-
Mauds bästa tårtor och pajer
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2007. 128 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Stort format 27,5 x 23,5 cm Vikt 945 g.
Inbundet förlagsband med identiskt skyddsomslag, mycket rikt illustrerad med vackra och inspirerande foton, oftast på helsidor, tagna av Pepe Nilsson. INNEHÅLL: Frukt och bär. Choklad och nötter. Glass och mousse. läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847566
- Titel
- Mauds bästa tårtor : och pajer
- Författare
- Maud Onnermark
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2007
- Omfång
- 128 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 230 x 270 mm
- Vikt
- 948 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Tv-kocken Maud Onnermark är välkänd hos en stor publik för sina lättlagade och pålitliga recept. I den nya boken bjuder hon på sina 50 godaste tårtor. Såväl klassiska favoriter som mer nyskapande. Tårtor är mer än bara sockerkaka!
Rulltårtor, lättbakade tårtor, smala tårtor, festlig bröllopstårta, tårtor för många, folkliga tårtor, färskosttårta, pajdegstårtor.
Mauds bästa tårtor innehåller ett femtiotal recept på tårtor för alla tillfällen – från biskvitårta till äppelkaka.
Förutom de läckra recepten delar hon frikostigt med sig av sina bästa tips för garnering och ger förslag till många olika smaksättningar.
En inpirerande bok för alla som planerar ett tårtkalas!
Prisma 1 9789151847566 -
Choklad. Frossa i läckra recept skapade för v...
Inbunden bok. Parragon. 2010. 224 sidor.
ISBN 9781445414058
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Format 24,5 cm x 19,5 cm Vikt 940 g.
Inbundet laminatband med identiskt skyddsomslag, mycket rikt illustrerad med snygga färgfoton av Mike Cooper. Översättning: Theresa Månsson. INNEHÅLL: Inledning. Himmelsk choklad. Perfekt gräddat. Smuliga kakor & gudo läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKParragon 9781445414058 -
Chokladpassion
Inbunden bok. Prisma. 3:2 uppl. 2007. 235 sidor.
Mycket gott skick. Format 24,5 cm x 17,5 cm Vikt 815 g.
Inbundet förlagsband, TREDJE upplagan, mycket rikt illustrerad med inspirerande foton i färg av Klas Andersson. Författaren Jan Hedh är vår främste chokladexpert. Alla recept har utförliga anvisningar steg för steg o läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151847436
- Titel
- Chokladpassion
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2006
- Omfång
- 235 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 825 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- När originalutgåvan av Chokladpassion utkom 2002 var det en efterlängtad bok. En av landets främsta konditormästare, därtill VM-medaljör och chokladexpert hade äntligen sammanställt sitt stora kunnande om sin specialitet och passion – choklad.
Nu kommer boken i nytt, förminskat format.
I Chokladpassion delar Jan Hedh frikostigt med sig av de många recept, idéer och tips som han har samlat under sitt långa yrkesliv.
Här finns recept på chokladpraliner med de läckraste fyllningar, chokladsmåbröd, tårtor, pajer, och bakelser, brûléer, mousser och bavaroiser, varma chokladdesserter och läckra chokladdrycker. Ja, till och med förslag och recept på varmrätter med choklad som krydda.
Inledningsvis får läsaren bekanta sig med chokladens fascinerande historia och läsa om de viktigaste momenten vid chokladtillverkningen.
Författaren lär ut tekniker och ger detaljerade anvisningar om hanteringen av choklad, allt för att vi skall uppnå bästa möjliga resultat.
Recepten i boken har utförliga steg-för-steganvisningar och vid behov ges tips om var sällsynta råvaror kan inköpas.
Boken riktar sig till såväl en bredare allmänhet och chokladälskare som till fackfolk inom konditori- och restaurangnäringen.
Prisma 3:2 9789151847436 -
Choklad - mer av det goda
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2005. 239 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Stort format 29 x 22,5 cm Vikt 1.265 g
Inbundet förlagsband med identiskt skyddsomslag, rikt och inspirerande färgfoto-illustrerad av Klas Andersson. Boken av den okrönte chokladkungen Jan Hedh, vänder sig boken till både amatörer och proffs. INNEHÅLL: F läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9151844796
- Titel
- Choklad : mer av det goda
- Författare
- Hedh, Jan
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 280 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1254 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedh är landets främste chokladexpert med 35 års erfarenhet av ämnet! I sin nya bok Choklad presenterar han en mängd läckra recept på chokladpraliner av olika slag. Men här finns också delikata petits fours, läckra kolor, kompletta desserter, spännande glassbomber och eleganta tårtor.Du får tips om hur olika bär och frukter kombineras i praliner med skilda chokladsorter. Här finns praliner med nötter och mandel, med aprikoser och plommon, med hallon och svarta vinbär, med smaksättningar som chili och rosépeppar, flingsalt och citrontimjan, kanel, kaffe och teer av skilda slag. Du får lära dig att göra tryfflar med årgångschoklad och hur man bäst lyckas med likörpraliner.Ett avsnitt med grundrecept lär ut hemligheterna bakom de läckraste fyllningarna ? hur man gör grundmassa till klassiska praliner, lena ganacher, smältande fondanter, luftiga mousser och läckra parfaiter och bavaroiser med choklad. Översiktliga scheman visar hur mycket choklad som ska tillsättas beroende av vilken choklad som används. Här beskrivs också grunderna när det gäller temperering av choklad liksom hur man gör de elegantaste choklad-dekorerna.I ett inledningskapitel berättas om chokladens historia, om kakaobönor, om processer och råvaror och om chokladtillverkning. Avslutningsvis förmedlar Michel Jamais några tankar om ädla drycker och choklad.Choklad vänder sig till såväl amatörer som till proffs. Den är pedagogiskt upplagd och vackert illustrerad med Klas Anderssons bilder.
Prisma 1 9151844796 -
Bröd & kaffebröd. Baka på riktigt med Jan Hed...
Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 240 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Stort format 28,5 x 22,5 cm Vikt 1.385 g.
Inbundet laminatband med identiskt skyddsomslag, mycket rikt illustrerad med vackra färgfoton av Klas Andersson. INNEHÅLL: Förord * Bröd - en mänsklig rättighet (Stenugnsbakat bröd. Gyllene regler när man ska bak läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789113023458
- Titel
- Bröd & kaffebröd : baka på riktigt med Jan Hedh
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Norstedts
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 228 x 288 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 1392 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Nybakat bröd till frukost, lunch och middag borde vara en rättighet i den mänskliga tillvaron! Bevare oss för bröd i plastpåsar med konserveringsmedel och tillsatser, bröd ska vara färskt och nybakat, det är då det är som bäst och smakar som det ska!"
Idag finns det inte ett bageri i varje hörn som det gjorde förr, och i takt med att vi mer och mer börjar ifrågasätta vad stormarknadsbrödet och andra matvaror innehåller har brödbakandet hemma fått en renässans. Då är det läge för ännu en brödbok av Jan Hedh efter succén från 2004. Denna gång även med söta bröd.
Återigen har Jan Hedh samlat recept på klassiker och mer okända brödtyper, svenska och utländska, i ett praktverk som doftar nybakat; ett 80-tal bröd och knäckebröd, och nästan lika många kaffebröd.
Här förmedlar han sin kärlek till konsistenser, dofter och texturer; lika sinnligt som han beskriver hur härligt ett wienerbröd smälter i munnen, lika fördömande är han mot allt som inte är äkta vara och han skräder inte orden i sina omdömen om det industritillverkade och konstgjorda: "… den smörja som kallas för vaniljkräm på många ställen och är kallrörd med modifierad stärkelse och vanillin och en massa andra hokus pokus-ingredienser som inte har ett dugg att göra med riktigt kokt vaniljkräm."
Inspirerad av sin barndoms bakverk, resor och möten med berömda bagare strör han anekdoter omkring sig om bakverk han njutit genom livet. Här möter vi en Jan Hedh på gott humör och med en härlig humor: "Italienskt bigabröd passar till all mat utom till surströmming, där jag vill ha norrländskt tunnbröd och snaps och kall öl."
Norstedts 1 9789113023458 -
Bröd
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2004. 240 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Stort format 28,5 x 22,5 cm Vikt 1.335 g.
Inbundet förlagsband med identiskt skyddsomslag, originalutgåva, mycket rikt illustrerad med vackra färgfoton av Klas Andersson. INNEHÅLL: Förord. Inledning. Innan du börjar baka. Om bagarnas historia och bagerie läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789151842592
- Titel
- Bröd
- Författare
- Jan Hedh
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2004
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 220 x 280 mm
- Vikt
- 1232 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jan Hedh arbetar sedan några år med att utveckla brödbakningskonsten i Sverige. Här har han samlat recept på de bröd som han tycker speciellt mycket om, främst matbröd av alla de slag: olika surdegsbröd, baguetter och ciabatta, bagels och pitabröd, dinkelbröd och kastanjebröd, jordärtskocksbröd, blåbärsbröd, citronbröd och rågbröd, men också engelska muffins, franska chokladbröd och skånsk äppelkaka.
Vi får lära oss grunderna till det verkligt goda brödet; vad ska man tänka på, vilka mjölsorter man ska använda, hur man gör en surdeg, hur man kan jäsa brödet i mjölade korgar eller mjölad bakduk i stället för på plåten för att det ska bli vackrare och högre, hur man ska knåda längre än du tror! och grädda. Vi får mästerbagarens heta tips på hur man lyckas; hur man bakar bröd med stor smak och arom. Hemligheten är surdeg och långa jästider! Vi får veta hur vi hemma i vår egen ugn ska kunna få till lika goda bröd som proffsen gör i bagerier med stenugnar.
Precis som Jan Hedhs tidigare böcker vänder sig Bröd till både amatörer och proffs. Bröd är en pedagogisk och inspirerande, faktarik och hisnande vacker bok för alla som tycker om att baka.
Prisma 1 9789151842592 -
101 bröd du måste baka innan du dör
Inbunden bok. Stevali. 1 uppl. 2014. 239 sidor.
Nyskick. Format 22 x 15 cm Vikt 620 g.
Inbundet förlagsband, mycket rikt illustrerad med färgfoton på helsidor av Leif Törnblom. INNEHÅLL: Förord. Bakredskap. Mått & vikt. Goda råd om matbrödsbak. Mjöl & Gryn. Torkade kryddor. Bröd med färska kryddor & vilda blad läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789186287634
- Titel
- 101 bröd du måste baka innan du dör
- Författare
- Törnblom, Marie
- Förlag
- Stevali
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 239 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 153 x 224 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 620 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sveriges bästa bok om Matbröd 2014 enligt Måltidsakademin i Grythyttan. Juryns motivering:
"Doften av nybakat bröd sprider kärlek och omtanke. Här finns kornbröd från Norrland, rågbröd från skåne och invandrade bröd från när och fjärran. Marie och Leif Törnblom förmedlar stort kunnande i recept och bild"
Finns det något mer välkomnande och hemtrevligt än
doften av nybakat bröd? Med denna bok vill vi förmedla
glädjen i att bjuda på färskt bröd bakat i egen ugn.
Bröd är basföda och livsviktigt för många runt om i
världen. Den här boken visar på flera länders brödkultur
i många varierande former och smaker.
Här ges recept på både vanliga och lite speciella bröd,
några enkla och andra med mer tidskrävande bakning.
Det gemensamma är att det är väl värt mödan. Att få
känna den elastiska och formbara degen mot mjölade
händer är sinnligt! Vilken härlig belöning att sedan njuta
av det nybakade brödet med lite smör!
Till många av recepten ges tips om varierande
utbakning, smaksättning och vad som är extra gott att
servera tillsammans med just det brödet. Vissa bröd ska
mogna några dagar medan andra bäst äts nygräddade
och ljumma. Några gräddas på spisen, en del ska kokas
och de flesta gräddas i ugn. Att baka sitt eget bröd är
lustfyllt, rustikt och rogivande. Brödbakets härliga dofter
och smaker kittlar alla våra sinnen!
Marie Törnblom är matskribent med många års erfarenhet som
matkreatör och stylist. Hon har skrivit flera böcker och medverkar
flitigt i våra dags-, vecko- och mattidningar med spännande recept,
artiklar och vackra arrangemang. Leif Törnblom har fotograferat
bilderna i boken.
Stevali 1 9789186287634 -
Sju sorters kakor
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 89 uppl. 2006. 188 sidor.
Gott skick. Format 21,5 x 15,5 cm Vikt 440 g.
Förlagets laminatband, mycket rikt illustrerad med färgfoton. Sju sorters kakor är klassikern bland kakböcker sedan 1945, flera gånger helt omarbetad och moderniserad. Boken innehåller nu nära 300 recept på läckra kakor läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789153425502
- Titel
- Sju sorters kakor
- Författare
- Ica provkök
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2005
- Omfång
- 188 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 158 x 217 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 452 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Sju sorters kakor är något så ovanligt som en modern klassiker. Sedan 1945 har denna populära bakbok bjudit på läckra småkakor, vetebröd, mjuka kakor, tårtor m.m. som förgyller kakfaten. Under åren har den moderniserats och förbättrats, och de nära 300 recepten har kryddats med nya bakverk som ligger i tiden samtidigt som klassikerna har bevarats.
Ica Bokförlag 89 9789153425502 -
Bakverk - Europas mästerkockar bjuder till bo...
Inbunden bok. Könemann / Läsförlaget. 1 uppl. 1999. 305 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i gott skick. Stort format 30,5 x 24 cm Vikt 1.895 g.
Inbundet blått klotband med vit pärm- och ryggtext samt skyddsomslag, mycket rikt färgillustrerad med foton varav många är detaljerade steg-för-steg bilder. Översättning: Ulla-Märta Westerstål. Boken hör till en av läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9783829009584
- Titel
- Bakverk : Europas mästerkockar bjuder till bords
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 305 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 238 x 307 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 1895 g
- Språk
- Svenska
Könemann / Läsförlaget 1 9783829009584 -
Frozen Yogurt
Inbunden bok. Pagina Förlags AB. 1:1 uppl. 2014. 160 sidor.
Nära nyskick. Format 24 x 19 cm Vikt 790 g.
Inbundet klotryggband med utstansade tjocka kartonnerade pärmar, mycket rikt färgillustrerad med foton av David Japy. Originalets titel: Frozen yoghurt à la francaise. Översättning: Elsie Formgren och Sten Sundström. Frozen läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163610356
- Titel
- Frozen Yogurt
- Författare
- Lorenzi, Constance
- Förlag
- Pagina Förlags
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 240 mm Ryggbredd 20 mm
- Vikt
- 802 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Frozen yogurt är inte bara kalorisnålt, det är också vanebildande läckert!
Nu kan du själv laga och bjuda dina nära och kära på de läckraste anrättningar, varesig det är frozen yogurt, frozen sandwich, cheescake, grön milkshake eller cupcake på yoghurt. Här finns även massvis med suktande recpet på klassiska bakverk gjorda med yoghurt som ingrediens, t. ex. cheescakes. muffins och kakor. Bara att blanda, mixa, glacera och servera!
Pagina Förlags AB 1:1 9789163610356 -
Franska bakverk
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2013. 127 sidor.
Nära nyskick. Format 24,5 x 19,5 cm Vikt 660 g.
Inbundet förlagsband i vacker layout, mycket rikt färgillustrerad med snygga färgfoton av Ulrika Ekblom och teckningar av Katy Kimbell. Matskribenten och konditorn Mia Öhrn har tagit sig an klassiska franska bakverk och läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789127134614
- Titel
- Franska bakverk
- Författare
- Mia Öhrn
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 127 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 195 x 245 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 674 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- "Ta en titt i den här boken! Duktiga Mia Öhrn har tagit sig an franska bakverk och försvenskat och förenklat dem - så nu är det fritt fram!"
Elle Mat & Vin
"Det kan vara den finaste bok jag har sett."
Emmas Vintage
"Vinterns finaste kokbok."
Femina
Följ med på en lustfylld utflykt till de franska sötsakernas värld! Franska bakverk betraktas av många som avancerade och lite otillgängliga. Mia Öhrn anpassar bakverken till svenska förhållanden och förenklar recepten, men nallar för den sakens skull vare sig på smak eller på kvalité.
I boken finns ca 50 recept på alla sorters bakverk. Vetebröd och smördegsbakverk, t ex Briocher en sorts lyxigt vetebröd som innehåller mer smör och ägg än en vanlig svensk bulle. Småkakor och mjuka kakor, t ex Madeleinekakor små mjuka snäckliknande kakor som i sin konsistens påminner lite om muffins. Bakelser, tårtor och pajer t ex klassisk Tarte tatin som gräddas uppochner i gjutjärnspanna. Desserter som t ex Petit pots de crème små läckra puddingar som gräddas i ugnen. Här finns också recept på godis och petit fourer.
Känslan i boken är rustik med en blandning av franskt lanthem och bistro och receptbilderna varvas med miljöbilder från Frankrike.
Mia Öhrn är bagare och matskribent med erfarenhet från bland annat Grand Hôtel Stockholm. Hon har skrivit flera böcker om bakning, bl.a. Macarons, cupcakes, cakepops och andra söta bakverk, Sockerkakor, Klassiska kakor på nytt vis, Guide till Stockholms sommarkaféer och Semlor.
"Sugen på att ge dig på klassiker som makroner, croissanter, eclairer och florentiner, men inte vågar? Ta en titt i den här boken! Duktiga Mia Öhrn har tagit sig an franska bakverk och försvenskat och förenklat dem - så nu är det fritt fram!"
Jenny Norberg, Elle Mat & Vin
"Nu har Mia gett ut boken Franska Bakverk som seriöst är hennes absolut bästa och snyggaste bok någonsin. Om du vill ha en fransk bakbibel är det den här du ska köpa. På riktigt."
Mattias Kristiansson, Bake My day
"Mia Öhrns Franska bakverk (Natur & Kultur) är en bakbok lika vacker som användbar."
Ica-Kuriren
"Jag provade mördegskakorna, gjorde dubbel sats och de tog slut direkt."
Kristina Palmenäs, Hemmets Veckotidning
Sugen på att ge dig på klassiker som makroner, croissanter, eclairer och florentiner, men inte vågar? Ta en titt i den här boken! Duktiga Mia Öhrn har tagit sig an franska bakverk och försvenskat och förenklat dem - så nu är det fritt fram!Jenny Norberg, Elle Mat & Vin
Natur & Kultur Allmänlitteratur 1 9789127134614 -
Chokladpraliner
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2011. 60 sidor.
Nära nyskick. LITET format 12,5 x 10 cm Vikt 110 g.
Inbundet förlagsband, mycket rikt illustrerad med snygga färgfoton av Caroline Faccioli. Ur baksidestexten: Mörk choklad med smörkolakräm, mjölkchoklad med knapriga flingor, vit choklad med kokos - nu är det bara att läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174012743
- Titel
- Chokladpraliner : presentbox med silikonformar
- Författare
- Corinne Jausserand
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 58 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 199 x 134 mm Ryggbredd 50 mm
- Vikt
- 296 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En underbart söt presentbox som innehåller en bok och silikonformar i olika färger. Boken lär dig att baka ljuvliga, oemotståndliga chokladpraliner som du enkelt gör hemma i köket!
Mörk choklad med smörkolakräm, mjölkchoklad med knapriga flingor, vit choklad med kokos - nu är det bara att välja vilken sort du ska skämma bort dig med först!
Format box: 200 x 135 mm
Fler titlar i samma serie:
Cupcakes - Presentbox med silikonformar
Makroner - Presentbox med sprits
Tukan Förlag 1 9789174012743 -
Sweet things - choklad, karameller & marshmal...
Inbunden bok. Massolit Förlag. 1 uppl. 2015. 175 sidor.
Nära nyskick. Format 24 x 19,5 cm Vikt 730 g.
Inbundet förlagsband, rosa läsband, mycket rikt illustrerad med inspirerande färgfoton av Tara Fischer. Originalets titel:
Sweet things - chocolates, candies, caramels & marshmallows. Översättning: Tove Janson. INNEHÅLL: läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187785375
- Titel
- Sweet things : choklad, karameller & marshmallows
- Författare
- Rigg, Annie
- Förlag
- Massolit Förlag
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 175 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 196 x 242 mm Ryggbredd 22 mm
- Vikt
- 740 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Allt en sweet tooth behöver
Är du en sådan som älskar chocolaterians skyltfönster? Som inte tvekar att styra stegen över livligt trafikerade gator för att få komma lite närmare uppvisningen av pastellfärgade karameller, snövita marshmallows och praliner i allsköns former? Då kan du skriva upp Sweet things på önskelistan.
Sweet things bjuder på allt en sweet tooth behöver för att klara dagen. Boken är indelad i olika kapitel där choklad, marshmallows, marmelad, kola, fudge och karameller i tur och ordning har huvudrollen. Här finns något för alla, oavsett om du gillar nougatpraliner med havssalt, kokosrostade marshmallows, persikopastiller eller pekannötsfudge
Annie Rigg är en erfaren matstylist och -skribent. Förutom att arbeta för flera stjärnkockar har hon dessutom lagat mat till turnerande världsartister som Tom Jones, Paul McCartney, Pink Floyd och The Rolling Stones.
Det är den sortens sötsaker man tror är förbehållna lyxiga chocolaterier och butiker, men det geniala är att de är fullt möjliga att göra hemma utan mer avancerad utrustning än en sockertermometer och en chokladtermometer Daily Mail
Massolit Förlag 1 9789187785375 -
Pernillas praliner. Choklad, tårtor, kakor, d...
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2012. 126 sidor.
Nära nyskick. Format 26,5 x 20 cm Vikt 670 g.
Inbundet förlagsband, rikt illustrerad med vackra färgfoton av Lina Eriksson samt infällda foton av familjen Wahlgren. INNEHÅLL: Förord. Bullar och vetebröd. Vardagsfika. Lyxa till det. Praliner och godis. Gott med frukt o läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789155258375
- Titel
- Pernillas praliner : choklad, tårtor, kakor, desserter
- Författare
- Wahlgren, Pernilla
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2012
- Omfång
- 126 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 267 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 676 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Pernilla Wahlgren bjuder på sina bästa godsaker! Recept som alla kan baka – enkla och ljuvligt goda. Bullar, kakor, muffins, praliner, pajer, cheesecake, kladdkakor, tårtor och italienska favoritdesserter. Underbart gott!Här finns både klassiker, släktrecept och Pernillas egna specialare: många med smak av Italien. Tänk vit choklad, mascarpone, frukt- och bärpajer, mandel, citron och aprikos … Snabba recept till eftermiddagens spontanfika, lyxigare bakverk till helgens lågsittningar, njutbara chokladskapelser för närhelst man behöver unna sig något extra, läckra italienska desserter till söndagens släktmiddag och tårtor till fest och födelsedag.Att baka tillsammans är ett mysigt sätt att umgås på – med familj, vänner och barn. Här bjuder Pernilla som vanligt generöst på sig själv. Vi serveras favoritrecept och anekdoter från barndomen, mormors bästa äppelpaj och chokladtårtan som Pernilla själv levererade till exmakens italienska restaurang. Vi får se privata bilder från uppväxten i mamma Christina Schollins och pappa Hans Wahlgrens stora villa, och vi får möta Pernilla i bakartagen med de egna barnen i köket i härliga nya huset på Lidingö. Det viktiga är inte att det ser supertjusigt ut – men smakar ljuvligt gör det!Missa inte Pernillas hallonbullar med vit choklad, de smaskiga tobleronemuffinsen, bästa crème brûlée-receptet, Pernillas favorittårta, de sötaste minibiskvierna, mammas plommonpaj eller sonen Benjamins marmorerade brownies. Den lena cheesecaken med chokladbotten är hela familjens favorit och Pernillas nybakade hallongrottor får vem som helst på fall.
Bokförlaget Semic 9789155258375 -
Baka med Linus. Vinnare av Hela Sverige bakar...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1:3 uppl. 2015. 104 sidor.
Mycket gott skick. Format 23 x 20 cm Vikt 500 g.
Inbundet förlagsband i snygg layout, SIGNERAD av författaren, mycket rikt illustrerad med färgfoton av Frida Wismar. Boken med enkla bakrecept, snygg finish och spritsskola är skriven av Linus Larsson, den passionerade hemma läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174245189
- Titel
- Baka med Linus : vinnare av Hela Sverige bakar 2015
- Författare
- Larsson, Linus
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2015
- Omfång
- 104 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 202 x 231 mm Ryggbredd 15 mm
- Vikt
- 510 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Enkla recept och snygg finish är Linus motto. Han vill inspirera och visa att det inte alls behöver vara svårt att baka både gott och vackert. Här finns favoritrecept på allt från klassiker som hallongrottor och lyxiga chokladbollar till mer avancerade bakverk som popcorntårtan från Hela Sverige bakar.Linus bjuder på en härlig blandning av småkakor och konditoriklassiker med twist, matiga bröd, lyxiga tårtor och ett helt kapitel med favoritråvaran choklad. Och allt är så klart fantastiskt gott!Ur innehållet:Småkakor och croissanter – smått och gott till kaffet. Snabbakat som hallongrottor eller choklad- och kardemummakakor eller lite mer avancerat som petit-chousvanar och croissanter.Klassiker med nya smaker – annorlunda varianter på klassiska bakverk som nypon- och vaniljbullar, äppelknyten och saftiga cupcakes med rice crispies-topping.Matiga och mättande bröd – bröd för alla tillfällen som chèvre- och rosmarindoftande grytbröd, baguetter och luftiga tekakorChokladfavoriter – råvaran som passar till allt från lyxiga efterrätter som salt choklad- och kolapaj till tryfflar med hallon och vit choklad som gör sig lika bra på kakfatet till fikat eller efter finmiddagenFint till festen –Somrig moussetårta, randiga bakelser eller popcorntårta ? Här finns tårtor och bakelser till de lite festligare tillfällena.
Bonnier Fakta 1:3 9789174245189 -
Tårtor med Linus [signerad]
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2017. 110 sidor.
Mycket gott skick. Format 24,5 x 20 cm Vikt 565 g.
Inbundet förlagsband i snygg layout, SIGNERAD av författaren, mycket rikt illustrerad med färgfoton av Frida Wismar. Boken med inspirerande tårtidéer och lärorik tårtskola är skriven av Linus Larsson, den passionerade hemm läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174246568
- Titel
- Tårtor med Linus
- Författare
- Larsson, Linus
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2017
- Omfång
- 110 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 203 x 246 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 569 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det finns en tårta för nästan alla tillfällen! Sommarpicknicken, födelsedagskalaset, studentmottagningen, bröllopsfesten – en vacker och framförallt god tårta förgyller vilken tillställning som helst.Linus Larsson, plattsättaren som gärna spacklar frosting på fritiden, bjuder på sina godaste recept och en mängd tips och steg-för-stegbilder som hjälper dig att lyckas med din egen bakning. Här finns enkla tårtor för det stora kalaset som räcker till många, klassiker som prinsesstårta och schwarzwaldtårta och något mer avancerade som kräver lite tid och planering.I boken kan du som är nyfiken på hur man skapar en egen tårta läsa om olika sorters bottnar, fyllningar och smaksättningar och hur du kan kombinera dessa. Och för dig som snabbt vill hitta något gott att baka till kalaset är det bara att välja ett recept och sätta igång!
Bonnier Fakta 9789174246568 -
Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor
Inbunden bok. Ica Bokförlag. 2 uppl. 2003. 152 sidor.
Nära nyskick. Format 24,5 x 17,5 cm Vikt 570 g.
Inbundet laminatband, ANDRA reviderade utgåvan, rikt illustrerad med färgfoton av Kent Jardhammar. INNEHÅLL: Förord. Liten glutenfri bakskola. Matbröd. Matbröd i bakmaskin. Knäckebröd och kex. Skorpor. Vetebröd. Småkakor läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9153424034
- Titel
- Baka glutenfritt, matbröd, kakor och tårtor
- Författare
- Elisabeth Ekstrand Hemmingsson
- Förlag
- Ica Bokförlag
- Utgivningsår
- 2003
- Omfång
- 152 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 247 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 578 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att få diagnosen glutenintolerant betyder inte att man är hänvisad till smaklöst, smuligt bröd resten av livet. Njut av alla dessa bröd för alla tillfällen från det vardagliga till kalasets godbitar och tårtor! Detta är en revidering av den första utgåvan som kom 1993. 30 färgfoton, 100 recept.
Ica Bokförlag 2 9153424034 -
Modern bakning. Handbok i bakpulverbak (3:e u...
Inbunden bok. Wezäta. 1941. 88 sidor.
Mycket gott skick. Format 20 x 16 cm Vikt 215 g.
Inbundet klotryggband, TREDJE upplagan, rikt illustrerad med sv/v teckningar och 8 planschsidor i färg. En handbok med recept på bakverk med Marabou bakpulver. INNEHÅLL: Förvandlingstabell, förkortningar och ugnsvärmetabell läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKWezäta -
Bagerikemi
Häftad bok. Brevskolan. 1963. 160 sidor.
Mycket gott skick. Format 21,5 x 14,5 cm Vikt 315 g.
Häftad bok med mjuka plastpärmar, sv/v illustrerad med teckningar och foton. Teori för bagerikemi och bakteknik är tänkt för utbildning inom bagar- och konditoryrkena. Innehåller Brevskolans kursbrev 1-7 med övningsfrågo läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKBrevskolan -
Skärgårdsbagerier - recept & vägvisare
Häftad bok. Oddapp förlag. 1 uppl. 2011. 160 sidor.
Nära nyskick. Format 17 x 14,5 cm Vikt 280 g.
Häftat bok med mjuka pärmar, rikt illustrerad med färgfoton av författaren och fotografen Pippi Engstedt själv. Ur baksidestexten: Solbullar, bryggor, ö-limpor, klippor, kakor, sand, deg, hav... En bok! Följ med på en resa läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163362576
- Titel
- Skärgårdsbagerier : recept & vägvisare
- Författare
- Engstedt, Pippi
- Förlag
- Oddapp förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 160 sidor
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 148 x 170 mm Ryggbredd 12 mm
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Följ med på en resa längs Sveriges kust till fem skärgårdar och tjugotre bagerier. Resan går från Bohusläns och Blekinges skärgårdar via de småländska och östgötska skärgårdarna för att avslutas i Stockholms skärgård.
Författaren och fotografen Pippi Engstedt visar hemliga vägar till små bagerier på öar i havsbandet, men besöker även välkända bagerier som Bergs på Marstrand och Sandhamnsbageriet. Vissa bagerier bakar sju sorters kakor som i alla tider, andra har nybyggda ved- och stenugnar där surdegsbröd gräddas. Dessutom delar bagarna med sig av sina favoritrecept fram med mjölet och smöret och pröva att baka Runmaröbröd, Harstenas hallonpajer och Hasslös Napoleonhattar.
Skärgårdsbagerier kommer även som mobilguide.
Pippi Engstedt har tidigare gett ut guideböckerna Utposter svenska fyrplatser med logi, Kloster vistelser i stilla rum och Vandrarhem vid vatten. (Bokförlaget Arena)
Oddapp förlag 1 9789163362576 -
Baka gott utan gluten
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1:1 uppl. 2022. 192 sidor.
Nära nyskick. Format 24,5 x 17,5 cm Vikt 675 g.
Inbundet förlagsband i snygg layout, rikt illustrerad med färgfoton. En komplett glutenfri bakbibel som innehåller allt från bröd och fikabröd till pasta, pizza och pajer.
// Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja g läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789180373951
- Titel
- Baka gott utan gluten
- Författare
- Frej, Jessica
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2022
- Omfång
- 192 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 250 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 680 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Jessica Frej och Maria Blohm har tillsammans givit ut fyra glutenfria böcker. Böckerna är sedan länge slutsålda, men efterfrågan är fortfarande stor. När mejlkorgarna svämmade över med frågor om deras böcker bestämde Jessica och Maria sig för att skriva en ny bok - en komplett glutenfri bakbibel med de allra bästa recepten. Baka gott utan gluten innehåller allt från bröd, kakor och bullar till pasta, pizza och paj. Tidigare böcker: Nytt bröd, Nytt fikabröd, Baka nytt, Laga nytt
Tukan Förlag 1:1 9789180373951 -
Fika deluxe - För dig som inte tål ägg eller...
Häftad bok. anneax. 2011. 74 sidor.
Nära nyskick. Format 29,5 x 21,5 cm Vikt 425 g.
Spiralhäftad bok i A4 storlek med transparenta ytterpärmar, rikt illustrerad med färgfoton på helsidor av dottern Julia Axelsson. Innehåller 30 recept med tema frukt, bär och polkagrisar. Ur förordet: En inspirerande bok läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789163381300
- Titel
- Fika deluxe : för dig som inte tål ägg eller mjölk
- Författare
- Anne Axelsson
- Förlag
- anneax
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 74 sidor
- Bandtyp
- Spiral
- Mått
- 21 x 29 mm
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- FIKA DELUXE
En inspirerande bok för dig som måste undvika ägg, mjölkprotein, mandel och nötter när du bakar.
En bok för dig som tycker om det enkla och lättbakade.
En bok för alla som vill bjuda på något gott.
Tål du mjölkprotein byter du ut mjölkfria produkter mot vanliga mjölkprodukter i recepten.
anneax 9789163381300 -
Gateaus brödbok
Inbunden bok. Atlantis. 1998. 94 sidor.
Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Format 24 x 24 cm Vikt 650 g.
Inbundet ljusblått klotband med präglad pärmtext och skyddsomslag, rikt illustrerad med vackra färgfoton, gult läsband. Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Ur författarens förord: läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9174866982
- Titel
- Gateaus brödbok
- Författare
- Christenson, Claes - Hesselbom, Ted
- Förlag
- Stockholm : Atlantis
- Utgivningsår
- 1998
- Språk
- Svenska
Atlantis 9174866982 -
Bakut - bortom vete, mjölk och vanligt socker
Häftad bok. Visto Förlag. 1:1 uppl. 2014. 155 sidor.
Gott skick. Format 23,5 x 17,5 cm Vikt 425 g.
Häftad bok med mjuka flexipärmar, illustrerad i tvåfärgstryck av konstnären Ylva Olsson, plats för egna anteckningar i slutet av boken. INNEHÅLL: Inledning: Att befria tanken. Ingredienser. En vetemjölsdag i livet. Inst läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789187523144
- Titel
- Bakut : - bortom vete, mjölk och vanligt socker
- Författare
- Kerstin Ehrnlund - Susanne Jansson
- Förlag
- Visto Förlag
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 156 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 174 x 235 mm Ryggbredd 17 mm
- Vikt
- 500 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Bakut är en bok om att baka och laga mat utan vete, mjölk och vanligt socker. Men kanske framförallt en bok om att frigöra sig från mer eller mindre oreflekterade matarv - och tänka nytt. Historiskt har både vetet och mjölken bokstavligt talat varit en räddare i nöden. Men dessa livsmedel har fortfarande en särställning i vår matkultur trots att mycket pekar mot att den höga ensidiga konsumtionen inte är särskilt bra för oss. Bortom vete-, mjölk- och sockernormen finns en rikedom som den här boken vill lyfta fram. Bakut uppmuntrar också till att utmana den rådande normen av mer politiska skäl. Att stå emot de krafter vars högsta syfte är vinstmaximering, och istället låta egna värderingar kring småskalighet, variation och ekologi styra ens val, är en handling som kan påverka omvärlden underifrån. Boken innehåller närmare 100 recept på allt ifrån pannkakor och pizza till frallor, tortillas, kakor, chokladpudding och lussebullar. Bland ingredienserna finns rena råvaror såsom bovete, mandel och frön, vegetabiliska oljor, växtbaserade mjölkprodukter och naturlig sötma. Ungefär 50 recept är veganska och samtliga är fria från såväl gluten som laktos och mjölkprotein. Kerstin Ehrnlund lagar mat och bakar på Tobiasgården i Kungälv. Vid sidan om arbetet fördjupar hon sig i egna skrivprojekt. Susanne Jansson är frilansskribent och novis i köket. Kan hon så kan alla. Konstnären Ylva Olsson illustrerar, Sara Forsberg svarar för formgivningen.
Ytterligare författare: Ehrnlund, Kerstin
Ytterligare författare: Jansson, Susanne
Visto Förlag 1:1 9789187523144 -
Lisas Söta
Inbunden bok. minbok.nu. 71 sidor.
Mycket gott skick. Format 28 x 21,5 cm Vikt 435 g.
Inbundet förlagsband, mycket rikt illustrerad med färgfoton av Lisa Sköld själv. Efter recepttexterna delar Lisa ofta med sig med tips som underlättar bakningen och resultatet. INNEHÅLL: Förord. Kakor. Mjuka kakor. Tårtor. läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKminbok.nu -
I [heart] godis
Inbunden bok. Scandinavia form. 2014. 36 sidor.
Nära nyskick. Format 17,5 x 17,5 cm Vikt 190 g.
Inbundet förlagsband, mycket rikt illustrerad med färgfoton av författaren själv Eva Levin samt teckningar, plats för egna anteckningar i slutet av boken. Boken innehåller 13 recept på hur du gör egna varianter av dina l läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789197891554
- Titel
- I heart godis
- Författare
- Eva Levin
- Förlag
- Scandinavia form
- Utgivningsår
- 2014
- Omfång
- 36 sidor
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 170 x 170 mm Ryggbredd 8 mm
- Vikt
- 225 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- I [heart] godis innehåller 13 recept på hur du gör egna varianter av dina lösgodisfavoriter och istället för E-ämnen innehåller vårt lösgodis riktiga supergrejer som frukt, bär och grönsaker. Men lugn, lugn, det är inte bara nyttigt. För att göra godiset sött och smaskigt har vi använt bland annat honung och lönnsirap istället för glukos. I recepten på allt från kola till bilar hittar du otippade ingredienser som tomat, morot och paprika.
Scandinavia form 9789197891554 -
Lakrits. Bakverk, godis, desserter, mat & dry...
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 1:4 uppl. 2015. 144 sidor.
Nära nyskick. Format 24,5 x 21,5 cm Vikt 780 g.
Inbundet förlagsband i snygg layout, mycket rikt illustrerad med färgfoton mestadels av Helén Pe. INNEHÅLL: * Lakritsfakta: intressant läsning om världens bästa och godaste rot. Förord. Lakrits. Förädlade produkter av la läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174242515
- Titel
- Lakrits : godis, bakverk, desserter, mat & dryck
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2013
- Omfång
- 144 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 201 x 232 mm Ryggbredd 18 mm
- Vikt
- 643 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Unik bok om lakrits!Äntligen kommer den heltäckande receptboken om lakrits. Omkring 60 spännande, fint smakbalanserade recept på alltifrån lakritsfudge och saltlakritsglass, till lakritstoscakaka, lakritsmarinerat lamm och lakritslikör. Recept som visar att det inte finns några gränser för hur man kan använda denna trendiga och hälsobringande råvara i sötsaker och mat.Boken innehåller till största delen recept, men även en hel del fakta om världens godaste rot och det som kan utvinnas ur den – rålakrits, lakritsgranulat, lakritspulver, saltlakrits och salmiak. Det är intressant läsning som visar att lakrits inte bara smakar gott – den gör gott också!Bakom boken står den erkända konditorn, kocken och lakritsdrottningen Elisabeth Johansson. Hon är en flitig och erfaren receptmakare och kokboksförfattare som har skrivit över 10 kokböcker, varav den senaste är praktverket Choklad.
Bonnier Fakta 1:4 9789174242515 -
Good to the Grain. Baking with Whole-Grain Fl...
Inbunden bok. Steward, Tabor & Chang. 2010. 207 sidor.
ISBN 9781584798309
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. ENGELSK TEXT. Format 23,5 x 24 cm Vikt 1.150 g.
Inbundet brunt förlagsband med skyddsomslag, rikt illustrerad med snygga färgfoton av Quentin Bacon. "Baking with whole-grain flours used to be about making food that was good for you, not food that necessa läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKSteward, Tabor & Chang 9781584798309 -
500 muffins - den enda bok med muffins du beh...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 2009. 360 sidor.
Mycket gott skick. Format 15,5 x 15,5 x 3 cm Vikt 625 g.
Inbundet förlagsband, mycket rikt illustrerad med färgfoton. Originalets titel: 500 cupcakes & muffins. Översättning: Veronica Gottfridsson. INNEHÅLL: Inledning. Klassiska muffins. Väldoftande, kryddiga muffins. Chok läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174010558
- Titel
- 500 muffins : den enda bok med muffins du behöver
- Författare
- Fergal Connolly
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2009
- Omfång
- 360 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 158 x 158 mm Ryggbredd 31 mm
- Vikt
- 640 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- 500 muffins - den enda bok med muffins du behöver
Denna receptsamling består av en härlig blandning av klassiska, förföriska, matiga, kryddiga och festliga muffins.
I det inledande avsnittet får du lära dig grunderna i hur man bakar muffins, du får tips på utrustning, ingredienser, olika blandningar och baktekniker, samt handfasta råd.
Muffinsrecepten går att variera i det oändliga, här finns 500 olika varianter alltifrån vanilj- och chokladmuffins till kryddiga chaimuffins eller förföriska små kolamuffins. För de lite festligare tillfällena finns recept på ett antal "spritiga" varianter.
Boken har en modern design i ett, "knubbigt", fyrkantigt format med måtten 16x16 cm.
I serien finns även titlarna:
500 cocktails
500 juicer & smoothies
500 smårätter
500 pizzor & bröd
500 soppor
500 chokladfrestelser
500 kakor
500 italienska rätter
500 sallader
500 pajer
500 grytor och gratänger
500 asiatiska rätter
Tukan Förlag 9789174010558 -
Ekströms nya bakbok. Recept och råd för Ekstr...
Häftad bok. Ekströms Kem. Tekn. AB, Örebro. 1946. 48 sidor.
Gott skick. Format 19,5 x 15,5 cm Vikt 90 g.
Klammerhäftad bok med mjuka pärmar, rikt illustrerad med tecknade figurer i tvåfärgstryck och foton i färg och sv/v. En tidig bakbok med nya recept på bakverk med Ekströms bakpuvler.
// Pärmarna har mindre hanteringsmär läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEKEkströms Kem. Tekn. AB, Örebro
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn