Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Bageri - Grunderna som varje bagare måste kunna

Bageri - Grunderna som varje bagare måste kunna

Häftad bok. Informationsförlaget / Sveriges bagare & konditorer. 2014. 144 sidor.

Nära nyskick. Format 24 x 19 cm Vikt 490 g.
Häftad flexibok med mjuka pärmar och invikta flikar, mycket rikt illustrerad med färgfoton. Gymnasieskolans utbildning i bageri- och konditorikunskap syftar till att ge eleverna goda kunskaper om hantverksmässiga metoder för att framställa bröd och konditorivaror. De två böckerna "Bageri" och "Konditori" från Sveriges bagare och konditorer har producerats av Informationsförlaget och utgör tillsammans ett modernt och inspirerande läromedel för denna treåriga gymnasieutbildning. Böckerna syftar till att ge eleverna den kompetens som i dag efterfrågas på landets bagerier och konditorier. Här presenteras de grunder och tekniker som yrket kräver, men också många nya typer av populära bakverk, som surdegsbröd och moussetårtor. INNEHÅLL: Brödhistoria. Sveriges brödtradition. Bagerikemi (de olika ämnena och vad de gör). Bröd. Mjöl. Bakkunskap (de olika stegen i detalj). Rågmjölsdeg. Knådning. Söta bröd. Avbakning. Kavlade degar. Brödfel. Baslivsmedel (brödets roll i kosten). Hygien. Register och ordlista. Bildkällor. Tack. Egna anteckningar.
// Pärmarna har diskreta hanteringsspår, inga anteckningar upptäckta. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [4495-2]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789177366331
Titel
Bageri : grunderna som varje bagare måste kunna
Författare
Malmström, Lars - Sveriges bagare & konditorer
Förlag
Stockholm : Informationsförlaget : Sveriges bagare & konditorer
Utgivningsår
2014
Språk
Svenska