hela världen. I boken får du bra recept på och inspiration till välsmakande luncher eller middagar. Som komplement till det finns det även kalorisnåla mellanmålsrecept och andra frukost- eller lunchförslag. Du får också ett urval av bra råvaror som inspiration till att komponera dina egna mättande måltider.
9789174244052 -
Doktorn kunde inte riktigt laga mig barn om s...
Häftad bok.
Gott skick. Gothia. uppl.1. 2007. 157 s. mindre bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172055537
- Titel
- Doktorn kunde inte riktigt laga mig : barn om sjukdom och funktionshinder och om hur vi kan hjälpa
- Författare
- Renlund, Christina
- Förlag
- Stockholm : Gothia
- Utgivningsår
- 2007
- Språk
- Svenska
9789172055537 -
Vårda, laga, renovera möbler, textilier, kera...
Inbunden bok.
Gott skick. Ica. uppl.1. 2009. 160 s. bruksslitage, skav på pärm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153430674
- Titel
- Vårda, laga, renovera : möbler, textilier, keramik, glas, silver, konst, speglar
- Författare
- Lillemor Olsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 247 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 709 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Vad gör man åt de vita ringarna på bordet? Varför går byrålådan så trögt? Hur får man bukt med vecket på mattan och när är det dags att göra något åt den slitna stolklädseln? Ska man måla om möbeln eller behålla den nötta färgen? Kan man diska kristallglasen i maskin och hur putsar man silvret på bästa sätt?
Dessa och många andra frågor får du svar på i den här boken. Du får tips och råd om olika material och om bruksföremål av skilda slag. Du kan läsa om möblers svaga punkter och om hur man lagar keramik och glas. Hur man kan vårda sitt textila arvegods och hur man vaxar möbelytor. Du får också veta hur man sköter om tavlor, speglar och förgyllda ramar och hur man bäst åtgärdar en krackelerad målning.
Med rätt vård och skötsel ökar livslängden på möbler och bruksföremål. Man får större glädje och nytta av dem och återanvändningen blir en naturlig del i ett vidare miljövårdande sammanhang. Det är viktigt att kunna skilja mellan en skada och ett naturligt slitage. Att veta vad man kan göra själv och vad man bör lämna över till en yrkesman.I Vårda laga renovera har författaren rådfrågat möbel- och textilkonservatorer, keramikexperter och glasforskare för att få fram de absolut bästa skötselmetoderna. Här varvas handfasta tips med kulturhistoriska aspekter vilket gör läsningen extra lustfylld.
9789153430674 -
Solens hälsa laga mat med olivolja och må bra
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Ica. uppl.1. 2013. 154 s. lätt skav på pärm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439295
- Titel
- Solens hälsa : laga mat med olivolja och må bra
- Författare
- Hagström, Bo
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 154 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 241 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 990 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Solens hälsa varvar läckra recept från det italienska köket med rykande färska, vetenskapligt baserade kostråd hela tiden med olivoljan som grund. I medelhavskosten har olivoljan sedan urminnes tider spelat en viktig roll. Olivolja innehåller nyttiga enkelomättade fetter som sänker det onda och höjer det goda kolesterolet. Dessutom är den full av hälsosamma antioxidanter som bromsar åldrandet. Boken presenterar nya forskningsrön om hur olivolja kan ge oss ett bättre skydd mot bland annat hjärt-kärlsjukdomar, cancer och demens. Men den berättar också om själva oliven: olika olivsorter, hur skörden och pressningen går till och hur man ska tänka när man väljer en smakrik jungfruolja och lagar mat med olivolja. Allt bildsatt med vackra bilder från Toscana tagna av Bruno Ehrs. Bo Hagström har gjort uppskattade tv-program, däribland Solens mat, och skrivit ett flertal böcker om maten i Italien. Mai-Lis Hellénius är professor vid Karolinska Institutet och överläkare vid Livsstilsmottagningen, Karolinska Universitetssjukhuset. Hon har medverkat i bland annat böckerna Medelhavsmat förlänger livet, Hälsosam livsstil och Riktiga män äter sallad. Kokboken Solens hälsa vann första pris i kategorin Mediterranean Cuisine vid Gourmand World Cookbook Awards i Beijing 2014.
9789153439295 -
Matkärlek laga gott och naturligt med LCHF
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Pagina. uppl.1. 2014. 176 s. lättare skav på pärm.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163610523
- Titel
- Matkärlek . laga gott och naturligt med LCHF
- Författare
- Aobadia, Anne
- Förlag
- Pagina Förlags
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 268 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 794 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Det kan vara den bästa LCHF-kokboken hittills, särskilt men inte bara för nybörjare... Boken rekommenderas varmt, det kan vara det bästa valet hittills för den som vill komma igång med LCHF (igen)."
Kostdoktorn Andreas Eenfeldt på www.kostdoktorn.se
Detta är ingen dietbok med fokus på viktminskning utan en bok för dig som vill äta bättre, längtar efter att bli piggare, nöjdare och vill slippa extrakilona. Men framför allt en bok för dig som vill ha ny inspiration i köket.
Boken innehåller enkla, lättbegripliga och kortfattade näringsberäknade recept. Inspirationen är hämtad från såväl svensk husmanskost, som de franska, sydländska och asiatiska köken. De flesta ingredienser finns i vanliga mataffärer. Det ska gå snabbt att laga maten, såvida det inte handlar om långkok. Här finns praktiska tips om hur man kan tänka kring valet av råvaror samt en kortfattad beskrivning om lågkolhydratkost.
9789163610523 -
Bilboken - Laga själv [plåt och lack, hjulupp...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Vi bilägare/OK förl.. uppl.1. 1983. 159 s.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9185824127
- Titel
- Laga själv : [plåt och lack, hjulupphängning, bromsar]
- Författare
- Glenning, Christer
- Förlag
- Stockholm : Vi bilägare/OK förl
- Utgivningsår
- 1983
- Språk
- Svenska
9185824127 -
Barnmatsboken laga bra mat från början
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Pagina. uppl.1. 2014. 157 s.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163610295
- Titel
- Barnmatsboken - Laga bra barnmat från början
- Författare
- Forslund, Monique le Roux
- Förlag
- Pagina Förlags
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 218 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 820 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig laga hälsosam och ekologisk barnmat på ett enkelt vis. Introducera mat som är skonsam för den lilla magen, samtidigt som barnets näringsbehov tillgodoses. Ta del av teorier vad gäller proteiner, vitaminer, fett och kolhydrater. Få reda på vad du bör undvika det första året och vad skillnaden mellan matallergi och matintolerans är.
Boken innehåller enkla, goda och näringsriktiga recept. Allt från smakportioner till äta-själv-metoden, från välling, gröt, puré, dessert och mellanmål till hela måltider och kalasförslag. Här finns en pedagogisk vägledning till naturlig mat som mättar, jämnar ut blodsockerkurvorna och ger barnet de bästa förutsättningarna från den första tuggan.
9789163610295 -
Barnmatsboken laga bra mat från början
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Pagina. uppl.1. 2014. 157 s. lättare skav på pärmen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163610295
- Titel
- Barnmatsboken - Laga bra barnmat från början
- Författare
- Forslund, Monique le Roux
- Förlag
- Pagina Förlags
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 218 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 820 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig laga hälsosam och ekologisk barnmat på ett enkelt vis. Introducera mat som är skonsam för den lilla magen, samtidigt som barnets näringsbehov tillgodoses. Ta del av teorier vad gäller proteiner, vitaminer, fett och kolhydrater. Få reda på vad du bör undvika det första året och vad skillnaden mellan matallergi och matintolerans är.
Boken innehåller enkla, goda och näringsriktiga recept. Allt från smakportioner till äta-själv-metoden, från välling, gröt, puré, dessert och mellanmål till hela måltider och kalasförslag. Här finns en pedagogisk vägledning till naturlig mat som mättar, jämnar ut blodsockerkurvorna och ger barnet de bästa förutsättningarna från den första tuggan.
9789163610295 -
Solens hälsa laga mat med olivolja och må bra
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Ica. uppl.1. 2013. 154 s. ett kanstött hörn.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439295
- Titel
- Solens hälsa : laga mat med olivolja och må bra
- Författare
- Hagström, Bo
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 154 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 241 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 990 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Solens hälsa varvar läckra recept från det italienska köket med rykande färska, vetenskapligt baserade kostråd hela tiden med olivoljan som grund. I medelhavskosten har olivoljan sedan urminnes tider spelat en viktig roll. Olivolja innehåller nyttiga enkelomättade fetter som sänker det onda och höjer det goda kolesterolet. Dessutom är den full av hälsosamma antioxidanter som bromsar åldrandet. Boken presenterar nya forskningsrön om hur olivolja kan ge oss ett bättre skydd mot bland annat hjärt-kärlsjukdomar, cancer och demens. Men den berättar också om själva oliven: olika olivsorter, hur skörden och pressningen går till och hur man ska tänka när man väljer en smakrik jungfruolja och lagar mat med olivolja. Allt bildsatt med vackra bilder från Toscana tagna av Bruno Ehrs. Bo Hagström har gjort uppskattade tv-program, däribland Solens mat, och skrivit ett flertal böcker om maten i Italien. Mai-Lis Hellénius är professor vid Karolinska Institutet och överläkare vid Livsstilsmottagningen, Karolinska Universitetssjukhuset. Hon har medverkat i bland annat böckerna Medelhavsmat förlänger livet, Hälsosam livsstil och Riktiga män äter sallad. Kokboken Solens hälsa vann första pris i kategorin Mediterranean Cuisine vid Gourmand World Cookbook Awards i Beijing 2014.
9789153439295 -
Barnmatsboken laga bra mat från början
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Pagina. uppl.1. 2014. 157 s. en del titeltext på bokryggen har skavts bort.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163610295
- Titel
- Barnmatsboken - Laga bra barnmat från början
- Författare
- Forslund, Monique le Roux
- Förlag
- Pagina Förlags
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 215 x 218 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 820 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lär dig laga hälsosam och ekologisk barnmat på ett enkelt vis. Introducera mat som är skonsam för den lilla magen, samtidigt som barnets näringsbehov tillgodoses. Ta del av teorier vad gäller proteiner, vitaminer, fett och kolhydrater. Få reda på vad du bör undvika det första året och vad skillnaden mellan matallergi och matintolerans är.
Boken innehåller enkla, goda och näringsriktiga recept. Allt från smakportioner till äta-själv-metoden, från välling, gröt, puré, dessert och mellanmål till hela måltider och kalasförslag. Här finns en pedagogisk vägledning till naturlig mat som mättar, jämnar ut blodsockerkurvorna och ger barnet de bästa förutsättningarna från den första tuggan.
9789163610295 -
På en låga kokbok för uteätare
Häftad bok.
Mycket gott skick. Barking Dog Publishing. uppl.1. 2007. 143 s.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197609012
- Titel
- På en låga Kokbok för uteätare
- Författare
- Karin Sundqvist
- Förlag
- Barking Dog Publishing
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 163 x 213 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 400 g
- Språk
- Svenska
9789197609012 -
Matkärlek laga gott och naturligt med LCHF
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Pagina. uppl.1. 2014. 176 s.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163610523
- Titel
- Matkärlek . laga gott och naturligt med LCHF
- Författare
- Aobadia, Anne
- Förlag
- Pagina Förlags
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 268 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 794 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Det kan vara den bästa LCHF-kokboken hittills, särskilt men inte bara för nybörjare... Boken rekommenderas varmt, det kan vara det bästa valet hittills för den som vill komma igång med LCHF (igen)."
Kostdoktorn Andreas Eenfeldt på www.kostdoktorn.se
Detta är ingen dietbok med fokus på viktminskning utan en bok för dig som vill äta bättre, längtar efter att bli piggare, nöjdare och vill slippa extrakilona. Men framför allt en bok för dig som vill ha ny inspiration i köket.
Boken innehåller enkla, lättbegripliga och kortfattade näringsberäknade recept. Inspirationen är hämtad från såväl svensk husmanskost, som de franska, sydländska och asiatiska köken. De flesta ingredienser finns i vanliga mataffärer. Det ska gå snabbt att laga maten, såvida det inte handlar om långkok. Här finns praktiska tips om hur man kan tänka kring valet av råvaror samt en kortfattad beskrivning om lågkolhydratkost.
9789163610523 -
Bra barnmat laga allt från smakportioner till...
Inbunden bok.
Gott skick. Tukan. uppl.1. 2014. 207 s. lätt vågig inlaga?.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174018950
- Titel
- Bra barnmat : laga allt från smakportioner till kompletta måltider
- Författare
- Annabel Karmel
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 207 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 195 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 650 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Med den här boken i köket är ditt barn garanterat en bra matstart i livet!
Här finns kostråd och recept, från de allra första smakportionerna till veckomenyer för småbarn som behöver en allsidig, hälsosam kost för att orka med allt bus och alla nya upplevelser.
Boken är anpassad efter svenska kostråd och genomgången av en svensk dietist som också skrivit ett förord.
9789174018950 -
Matkärlek laga gott och naturligt med LCHF
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Pagina. uppl.1. 2014. 176 s. Gul del på pärm lätt solkig.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163610523
- Titel
- Matkärlek . laga gott och naturligt med LCHF
- Författare
- Aobadia, Anne
- Förlag
- Pagina Förlags
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 268 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 794 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Det kan vara den bästa LCHF-kokboken hittills, särskilt men inte bara för nybörjare... Boken rekommenderas varmt, det kan vara det bästa valet hittills för den som vill komma igång med LCHF (igen)."
Kostdoktorn Andreas Eenfeldt på www.kostdoktorn.se
Detta är ingen dietbok med fokus på viktminskning utan en bok för dig som vill äta bättre, längtar efter att bli piggare, nöjdare och vill slippa extrakilona. Men framför allt en bok för dig som vill ha ny inspiration i köket.
Boken innehåller enkla, lättbegripliga och kortfattade näringsberäknade recept. Inspirationen är hämtad från såväl svensk husmanskost, som de franska, sydländska och asiatiska köken. De flesta ingredienser finns i vanliga mataffärer. Det ska gå snabbt att laga maten, såvida det inte handlar om långkok. Här finns praktiska tips om hur man kan tänka kring valet av råvaror samt en kortfattad beskrivning om lågkolhydratkost.
9789163610523 -
Jag kan laga alla bilar
Inbunden bok.
Gott skick. Rabén & Sjögren. uppl.1. 1998. bruksslitage, små skav och märken på pärmen.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789129639032
- Titel
- Jag kan laga alla bilar
- Författare
- Nyman, Karin
- Förlag
- Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 13 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 288 g
- Språk
- Svenska
9789129639032 -
Mexikanska kokboken en praktisk guide i konst...
Inbunden bok.
Mycket gott skick. Parragon. uppl.1. 2009. 224 s.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781407562247
- Titel
- Mexikanska kokboken : en praktisk guide i konsten att laga het och läcker mexikansk mat
- Författare
- Spieler, Marlena - Appelgren, Marie - Ericsson, Anna
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 222 x 278 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1104 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare illustratörer: Andrews, Anna
Ytterligare översättare: Appelgren, Anne Marie
Ytterligare översättare: Ericsson, Anna
9781407562247 -
Gårdarnas mat - laga mat med omsorg om dig sj...
Inbunden bok.
Gott skick. Prisma. uppl.1. 2008. 152 s. mindre bruksslitage.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151849225
- Titel
- Gårdarnas mat : laga mat med omsorg om dig själv och naturen
- Författare
- Maximillian Lundin
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 257 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 743 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Intresset för att handla och laga närproducerat och miljömedvetet är större än någonsin. Ekologiskt och biodynamiskt står för bättre näringsinnehåll, godare smak, längre hållbarhet och ett mer hållbart jordbruk.
Konsumenter blir allt mer medvetna och vill inte längre ha färdigrätter med hälsofarliga ingredienser som rest tre varv runt jorden. Den hemlige kocken och Tyst hav är böcker som ligger på topplistorna. Ekologisk och närproducerad mat är inte längre något som serveras på alternativa vegokrogar utan även på trendiga gourmetrestauranger. Den är inte bara bättre för miljön och hälsan. Den SMAKAR bättre också. Mat som är odlad och tillagad med omsorg. Mat som får ta tid.
Som kock har Maximillian Lundin jobbat med närproducerade och ekologiska produkter i många år, bland annat som kökschef på Street Restaurang. Han följer säsongernas utbud med ett näst intill religiöst driv och vill med denna bok visa vägen från en allt-finns-alltid-mentalitet till en mer medveten matlagning full av möjligheter bortom stuvade kålrötter.
Boken speglar de olika årstidernas skiftande förutsättningar i ett kök. Inför varje säsongsbyte åker Max ut till producenterna och samlar på sig varor, pratar lite om säsongen och förutsättningar för produktionen. Sedan följer förrätter, varmrätter och efterrätter uppdelade efter vinter, vår, sommar och höst – totalt ett sextiotal recept.
9789151849225 -
Gårdarnas mat : laga mat med omsorg om dig sj...
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2008. 152 sidor.
Nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151849225
- Titel
- Gårdarnas mat : laga mat med omsorg om dig själv och naturen
- Författare
- Maximillian Lundin
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 257 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 743 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Intresset för att handla och laga närproducerat och miljömedvetet är större än någonsin. Ekologiskt och biodynamiskt står för bättre näringsinnehåll, godare smak, längre hållbarhet och ett mer hållbart jordbruk.
Konsumenter blir allt mer medvetna och vill inte längre ha färdigrätter med hälsofarliga ingredienser som rest tre varv runt jorden. Den hemlige kocken och Tyst hav är böcker som ligger på topplistorna. Ekologisk och närproducerad mat är inte längre något som serveras på alternativa vegokrogar utan även på trendiga gourmetrestauranger. Den är inte bara bättre för miljön och hälsan. Den SMAKAR bättre också. Mat som är odlad och tillagad med omsorg. Mat som får ta tid.
Som kock har Maximillian Lundin jobbat med närproducerade och ekologiska produkter i många år, bland annat som kökschef på Street Restaurang. Han följer säsongernas utbud med ett näst intill religiöst driv och vill med denna bok visa vägen från en allt-finns-alltid-mentalitet till en mer medveten matlagning full av möjligheter bortom stuvade kålrötter.
Boken speglar de olika årstidernas skiftande förutsättningar i ett kök. Inför varje säsongsbyte åker Max ut till producenterna och samlar på sig varor, pratar lite om säsongen och förutsättningar för produktionen. Sedan följer förrätter, varmrätter och efterrätter uppdelade efter vinter, vår, sommar och höst – totalt ett sextiotal recept.
Prisma 1 9789151849225 -
Laga lätt wok
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2000. 256 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Boken är hel och ren.// Recepten pedagogiskt upplagda!! (se foto)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151837722
- Titel
- Laga lätt wok
- Författare
- Sian Davies
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2000
- Omfång
- 256 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1458 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Enkla steg-för-steg-recept på wokade maträtter
Att laga mat i wokpanna härstammar ursprungligen från Kina. Därifrån spred sig bruket till övriga Fjärran Östern och till Sydöstasien, och sedan ett antal år har woken funnit sin plats även hos oss i Sverige. Wokad mat går snabbt och lätt att laga, ger smala, hälsosamma rätter, går att variera i all oändlighet, är vacker att se på och blir underbart god!
Här finns inspirerande recept från framför allt Kina, Japan och Thailand, avpassade till det svenska köket. Soppor och förrätter, kött och kyckling, fisk och skaldjur, vegetariska rätter, ris- och nudelrätter.
Prisma 1 9151837722 -
Att laga kreolskt : ett matäventyr
Inbunden bok. Stockholm : Brevskolan. 1992. 316 sidor.
Nära nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9157436576
- Titel
- Att laga kreolskt : ett matäventyr
- Författare
- Soniat, Leon E. - Collin, Rolf - Rhodin, Madeleine
- Förlag
- Stockholm : Brevskolan
- Utgivningsår
- 1992
- Språk
- Svenska
Stockholm : Brevskolan 9157436576 -
Laga ekologiskt året runt
Inbunden bok. Parragon Books. 1 uppl. 2009. 126 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av Parragon Books 2009. Här får du goda råd om hur du anpassar din matlagning efter årstidernas växlingar. 60 recept som förser dig med ekologisk mat året runt. Högkvalitativa ingredienser i recepten som tillagas så lätt som möjligt för att behåll läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9781407562148
- Titel
- Laga ekologiskt året runt
- Författare
- Franklin, Liz
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 247 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 618 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare fotografer: Streeter, Clive
Ytterligare författare: Franklin, Liz
Ytterligare översättare: Nordströn, Fia
Parragon Books 1 9781407562148
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn