Bröd
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1:1 uppl. 2016. 150 sidor.
Nära nyskick.
Format 26,5 x 21,5 cm Vikt 790 g.
Inbundet förlagsband, mycket rikt färgillustrerad med foton av Julia Hoersch, matstyling av Michaela Pfeiffer. Tyska originalets titel: Brot. Översättning: Görel Bylund och Elisabeth Tauvon. Ur baksidestexten: Njut av grova rågbröd på surdeg, bröd med frön och gryn, saftiga dinkelkornsbröd, fyllda mättade bröd med mustiga smaker och några som passar till dessertostar eller eftermiddagsfika. Här finns även grundrecept till jästbröd, surdegsbröd och för att sätta egen surdeg. Dessutom massor av proffstips och detaljerade steg för steg-bilder som gör det enklare att lyckas med brödbaket. Över 60 härliga bröd för alla tillfällen. INNEHÅLL: Förord: Brödbak - ett livsbejakande hantverk. 10 x grundkunskaper från bageriet. Grundrecept: Jästbröd. Grundrecept: Surdegsbröd. Grundrecept: Surdegsgrund. Ingredienser: Mjölsorter och spannmålsslag. Ingredienser: Frön och kryddor. Recept: Klassiska bröd. Recept: Specialbröd. Recept: Söta bröd. Ordlista: Bagarlatin. Register. Medverkande.
// Liten rest efter tidigare prislapp finns på främre pärmen. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [3995]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789176175972
- Titel
- Bröd
- Författare
- Bernd Armbrust
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 150 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 218 x 268 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 790 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En fantastiskt fin och rejäl brödbok som nästan doftar brödbak!
Över 60 recept från mästerbagaren Bernd Armbust på små och stora bröd. Njut av internationella klassiker, frukostbröd, raffinerade fyllda bröd och mycket mer. Du kommer att hitta många nya hälsosamma favoriter som är fulla av frön, nötter, grönsaker eller linser.
I boken finns bra och gedigna grundrecept på formbröd, snabba rågbröd och surdegsbröd. Alla recept illustreras med detaljerade steg för steg-bilder och instruktioner.
Ytterligare författare: Armbrust, Bernd
Ytterligare redaktörer: Schlimm, Sabine
Ytterligare designers: Moser, Horst
Ytterligare översättare: Bylund, Görel
Ytterligare översättare: Tauvon, Elisabeth
Ytterligare fotografer: Hoersch, Julia
Ytterligare medarbetare: Pfeiffer, Michaela
