-
Småkockarna. 30 roliga och enkla recept
Inbunden bok. Connaught Books. 2008. 96 sidor.
ISBN 9781845172657
Nära nyskick. Stort format 28,5 x 22 cm Vikt 685 g.
Inbundet laminatband, mycket rikt och tydligt färgillustrerad med foton av Stuart West. Originalets titel: Little Cooks. Översättning: Joakim Tärnström. Bokens författare Fiona Hamilton-Fairley driver en unik matlagn läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKConnaught Books 9781845172657 -
Mauds lättlagade favoriter - på 15, 20 eller...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2012. 125 sidor.
Nära nyskick. Format 23 x 20 cm Vikt 520 g.
Inbundet förlagsband, mycket rikt illustrerad med inspirerande foton av Ulrika Pousette. INNEHÅLL: Smått, frestande och gott. Gröna, varma och kalla rätter. Matiga sallader och soppor. Lättlagade fiskrätter. Kyckling för all läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155258405
- Titel
- Mauds lättlagade favoriter - på 15, 20 eller 30 minuter
- Författare
- Onnermark, Maud
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 231 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 521 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Laga och ät gott, vardag som fest, snabbt och enkelt! Här finns inspirerande recept för alla dagar! Boken är tematiskt indelad i kötträtter – med allt från lätt biffsallad till härligt mustiga grytor, läckra kycklingrätter, fräscha fiskrecept, många gröna rätter och matiga sallader, smått och gott samt ljuvliga desserter …Det är en efterlängtad samling av de mest uppskattade och efterfrågade recepten ur Maud Onnermarks populära kokböcker – här finns också många helt nya recept på framtida favoriter. Alla recept bär Mauds signum: de är väl beprövade, okrångliga, enkla att följa, snabba att få till och ljuvligt goda.Här finns härliga råvaror och spännande smakkombinationer, bara receptnamnen får det att vattnas i munnen: Grillad tonfisk med vattenmelonsallad, Västerbottenspanerad kyckling, Rödbetor med hallonvinägrett och fetaost, Citronkycklingfilé med rucola, Räk- och papayasallad, Köttfärsyakiniku, Tonfisk på sicilianskt vis, Kalvfärsbollar med salvia och citron, Grillad fisk med mango- och avokadokompott ... Och fina tillbehör: Tomat- och paprikasås med mandel, Morotssallad med solrosfrön eller Auberginer med tomatsås och även praktiska picknickrecept som fylld baguette, goda röror, smakrik paj. Avslutningsvis underbara desserter som Persikor i vin, Citrussallad med mandelfras och Glace au four.Recepten är märkta med en symbol som visar hur snabbt man svänger ihop dem: på 15, 20 eller 30 minuter!
Bokförlaget Semic 9789155258405 -
Mauds bästa tårtor och pajer
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 128 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Stort format 27,5 x 23,5 cm Vikt 945 g.
Inbundet förlagsband med identiskt skyddsomslag, mycket rikt illustrerad med vackra och inspirerande foton, oftast på helsidor, tagna av Pepe Nilsson. INNEHÅLL: Frukt och bär. Choklad och nötter. Glass och mousse. läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847566
- Titel
- Mauds bästa tårtor : och pajer
- Författare
- Maud Onnermark
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 270 mm
- Vikt
- 948 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tv-kocken Maud Onnermark är välkänd hos en stor publik för sina lättlagade och pålitliga recept. I den nya boken bjuder hon på sina 50 godaste tårtor. Såväl klassiska favoriter som mer nyskapande. Tårtor är mer än bara sockerkaka!
Rulltårtor, lättbakade tårtor, smala tårtor, festlig bröllopstårta, tårtor för många, folkliga tårtor, färskosttårta, pajdegstårtor.
Mauds bästa tårtor innehåller ett femtiotal recept på tårtor för alla tillfällen – från biskvitårta till äppelkaka.
Förutom de läckra recepten delar hon frikostigt med sig av sina bästa tips för garnering och ger förslag till många olika smaksättningar.
En inpirerande bok för alla som planerar ett tårtkalas!
Prisma 1 9789151847566 -
En miljon lätta menyer - 100 läckra förrätter...
Häftad bok. Informationsförlaget. 2:1 uppl. 2003. 232 sidor.
Nära nyskick. Format 32 x 21 cm Vikt 1.125 g.
Spiralbunden bok med laminerade hårda pärmar, ANDRA uppdaterade upplagan, mycket rikt illustrerad med färgfoton av Lars Paulsson, receptdelen i tredelade sidor. Alla rätterna i boken är utvalda för att maten skall vara lät läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177364764
- Titel
- En miljon lätta menyer
- Författare
- Kerstin Wachtmeister
- Förlag
- Informationsförlaget
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 232 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 205 x 320 mm Ryggbredd 25 mm
- Vikt
- 1190 g
- Språk
- Svenska
Informationsförlaget 2:1 9789177364764 -
Vår kokbok (1967)
Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 8 uppl. 1967. 640 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i gott skick. Format 21,5 x 15 x 3,5 cm Vikt 1.120 g.
Inbundet avtorkbart grönt klotband med vit pärm- och ryggtext samt skyddsomslag, 8:e helt omarbetade och utökade upplagan, rikt illustrerad med foton i sv/v och färg av Karl-Erik Granath samt sv/v schematiska bilde läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKRabén & Sjögren 8 -
Under valnötsträdet - goda idéer från vårt kö...
Inbunden bok. Trio Förlag. 1 uppl. 2006. 431 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Format 25,5 x 19,5 x 3 cm Vikt 1.575 g.
Inbundet förlagsband i snygg layout med identiskt skyddsomslag, mycket rikt illustrerad med färgfoton av dottern Fanny Bergenström. Bokens titel "Under valnötsträdet" är vald för att den till största delen har komm läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197627900
- Titel
- Under valnötsträdet : goda idéer från vårt kök
- Författare
- Bergenström, Anna
- Förlag
- Trio Förlag
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 431 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 257 mm Ryggbredd 34 mm
- Vikt
- 1582 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Under Valnötsträdet är en inspirerande kokbok av Anna och Fanny
Bergenström. Den här gången står råvaran i centrum och boken består
av 17 kapitel fyllda med kryddoftande maträtter, ljuvliga desserter,
bröd och bakverk. Här finns exempelvis avsnitt om örter, nötter,
avokado, kokos, ingefära, chili, choklad och vanilj och boken
avslutas med en lång rad menyförslag till stora och små kalas. Med ca
400 recept och 310 färgbilder är det en kokbok som räcker länge.
Under Valnötsträdet fick i oktober 2007 pris som Bästa bok i
kategorien Vardagsmåltider av Måltidsakademien i Grythyttan.
Trio Förlag 1 9789197627900 -
Konstnärsbaren - En kokbok
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 1999. 235 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Stort format 28,5 x 22,5 cm Vikt 1.385 g.
Rött förlagsband med präglad pärmtext, vit ryggtext och skyddsomslag, rikt illustrerad i färg och sv/v med foton av Stellan Herner samt teckningar och faximil. Det här är en bok om Konstnärsbarens historia, dess läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151835907
- Titel
- Konstnärsbaren : En kokbok
- Författare
- Sokcic, Zvonko "Svampen"
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 235 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Vikt
- 1382 g
- Språk
- Svenska
Norstedts 1 9789151835907 -
Att tillverka vin - från plantering till bute...
Inbunden bok. Strömbergs Bokförlag AB. 1 uppl. 1997. 166 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Format 23 x 21,5 cm Vikt 675 g.
Inbundet svart förlagsband med röd pärm- och ryggtext samt skyddsomslag, rikt illustrerat med färgfoton, sv/v figurer och diagram. Ur baksidestexten: Att tillverka vin är något så märkligt som en svensk bok, skriven av en läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789171511003
- Titel
- Att tillverka vin : från plantering till buteljering
- Författare
- Torstenson, Lars - Thornéus, Per
- Förlag
- Vällingby : Strömberg
- Utgivningsår
- 1997
- Språk
- Svenska
Strömbergs Bokförlag AB 1 9789171511003 -
Choklad. Frossa i läckra recept skapade för v...
Inbunden bok. Parragon. 2010. 224 sidor.
ISBN 9781445414058
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Format 24,5 cm x 19,5 cm Vikt 940 g.
Inbundet laminatband med identiskt skyddsomslag, mycket rikt illustrerad med snygga färgfoton av Mike Cooper. Översättning: Theresa Månsson. INNEHÅLL: Inledning. Himmelsk choklad. Perfekt gräddat. Smuliga kakor & gudo läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKParragon 9781445414058 -
Chokladpassion
Inbunden bok. Prisma. 3:2 uppl. 2007. 235 sidor.
Mycket gott skick. Format 24,5 cm x 17,5 cm Vikt 815 g.
Inbundet förlagsband, TREDJE upplagan, mycket rikt illustrerad med inspirerande foton i färg av Klas Andersson. Författaren Jan Hedh är vår främste chokladexpert. Alla recept har utförliga anvisningar steg för steg o läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847436
- Titel
- Chokladpassion
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 235 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 825 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När originalutgåvan av Chokladpassion utkom 2002 var det en efterlängtad bok. En av landets främsta konditormästare, därtill VM-medaljör och chokladexpert hade äntligen sammanställt sitt stora kunnande om sin specialitet och passion – choklad.
Nu kommer boken i nytt, förminskat format.
I Chokladpassion delar Jan Hedh frikostigt med sig av de många recept, idéer och tips som han har samlat under sitt långa yrkesliv.
Här finns recept på chokladpraliner med de läckraste fyllningar, chokladsmåbröd, tårtor, pajer, och bakelser, brûléer, mousser och bavaroiser, varma chokladdesserter och läckra chokladdrycker. Ja, till och med förslag och recept på varmrätter med choklad som krydda.
Inledningsvis får läsaren bekanta sig med chokladens fascinerande historia och läsa om de viktigaste momenten vid chokladtillverkningen.
Författaren lär ut tekniker och ger detaljerade anvisningar om hanteringen av choklad, allt för att vi skall uppnå bästa möjliga resultat.
Recepten i boken har utförliga steg-för-steganvisningar och vid behov ges tips om var sällsynta råvaror kan inköpas.
Boken riktar sig till såväl en bredare allmänhet och chokladälskare som till fackfolk inom konditori- och restaurangnäringen.
Prisma 3:2 9789151847436 -
Choklad - mer av det goda
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 239 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Stort format 29 x 22,5 cm Vikt 1.265 g
Inbundet förlagsband med identiskt skyddsomslag, rikt och inspirerande färgfoto-illustrerad av Klas Andersson. Boken av den okrönte chokladkungen Jan Hedh, vänder sig boken till både amatörer och proffs. INNEHÅLL: F läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844796
- Titel
- Choklad : mer av det goda
- Författare
- Hedh, Jan
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 280 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1254 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedh är landets främste chokladexpert med 35 års erfarenhet av ämnet! I sin nya bok Choklad presenterar han en mängd läckra recept på chokladpraliner av olika slag. Men här finns också delikata petits fours, läckra kolor, kompletta desserter, spännande glassbomber och eleganta tårtor.Du får tips om hur olika bär och frukter kombineras i praliner med skilda chokladsorter. Här finns praliner med nötter och mandel, med aprikoser och plommon, med hallon och svarta vinbär, med smaksättningar som chili och rosépeppar, flingsalt och citrontimjan, kanel, kaffe och teer av skilda slag. Du får lära dig att göra tryfflar med årgångschoklad och hur man bäst lyckas med likörpraliner.Ett avsnitt med grundrecept lär ut hemligheterna bakom de läckraste fyllningarna ? hur man gör grundmassa till klassiska praliner, lena ganacher, smältande fondanter, luftiga mousser och läckra parfaiter och bavaroiser med choklad. Översiktliga scheman visar hur mycket choklad som ska tillsättas beroende av vilken choklad som används. Här beskrivs också grunderna när det gäller temperering av choklad liksom hur man gör de elegantaste choklad-dekorerna.I ett inledningskapitel berättas om chokladens historia, om kakaobönor, om processer och råvaror och om chokladtillverkning. Avslutningsvis förmedlar Michel Jamais några tankar om ädla drycker och choklad.Choklad vänder sig till såväl amatörer som till proffs. Den är pedagogiskt upplagd och vackert illustrerad med Klas Anderssons bilder.
Prisma 1 9151844796 -
Bröd & kaffebröd. Baka på riktigt med Jan Hed...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 240 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Stort format 28,5 x 22,5 cm Vikt 1.385 g.
Inbundet laminatband med identiskt skyddsomslag, mycket rikt illustrerad med vackra färgfoton av Klas Andersson. INNEHÅLL: Förord * Bröd - en mänsklig rättighet (Stenugnsbakat bröd. Gyllene regler när man ska bak läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023458
- Titel
- Bröd & kaffebröd : baka på riktigt med Jan Hedh
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1392 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Nybakat bröd till frukost, lunch och middag borde vara en rättighet i den mänskliga tillvaron! Bevare oss för bröd i plastpåsar med konserveringsmedel och tillsatser, bröd ska vara färskt och nybakat, det är då det är som bäst och smakar som det ska!"
Idag finns det inte ett bageri i varje hörn som det gjorde förr, och i takt med att vi mer och mer börjar ifrågasätta vad stormarknadsbrödet och andra matvaror innehåller har brödbakandet hemma fått en renässans. Då är det läge för ännu en brödbok av Jan Hedh efter succén från 2004. Denna gång även med söta bröd.
Återigen har Jan Hedh samlat recept på klassiker och mer okända brödtyper, svenska och utländska, i ett praktverk som doftar nybakat; ett 80-tal bröd och knäckebröd, och nästan lika många kaffebröd.
Här förmedlar han sin kärlek till konsistenser, dofter och texturer; lika sinnligt som han beskriver hur härligt ett wienerbröd smälter i munnen, lika fördömande är han mot allt som inte är äkta vara och han skräder inte orden i sina omdömen om det industritillverkade och konstgjorda: "… den smörja som kallas för vaniljkräm på många ställen och är kallrörd med modifierad stärkelse och vanillin och en massa andra hokus pokus-ingredienser som inte har ett dugg att göra med riktigt kokt vaniljkräm."
Inspirerad av sin barndoms bakverk, resor och möten med berömda bagare strör han anekdoter omkring sig om bakverk han njutit genom livet. Här möter vi en Jan Hedh på gott humör och med en härlig humor: "Italienskt bigabröd passar till all mat utom till surströmming, där jag vill ha norrländskt tunnbröd och snaps och kall öl."
Norstedts 1 9789113023458 -
Bröd
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2004. 240 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Stort format 28,5 x 22,5 cm Vikt 1.335 g.
Inbundet förlagsband med identiskt skyddsomslag, originalutgåva, mycket rikt illustrerad med vackra färgfoton av Klas Andersson. INNEHÅLL: Förord. Inledning. Innan du börjar baka. Om bagarnas historia och bagerie läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842592
- Titel
- Bröd
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 280 mm
- Vikt
- 1232 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedh arbetar sedan några år med att utveckla brödbakningskonsten i Sverige. Här har han samlat recept på de bröd som han tycker speciellt mycket om, främst matbröd av alla de slag: olika surdegsbröd, baguetter och ciabatta, bagels och pitabröd, dinkelbröd och kastanjebröd, jordärtskocksbröd, blåbärsbröd, citronbröd och rågbröd, men också engelska muffins, franska chokladbröd och skånsk äppelkaka.
Vi får lära oss grunderna till det verkligt goda brödet; vad ska man tänka på, vilka mjölsorter man ska använda, hur man gör en surdeg, hur man kan jäsa brödet i mjölade korgar eller mjölad bakduk i stället för på plåten för att det ska bli vackrare och högre, hur man ska knåda längre än du tror! och grädda. Vi får mästerbagarens heta tips på hur man lyckas; hur man bakar bröd med stor smak och arom. Hemligheten är surdeg och långa jästider! Vi får veta hur vi hemma i vår egen ugn ska kunna få till lika goda bröd som proffsen gör i bagerier med stenugnar.
Precis som Jan Hedhs tidigare böcker vänder sig Bröd till både amatörer och proffs. Bröd är en pedagogisk och inspirerande, faktarik och hisnande vacker bok för alla som tycker om att baka.
Prisma 1 9789151842592 -
Soppboken. Härliga soppor för fest och vardag
Inbunden bok. Stevali. 1:3 uppl. 2015. 156 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Format 24 x 20 cm Vikt 670 g.
Inbundet förlagsband, mycket rikt illustrerad med färgfoton av Leif Törnblom. INNEHÅLL: Förord. Soppor för alla smaker och tillfällen. Grönsakssoppor. Fisksoppor. Köttsoppor och kycklingsoppor. Dessertsoppor.
// Bilden avse läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287672
- Titel
- Soppboken : härliga soppor för fest och vardag
- Författare
- Törnblom, Marie
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 156 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 243 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 680 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Soppboken hittar du soppor för alla smaker och måltider. Soppa kan tillagas med några få enkla, eller många och mer påkostade ingredienser. De kan göras lätta som en entré eller en riktigt mättande middagsrätt. Här hittar du härligt smakrika soppor för fest och vardag.
Det finns soppor som kan värma i vinterkylan eller svalka en het sommardag, soppor med vårens efterlängtade primörer eller tillagde av höstens mustiga skördar. Våra gårdar, skogar och sjöar ger oss också fantastiska ingredienser till läckra soppor med mycket doft och smak. Soppa kan passa alla, både stora och små middagsgäster, när favoritingredienserna serveras i skålar, som var och en kan ta av, medans de mindre populära ingredienserna göms mixade i buljongen.
Soppboken ger också tips på goda tillbehör som passar fint till en soppmåltid. Smaka dig fram till egna och familjens favoriter. Låt sedan recepten med hjälp av din egen smak och framförallt din fantasi skapa ännu fler nya soppuplevelser.
Författaren Marie Törnblom är matkreatör och skribent. Sedan många år har hon i sina recept och artiklar värnat om svenska naturliga råvaror. Med sina spännande recept och vackra arrangemang har hon flitigt medverkat i våra största dags-, vecko- och mattidingar samt skrivit flera böcker. Leif Törnblom har tagit de vackra bilderna i boken.
Stevali 1:3 9789186287672 -
101 bröd du måste baka innan du dör
Inbunden bok. Stevali. 1 uppl. 2014. 239 sidor.
Nyskick. Format 22 x 15 cm Vikt 620 g.
Inbundet förlagsband, mycket rikt illustrerad med färgfoton på helsidor av Leif Törnblom. INNEHÅLL: Förord. Bakredskap. Mått & vikt. Goda råd om matbrödsbak. Mjöl & Gryn. Torkade kryddor. Bröd med färska kryddor & vilda blad läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287634
- Titel
- 101 bröd du måste baka innan du dör
- Författare
- Törnblom, Marie
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 153 x 224 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 620 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sveriges bästa bok om Matbröd 2014 enligt Måltidsakademin i Grythyttan. Juryns motivering:
"Doften av nybakat bröd sprider kärlek och omtanke. Här finns kornbröd från Norrland, rågbröd från skåne och invandrade bröd från när och fjärran. Marie och Leif Törnblom förmedlar stort kunnande i recept och bild"
Finns det något mer välkomnande och hemtrevligt än
doften av nybakat bröd? Med denna bok vill vi förmedla
glädjen i att bjuda på färskt bröd bakat i egen ugn.
Bröd är basföda och livsviktigt för många runt om i
världen. Den här boken visar på flera länders brödkultur
i många varierande former och smaker.
Här ges recept på både vanliga och lite speciella bröd,
några enkla och andra med mer tidskrävande bakning.
Det gemensamma är att det är väl värt mödan. Att få
känna den elastiska och formbara degen mot mjölade
händer är sinnligt! Vilken härlig belöning att sedan njuta
av det nybakade brödet med lite smör!
Till många av recepten ges tips om varierande
utbakning, smaksättning och vad som är extra gott att
servera tillsammans med just det brödet. Vissa bröd ska
mogna några dagar medan andra bäst äts nygräddade
och ljumma. Några gräddas på spisen, en del ska kokas
och de flesta gräddas i ugn. Att baka sitt eget bröd är
lustfyllt, rustikt och rogivande. Brödbakets härliga dofter
och smaker kittlar alla våra sinnen!
Marie Törnblom är matskribent med många års erfarenhet som
matkreatör och stylist. Hon har skrivit flera böcker och medverkar
flitigt i våra dags-, vecko- och mattidningar med spännande recept,
artiklar och vackra arrangemang. Leif Törnblom har fotograferat
bilderna i boken.
Stevali 1 9789186287634 -
Sju sorters kakor
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 89 uppl. 2006. 188 sidor.
Gott skick. Format 21,5 x 15,5 cm Vikt 440 g.
Förlagets laminatband, mycket rikt illustrerad med färgfoton. Sju sorters kakor är klassikern bland kakböcker sedan 1945, flera gånger helt omarbetad och moderniserad. Boken innehåller nu nära 300 recept på läckra kakor läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153425502
- Titel
- Sju sorters kakor
- Författare
- Ica provkök
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 158 x 217 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 452 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sju sorters kakor är något så ovanligt som en modern klassiker. Sedan 1945 har denna populära bakbok bjudit på läckra småkakor, vetebröd, mjuka kakor, tårtor m.m. som förgyller kakfaten. Under åren har den moderniserats och förbättrats, och de nära 300 recepten har kryddats med nya bakverk som ligger i tiden samtidigt som klassikerna har bevarats.
Ica Bokförlag 89 9789153425502 -
Bakverk - Europas mästerkockar bjuder till bo...
Inbunden bok. Könemann / Läsförlaget. 1 uppl. 1999. 305 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Stort format 30,5 x 24 cm Vikt 1.895 g.
Inbundet blått klotband med vit pärm- och ryggtext samt skyddsomslag, mycket rikt färgillustrerad med foton varav många är detaljerade steg-för-steg bilder. Översättning: Ulla-Märta Westerstål. Boken hör till en av läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9783829009584
- Titel
- Bakverk : Europas mästerkockar bjuder till bords
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 305 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 238 x 307 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1895 g
- Språk
- Svenska
Könemann / Läsförlaget 1 9783829009584 -
Frozen Yogurt
Inbunden bok. Pagina Förlags AB. 1:1 uppl. 2014. 160 sidor.
Nära nyskick. Format 24 x 19 cm Vikt 790 g.
Inbundet klotryggband med utstansade tjocka kartonnerade pärmar, mycket rikt färgillustrerad med foton av David Japy. Originalets titel: Frozen yoghurt à la francaise. Översättning: Elsie Formgren och Sten Sundström. Frozen läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163610356
- Titel
- Frozen Yogurt
- Författare
- Lorenzi, Constance
- Förlag
- Pagina Förlags
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 240 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 802 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frozen yogurt är inte bara kalorisnålt, det är också vanebildande läckert!
Nu kan du själv laga och bjuda dina nära och kära på de läckraste anrättningar, varesig det är frozen yogurt, frozen sandwich, cheescake, grön milkshake eller cupcake på yoghurt. Här finns även massvis med suktande recpet på klassiska bakverk gjorda med yoghurt som ingrediens, t. ex. cheescakes. muffins och kakor. Bara att blanda, mixa, glacera och servera!
Pagina Förlags AB 1:1 9789163610356 -
Green Sweets and Treats. 100% Rawfood dessert...
Inbunden bok. Nygren & Nygren / The Bearded Lady. 1 uppl. 2015. 167 sidor.
Mycket gott skick. Format 26,5 x 19,5 cm Vikt 875 g.
Inbundet förlagsband i snygg layout, mycket rikt färgillustrerad med foton av Kristina Sälgvik samt sv/v teckningar, vitt läsband. INNEHÅLL: Inledning. En bra start. Kakor. Snacks. Desserter. Godis. Register.
// Klister läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186623555
- Titel
- Green Sweets and Treats : 100% Rawfood desserter - utan gluten eller vitt
- Författare
- Billysdotter, Erika
- Förlag
- Nygren & Nygren
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 167 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 266 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 890 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Välkommen till Erika Billysdotters rawfoodvärld!
Chokladtryffeltårtan av kokos, bovete och kakao är nyttigare än en vanlig lunch på stan, cupcakes och brownies är laddade med bra fetter och vitaminer. Grönkålschips, dumlekolor och lakritsgodis som gör dig pigg och mätt. För bra för att vara sant?
De 50 recepten utan vitt socker och gluten är enkla att laga med en kannmixer och en matberedare kommer du långt. Njut med gott samvete, din kropp boostas av superfood, antioxidanter och mineraler. Självklart guidas du bland råvaror och köksredskap. Erika är specialiserad på rawfood, hon vurmar för desserter och sötsaker. Hoppas att du blir inspirerad, din inställning till sötsaker kommer att ändras och smaköverraskningarna blir många.
Nygren & Nygren / The Bearded Lady 1 9789186623555 -
Linus bakar och lagar
Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 2:1 uppl. 1996. 57 sidor.
Nära nyskick. Format 24 x 17 cm Vikt 290 g.
Inbundet laminatband, ANDRA upplagan, mycket rikt illustrerad med vackra teckningar i färg av Lena Anderson. Ur baksidestexten: Vilken tura att Linus glömde nyckeln och blev bekant med Svea Fröjd, som lärde honom baka och la läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9129637945
- Titel
- Linus bakar och lagar
- Författare
- Björk, Christina
- Förlag
- Rabén & Sjögren
- Utgivningsår
- 1996
- Omfång
- 57 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 0 x 250 mm
- Vikt
- 297 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Här får man veta hur man kokar, steker och gräddar - men också varför potatisen blir kokt, ägget blir stekt och degen jäser.
Recept på maffiga mellanmål, Liten Skogsmiddag, Svea Fröjd Special, pinnbröd m.m.
Rabén & Sjögren 2:1 9129637945 -
Vi bakar och lagar mat. Recept som alla kan k...
Häftad bok. Bokförlaget Semic. 2012. 66 sidor.
Nära nyskick. Stort format 29,5 x 21,5 cm Vikt 285 g.
Spiralhäftad bok med mjuka pärmar, mycket rikt och tydligt illustrerad med pedagogiska steg-för-steg teckningar i tvåfärgstryck av Marianne Lilliér, stor text med versaler. Ur förordet: Det är roligt att baka. Inte läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155226039
- Titel
- Vi bakar och lagar mat : Recept som alla kan klara
- Författare
- Grenert, Bisse
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 1993
- Omfång
- 66 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 215 x 300 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 275 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Lätta recept som alla kan klara, stora som små. Boken vänder sig både till den som inte kan läsa så bra än och till den som nästan aldrig bakat eller lagat mat. Med denna bok till hjälp i köket blir det enkelt att lyckas!Roliga, tydliga teckningar och kortfattade texter visar steg för steg hur man gör för att kunna baka och laga mat hur lätt som helst. Följer man bara instruktionerna kan man sedan enkelt göra sitt eget mellanmål och kanske till och med bjuda på middag!Bland recepten finns förstås frallor, bullar, kakor och chokladbollar men även pizza, äppelpaj och muffins. Maträtterna är allt från kokt ägg och smörgåsar i våffeljärn till köttfärsbiffar, fiskgratin och pannkaka.För idé och recept svarar Bisse Grenert, för teckningar och formgivning Marianne Lilliér.
Bokförlaget Semic 9789155226039 -
Ida och tårtan - att inte tåla gluten
Inbunden bok. Förlagshuset Gothia. 1 uppl. 1995. 26 sidor.
Mycket gott skick. Format 21,5 x 15,5 cm Vikt 195 g.
Inbundet laminatband, färgillustrerad med teckningar av Mimmi Tollerup, stor text. Boken bygger på en norsk idé om glutenintolerans: "Ida har cøliaki". Ur baksidestexten: Ida är en fräknig flicka som inte tål gluten. Hon läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789172050044
- Titel
- Ida och tårtan : att inte tåla gluten
- Författare
- Tollerup, Mimmi - Svenska Celiakiförbundet
- Förlag
- Stockholm : Gothia : Svenska celiakiförb
- Utgivningsår
- 1995
- Språk
- Svenska
Förlagshuset Gothia 1 9789172050044 -
Enkelt, gott och grillat! Mat för sköna lata...
Inbunden bok. Tukan förlag. 1:1 uppl. 2018. 123 sidor.
Nära nyskick. Format 22,5 x 20,5 cm Vikt 525 g.
Inbundet förlagsband, mycket rikt illustrerad med inspirerande färgfoton på helsidor av Lena Djuphammar. INNEHÅLL: Grilltips. Smakfullt (marinad, rub, glaze, smör, sås, salsa). Kryddor (torkade kryddor, färska örter, nat läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177833116
- Titel
- Enkelt, gott och grillat!
- Författare
- Johnsson, Ann-Cathrine
- Förlag
- Tukan förlag
- Utgivningsår
- 2018
- Omfång
- 123 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 230 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 540 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Grillat är godast! När kvällarna blir ljusare och luften varmare längtar vi efter att plocka fram grillen. I den här boken finns inspiration och idéer för en riktigt lyckad grillkväll med massor av god mat. Här finns recept på såser, inläggningar, röror, marinader, tillbehör och vegetariska alternativ. Man får också tips på hur man kan variera ingredienser för att på ett mycket enkelt sätt få en annan smaksättning. Sommarmat ska vara lättlagat och gott så att vi riktigt kan njuta av våra lediga dagar. Det ska förstås också gärna vara grillat! Enkelt, gott och grillat fångar upp just detta och bjuder på många blivande sommarklassiker!
Tukan förlag 1:1 9789177833116 -
Klimatmaten. Recept & fakta
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2020. 147 sidor.
Nära nyskick. Format 26,5 x 20 cm Vikt 695 g.
Inbundet förlagsband, mycket rikt illustrerad med inspirerande färgfoton mestadels av Lena Djuphammar. INNEHÅLL: Mat & klimat. Råvarors klimatpåverkan. Experiment 2000 m². Proteinkällor för klimatet. Framtidens mat. Skogen läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174693539
- Titel
- Klimatmaten : recept & fakta
- Författare
- Djuphammar, Lena
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2020
- Omfång
- 147 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 200 x 266 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 704 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Både fakta och recept på hur vi kan äta smartare"Femina "Inspirerande. Uppmuntrar till att lära mer. Betyg 4 av 5"BTJ, Charlotte Berglund Vill du få hjälp att äta mer klimatsmart? Vilka livsmedel ska du välja? Måste du bli vegetarian? Finns det svenska alternativ till grödor? Så mycket som en tredjedel av en persons klimatavtryck kommer från maten. Men det finns en hel del du kan göra för att minska din påverkan på planeten. Den här boken vill inspirera dig att äta mer klimatsmart. Förutom recept ges fakta, inspiration och tips! Du får 40 recept, som fungerar som vardagsmat men även då man bjuder på middag allt från spännande viltrecept till klassiker som gjorts mer klimatsmarta. Dessutom inspirerande rätter med klimatets bästa vänner baljväxter, rotfrukter och kål! Även fisk får ett avsnitt. Faktasidorna lyfter fram klimatsmarta råvaror, nya spännande grödor och intressanta projekt om framtidens mat. Med den här boken vill författarna bidra till ett ökat intresse för den klimatsmarta maten men även ge en ökad medvetenhet om den omställning vi tillsammans behöver vara en del av! ANN-CATHRINE JOHNSSON är utbildad kostrådgivare och journalist med inriktning mot medicin, kost och hälsa. Hon skriver regelbundet i SvD. LENA DJUPHAMMAR är fotograf och grafisk formgivare. Hon har gett ut flera kokböcker, bland annat Bättre hälsa med bönor med Ann-Cathrine Johnsson.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174693539 -
Det autoimmuna köket. Läk din tarmhälsa på 4...
Inbunden bok. Lava Förlag. 2019. 143 sidor.
Nyskick. Format 21,5 x 17 cm Vikt 380 g.
Häftad bok med mjuka flexipärmar, mycket rikt illustrerad med färgfoton av Charlott Martinsson och Cecilia Nisbet Nilsson. INNEHÅÅLL: Välkommen till min värld. Därför funkar det. I det autoimmuna köket. Läckande tarm och t läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789188799715
- Titel
- Det autoimmuna köket
- Författare
- Nisbet Nilsson, Cecilia
- Förlag
- Lava Förlag
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Flexband
- Mått
- 170 x 214 mm Ryggbredd 12 mm
- Vikt
- 380 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Läk din tarmhälsa på 4 veckor Är du nyfiken på läkande autoimmun kost? Lider du av magbesvär, allergier, kronisk inflammation, ledvärk eller autoimmun sjukdom? Då passar denna kokbok dig. Följ guiden på 28 dagar och upplev alla hälsovinster som autoimmun kost kan ge. Det autoimmuna köket är en kokbok med tydlig handledning som hjälper dig att snabbt komma igång med den speciellt läkande kosten AIP - det autoimmuna protokollet. Med bokens fyra veckors kostprogram i form av kompletta veckomenyer kommer du lätt in i de nya hälsovanorna. Du behöver inte slå upp i listor eller googla vad du kan äta eller bör utesluta, utan endast följa detta kompletta heltäckande upplägg. Det går bra att växla runt mellan de olika recepten precis som man vill och bygga en personligt anpassad meny. Det är över 50 enkla, populära och läckra recept för dryck, frukost, lunch, middag, mellanmål och fika.Kostrådgivaren och medicinjournalisten Cecilia Nisbet Nilsson blev själv fri från sjukdom med hjälp av AIP. Hon driver idag hälsoföretaget Swedish Paleo (www.swedishpaleo.se) med Sveriges största samling av AIP-recept.
Lava Förlag 9789188799715 -
Food Pharmacy - Kokboken
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1:5 uppl. 2017. 160 sidor.
Mycket gott skick. Format 24,5 x 17,5 cm Vikt 635 g.
Inbundet dekorerat klotband, färgillustrerad med fina foton av Ulrika Ekblom och vackra illustrationer mestadels av Anna Ileby. En antiinflammatorisk receptsamling framtagen i samarbete med tarmfloran. Stärker ditt immun läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174246827
- Titel
- Food Pharmacy : kokboken
- Författare
- Nertby Aurell, Lina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 245 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 636 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Förra årets succébok Food Pharmacy lärde oss allt om antiinflammatorisk mat, bakterier, hjältar i köket, antioxidanter och vetenskapliga studier (och så var det något om Star Wars också).Här är kokboken som förenklar din vardag. Här vänder sig Lina och Mia till alla som vill börja jaga näring och äta mat som gör tarmfloran gott och håller inflammationen (och många sjukdomar) borta.Recepten innehåller mängder med grönsaker, en del nötter och kryddor för smak och antiinflammatorisk boost, tillagade på ett så skonsamt sätt som möjligt för att bevara så mycket näring som möjligt. Rätterna är gluten-, mjölk- och sockerfria och noga provlagade för att smaka riktigt gott.Här finns måltider för alla tillfällen: snabba vardagsrätter, lyxigare fine dining-rätter och närande smoothies. Vad sägs om recept på den optimala middagssmoothien, idévärldens lasagne och världens godaste brownie?Det här är ingen diet utan hälsosam mat för alla. Och den bygger på exakt de råd alla experter faktiskt är överens om – ät mycket grönsaker och skippa sockret!Lina Nertby Aurell och Mia Clase driver den välbesökta och omtyckta hälsobloggen och podden Food Pharmacy. År 2016 utkom den omåttligt populära boken med samma namn.
Bonnier Fakta 1:5 9789174246827 -
Food Pharmacy - Näringsjägaren. En berättelse...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2019. 191 sidor.
Nära nyskick. Format 24,5 x 17,5 cm Vikt 700 g.
Inbundet dekorerat klotband, färgillustrerad med tabeller samt fina foton av Ulrika Ekblom och vackra illustrationer av Anna Lindelöv Mannheimer. Näringsjägaren är författarduons tredje bok i serien Food Pharmacy. I boke läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174249583
- Titel
- Food Pharmacy - näringsjägaren : en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen
- Författare
- Nertby Aurell, Lina
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2019
- Omfång
- 191 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 727 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Food Pharmacy släpper en bok för näringsjägare – en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen.I den här faktaspäckade och roliga boken ger sig Mia och Lina ut på sina livs expeditioner för att ta tag i vår tids mest angelägna frågor: folkhälsan och planeten. Vad kan vi själva göra för att få oss och planeten att må bättre, och varför har mat gått från att vara något enkelt och glädjefyllt till svårt och ibland till och med ångestskapande? Vetskapen om hur vi ska äta för en bättre folkhälsa och mindre belastning för planeten finns, men av någon anledning når den inte ut. Men det ska det bli ändring på!Food Pharmacy Näringsjägaren innehåller livsviktig fakta presenterad med humor och helt utan pekpinnar (och med ett sextiotal näringsboostade recept). För att göra resan mot att bli näringsjägare lite enklare och mer lustfylld har Mia och Lina dessutom tagit fram en Näringsjägarkompass som ska hjälpa oss att varje dag få i oss en stor mängd varierande och näringsrika livsmedel i många olika färger.
Bonnier Fakta 1 9789174249583 -
RAW på rätt sätt
Häftad bok. Nylivsstils förlag. 1 uppl. 2012. 143 sidor.
ISBN 9789198084603
Mycket gott skick. Format 20 x 16 cm Vikt 540 g.
Häftad bok med mjuka pärmar, mycket rikt illustrerad med färgfoton. Ur baksidestexten: Vill du må bättre och hitta en balans i livet som påverkar både kropp och själ? Då är Raw food på rätt sätt den kokbok du letar efter. Me läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKNylivsstils förlag 1 9789198084603 -
Modern stenåldersmat. Fakta och recept för 14...
Häftad bok. Natur & Kultur. 1 uppl. 2004. 128 sidor.
Nära nyskick. Format 20 x 16 cm Vikt 305 g.
Häftad bok med mjuka pärmar och invikta flikar, mycket rikt illustrerad med färgfoton av Lars Paulsson. Faktagranskning av docenten och forskaren Staffan Lindeberg. INNEHÅLL: Maten du är byggd för. Hur mår du? Pröva själv i läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127355590
- Titel
- Modern stenåldersmat : fakta och recept för 14 dagar
- Författare
- Lotta Skoglund - Staffan Lindeberg - Jerry Soffman
- Förlag
- Natur & Kultur
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 0 x 201 mm Ryggbredd 160 mm
- Vikt
- 304 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Genom att äta den mat som vi biologiskt är byggda för kan vi undvika de flesta välfärdssjukdomar och som bonus gå ner i vikt. På ett lättillgängligt sätt presenteras här den medicinska bakgrunden till stenålderskostens positiva effekter när det gäller att förebygga folksjukdomar, och hur naturfolkens mathållning kan tillämpas av dagens västerlänningar. Vi får också läckra recept på allt från frukostar, mellanmål, luncher och middagar till såser, tillbehör, drycker, desserter och en trerätters middag för gäster. Fetma, hjärtinfarkt, diabetes, stroke och cancer är exempel på sjukdomar som förekommer i mycket liten omfattning hos de naturfolk som fortfarande äter det vi kallar stenåldersmat, paleolitisk kost. Det är ett evolutionsmedicinskt faktum att våra kroppar fortfarande är anpassade till den mat som fanns under äldre stenåldern. Frukt, grönsaker, rotfrukter, magert kött, fisk och skaldjur, ägg och nötter är inte bara nyttiga livsmedel som håller oss friska de håller oss också smala. Att stenålderskosten är en effektiv bantingsmetod framgår av intervjuer med personer som tappat åtskilliga kilon genom att lägga om kosten. Förutom de senaste medicinska rönen om stenåldersmaten ges information om bland annat glykemiskt index, vitaminer och mineraler, syra/bas-balansen, fetter, salt och socker. Recepten kompletteras med inspirerande färgbilder.
Natur & Kultur 1 9789127355590 -
5:2-dieten - Kokboken. 150 recept för halvfas...
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2014. 224 sidor.
Nära nyskick. Format 22,5 x 17 cm Vikt 660 g.
Häftad bok med mjuka pärmar och invikta flikar, mycket rikt illustrerad med färgfoton. Originalets titel: The FastDiet Cookbook (2013). Översättning: Anna Olsson. INNEHÅLL: Förord av Michael Mosley. Allt du behöver veta om läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174244298
- Titel
- 5:2-dieten - kokboken : 150 recept för halvfasta
- Författare
- Spencer, Mimi
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 224 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 173 x 226 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 662 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I 5:2-dieten – kokboken bjuder författaren och matskribenten Mimi Spencer och näringsfysiologen Sarah Schenker på 150 utsökta, näringsrika lågkalori-recept som hjälper dig att följa 5:2-dieten i din vardag. Boken är en uppföljare till den mycket uppmärksammade dietboken av läkaren Michael Mosley och Mimi Spencer, 5:2-dieten – friskare, smalare, längre liv med halvfasta. Den rikt illustrerade kokboken omfattar allt från enkla frukostar till riktigt läckra middagar. Alla recept har uppgifter om hur många kalorier som ingår och särskilt nyttiga näringsämnen. I boken finns också praktiska måltidsplanerare, både för kvinnor och för män. Författarna ger oss också en rad smarta tips om vilka basvaror man bör ha i sitt skafferi när man följer 5:2-dieten samt tips på rätter som går snabbt att laga när man har knappt om tid. 5:2-dieten, eller halvfasta, är det senaste inom hälsa och redan uppmärksammat i svenska tidningar och på bloggar. Ät som vanligt fem dagar i veckan och halvfasta två dagar, men med riktig mat. De vetenskapliga bevisen är entydiga: minskat kaloriintag gör dig friskare och du lever längre – och på köpet går du ner i vikt! 5:2-dieten – kokboken är ett perfekt komplement till Michael Mosley och Mimi Spencers textbok om 5:2-dieten. Måltiderna som dukas upp kommer att få dig att längta till fastedagarna. Du kommer också att gå ner i vikt och du kommer att njuta under tiden! Michael Mosley har skrivit bokens förord. Han lever som han lär och halvfastar måndag och torsdag varje vecka, dvs. lever på 600 kalorier två dagar i veckan och äter precis som vanligt de övriga fem dagarna.
Bonnier Fakta 9789174244298
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn