-
Min mat. Från Rosendals trädgård till Villa...
Inbunden bok. Prisma. 2003. 240 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Rikt fotoillustrerad
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKPrisma -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
-
Monikas vardagsmat
Inbunden bok. Lind & Co. 2 uppl. 2017. 319 sidor.
Mycket gott skick. Finns en blå rund märkning på insidan... rester av Blyersprisanteckning.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174619133
- Titel
- Monikas vardagsmat
- Författare
- Ahlberg, Monika
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 319 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 197 x 256 mm Ryggbredd 32 mm
- Vikt
- 1240 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg beskriver sin nya bok Monikas vardagsmat som en blandning mellan Vogue och Hennes & Mauritz. Hon förklarar det så här:
"Vi har alla gjort ruskigt snygga fynd på H&M, med plagg som vi sedan upptäckt skulle platsa i Vogue. Och detta oftast helt utan ansträngning eller större hål i plånboken. Jag vägrar att se vardagsmaten som tråkig, trist och tidskrävande. För mig är den snarare rolig, vacker och snabb. Jag vill att maten ska smaka lördag fastän det är måndag och att den ska kunna lagas helt utan större ansträngning."
Monikas vardagsmat innehåller över 200 recept och mängder av praktiska tips som underlättar i vardagsköket. Nästan ingen av rätterna tar mer än en halvtimme att göra, med några få undantag som helstekt kyckling, lammstek och rostbiff som behöver sin timme i ugnen. Och som man sedan också kan skapa fantastiska restmiddagar av.
I boken ryms allt från den klassiska falukorven och de välbekanta köttbullarna till de lenaste fiskfärsbollarna. Här finns också spännande fågelrätter, nya förslag till pastamåltider och mycket, mycket mer. Gemensamt för alla rätter är att de på Monikas eget vis är lätt- och snabblagade samtidigt som de blir till en fröjd för både öga och gom.
Ta med Monikas praktiska och festliga kokbok hem så blir det lätt lördag hela veckan!
MONIKA AHLBERG startade i början 1990-talet den stora kokbokstrenden i Sverige med Rosendals trädgårdscafé och är sedan dess en av Sveriges stora matprofiler. Monikas vardagsmat är hennes sextonde kokbok och ett nytt, efterlängtat praktverk i genren. Förutom att Monika syns och hörs regelbundet i media, håller hon föredrag och kurser, är ambassadör för Sveriges mathantverkare, anlitas i matjuryer, skapar recept för hemkörda matkassar och driver en blogg med över 500 000 besökare i månaden. Monika har dessutom vunnit utmärkelser från både Måltidsakademien och Gourmand World Cookbook Awards."Hennes signum är vackra böcker som vill väcka matlagningsinspiration och denna bok lyckas med detta helt och fullt. De 250 recepten med vardagsrätter har ett tydligt upplägg som en klassisk baskokbok, men en layout och fotografier som ett snyggt matmagasin. [...] Monikas vardagsmat är en vacker och användbarkokbok!"Erika Storme Martinger, BTJ
Lind & Co 2 9789174619133 -
Monikas jul
Häftad bok. Piratförlaget. 1 uppl. 2010. 247 sidor.
Nyskick. Bara bläddrat i. Prislappen sitter kvar (Se foto)
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789164203311
- Titel
- Monikas jul
- Författare
- Ahlberg, Monika
- Förlag
- Piratförlaget
- Utgivningsår
- 2010
- Omfång
- 247 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 211 x 255 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 940 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jag vet att julen kommer att bli god, det vet jag varje år. Ja, jag älskar julen i hela sitt väsen och oväsen. Välkomna in i julen på mitt sätt!
Monikas jul innehåller den glömda mumman, den rosa glöggen och julsaften till barnen. Här trängs den oemotståndliga wienernougaten med skumtomtefudgen. Laxen får nya smaker, köttbullarna blir extra saftiga och goda med hjälp av julens kryddor. Och skinkan griljeras precis på det sätt som passar dig bäst.
Redan i oktober börjar jag längta efter julens sköna dofter, jag drömmer mig bort bland kanel och nejlika. Jag smider planer för julbordet och tror varje år att det ska bli annorlunda med helt nya rätter. När det väl är dags har jag svårt att skiljas från mina traditioner. Men jag har ändå hittat vägar till glädje och förnyelse genom att använda julens kryddor på fel ställe, variera antalet sillar, piffa upp marinaden till spjällen och göra en annorlunda rätt av lutfisken.
När det kommer till det söta konfektbordet har jag inga begränsningar. Här kan jag leva ut mitt frosseri och ohämmat prova nya sorters kolor, praliner och maränger.
Mitt julbord är helt enkelt så rasande gott och så lättfixat att jag vill dela med mig. Jag vågar lova att ni alla finner ert julbord här.
Botanisera bland 150 recept, låt er frestas av de vackra bilderna eller luta er bara tillbaka och ta del av de personliga julhälsningarna från några av mina kära vänner.
Piratförlaget 1 9789164203311 -
Klassiska tårtor på mitt sätt
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2002. 80 sidor.
Nära nyskick. Rikt illustr.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151841207
- Titel
- Klassiska tårtor på mitt sätt
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 80 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 270 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 635 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Rosenbladstårta, flädertårta med jordgubbar, bärtårta i gelé, Oscar II:s tårta, prinsesstårta…
Här bakar och dekorerar matkreatören Monika Ahlberg de klassiska tårtorna på sitt eget vis: med mycket blad och blommor naturligtvis, men också med ting hämtade från poesins värld. I boken finns recept och bilder på 25 tårtor. Här finns även roande läsning i form av små berättelser eller korta citat.
Monika Ahlberg och fotografen Denise Grünstein visar de klassiska tårtorna på ett helt nytt sätt:
"Säg tårta och ingen går oberörd... Någon får en bild av en väldig gräddtårta, för andra är det en klassisk tårta som prinsesstårta eller Oscar II:s tårta. Ytterligare andra tänker endast på mammas, farmors eller mormors tårta.
En väninna till mig väntar alltid på festens höjdpunkt, nämligen tårtan. Hennes smak och sinne för tårta har till och med gjort henne sakkunnig i frågan. Hon vet allt om våra klassiska tårtor: varför de kom till, hur de fick namnet och hur de bör göras egentligen.
För mig finns det aldrig ett sätt. Den fria tolkningen måste få finnas. En bröllopstårta behöver inte nödvändigtvis byggas på höjden. Den blir nog så kärleksfull med fantasins hjälp. När tårtan ligger bland blommor och blad spirar romantiken ändå. Så följ med mig på en inspirationsresa i de klassiska tårtornas värld, där poesi, romantik, lekfullhet och humor är de huvudsakliga ingredienserna!"
Monika Ahlberg
Prisma 1 9151841207 -
Adas kokbok - En god bok för mat - och bakgla...
Inbunden bok. Tiden. 1 uppl. 1996. 103 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9188876160
- Titel
- Adas kokbok
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Tiden
- Utgivningsår
- 1996
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 0 x 280 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
Tiden 1 9188876160 -
Monikas vardagsmat
Inbunden bok. Lind &Co. 2014. 320 sidor.
Mycket gott skick. Monika Ahlberg kulinar och kokboksförfattare här med en bok om att sätta guldkant på vardagen! Under måttot ”Låt måndagen smaka som Lördagen! 250 bra enkla snabblagade recept för att skapa ett bra kök utan en massa snabbmat! … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKLind &Co -
Rosendals trädgårdscafé
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 1998. 223 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Skyddsomslaget har några små fläckar
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151832224
- Titel
- Rosendals trädgårdscafé
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1530 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Första upplagan av Rosendals Trädgårdscafé utkom hösten 1994. Med Monika Ahlbergs härliga, Medelhavsinspirerade recept, sina underbara foton och fulländade formgivning väckte den enorm uppmärksamhet och blev startskottet för den kokboksboom som vi ser ännu idag.
Rosendals Trädgårdscafé är en bok för sinnena, gommen och hjärtat. Den innehåller 188 läckra recept: bakat, förädlat och lagat. Vackra bilder fotograferade av Ewa-Marie Rundquist, sinnliga teckningar av blommor och bakverk, ett antal personliga texter av kära vänner. Den innehåller också praktiska råd för matlagningen och bakningen och dessutom ett kapitel med enkla så- och skördetips. Allt paketerat i Kent Nybergs nyskapande form.
Prisma 3 9151832224 -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 157 sidor.
Mycket gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789113051031
- Titel
- Monikas menyer - för alla årstider
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 384 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 216 x 285 mm Ryggbredd 42 mm
- Vikt
- 1825 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlbergs bästa menyer för våren, sommaren, hösten och vintern utkom i fyra volymer under åren 2006-2008. En stor, inspirerande receptskatt som vi nu slår ihop till en oumbärlig volym med över 60 menyförslag för hela året och över 200 recept.
Det skall vara lätt och lustfyllt att laga mat, lyder Monikas motto. Här får du en närmast outsinlig källa till idéer för luncher och middagar samt små och större fester, allt baserat på säsongernas bästa råvaror. På köpet får du mängder av tips för köket, till exempel hur du kan variera tillagningen av våra vanligaste ingredienser.
Norstedts 1 9789113051031 -
Rosendals trädgårdscafé
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 1998. 223 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151832224
- Titel
- Rosendals trädgårdscafé
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1530 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Första upplagan av Rosendals Trädgårdscafé utkom hösten 1994. Med Monika Ahlbergs härliga, Medelhavsinspirerade recept, sina underbara foton och fulländade formgivning väckte den enorm uppmärksamhet och blev startskottet för den kokboksboom som vi ser ännu idag.
Rosendals Trädgårdscafé är en bok för sinnena, gommen och hjärtat. Den innehåller 188 läckra recept: bakat, förädlat och lagat. Vackra bilder fotograferade av Ewa-Marie Rundquist, sinnliga teckningar av blommor och bakverk, ett antal personliga texter av kära vänner. Den innehåller också praktiska råd för matlagningen och bakningen och dessutom ett kapitel med enkla så- och skördetips. Allt paketerat i Kent Nybergs nyskapande form.
Prisma 3 9151832224 -
KAKOR – SMÅ OCH MJUKA
Inbunden bok. Lind & Co. 2014. 127 sidor.
Nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Se fler bilder! –– Min farfar var bagare, en riktig bagare! Hemma hos honom serverades det aldrig annat än 7 sorters kakor till kaffet. Ibland var det bara småkakor, ibland var det blandat - småkakor och mjuka kak läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174612578
- Titel
- Kakor : små och mjuka
- Författare
- Ahlberg, Monika
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 195 x 240 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Min farfar var bagare, en riktig bagare! Hemma hos honom serverades det aldrig annat än 7 sorters kakor till kaffet. Ibland var det bara småkakor, ibland var det blandat - småkakor och mjuka kakor. Men de var alltid 7 till antalet. Farfar sade nämligen att det behövdes 7 stycken för att bli ett riktigt kakfat. Detta inte minst för att midsommarblommorna liksom Snövits dvärgar är 7, och ja, han nämnde till och med dödssynderna!
Själv tycker jag inte att det måste vara 7 stycken. Det kan gott och väl vara flera eller färre. En sak är i alla fall säker: det finns en kaka för oss alla!
Kakor - små och mjuka innehåller ett 40-tal recept på kakor för alla smaker. Lättbakade för nybörjaren och mer avancerade för den erfarna. Liten och knaprig eller spröd, större, mjuk och saftig!
Ett par älskade klassiker finns med såsom schackrutor och sockerkaka, om än lite omgjorda och här på mitt sätt naturligtvis. Nya, modernare och kanske mer spännande kakor som till exempel liten socker- och mandeldoppad chokladkaka samt pepparkaksrulltårta med lingonsmörkräm får också plats.
Allmänna tips för att lyckas med baket och roliga idéer till läckra glasyrer och oemotståndliga fyllningar har egna kapitel. Och för den som vill baka gluten- och äggfritt finns också förslag. Ja, jag är alldeles säker på att ni här får ihop ert kakfat!
Så lycka till med baket! Att baka är härligt för sinnet och en god kaka då och då gör alla glada!
/Monika Ahlberg
MONIKA AHLBERG startade på 1990-talet den stora kokbokstrenden i Sverige med Rosendals trädgårdscafé och är sedan dess en av Sveriges stora matprofiler. Med praktverket Monikas vardagsmat (Lind & Co, 2012) vann hon SM i kategorin Vardagsmåltider. Monika syns och hörs regelbundet i media och håller föredrag och kurser. Hon har även vunnit utmärkelser från Gourmand World Cookbook Awards. Kakor - små och mjuka är andra boken i en serie av mindre och lättanvända böcker efter den väl mottagna Soppa med tillbehör (Lind & Co, 2013).
Lind & Co 9789174612578 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9789174611106
- Titel
- Bröd & marmelad
- Författare
- Monika Ahlberg - Fredrik Frankenberg - Erik Olofson
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 170 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 179 x 248 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 776 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här är en bok full av inspirerande recept till det godaste brödet och den läckraste marmeladen. Läsaren bjuds även på tankar om ingredienser, några personporträtt samt ett par kapitel med goda råd om såväl brödbak som marmeladkok.
"Med råd kring val av mjölsort, utbakning och gräddning ger boken kunskap om skapandet av grunden till den bästa smörgåsen, nämligen brödet.
Med tillgång till bär, frukt och frodiga grönsaker bjuds här en härlig stund för alla som liksom jag själv njuter stort av att fylla burkar och flaskor med dessa läckerheter.
Med en smula fantasi och lite hjälp av de praktiska tipsen kring kok och konservering kan även nybörjaren i detta mycket gamla förfaringssätt få stor glädje av denna bok.
Att sprida brödbakets och marmeladkokets väldoft över landet ser jag som en ärofylld uppgift. För med ett gott bröd och en vacker marmelad kan man gå vart som helst."
Monika Ahlberg
MONIKA AHLBERG startade i början 1990-talet den stora kokbokstrenden i Sverige med Rosendals trädgårdscafé och är sedan dess en av Sveriges stora matprofiler. Förutom att Monika syns och hörs regelbundet i media, håller hon föredrag och kurser, är ambassadör för Sveriges mathantverkare, anlitas i matjuryer, skapar recept för hemkörda matkassar och driver en blogg med över 500 000 besökare i månaden. Monika har dessutom vunnit utmärkelser från både Måltidsakademien och Gourmand World Cookbook Awards.
Lind & Co 2 9789174611106 -
Monikas bästa menyer - för våren
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 160 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Fina matnenyer för våren
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848372
- Titel
- Monikas bästa menyer - för våren
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1004 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monikas bästa menyer för hösten blev en succé – nu kommer uppföljaren!
Monika Ahlberg är lika med matglädje och spännande recept i inspirerande form. I hennes nya bok har hon samlat sina bästa menyer av vårens mat. Lättlagade recept för både fest och vardag!
Ingen kan förmedla hur roligt det är att laga till och bjuda på middag som Monika Ahlberg. I den här boken finns Monikas allra bästa menyer för våren samlade, hela tiden med enkelheten som ledstjärna.
”Våren är en tid som lockar till sköna stunder i mitt kök med späda blad och fina primörer. Många festligheter infaller som finns all anledning att fira med god och härlig mat. Örtfyllt lamm, sillar och min påskpassion förgyller påsken, lite tips för de överblivna äggen kommer också. Till Valborg serverar jag en vårlik Rydberg och glass med guldsås. Jag önskar mig nässlor, marulksmedaljonger och rosor på Mors dag och efter det är jag redo för romantisk middag full av kärlek som passar för pingstbröllopet!”
Monikas bästa menyer volym två med inspirerande vårmat är andra delen i en serie med menyer och recept året runt. I volym ett bjöd Monika på recept med höstens råvaror.
Monika Ahlberg har givit ut en lång rad framgångsrika kokböcker, till exempel den klassiska Rosendals trädgårdscafé, Picknick för alla tillfällen och senast Monikas bästa menyer.
Ann Lindberg fotograferar bland annat mat och inredning. Hon har tagit fotografierna till böckerna Matbröd och Grönt te.
Pontus Frankenstein är Art Director. Han har formgivit den uppmärksammade Pontus by the Book.
Prisma 1 9789151848372 -
Adas kokbok
Inbunden bok. Tiden. 1 uppl. 1996. 103 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Förlagets klotband med relieftryck, 4o. Skyddsomslag aningen naggat och fläckigt på baksidan. Inlagan mycket fin. Se också våra övriga böcker - samma fraktavgift oavsett antal titlar du beställer av oss. … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188876164
- Titel
- Adas kokbok
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Tiden
- Utgivningsår
- 1996
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 0 x 280 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
Tiden 1 9789188876164 -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 157 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Monikas bästa Menyer
Prisma 2006. Inbunden med skyddsomslag. Mycket fint skick/ Nyskick. ..... /// Monika Ahlberg var med att starta den stora kokbokstrenden med den banbrytande Rosendals Trädgådscafé. Sedan dess har hon givit ut ett stort antal framgångsrika titlar.
Nu är läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151847191
- Titel
- Monikas bästa menyer
- Författare
- Ahlberg, Monika
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1026 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg var med att starta den stora kokbokstrenden med den banbrytande Rosendals Trädgådscafé. Sedan dess har hon givit ut ett stort antal framgångsrika titlar.
Nu är hon tillbaka med en ny bok där hon samlat sina bästa menyer. Lättlagade och härliga recept för både fest och vardag!
"Jag tycker att det ska vara lätt att laga god mat både till vardags och till fest! Varför inte en trerätters på en tisdag? Eller en vacker och festlig meny på lördagskvällen som imponerar på gästerna utan att det har tagit för mycket tid och kraft i anspråk? Laga temamenyer för barnen, höstens högtider eller andra tillfällen då man liksom bara längtar efter att få laga något särskilt.
I den här boken har jag använt höstens råvaror som inspiration. Vem kan motstå rostade rotfrukter till söndagssteken, spetskål och rödvinssky till torsken, en vild och vacker måltid med renfilé, svamp och saltbakade kastanjer eller en pekannötspaj på Halloween?
Dessutom ger jag tips på hur man kan tillaga en råvara på fyra olika sätt. Här samlas förslag på tillredningsmöjligheter för exempelvis morötter, en ostbit eller paket djupfryst fisk och på olika pizzapålägg och fyllningar för bakad potatis. Det är bara att välja! Bon appétit!"
9151847191 -
Klassiska tårtor : på mitt sätt
Inbunden bok. Prisma. 2 uppl. 2006. 77 sidor.
Nära nyskick. .................// Rosenbladstårta, flädertårta med jordgubbar, bärtårta i gelé, Oscar II:s tårta, prinsesstårta…
Här bakar och dekorerar matkreatören Monika Ahlberg de klassiska tårtorna på sitt eget vis: med mycket blad och blommor naturligtvis, men läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151846470
- Titel
- Klassiska tårtor : på mitt sätt
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 77 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 174 x 202 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 319 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här bakar och dekorerar matkreatören Monika Ahlberg de klassiska tårtorna på sitt eget vis: med mycket blad och blommor naturligtvis, men också med ting hämtade från poesins värld. I boken finns recept och bilder på 25 tårtor och även roande läsning i form av små berättelser och korta citat.
Monika Ahlberg och fotografen Denise Grünstein visar de klassiska tårtorna på ett helt nytt sätt: romantiskt, sensuellt och fantasifullt.
"Säg tårta och ingen går oberörd. Någon får en bild av en väldig gräddtårta, för andra är det en klassisk tårta som prinsesstårta eller Oscar II:s tårta. Ytterligare andra tänker endast på mammas, farmors eller mormors tårta.
En väninna till mig väntar alltid på festens höjdpunkt, nämligen tårtan. Hennes smak och sinne för tårta har till och med gjort henne sakkunnig i frågan. Hon vet allt om våra klassiska tårtor: varför de kom till, hur de fick namnet och hur de bör göras egentligen.
För mig finns det aldrig ett sätt. Den fria tolkningen måste få finnas. En bröllopstårta behöver inte nödvändigtvis byggas på höjden. Den blir nog så kärleksfull med fantasins hjälp. När tårtan ligger bland blommor och blad spirar romantiken ändå. Så följ med mig på en inspirationsresa i de klassiska tårtornas värld, där poesi, romantik, lekfullhet och humor är de huvudsakliga ingredienserna!"
Monika Ahlberg
Nu kommer succéboken från 2003 i förminskat kartonnage.
Prisma 2 9151846470 -
Rosendals trädgårdscafé
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 1998. 223 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151832224
- Titel
- Rosendals trädgårdscafé
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1530 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Första upplagan av Rosendals Trädgårdscafé utkom hösten 1994. Med Monika Ahlbergs härliga, Medelhavsinspirerade recept, sina underbara foton och fulländade formgivning väckte den enorm uppmärksamhet och blev startskottet för den kokboksboom som vi ser ännu idag.
Rosendals Trädgårdscafé är en bok för sinnena, gommen och hjärtat. Den innehåller 188 läckra recept: bakat, förädlat och lagat. Vackra bilder fotograferade av Ewa-Marie Rundquist, sinnliga teckningar av blommor och bakverk, ett antal personliga texter av kära vänner. Den innehåller också praktiska råd för matlagningen och bakningen och dessutom ett kapitel med enkla så- och skördetips. Allt paketerat i Kent Nybergs nyskapande form.
Prisma 3 9151832224 -
Rosendals trädgårdscafé
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 1998. 223 sidor.
Gott skick. Skyddsomslag i dåligt skick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151832224
- Titel
- Rosendals trädgårdscafé
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1530 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Första upplagan av Rosendals Trädgårdscafé utkom hösten 1994. Med Monika Ahlbergs härliga, Medelhavsinspirerade recept, sina underbara foton och fulländade formgivning väckte den enorm uppmärksamhet och blev startskottet för den kokboksboom som vi ser ännu idag.
Rosendals Trädgårdscafé är en bok för sinnena, gommen och hjärtat. Den innehåller 188 läckra recept: bakat, förädlat och lagat. Vackra bilder fotograferade av Ewa-Marie Rundquist, sinnliga teckningar av blommor och bakverk, ett antal personliga texter av kära vänner. Den innehåller också praktiska råd för matlagningen och bakningen och dessutom ett kapitel med enkla så- och skördetips. Allt paketerat i Kent Nybergs nyskapande form.
Prisma 3 9151832224 -
Monikas bästa menyer
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2006. 157 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Helt ny bok med vackra och goda recept för hela året
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151847191
- Titel
- Monikas bästa menyer
- Författare
- Ahlberg, Monika
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 217 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1026 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg var med att starta den stora kokbokstrenden med den banbrytande Rosendals Trädgådscafé. Sedan dess har hon givit ut ett stort antal framgångsrika titlar.
Nu är hon tillbaka med en ny bok där hon samlat sina bästa menyer. Lättlagade och härliga recept för både fest och vardag!
"Jag tycker att det ska vara lätt att laga god mat både till vardags och till fest! Varför inte en trerätters på en tisdag? Eller en vacker och festlig meny på lördagskvällen som imponerar på gästerna utan att det har tagit för mycket tid och kraft i anspråk? Laga temamenyer för barnen, höstens högtider eller andra tillfällen då man liksom bara längtar efter att få laga något särskilt.
I den här boken har jag använt höstens råvaror som inspiration. Vem kan motstå rostade rotfrukter till söndagssteken, spetskål och rödvinssky till torsken, en vild och vacker måltid med renfilé, svamp och saltbakade kastanjer eller en pekannötspaj på Halloween?
Dessutom ger jag tips på hur man kan tillaga en råvara på fyra olika sätt. Här samlas förslag på tillredningsmöjligheter för exempelvis morötter, en ostbit eller paket djupfryst fisk och på olika pizzapålägg och fyllningar för bakad potatis. Det är bara att välja! Bon appétit!"
Prisma 1 9151847191 -
Monikas bästa menyer - för vintern
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 157 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848754
- Titel
- Monikas bästa menyer - för vintern
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 157 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 219 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1012 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monika Ahlberg har ett särskilt sinne för förnyelse och goda överraskningar – enkelt, förföriskt och lustfyllt! I den tredje boken i serien med årstidsmat tar hon vara på vinterns goda ting.
”Fortfarande kan jag känna smakerna från höstens härliga stekar, svamprätter och äppelkakor trots att dess tid är förbi och jag är på väg in i vinterns skafferi.
Och som alltid vid varje övergång till en ny säsong undrar jag hur jag ska klara mig. Mitt bättre jag svarar, varför fundera? Nu kommer ju tiden för allt exotiskt. Tropiska frukter är som bäst, citrusfrukter likaså. Vi har rödkål, grönkål, vitkål och brysselkål som alla ger oss oanade möjligheter till spännande matlagning.
Värmande soppor på rotfrukter är lena och goda. Lägg därtill smakrika högtider som jul- och nyår då vi samlas för att njuta av goda traditioner, sportlovslediga matglada barn som vill hjälpa till i köket ...
När jag sedan minns att jag fått lära mig att fisken är som bäst då vattnet är kallt undrar jag inte längre. Nej, nu vet jag att jag återigen kommer att njuta på samma sätt men av helt andra smaker!”
Detta är volym tre i Monika Ahlbergs serie med de fyra årstidernas bästa recept samlade i menyer. Pontus Frankenstein har gjort formen, Ann Lindberg har fotograferat maten och Ewa-Marie Rundquist omslaget.
Den första boken i serien, Monikas bästa menyer för hösten, blev nominerad till Sveriges bäst formgivna kokbok i den världsomspännande tävlingen World Gourmand Cookbook Awards 2006.
Prisma 1 9789151848754 -
Monikas bästa menyer - för våren
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 160 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Fin ny bok, aldrig använd, med mycket god vårmat.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151848372
- Titel
- Monikas bästa menyer - för våren
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 290 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 1004 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Monikas bästa menyer för hösten blev en succé – nu kommer uppföljaren!
Monika Ahlberg är lika med matglädje och spännande recept i inspirerande form. I hennes nya bok har hon samlat sina bästa menyer av vårens mat. Lättlagade recept för både fest och vardag!
Ingen kan förmedla hur roligt det är att laga till och bjuda på middag som Monika Ahlberg. I den här boken finns Monikas allra bästa menyer för våren samlade, hela tiden med enkelheten som ledstjärna.
”Våren är en tid som lockar till sköna stunder i mitt kök med späda blad och fina primörer. Många festligheter infaller som finns all anledning att fira med god och härlig mat. Örtfyllt lamm, sillar och min påskpassion förgyller påsken, lite tips för de överblivna äggen kommer också. Till Valborg serverar jag en vårlik Rydberg och glass med guldsås. Jag önskar mig nässlor, marulksmedaljonger och rosor på Mors dag och efter det är jag redo för romantisk middag full av kärlek som passar för pingstbröllopet!”
Monikas bästa menyer volym två med inspirerande vårmat är andra delen i en serie med menyer och recept året runt. I volym ett bjöd Monika på recept med höstens råvaror.
Monika Ahlberg har givit ut en lång rad framgångsrika kokböcker, till exempel den klassiska Rosendals trädgårdscafé, Picknick för alla tillfällen och senast Monikas bästa menyer.
Ann Lindberg fotograferar bland annat mat och inredning. Hon har tagit fotografierna till böckerna Matbröd och Grönt te.
Pontus Frankenstein är Art Director. Han har formgivit den uppmärksammade Pontus by the Book.
Prisma 1 9789151848372 -
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
- ISBN
- 9151842122
- Titel
- Rosendals trädgårdscafé
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 170 x 240 mm
- Vikt
- 735 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Första upplagan av Rosendals trädgårdscafé utkom hösten 1994. Med Monika Ahlbergs härliga, Medelhavsinspirerade recept, sina underbara foton och fulländade formgivning väckte den enorm uppmärksamhet och blev startskottet för den kokboksboom som vi ser ännu idag. Sedan dess har boken sålt i över 200.000 exemplar.
Rosendals trädgårdscafé är en bok för sinnena, gommen och hjärtat. Den innehåller 188 läckra recept: bakat, förädlat och lagat. Vackra bilder fotograferade av Ewa-Marie Rundquist, sinnliga teckningar av blommor och bakverk, ett antal personliga texter av kära vänner. Den innehåller också praktiska råd för matlagningen och bakningen och dessutom ett kapitel med enkla så- och skördetips. Allt paketerat i Kent Nybergs nyskapande form.
Den här upplagan är en förminskning av originalupplagan till praktiskt handboksformat. I övrigt oförändrad. Monika Ahlberg utkom senast med Klassiska tårtor på mitt sätt (Prisma 2002) samt Min mat (Prisma 2003)
Prisma 4 9151842122 -
Rosendals trädgårdscafé
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 1998. 223 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Mycket vacker och stor bok, väger mer än 1500gram. Förnamn på försättsbladet
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151832224
- Titel
- Rosendals trädgårdscafé
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1530 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Första upplagan av Rosendals Trädgårdscafé utkom hösten 1994. Med Monika Ahlbergs härliga, Medelhavsinspirerade recept, sina underbara foton och fulländade formgivning väckte den enorm uppmärksamhet och blev startskottet för den kokboksboom som vi ser ännu idag.
Rosendals Trädgårdscafé är en bok för sinnena, gommen och hjärtat. Den innehåller 188 läckra recept: bakat, förädlat och lagat. Vackra bilder fotograferade av Ewa-Marie Rundquist, sinnliga teckningar av blommor och bakverk, ett antal personliga texter av kära vänner. Den innehåller också praktiska råd för matlagningen och bakningen och dessutom ett kapitel med enkla så- och skördetips. Allt paketerat i Kent Nybergs nyskapande form.
Prisma 3 9151832224 -
Bergs konditori på Marstrand
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2004. 136 sidor.
Nära nyskick. ...................// Följ med till Marstrand och Bergs konditori!
Ta del av öns rika bad- och båtliv. Upplev vimmel, romantik och stillhet. Historia, kultur och humor. Alltmedan du njuter av mängder av recept på de allra godaste bakverk.
Här finns allt läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151842580
- Titel
- Bergs konditori på Marstrand
- Författare
- Monika Ahlberg - Michael Stensjö
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 136 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 220 x 240 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 703 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- På Bergs Konditori samlas seglare, turister och marstrandsbor för att avnjuta "berlinare", mazariner, kejsarkronor och andra delikata bakverk. Så har man gjort i snart hundra år. Boken ger recept på ca 30 goda bröd och ett 50-tal lockande kakor, bullar och pajer, men den handlar också om människorna: kungligheter, högadel, diktare och målare som slagit sig lösa, dansat, älskat och hämtat inspiration mellan klippor och hav.
Prisma 1 9151842580 -
Rosendals trädgårdscafé
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 1998. 223 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Eget trädgårdsland och 188 recept. "Du visar det sköna och gör det goda." Bege er till trädgårdslandet. Baka morotskakan, marinera vitlöken, börja sylta, koka soppan, lägg in päronen eller låt bara ögat vandra genom de många bilderna och läs om jordgubbar läs mer … läs mer
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151832224
- Titel
- Rosendals trädgårdscafé
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 1998
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1530 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Första upplagan av Rosendals Trädgårdscafé utkom hösten 1994. Med Monika Ahlbergs härliga, Medelhavsinspirerade recept, sina underbara foton och fulländade formgivning väckte den enorm uppmärksamhet och blev startskottet för den kokboksboom som vi ser ännu idag.
Rosendals Trädgårdscafé är en bok för sinnena, gommen och hjärtat. Den innehåller 188 läckra recept: bakat, förädlat och lagat. Vackra bilder fotograferade av Ewa-Marie Rundquist, sinnliga teckningar av blommor och bakverk, ett antal personliga texter av kära vänner. Den innehåller också praktiska råd för matlagningen och bakningen och dessutom ett kapitel med enkla så- och skördetips. Allt paketerat i Kent Nybergs nyskapande form.
Prisma 3 9151832224 -
Adas kokbok
Inbunden bok. Tiden. 1 uppl. 1996. 103 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i dåligt skick. Nytt, oläst bok där skyddsomslaget har blivit förstört av lång tid på hyllan. Boken i övrigt är felfri.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188876164
- Titel
- Adas kokbok
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Tiden
- Utgivningsår
- 1996
- Omfång
- 103 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 0 x 280 mm
- Vikt
- 690 g
- Språk
- Svenska
Tiden 1 9789188876164 -
Monika Ahlbergs bästa : från medelhavsmat til...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2011. 108 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Ny bok - aldrig läst
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035383
- Titel
- Monika Ahlbergs bästa : från medelhavsmat till tårtkalas
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 108 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 230 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 448 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det ska vara lätt att laga god mat både till vardag och fest, tycker Monika Ahlberg. Följ med henne på lekfullt äventyr när hon med alla sinnen lagar mat och bakar.
Den svenska matrevolutionen rullar vidare. I Sverige äter vi bättre än någonsin. Svenska kockar uppmärksammas allt oftare internationellt och tar hem prestigefulla priser. Vi har valt ut några av våra bästsäljande kockar och kokboksförfattare för en fin liten reprintserie med ett sextiotal recept i varje volym. Ett utmärkt tillfälle för alla kokboksälskare att hitta nya bekantskaper, eller när du vill ge bort din favoritkock i present!
Monika Ahlberg är kanske den kock som gjorde att svenska folket på allvar fick upp ögonen för kokböcker. Det började med Rosendals trädgårdscafé och fortsatte sedan med en lång rad egna böcker. Kanske är det på grund av att hon är självlärd kock som hon gör som hon vill - och vill att andra ska göra som de vill, det vill säga prova sig fram bland råvaror och smaker. För Monika Ahlberg är maten också glädje, samvaro och sinnlighet.
Norstedts 1 9789113035383 -
Bergs konditori på Marstrand
Inbunden bok. Lind & Co. 1 uppl. 2013. 135 sidor.
Nära nyskick. Innehåll: Histoik från bakeriet och recept.
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174611373
- Titel
- Bergs konditori på Marstrand
- Författare
- Monika Ahlberg
- Förlag
- Lind & Co
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 135 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 225 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 738 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med till Marstrand och Bergs konditori!
Ta del av öns rika bad- och båtliv. Upplev vimmel, romantik och stillhet. Historia, kultur och humor. Alltmedan du njuter av mängder av recept på de allra godaste bakverk.
Här finns allt från fina småkakor till danskt rågbröd. Dessutom smarriga bullar, wienerbröd, härliga tårtor och pajer samt goda recept på frukostbröd och smörgåsar.
Boken innehåller även grundrecept och Monikas bästa bakråd och tips. Allt som allt 85 recept.
MONIKA AHLBERG startade i början 1990-talet den stora kokbokstrenden i Sverige med Rosendals trädgårdscafé och är sedan dess en av våra stora matprofiler. Hösten 2012 kom hennes sjuttonde kokbok: Monikas vardagsmat. Förutom att Monika syns och hörs regelbundet i media, håller hon föredrag och kurser, är ambassadör för Sveriges mathantverkare, anlitas i matjuryer och driver en uppskattad och populär matblogg. Monika har dessutom vunnit utmärkelser från både Måltidsakademien och Gourmand World Cookbook Awards.
Lind & Co 1 9789174611373
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn