-
-
-
-
Bonniers bok om pasta
Bonniers lexikon AB. Förlagsband med skyddsomslag, 138 sidor, 21 x 28 cm. För både nybörjare och matlagningsvana. Alla rätter fotograferade i färg, uppgifter om näringsvärde, förberedelsetid och tillagningstid. Pastans historia, var och hur den används i läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Pasta. Med rätter från hela världen:förrätter...
Bonniers, 1992. Inb med skomsl. Kvarto.138 sid. Rikt illustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Vår tids mat: Fisk. Enkla och fina, snabba oc...
Bonniers 1995. 139 s. rikt ill. Format: 22x29 cm. inb m skomsl. Omsl.titel: Bonniers bok om fisk. Fint skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Pasta från hela världen: soppor, förrätter, g...
Bonnier Lexikon c. 1992. 137 s. rikt ill. inb m skyddsomsl. Format: 22x29 cm. Omsl.titel: Bonniers bok om pasta. Fint skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK -
Sallader : från hela världen som förrätt, til...
Bonnier 1990. ISBN 91-34-51026-5. 137 s. Färgill. Förl. dek. pappband. Absolut nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9134510265
- Titel
- Sallader : från hela världen som förrätt, tillbehör, måltid : den stora bildkokboken med de bästa recepten
- Författare
- Alsen, Elke - Wolter, Annette - Hallesius, Gunilla - Holmgren, Ulla - Teubner, Odette
- Förlag
- Stockholm : Bonnier
- Språk
- Svenska
9134510265
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn