-
Polkaboken - söta recept för små och stora go...
Häftad bok. Fröken Finemang Förlag. 2013. 96 sidor.
Nära nyskick. Format 21 x 16 cm Vikt 315 g.
Spiralhäftad bok med mjuka pärmar, mycket rikt färgillustrerad med teckningar av Linda Nydenmo och foton av Andreas Mattisson och Linda Nydenmo, plats för egna anteckningar. Ur baksidestexten: I boken får du träffa Ida-Li so läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197926218
- Titel
- Polkaboken - söta recept för små och stora gottegrisar
- Författare
- Nydenmo, Linda
- Förlag
- Fröken Finemang
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 96 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 160 x 213 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 310 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
Ytterligare författare: Nydenmo, Linda
Fröken Finemang Förlag 9789197926218 -
Lakrits. Bakverk, godis, desserter, mat & dry...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1:4 uppl. 2015. 144 sidor.
Nära nyskick. Format 24,5 x 21,5 cm Vikt 780 g.
Inbundet förlagsband i snygg layout, mycket rikt illustrerad med färgfoton mestadels av Helén Pe. INNEHÅLL: * Lakritsfakta: intressant läsning om världens bästa och godaste rot. Förord. Lakrits. Förädlade produkter av la läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174242515
- Titel
- Lakrits : godis, bakverk, desserter, mat & dryck
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 232 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 643 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Unik bok om lakrits!Äntligen kommer den heltäckande receptboken om lakrits. Omkring 60 spännande, fint smakbalanserade recept på alltifrån lakritsfudge och saltlakritsglass, till lakritstoscakaka, lakritsmarinerat lamm och lakritslikör. Recept som visar att det inte finns några gränser för hur man kan använda denna trendiga och hälsobringande råvara i sötsaker och mat.Boken innehåller till största delen recept, men även en hel del fakta om världens godaste rot och det som kan utvinnas ur den – rålakrits, lakritsgranulat, lakritspulver, saltlakrits och salmiak. Det är intressant läsning som visar att lakrits inte bara smakar gott – den gör gott också!Bakom boken står den erkända konditorn, kocken och lakritsdrottningen Elisabeth Johansson. Hon är en flitig och erfaren receptmakare och kokboksförfattare som har skrivit över 10 kokböcker, varav den senaste är praktverket Choklad.
Bonnier Fakta 1:4 9789174242515 -
Sweet things - choklad, karameller & marshmal...
Inbunden bok. Massolit Förlag. 1 uppl. 2015. 175 sidor.
Nära nyskick. Format 24 x 19,5 cm Vikt 730 g.
Inbundet förlagsband, rosa läsband, mycket rikt illustrerad med inspirerande färgfoton av Tara Fischer. Originalets titel:
Sweet things - chocolates, candies, caramels & marshmallows. Översättning: Tove Janson. INNEHÅLL: läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785375
- Titel
- Sweet things : choklad, karameller & marshmallows
- Författare
- Rigg, Annie
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 242 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt en sweet tooth behöver
Är du en sådan som älskar chocolaterians skyltfönster? Som inte tvekar att styra stegen över livligt trafikerade gator för att få komma lite närmare uppvisningen av pastellfärgade karameller, snövita marshmallows och praliner i allsköns former? Då kan du skriva upp Sweet things på önskelistan.
Sweet things bjuder på allt en sweet tooth behöver för att klara dagen. Boken är indelad i olika kapitel där choklad, marshmallows, marmelad, kola, fudge och karameller i tur och ordning har huvudrollen. Här finns något för alla, oavsett om du gillar nougatpraliner med havssalt, kokosrostade marshmallows, persikopastiller eller pekannötsfudge
Annie Rigg är en erfaren matstylist och -skribent. Förutom att arbeta för flera stjärnkockar har hon dessutom lagat mat till turnerande världsartister som Tom Jones, Paul McCartney, Pink Floyd och The Rolling Stones.
Det är den sortens sötsaker man tror är förbehållna lyxiga chocolaterier och butiker, men det geniala är att de är fullt möjliga att göra hemma utan mer avancerad utrustning än en sockertermometer och en chokladtermometer Daily Mail
Massolit Förlag 1 9789187785375 -
Choklad, kola och karameller - 140 recept på...
Häftad bok. Bokförlaget Forum. 1995. 159 sidor.
Gott skick. Format 26 x 19,5 cm Vikt 575 g.
Häftad bok med mjuka pärmar och invikta flikar, mycket rikt och instruktivt illustrerad med färgfoton av Paul Forrester samt teckningar av Collier Campbell och Ann Brecknell. Engelska originalets titel: The Complete Home läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789137107660
- Titel
- Choklad, kola och karam
- Författare
- Walden, Hilary - Forrester, Paul - Wachtmeister, Kerstin
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1995
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 194 x 264 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 564 g
- Språk
- Svenska
Bokförlaget Forum 9789137107660 -
Pernillas praliner. Choklad, tårtor, kakor, d...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2012. 126 sidor.
Nära nyskick. Format 26,5 x 20 cm Vikt 670 g.
Inbundet förlagsband, rikt illustrerad med vackra färgfoton av Lina Eriksson samt infällda foton av familjen Wahlgren. INNEHÅLL: Förord. Bullar och vetebröd. Vardagsfika. Lyxa till det. Praliner och godis. Gott med frukt o läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155258375
- Titel
- Pernillas praliner : choklad, tårtor, kakor, desserter
- Författare
- Wahlgren, Pernilla
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 676 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Pernilla Wahlgren bjuder på sina bästa godsaker! Recept som alla kan baka – enkla och ljuvligt goda. Bullar, kakor, muffins, praliner, pajer, cheesecake, kladdkakor, tårtor och italienska favoritdesserter. Underbart gott!Här finns både klassiker, släktrecept och Pernillas egna specialare: många med smak av Italien. Tänk vit choklad, mascarpone, frukt- och bärpajer, mandel, citron och aprikos … Snabba recept till eftermiddagens spontanfika, lyxigare bakverk till helgens lågsittningar, njutbara chokladskapelser för närhelst man behöver unna sig något extra, läckra italienska desserter till söndagens släktmiddag och tårtor till fest och födelsedag.Att baka tillsammans är ett mysigt sätt att umgås på – med familj, vänner och barn. Här bjuder Pernilla som vanligt generöst på sig själv. Vi serveras favoritrecept och anekdoter från barndomen, mormors bästa äppelpaj och chokladtårtan som Pernilla själv levererade till exmakens italienska restaurang. Vi får se privata bilder från uppväxten i mamma Christina Schollins och pappa Hans Wahlgrens stora villa, och vi får möta Pernilla i bakartagen med de egna barnen i köket i härliga nya huset på Lidingö. Det viktiga är inte att det ser supertjusigt ut – men smakar ljuvligt gör det!Missa inte Pernillas hallonbullar med vit choklad, de smaskiga tobleronemuffinsen, bästa crème brûlée-receptet, Pernillas favorittårta, de sötaste minibiskvierna, mammas plommonpaj eller sonen Benjamins marmorerade brownies. Den lena cheesecaken med chokladbotten är hela familjens favorit och Pernillas nybakade hallongrottor får vem som helst på fall.
Bokförlaget Semic 9789155258375 -
Chokladpraliner
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2011. 60 sidor.
Nära nyskick. LITET format 12,5 x 10 cm Vikt 110 g.
Inbundet förlagsband, mycket rikt illustrerad med snygga färgfoton av Caroline Faccioli. Ur baksidestexten: Mörk choklad med smörkolakräm, mjölkchoklad med knapriga flingor, vit choklad med kokos - nu är det bara att läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174012743
- Titel
- Chokladpraliner : presentbox med silikonformar
- Författare
- Corinne Jausserand
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 58 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 134 mm Ryggbredd 50 mm
- Vikt
- 296 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En underbart söt presentbox som innehåller en bok och silikonformar i olika färger. Boken lär dig att baka ljuvliga, oemotståndliga chokladpraliner som du enkelt gör hemma i köket!
Mörk choklad med smörkolakräm, mjölkchoklad med knapriga flingor, vit choklad med kokos - nu är det bara att välja vilken sort du ska skämma bort dig med först!
Format box: 200 x 135 mm
Fler titlar i samma serie:
Cupcakes - Presentbox med silikonformar
Makroner - Presentbox med sprits
Tukan Förlag 1 9789174012743 -
Choklad - mer av det goda
Inbunden bok. Prisma. 3 uppl. 2008. 240 sidor.
Nära nyskick. Format 24,5 x 17,5 cm Vikt 815 g
Inbundet laminatband, TREDJE upplagan, rikt och inspirerande illustrerad med färgfoton av Klas Andersson. Boken av den okrönte chokladkungen Jan Hedh, vänder sig boken till både amatörer och proffs. INNEHÅLL: Förord. Om c läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151851495
- Titel
- Choklad : mer av det goda
- Författare
- Hedh, Jan
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 175 x 248 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 797 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedh är landets främste chokladexpert med mer än 35 års erfarenhet av ämnet! I Choklad - Mer av det goda presenterar han en mängd läckra recept på chokladpraliner av olika slag. Men här finns också delikata petits fours, läckra kolor, kompletta desserter, spännande glassbomber och eleganta tårtor. Lustfyllt, vackert och gott med noggranna anvisningar för att du ska nå ett lyckat resultat.
Du får tips om hur olika bär och frukter kombineras i praliner med skilda chokladsorter. Här finns praliner med nötter och mandel, med aprikoser och plommon, med hallon och svarta vinbär, med smaksättningar som chili och rosépeppar, flingsalt och citrontimjan, kanel, kaffe och teer av skilda slag. Du får lära dig att göra tryfflar med årgångschoklad och hur man bäst lyckas med likörpraliner.
Ett avsnitt med grundrecept lär ut hemligheterna bakom de läckraste fyllningarna - hur man gör grundmassa till klassiska praliner, lena ganacher, smältande fondanter, luftiga mousser och läckra parfaiter och bavaroiser med choklad. Översiktliga scheman visar hur mycket choklad som ska tillsättas beroende av vilken choklad som används. Här beskrivs också grunderna när det gäller temperering av choklad liksom hur man gör de elegantaste choklad-dekorerna.
I ett inledningskapitel berättas om chokladens historia, om kakaobönor, om processer och råvaror och om chokladtillverkning. Avslutningsvis förmedlar Michel Jamais några tankar om ädla drycker och choklad.
Choklad - Mer av det goda vänder sig till såväl amatörer som till proffs. Den är pedagogiskt upplagd och vackert illustrerad med Klas Anderssons bilder.
Prisma 3 9789151851495 -
Chokladpassion
Inbunden bok. Prisma. 2:8 uppl. 2005. 240 sidor.
Nära nyskick. Format 28,5 cm x 22,5 cm Vikt 1.225 g.
Inbundet förlagsband, ANDRA upplagan, mycket rikt illustrerad med inspirerande foton i färg av Klas Andersson. Författaren Jan Hedh är vår främste chokladexpert. Alla recept har utförliga anvisningar steg för steg läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151841304
- Titel
- Chokladpassion
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 220 x 280 mm
- Vikt
- 1212 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I Chokladpassion har Jan Hedh sammanställt sitt stora kunnande om chokladhantering. Han delar frikostigt med sig av de många recept, idéer och tips som han har samlat under sitt långa yrkesliv. Här finns recept på chokladpraliner med de läckraste fyllningar, chokladsmåbröd, tårtor, pajer, och bakelser, brûléer, mousser och bavaroiser, varma chokladdesserter och läckra chokladdrycker. Ja, till och med förslag och recept på varmrätter med choklad som krydda.
Alla recept har utförliga steg för steg-anvisningar och vid behov tips om var sällsynta råvaror kan inköpas. Författaren lär ut tekniker och ger detaljerade anvisningar om hanteringen av choklad, allt för att vi skall uppnå bästa möjliga resultat. Han ger också råd om hur choklad kan avnjutas på olika sätt.
Inledningsvis får läsaren bekanta sig med chokladens fascinerande historia och läsa om de viktigaste momenten vid chokladtillverkningen.Boken riktar sig till såväl en bredare allmänhet och chokladälskare som till fackfolk inom konditori- och restaurangnäring.
Jan Hedh är konditormästare med utbildning från bl.a. Coba-skolan i Basel, där han tidigt specialiserade sig på choklad. Han har arbetat med choklad i snart 40 år. Numera är Jan Hedh verksam som expert och konsult och efterfrågad såväl i Sverige som internationellt för sina fantastiska kunskaper. Han har tidigare givit ut boken Desserter.
Prisma 2:8 9789151841304 -
277 sorters kakor
Inbunden bok. Norstedts. 2:1 uppl. 2010. 240 sidor.
Nära nyskick. Stort format 28,5 x 22,5 cm Vikt 1.375 g.
Inbundet förlagsband i snygg layout, ANDRA upplagan, mycket rikt illustrerad med vackra färgfoton av Ulf Widell. En receptskatt, en kulturgärning och ett unikt referensverk för konditorer och kakälskare. Här finn läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113035826
- Titel
- 277 sorters kakor
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 225 x 286 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 1369 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedhs kakbok är en receptskatt, en kulturgärning och ett unikt referensverk för konditorer och kakälskare - en nostalgitripp där alla som minns sin barndoms konditoribesök kan hitta sin egen madeleinekaka.
I 45 år har Jan Hedh bakat kakor. Alltsedan sin lärlingstid hos den tidens legendariska mästare har han själv förädlat kakbakandets konst och är numera själv den mästare som för hantverk och tradition vidare. Här har han samlat 277 sorters kakor som alla har det gemensamt att de tillhör vår svenska kaktradition.
I och med en nyväckt känsla för kvalitet på det vi äter och som en motreaktion på usla fuskbakverk fyllda av transfetter och syntetiska smakämnen vill fler och fler baka själva. Det här är bibeln!
Ur innehållet:
- Mandelbakverk (till exempel mazariner, toscabakverk, polynéer, äppelbakverk och josefiner)
- Smördegsbakverk (till exempel dansbanor, kanapéer, pariservåfflor, kongresser, katalaner, kejsarkronor och vol au vent)
- Bakverk med nötter och kokos (till exempel kokosberg, kokossnitt, nötkakor och efemärkransar)
- Hippenbakverk (till exempel caprirullar, noisettestrutar och hyvelspån)
- Maränger (till exempel japaner, franska maränger, ristori, progresser och fragilitéer)
- Petit-chouxbakverk (till exempel mariakransar och berlinerkransar)
- Mjuka kakor (till exempel muffins, rulltårtor, sandkaka och mjuka pepparkakor)
- Julkakor (till exempel klenäter, struvor, mandelmusslor och pepparkakor)
- Småbröd (till exempel drömmar, finska pinnar, konjakskransar, spritskransar, schackrutor och brysselkex)
- Biskvier och makroner
- Flarn
- Petit-fours och tebröd
Norstedts 2:1 9789113035826 -
Modern bakning. Handbok i bakpulverbak [3:e...
Inbunden bok. Wezäta. 1941. 88 sidor.
Mycket gott skick. Format 20 x 16 cm Vikt 215 g.
Inbundet klotryggband, TREDJE upplagan, rikt illustrerad med sv/v teckningar och 8 planschsidor i färg. En handbok med recept på bakverk med Marabou bakpulver. INNEHÅLL: Förvandlingstabell, förkortningar och ugnsvärmetabell läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKWezäta -
Bagerikemi
Häftad bok. Brevskolan. 1963. 160 sidor.
Mycket gott skick. Format 21,5 x 14,5 cm Vikt 315 g.
Häftad bok med mjuka plastpärmar, sv/v illustrerad med teckningar och foton. Teori för bagerikemi och bakteknik är tänkt för utbildning inom bagar- och konditoryrkena. Innehåller Brevskolans kursbrev 1-7 med övningsfrågo läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBrevskolan -
Bageri - Grunderna som varje bagare måste kun...
Häftad bok. Informationsförlaget / Sveriges bagare & konditorer. 2014. 144 sidor.
Nära nyskick. Format 24 x 19 cm Vikt 490 g.
Häftad flexibok med mjuka pärmar och invikta flikar, mycket rikt illustrerad med färgfoton. Gymnasieskolans utbildning i bageri- och konditorikunskap syftar till att ge eleverna goda kunskaper om hantverksmässiga metoder för läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789177366331
- Titel
- Bageri : grunderna som varje bagare måste kunna
- Författare
- Malmström, Lars - Sveriges bagare & konditorer
- Förlag
- Stockholm : Informationsförlaget : Sveriges bagare & konditorer
- Utgivningsår
- 2014
- Språk
- Svenska
Informationsförlaget / Sveriges bagare & konditorer 9789177366331 -
Bröd och kakor - baka utan gluten
Inbunden bok. Ordalaget Bokförlag. 1 uppl. 2014. 175 sidor.
Nära nyskick. Format 26,5 x 20,5 cm Vikt 870 g.
Inbundet förlagsband i snygg layout, rikt illustrerad med färgfoton av Jonas Berg. INNEHÅLL: * Förord. Vår kost av leg. dietist Jessica Mirregård * Frukost * Extra energi * Matbröd * Pita och annat gott från medelhavet * läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174690811
- Titel
- Bröd och kakor : baka utan gluten
- Författare
- Ganic, Mekto
- Förlag
- Ordalaget Bokförlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 268 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 870 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Passar alla bakningsglada, inte bara glutenintoleranta."
Bibliotekstjänst
"Tar den glutenfria bakningen till nya nivåer. Här finns verkligen bakglädje!... full av spännande recept, nya metoder och goda ingredienser... Recepten är enkla att följa."
Litteraturmagazinet
"En riktigt bra bakbok" Amelia
Baka riktigt gott utan gluten!
Nu kommer bakboken med naturligt glutenfria ingredienser. Boken är skriven av en receptutvecklare, suveränt duktig på att få till goda bröd och bakverk.
Boken ger dig recept på både bröd, kakor och bakverk. Recepten är anpassade efter de råvaror vi har i Sverige och utgår från ekologiska råvaror som smakar mer och är både saftigare och nyttigare jämfört med bröd bakade av glutenfria mjölmixer. Samtliga recept är näringsberäknade av en dietist.
I denna fullspäckade, ambitiösa och vackra bok tas ett helhetsgrepp på glutenintolerans. Boken är fylld av recept men innehåller också tips för nybörjaren och fakta om råvaror, då det kan vara lite knepigt att baka utan gluten. Dietisten Jessica Miregård har skrivit avsnittet om celiaki (glutenintolerans) och har näringsberäknat samliga recept. Sverige är det land i västvärlden med flest fall av celiaki.
Recepten i boken är både svenska traditionella jäsverk samt nya, klassiska mjuka kakor och småkakor. Du hittar även förslag på goda frukostar och en blandning av olika medelhavsinspirerade bakverk. Bakbokens sista del är avsatt till lite mer tidskrävande bakverk och tårtor för kalas och andra tillfällen då man vill unna sig något extra. Boken innehåller även några spännande recept på nyttiga och enkla marmelader, nötsmör och smoothies.
Mekto Ganic´ bor i Göteborg. Hon har en 20-årig bakgrund inom recept- och produktutveckling och har föreläst inom celiakivärlden i över sex år.
Jonas Berg har jobbat som fotograf i över 20 år med bl a mat och arkitektur.
Ordalaget Bokförlag 1 9789174690811 -
Nytt bröd - baka gott utan gluten
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1:2 uppl. 2013. 143 sidor.
Gott skick. Format 25,5 x 19,5 cm Vikt 695 g.
Inbundet förlagsband i snygg layout, rikt illustrerad med färgfoton av Filippa Tredal. Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaro läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153439479
- Titel
- Nytt bröd : baka gott utan gluten
- Författare
- Frej, Jessica
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 143 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 257 mm Ryggbredd 19 mm
- Vikt
- 722 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer.
Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt.
Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!
Ica Bokförlag 1:2 9789153439479 -
Baka glutenfritt - matbröd, kakor, tårtor och...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 1 uppl. 2015. 125 sidor.
Nära nyskick. Format 24,5 x 17,5 cm Vikt 515 g.
Inbundet förlagsband i snygg layout, rikt illustrerad med inspirerande färgfoton av Eva Hildén Smith. Glutenfritt gör det möjligt för alla att njuta av goda bröd, kakor och tårtor! INNEHÅLL: Förord. Omvandlingstabell. Ko läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155261917
- Titel
- Baka glutenfritt : matbröd, kakor, tårtor och desserter
- Författare
- Hovenäs, Susanne
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 125 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 176 x 246 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 519 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Saftiga surdegsbröd, frasiga baguetter, somrig jordgubbstårta, brownies to die for och en praktfull layercake … Alla ska kunna njuta av gott hembakt bröd! Det här är en bred bok som passar alla som vill baka glutenfritt oavsett skäl. De 60 recepten är alla naturligt glutenfria och bakas utan färdiga mjölmixer och vetestärkelse vilket gör bröden saftiga och smakrika – och lika goda eller ännu godare än de traditionella varianterna!Du får även lära dig mjölsorternas och ingrediensernas unika egenskaper och får kontroll över vad du stoppar i dig. Boken erbjuder hälsointresserade samt specialkostare som veganer och vegetarianer goda alternativ. Därför är merparten av recepten sötade utan vitt socker.Författarna Susanne Hovenäs och Nilla Gunnarsson delar med sig av sina bästa knep för lyckad bakning. Till exempel hur du bäst förvarar bröden, pedagogiska steg-för-steg-beskrivningar, tips på utrustning och en omvandlingstabell för mått. Dessutom får du lära dig att blanda till din egen glutenfria mjölmix - perfekt att ha till hands när baklusten faller på!De fantastiska bilderna står fotograf Eva Hildén Smith för.
Bokförlaget Semic 1 9789155261917 -
Fika deluxe - För dig som inte tål ägg eller...
Häftad bok. anneax. 2011. 74 sidor.
Nära nyskick. Format 29,5 x 21,5 cm Vikt 425 g.
Spiralhäftad bok i A4 storlek med transparenta ytterpärmar, rikt illustrerad med färgfoton på helsidor av dottern Julia Axelsson. Innehåller 30 recept med tema frukt, bär och polkagrisar. Ur förordet: En inspirerande bok läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163381300
- Titel
- Fika deluxe : för dig som inte tål ägg eller mjölk
- Författare
- Anne Axelsson
- Förlag
- anneax
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 74 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 21 x 29 mm
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- FIKA DELUXE
En inspirerande bok för dig som måste undvika ägg, mjölkprotein, mandel och nötter när du bakar.
En bok för dig som tycker om det enkla och lättbakade.
En bok för alla som vill bjuda på något gott.
Tål du mjölkprotein byter du ut mjölkfria produkter mot vanliga mjölkprodukter i recepten.
anneax 9789163381300 -
Good to the Grain. Baking with Whole-Grain Fl...
Inbunden bok. Steward, Tabor & Chang. 2010. 207 sidor.
ISBN 9781584798309
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. ENGELSK TEXT. Format 23,5 x 24 cm Vikt 1.150 g.
Inbundet brunt förlagsband med skyddsomslag, rikt illustrerad med snygga färgfoton av Quentin Bacon. "Baking with whole-grain flours used to be about making food that was good for you, not food that necessa läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKSteward, Tabor & Chang 9781584798309 -
Den franske bagaren - surdeg, mat, kärlek
Häftad bok. Bonnier Fakta. 2014. 248 sidor.
Nära nyskick. Format 22,5 x 17 cm Vikt 725 g.
Häftad bok med mjuka pärmar och invikta flikar, mycket rikt och vackert illustrerad med teckningar av Olaf Hajek och konstnärliga foton mestadels i färg av bl.a. Carl Kleiner. INNEHÅLL: Surdegsskola. Surdegsbröd. Bagarens läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174244502
- Titel
- Den franske bagaren : surdeg, mat, kärlek
- Författare
- Boudet, Sébastien
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 248 sidor
- Bandtyp
- Danskt band
- Mått
- 174 x 225 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 731 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Nu i lågprisutgåva! I Den franske bagaren tar Sébastien Boudet med dig på en kulinarisk resa genom Frankrike. Boken är lika mycket en samling familjerecept som en hyllning till den franska mat- och baktraditionen. Förutom surdegsbröd och bakverk hittar du recept på franska maträtter – alla med en anknytning till bagarens kök. Till några recept finns även qr-koder som tar dig till filmer där Sébastien visar när han tillagar recepten. Med passion för surdeg Med hjälp av några få ingredienser kan du få en obegränsad panel av smaker, dofter och texturer. Du hittar allt från Frankrikes nationalsymbol, baguetten, till matbrödet som kan ersätta en hel måltid. den provencalska Fougassen. Dessutom avsnitt om hur du startar en surdeg, den viktiga autolysen och om redskapen som hjälper dig att lyckas. Bakverk och sötebröd Lär dig baka en perfekt croissant med frasiga toppar och krämigt inkråm. Desserter att dö för Allt från den franska äppelpajen där äpplet och smöret spelar huvudrollen, till den maffiga chokladbomben Death by chocolate. Bagarens mat Ett kapitel som rymmer både sydfranska specialiteter som confiterad anka och fransmännens svar på snabbmat, Croque Monsieur. Dressingar, såser och röror En bit levain, ett glas vin, lite pistou och kvällen är räddad. Om oumbärliga såser, röror och dressingar. Den franske bagaren är en rikt illustrerad bok med fotografier tagna i Frankrike av Carl Kleiner. Boken är vackert formgiven av Justine Lagache och rymmer flera storslagna illustrationer av konstnären Olaf Hajek. År 2013 utsågs boken av Gourmand World Cookbook Awards till världens bästa kokbok i kategorin "Det franska köket".
Bonnier Fakta 9789174244502 -
Bröd
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1:1 uppl. 2016. 150 sidor.
Nära nyskick. Format 26,5 x 21,5 cm Vikt 790 g.
Inbundet förlagsband, mycket rikt färgillustrerad med foton av Julia Hoersch, matstyling av Michaela Pfeiffer. Tyska originalets titel: Brot. Översättning: Görel Bylund och Elisabeth Tauvon. Ur baksidestexten: Njut av gr läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789176175972
- Titel
- Bröd
- Författare
- Bernd Armbrust
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 150 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 268 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En fantastiskt fin och rejäl brödbok som nästan doftar brödbak!
Över 60 recept från mästerbagaren Bernd Armbust på små och stora bröd. Njut av internationella klassiker, frukostbröd, raffinerade fyllda bröd och mycket mer. Du kommer att hitta många nya hälsosamma favoriter som är fulla av frön, nötter, grönsaker eller linser.
I boken finns bra och gedigna grundrecept på formbröd, snabba rågbröd och surdegsbröd. Alla recept illustreras med detaljerade steg för steg-bilder och instruktioner.
Ytterligare författare: Armbrust, Bernd
Ytterligare redaktörer: Schlimm, Sabine
Ytterligare designers: Moser, Horst
Ytterligare översättare: Bylund, Görel
Ytterligare översättare: Tauvon, Elisabeth
Ytterligare fotografer: Hoersch, Julia
Ytterligare medarbetare: Pfeiffer, Michaela
Tukan Förlag 1:1 9789176175972 -
Sweet food and photography
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1 uppl. 2014. 181 sidor.
Nära nyskick. Svensk text. Format 26,5 x 20 cm Vikt 930 g.
Inbundet förlagsband i vacker layout med invändigt fästade flikar och ryggtext i relief, mycket rikt illustrerad med inspirerande färgfoton av bokens författare Linda Lomelino. Detta är Lindas tredje bok efter läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174243314
- Titel
- Sweet food and photography
- Författare
- Lomelino, Linda
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 181 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 205 x 268 mm Ryggbredd 24 mm
- Vikt
- 943 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Välkommen till Linda Lomelinos universum av överjordiskt vackra bakverk!Med spritspåsen i ena handen och kameran i den andra har Linda gjort sig ett namn som en av våra mest spännande receptmakare och matfotografer. Här får du ta del av hennes bästa recept på cookies, tårtor, pajer, cheesecakes, desserter och andra sötsaker.Klassiska smakkombinationer varvas med nya oväntade. Vad sägs till exempel om pavlovarulltårta med mascarpone och hallon, banoffee pie, briochebullar med choklad, stout pretzel cupcakes, macadamiakolapaj, chokladtårta med kolapopcorn, bärgalette, cheesecakebrownie med hallon, citronmarängtårta och apple fritters?Utöver alla recept innehåller boken 3 informativa avsnitt med tips om hur du bakar, dekorerar och – inte minst – stylar och fotograferar dina skapelser. Linda Lomelino delar öppenhjärtigt med sig av sina erfarenheter för ett lyckat bak.Vilka råvaror bör du alltid ha hemma i skafferiet? Vad är värt att satsa lite extra på? Väga eller mäta upp ingredienserna? Hur gör man när man spritsar? Hur får jag muffinsen så där höga och toppiga? Vilka blommor kan man dekorera med? Hur kan mina bilder bli bättre? Behöver jag köpa en ny kamera?LINDA LOMELINO är en världsstjärna i sociala medier. Med fler än 100 000 följare på Instagram tillhör hon det absoluta toppskiktet bland mest gillade matfotografer.Detta är hennes tredje bok efter hyllade Lomelinos tårtor (2012) och Lomelinos glass (2013) som båda har översatts till flera språk.
Bonnier Fakta 1 9789174243314 -
Kalastårtan - helg fest hemma
Inbunden bok. Folket i Bilds Förlag (FIB:s hemböcker #7). 1956. 111 sidor.
Mycket gott skick. Format 18,5 x 12 cm Vikt 175 g.
Förlagets laminatband, illustrerad med sv/v teckningar och foton i sv/v och färg. Kalastårtan är nummer 7 i serien FIB:s hemböcker. En nostalgisk bok med recept från 1950-talet. "Förutom de underbara tårtrecepten ger boken läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKFolket i Bilds Förlag (FIB:s hemböcker #7) -
Svantessons lilla kalla - Müntzings krögargla...
Häftad bok. Triumf Glass. 1996.
Nära nyskick. Format 20 x 18 cm Vikt 150 g.
Häftad bok med mjuka pärmar i snygg layout, rikt illustrerad med färgfoton av Mats Ringqvist, opaginerad. Svårfunnen bok. Den utkom med anledning av Triumf Glass 50 års jubileum (1946-1996) då Müntzings Krögarglass lanseras läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKTriumf Glass -
Skärgårdsbagerier - recept & vägvisare
Häftad bok. Oddapp förlag. 1 uppl. 2011. 160 sidor.
Nära nyskick. Format 17 x 14,5 cm Vikt 280 g.
Häftat bok med mjuka pärmar, rikt illustrerad med färgfoton av författaren och fotografen Pippi Engstedt själv. Ur baksidestexten: Solbullar, bryggor, ö-limpor, klippor, kakor, sand, deg, hav... En bok! Följ med på en resa läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163362576
- Titel
- Skärgårdsbagerier : recept & vägvisare
- Författare
- Engstedt, Pippi
- Förlag
- Oddapp förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 148 x 170 mm Ryggbredd 12 mm
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med på en resa längs Sveriges kust till fem skärgårdar och tjugotre bagerier. Resan går från Bohusläns och Blekinges skärgårdar via de småländska och östgötska skärgårdarna för att avslutas i Stockholms skärgård.
Författaren och fotografen Pippi Engstedt visar hemliga vägar till små bagerier på öar i havsbandet, men besöker även välkända bagerier som Bergs på Marstrand och Sandhamnsbageriet. Vissa bagerier bakar sju sorters kakor som i alla tider, andra har nybyggda ved- och stenugnar där surdegsbröd gräddas. Dessutom delar bagarna med sig av sina favoritrecept fram med mjölet och smöret och pröva att baka Runmaröbröd, Harstenas hallonpajer och Hasslös Napoleonhattar.
Skärgårdsbagerier kommer även som mobilguide.
Pippi Engstedt har tidigare gett ut guideböckerna Utposter svenska fyrplatser med logi, Kloster vistelser i stilla rum och Vandrarhem vid vatten. (Bokförlaget Arena)
Oddapp förlag 1 9789163362576 -
Himmelskt gott - Desserter för sötsugna
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2013. 255 sidor.
Mycket gott skick. Format 23,5 x 20,5 x 3 cm Vikt 1.180 g.
Inbundet förlagsband, mycket rikt illustrerad med färgfoton, vitt läsband. Originalets titel: Wild Sugar Desserts. Översättning: Eva Andreasson. INNEHÅLL: Förord. Byggstenar. Från hjärtat. Våra favoriter. PS Jag äl läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113051857
- Titel
- Himmelskt gott : desserter för sötsugna
- Författare
- Miller, Lyndel
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 255 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 210 x 235 mm Ryggbredd 28 mm
- Vikt
- 1186 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Färdas till en tid och plats där tepartyn och kafferep känns lika självklara som vackert porslin och broderade dukar. I den här vackert formgivna boken får alla sötsugna sitt lystmäte.
Med drygt 100 recept är det här boken för alla som vill laga desserter och bakverk som lockar såväl öga som gom. Boken inleds med ett antal basrecept som fungerar som byggstenar i vissa andra recept, men som också kan stå på egna ben eller kombineras efter eget tycke och smak. Vad sägs om sockerbräck, enkel chokladganache eller bärcoulis?
Sedan följer kapitel med härliga namn som Från hjärtat, Nyttiga njutningar, Lyxigt läckert och PS Jag älskar dig, som alla är fullproppade med fantasifulla och mumsiga recept på såväl bakverk och kakor som desserter, godis, glass och andra sötsaker. Jordnötsparfait à la Elvis Presley, chokladälskarens glassandwich, crème brûlée som den ska smaka och rosa kärleksmums är bara några av godsakerna. I slutet av boken hittar du tips på vackert pynt och frostingar att dekorera dina bakverk med, lite mindre sötsaker som tryfflar och annat godis, samt praktiska tips som underlättar när du ska laga recepten. Med andra ord finns här något för alla, såväl godisälskaren som kakmonstret och dessertentusiasten.
Med utsökta recept, läckra och personliga bilder som får det att vattnas i munnen, varm ton och tjusig formgivning är det här en hyllning till allt som är sött och den självklara boken för alla dessertälskare!
Norstedts 1 9789113051857 -
Bakut - bortom vete, mjölk och vanligt socker
Häftad bok. Visto Förlag. 1:1 uppl. 2014. 155 sidor.
Gott skick. Format 23,5 x 17,5 cm Vikt 425 g.
Häftad bok med mjuka flexipärmar, illustrerad i tvåfärgstryck av konstnären Ylva Olsson, plats för egna anteckningar i slutet av boken. INNEHÅLL: Inledning: Att befria tanken. Ingredienser. En vetemjölsdag i livet. Inst läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187523144
- Titel
- Bakut : - bortom vete, mjölk och vanligt socker
- Författare
- Kerstin Ehrnlund - Susanne Jansson
- Förlag
- Visto Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 156 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 174 x 235 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bakut är en bok om att baka och laga mat utan vete, mjölk och vanligt socker. Men kanske framförallt en bok om att frigöra sig från mer eller mindre oreflekterade matarv - och tänka nytt. Historiskt har både vetet och mjölken bokstavligt talat varit en räddare i nöden. Men dessa livsmedel har fortfarande en särställning i vår matkultur trots att mycket pekar mot att den höga ensidiga konsumtionen inte är särskilt bra för oss. Bortom vete-, mjölk- och sockernormen finns en rikedom som den här boken vill lyfta fram. Bakut uppmuntrar också till att utmana den rådande normen av mer politiska skäl. Att stå emot de krafter vars högsta syfte är vinstmaximering, och istället låta egna värderingar kring småskalighet, variation och ekologi styra ens val, är en handling som kan påverka omvärlden underifrån. Boken innehåller närmare 100 recept på allt ifrån pannkakor och pizza till frallor, tortillas, kakor, chokladpudding och lussebullar. Bland ingredienserna finns rena råvaror såsom bovete, mandel och frön, vegetabiliska oljor, växtbaserade mjölkprodukter och naturlig sötma. Ungefär 50 recept är veganska och samtliga är fria från såväl gluten som laktos och mjölkprotein. Kerstin Ehrnlund lagar mat och bakar på Tobiasgården i Kungälv. Vid sidan om arbetet fördjupar hon sig i egna skrivprojekt. Susanne Jansson är frilansskribent och novis i köket. Kan hon så kan alla. Konstnären Ylva Olsson illustrerar, Sara Forsberg svarar för formgivningen.
Ytterligare författare: Ehrnlund, Kerstin
Ytterligare författare: Jansson, Susanne
Visto Förlag 1:1 9789187523144 -
Bröd från hela världen - Historia, fakta, rec...
Inbunden bok. Feierabend Verlag. 2004. 168 sidor.
ISBN 9783899852349
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Stort format 28,5 x 23,5 cm Vikt 1.210 g.
Inbundet förlagsband med identiskt skyddsomslag, mycket rikt illustrerad med färgfoton av Werner Stapelfeldt. Tyska originalets titel: Die ganze Welt der Brote. Översättning: Christina Eskilsson. Ur fliktexten: B läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKFeierabend Verlag 9783899852349 -
Mauds bästa tårtor och pajer
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 128 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Stort format 27,5 x 23,5 cm Vikt 945 g.
Inbundet förlagsband med identiskt skyddsomslag, mycket rikt illustrerad med vackra och inspirerande foton, oftast på helsidor, tagna av Pepe Nilsson. INNEHÅLL: Frukt och bär. Choklad och nötter. Glass och mousse. läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847566
- Titel
- Mauds bästa tårtor : och pajer
- Författare
- Maud Onnermark
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 270 mm
- Vikt
- 948 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tv-kocken Maud Onnermark är välkänd hos en stor publik för sina lättlagade och pålitliga recept. I den nya boken bjuder hon på sina 50 godaste tårtor. Såväl klassiska favoriter som mer nyskapande. Tårtor är mer än bara sockerkaka!
Rulltårtor, lättbakade tårtor, smala tårtor, festlig bröllopstårta, tårtor för många, folkliga tårtor, färskosttårta, pajdegstårtor.
Mauds bästa tårtor innehåller ett femtiotal recept på tårtor för alla tillfällen – från biskvitårta till äppelkaka.
Förutom de läckra recepten delar hon frikostigt med sig av sina bästa tips för garnering och ger förslag till många olika smaksättningar.
En inpirerande bok för alla som planerar ett tårtkalas!
Prisma 1 9789151847566 -
Choklad. Frossa i läckra recept skapade för v...
Inbunden bok. Parragon. 2010. 224 sidor.
ISBN 9781445414058
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Format 24,5 cm x 19,5 cm Vikt 940 g.
Inbundet laminatband med identiskt skyddsomslag, mycket rikt illustrerad med snygga färgfoton av Mike Cooper. Översättning: Theresa Månsson. INNEHÅLL: Inledning. Himmelsk choklad. Perfekt gräddat. Smuliga kakor & gudo läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKParragon 9781445414058 -
101 bröd du måste baka innan du dör
Inbunden bok. Stevali. 1 uppl. 2014. 239 sidor.
Nyskick. Format 22 x 15 cm Vikt 620 g.
Inbundet förlagsband, mycket rikt illustrerad med färgfoton på helsidor av Leif Törnblom. INNEHÅLL: Förord. Bakredskap. Mått & vikt. Goda råd om matbrödsbak. Mjöl & Gryn. Torkade kryddor. Bröd med färska kryddor & vilda blad läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287634
- Titel
- 101 bröd du måste baka innan du dör
- Författare
- Törnblom, Marie
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 153 x 224 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 620 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sveriges bästa bok om Matbröd 2014 enligt Måltidsakademin i Grythyttan. Juryns motivering:
"Doften av nybakat bröd sprider kärlek och omtanke. Här finns kornbröd från Norrland, rågbröd från skåne och invandrade bröd från när och fjärran. Marie och Leif Törnblom förmedlar stort kunnande i recept och bild"
Finns det något mer välkomnande och hemtrevligt än
doften av nybakat bröd? Med denna bok vill vi förmedla
glädjen i att bjuda på färskt bröd bakat i egen ugn.
Bröd är basföda och livsviktigt för många runt om i
världen. Den här boken visar på flera länders brödkultur
i många varierande former och smaker.
Här ges recept på både vanliga och lite speciella bröd,
några enkla och andra med mer tidskrävande bakning.
Det gemensamma är att det är väl värt mödan. Att få
känna den elastiska och formbara degen mot mjölade
händer är sinnligt! Vilken härlig belöning att sedan njuta
av det nybakade brödet med lite smör!
Till många av recepten ges tips om varierande
utbakning, smaksättning och vad som är extra gott att
servera tillsammans med just det brödet. Vissa bröd ska
mogna några dagar medan andra bäst äts nygräddade
och ljumma. Några gräddas på spisen, en del ska kokas
och de flesta gräddas i ugn. Att baka sitt eget bröd är
lustfyllt, rustikt och rogivande. Brödbakets härliga dofter
och smaker kittlar alla våra sinnen!
Marie Törnblom är matskribent med många års erfarenhet som
matkreatör och stylist. Hon har skrivit flera böcker och medverkar
flitigt i våra dags-, vecko- och mattidningar med spännande recept,
artiklar och vackra arrangemang. Leif Törnblom har fotograferat
bilderna i boken.
Stevali 1 9789186287634 -
Bakverk - Europas mästerkockar bjuder till bo...
Inbunden bok. Könemann / Läsförlaget. 1 uppl. 1999. 305 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Stort format 30,5 x 24 cm Vikt 1.895 g.
Inbundet blått klotband med vit pärm- och ryggtext samt skyddsomslag, mycket rikt färgillustrerad med foton varav många är detaljerade steg-för-steg bilder. Översättning: Ulla-Märta Westerstål. Boken hör till en av läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9783829009584
- Titel
- Bakverk : Europas mästerkockar bjuder till bords
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 305 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 238 x 307 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1895 g
- Språk
- Svenska
Könemann / Läsförlaget 1 9783829009584
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
