![Choklad, kola och karameller - 140 recept på hemlagad konfekt](https://dez1v4fbcawql.cloudfront.net/product_thumb/1407331/13366506/66508e67448e4.jpg)
Choklad, kola och karameller - 140 recept på hemlagad konfekt
Häftad bok. Bokförlaget Forum. 1995. 159 sidor.
Gott skick.
Format 26 x 19,5 cm Vikt 575 g.
Häftad bok med mjuka pärmar och invikta flikar, mycket rikt och instruktivt illustrerad med färgfoton av Paul Forrester samt teckningar av Collier Campbell och Ann Brecknell. Engelska originalets titel: The Complete Home Confectioner. Översättning: Kerstin Wachtmeister. Baksidestext: "Här är gottegrisarnas önskedröm - boken som tillfredsställer alla lustar när det gäller konfekt. Och som i enkla ordalag och vackra färgbilder lär boken ut konsten att göra frestande godsaker själv. Ett avsnitt ger dessutom tips om hur man bäst slår in och förpackar alla dessa läckerheter som naturligtvis blir mycket uppskattade gåvor." Exempel på recept: chokladmarsipantryffel, likörfylld chokladkonfekt, marshmallow, mandelknäck, jordnötsbräck, kanderad frukt, mockafudge, rom- och russinfudge, smörkola, neapolitansk marsipan, karamellklubbor, fransk nougat med choklad och nötter, sirapstoffee, maraschinokonfekt, sockerråttor, karamellstänger mm.
// Bakre pärmen med flik har en vikning, inlagan är närmast i nyskick. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [2184-2]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789137107660
- Titel
- Choklad, kola och karam
- Författare
- Walden, Hilary - Forrester, Paul - Wachtmeister, Kerstin
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1995
- Bandtyp
- Häftad
- Mått
- 194 x 264 mm Ryggbredd 11 mm
- Vikt
- 564 g
- Språk
- Svenska